RX-7 club - Forums - iAuto

RX-7 club

RX-7 Reģ.: 23.04.2003

Atsaucieties!!![addsig]

Vetal Reģ.: 31.05.2002
0 0 Atbildēt

es saprotu, ko tu biji domajis Es pie tadiem neattiecos [addsig]

Fii Reģ.: 12.08.2002
0 0 Atbildēt

Zinu, es arii nee. Tieshi taapeec arii rakstiiju, ka tas ir hobijs. Un turklaat nezheeliigi daargs [addsig]

0 0 Atbildēt

Par dragā būšanu - ir divas problēmas, kas varētu mani šķirt no draga:

1) uz to brīdi būs kāda probza ar Krokodilu;

2) kā liekas pēc provizoriskiem aprēķiniem, tajā sestdienā cītīgi kopā ar savu ģimeni rušināšu piemājas zemi Alūksnē...

P.S. A cikos tas drags? Varbūt varēšu paspēt atvilkt no Alūksnes vēl pirms drags būs sācies...[addsig]

0 0 Atbildēt

Par dārgo hobiju - pilnīga taisnība... Kad pelnīju, kā saki, 1000 Ls un vairāk, pie kam bērna tad vēl arī nebija man, tad visu naudu grūdu mirstoša biznesa uzturēšanā... Tagad jāiztiek ar mazākiem ienākumiem, jāuztur netikai sevi un sievu, bet arī bērnu ar augošām vajadzībām, un nu jau 3 mašīnas Ārprāts, vai ne? Bet tā nu dzīve par mani ir pasmējusies.... [addsig]

0 0 Atbildēt

Šodien atkal sākās dīvainās parādības - turbospiediena mērītājs panelī atkal rāda neadekvāti mazu virsspiedienu... Uzliku tad nu beidzot mehānisko turbometru un aizdomas par ECU gļuku apstiprinājās - reāli spiediens ir maksimālais, kuru ieregulē ECU (0.5 - 0.6 bar), bet uz paneli ECU dod melīgu signālu. Arī auto neiet tā, kā tas nupat kā gāja... [addsig]

0 0 Atbildēt

Sarunat ar Remusa brali ECU testeshanu neizdevas? Jeb jums kompi atshkiras?

P.S. Joprojam neticu, ka tas ir ECU [addsig]

0 0 Atbildēt

Kaspars no DTC to auto apskatīja un pavēstīja, ka tam kompis ir vecāks un motora vadības sistēma pavisam citāda...

Ko lai citu domā kā ECU vainu...?[addsig]

0 0 Atbildēt

Kads mehanisks sensors, vai slikts kontakts, bet ne ECU...[addsig]

0 0 Atbildēt

Ja tas būtu MAP sensors (spiediena sensors) vai tā kontakts, tad neregulētos pareizi spiediena "griesti" (manam auto to dara ECU, nevis atspere wastegate bundulī)... Ja tas būtu sūdīgs kontakts uz mēraparātu paneli, tad auto ietu kā gāja mirkli iepriekš, nevis uz pusi švakāk un uz detonācijas robežas...[addsig]

Fii Reģ.: 12.08.2002
0 0 Atbildēt

Vareetu buut probleemas arii ar solenoiidu, kas regulee to spiedienu, vai pat ar pashu wastegate, kursh, piemeeram, netiek liidz galam aizveerts.[addsig]

0 0 Atbildēt

Nē, Fii, Tu neesi sapratis - spiediens reāli tiek regulēts ideāli (to redzam mehāniskajā manometrā), bet elekrtoniskais spiediena mērinstruments auto panelī rāda apmēram uz pusi mazāku spiedienu... Un auto iet jūtami sliktāk... Pirmas tam, kad panelī rādīja tādu spiedienu, ko tagad rāda mehāniskais mērītājs, auto gāja normāli... Tātad doma ir, ka spiediena sensors strādā pareizi, tā ECU daļa, kas caur solenoīdu un Wastegate uztur turbospiedienu noteiktā līmēnī arī, bet tālāk ECU šo signālu laikam izkropļo (piemēram, nododot uz to savu daļu, kas regulē degvielas bagātinājumu [un varbūt caur to uz mēraparātu paneli], tādējādi radot ļoti liesu maisījumu, kā rezultātā autiņš neiet un pie lielas slodzes pat sāk detonēt [!], tā vismaz izklausās...)[addsig]

0 0 Atbildēt

Es jau vispar neko nesaprotu, iznemot to, ka tev janem rokaa manuals un jamer visi spriegumi/pretestibas/utt.

Uz dragu brauksi?[addsig]

sejejs Reģ.: 31.05.2002
0 0 Atbildēt

A pats Vetal brauksi?

0 0 Atbildēt

... ja līdz sestdienai sataisīšu... un ja paspēšu no Alūksnes laikā atlidot [addsig]

0 0 Atbildēt

braukshu, ja sajugs nesaks slidet jau pirmajaa robaa [addsig]

0 0 Atbildēt

RX-7: es nesataisishu, bet tomer braukshu Tev ari iesaku Jo svarigi ir ne tikai atbraukt ar loti atru mashinu, bet ari iemacities ar to braukt. Uzskatu ka pieredze ir nepiecieshama, tapec atbraukshu taa kaa ir.[addsig]

0 0 Atbildēt

Vispār jau taisnība, tikai žēl auto mocīt, ja tas neiet... Nedod Dievs, vēl nokaušu....!!![addsig]

MX3 Reģ.: 13.09.2002
0 0 Atbildēt

Nekas, nesatraucies, es arii varu izbraukt - Tev nemaz nebuus jaakauj... [addsig]

0 0 Atbildēt

RX-7: bet tu tik un taa to moki katru dienu [addsig]

0 0 Atbildēt

Nemoku vis! Jau pāris dienas tas stāv DTC servī un gaida spiediena krituma testeri, lai reizi par visām reizēm varētu nočekot kompresiju un pierādīt, ka vainīga ir elektronika, nevis mehānika motora iekšās....[addsig]

0 0 Atbildēt

Citāts no Amerikas RX-7 foruma, kur kāds specs atbild uz manu jautājumu, kas varētu būt pie vainas manām problēmām:

"

ECus are hard to diagnose. Its not always the same part to malfunction. sometimes the fuel part dies (like me), or timing, ect. Sometimes, you will get erratic codes, different codes evey time you dump them. I recently heard of someone with an intermitent trailing coil problem. he resolved it by changing the ECU .

"

Tā lūk... [addsig]

0 0 Atbildēt

Lieku alinju ka tas nav ECU

Bet ja tevi tada ideja tad noperc ECU ASV var atrast viegli, manuprat. 50-100$+shipping[addsig]

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

DTC???

0 0 Atbildēt

Hippy: a kas?

Vetal: šodien nedabūja mērāmo, bet rīt no rīta, cerams, izdosies kaut ko nomērīt un, ja kompresija būs OK, noteikti pasūtīšu ECU... Esmu noskatījis jau eBay izsoli - ECU no Japānas, no '91. gada RX-7 Turbo II Zenki Pārprogrammēts, noņemts ātruma ierobežotājs... u.t.t. Par $100 + Shipping (~$30)... Vienīgi jāgaida ilgi...[addsig]

0 0 Atbildēt

RX-7: kompressija nav pie vainas, ja tev motors dienu griezhas, otro - ne. Nem rokaa manuali un testeri un aiziet... V opwem neieteicu tev teret piki uz ECU.

Tagad iet vai ne?[addsig]

Lasītākie raksti

Jaunie raksti