900 2.3 1997. automāc. trīs durvis. sūnu zaļais. 170txt km. kopts e&s. pelex samc. bez kruīza. logi un spoguļi kā nākas. TA svaiga. klimats. āķis. M+S riepas jaunas. pilna bāka foto var pieprasīt mzgd@atpak.lv mb.29212389. FK-8224 3200ee
diggen rakstīja: varbūt šajā sadaļā veixies labāk.....
900 2.3 1997. automāc. trīs durvis. sūnu zaļais. 170txt km. kopts e&s. pelex samc. bez kruīza. logi un spoguļi kā nākas. TA svaiga. klimats. āķis. M+S riepas jaunas. pilna bāka foto var pieprasīt mzgd@atpak.lv mb.29212389. FK-8224 3200ee
Vai kāds nevar atgādināt, kā Ulbrokā varēja dabūt rokā puisi ar SAAB optiku u.c. labumiem? Bija tāds angārs tur reiz.. Bandītisks akmens priekšējo lukturi 9-3 izsitis
he, visi te visu ko tirgo , bet kontaktu nekādu )...... Mani interesē nopirkt priekš 9000ā smuku ātrumkloķa uzgali (ādas).. man ir ādas bet tā āda ir nodilusi un jau spurojās.... Un arī smuko ādas stūri (tā kurai ir tā saaba krāsainā bļemba virsū)... man ir ādas , bet tā kura tā nesmukā ar to kantaino garlaicīgo viduci....____________ albertslipskis@inbox.lv
Varbuut kaadam ir lieks viens disku viduciits, kuru ir ar mieru paardot. Diski ir shaadi: www.thesaabsite.com/...
iisteniibaa interesee tikai tas plastmasinjsh uz kura ir rakstiits SAAB, taaka tas vis paareejais viducis var buut dajebkaadaa kondiicijaa! ja ir kaadi piedaavaajumi/ieteikumu var arii rakstiit uz emiilu eeka ieksh inbox punkts lv Paaaldies
Nav kādam aizķēries no 900 OG kreisais pagrieziena stikliņš(priekšējais)? Var ari visu lukturiti.
Ja kas,tad ņemu abus... ari labo.
Nopirku Tev jaunu priekšējo kreiso pagrieziena / gabarīta stikliņu. Tikai vienīgais pieejamais variants bija ar šauro balto horizontālo strīpiņu. Ieslēdz savu 2963..... lai varu sazvanīt un vienoties par atdošanu.
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]