SAMS rakstīja: Jā, tas ir OG. Virsbūve laikam ir garām, kaut arī rūsējusi minimāli. Auto ir nodots pārstrādes uzņēmumam un tur ar viņu īpaši neceremonējas. Pēc norakstīšanas virsbūve ir "jānopērk"no šī uzņēmuma. Pēc tam pārbūve. Vai tas ir to vērts
Sveiks!!
Ja tas ir OG, tad reste man nemaz neder...
a plaukts ar caurumiem man ir pašām..
vaig bez..
Tātad sanākt, ka tik rokturis varētu derēt, bet sanāk, ka Tā Tev nemaz naf
SAMS rakstīja: Jā, tas ir OG. Virsbūve laikam ir garām, kaut arī rūsējusi minimāli. Auto ir nodots pārstrādes uzņēmumam un tur ar viņu īpaši neceremonējas. Pēc norakstīšanas virsbūve ir "jānopērk"no šī uzņēmuma. Pēc tam pārbūve. Vai tas ir to vērts
Nav nekāds angļu variants.Virsbūves maiņa ir PĀRBŪVE. Pēc tās veikšanas ekspertīze un pēc tam RA maiņa. Par to vēl arī jāmaksā Par klapatām, visus loriņus uzkrāmēt uz tīras virsbūves, es nemaz nerunāju
Veeleetos iepirkt 2 lietotus saab 9K CS bagaznieka tureetaaja amortizatorus, vai kaa vinjus tur sauc, ja kaadam ir ko piedaavat rakstiet saab9000 at inbox dot lv
Veeleetos iepirkt 2 lietotus saab 9K CS bagaznieka tureetaaja amortizatorus, vai kaa vinjus tur sauc, ja kaadam ir ko piedaavat rakstiet saab9000 at inbox dot lv
Sveiks! Varu jaunus pa 10Ls gabalā piedāvāt...
vai varu tos jaunos, pa atsevišku samaksu , palietot, ( padauzīt ar āmuru, piesiet un pavilkt aiz auto, un t.t.) un tad piedāvāt..
Patreiz tiek sadalīts pirmreizinātājos 1991 gada SAAB 9000 2,3litri ar turbīnu. Balts. Ja kādam kaut kas interesē(tas kas neinteresē man ), varu noskrūvēt. Nākošajās brīvdienās turpināsim ... .
Oo! Klau, saulessargs blakussēdētāja pusē... ir savietojams ar 9k pēc 92? Ja vēl ar gaismām ap spoguli un neizlūzušiem fiksatoriem gaiši brūns, tad ņemu!
llxx rakstīja: Tāda ātri nebūs, ja būs, tad pēc pāris nedēļām , bet tas droši vien pa vēlu.100% nēesmu pārliecināts.Tas Tev 88g inžektors??
sveiki vēlreiz! izrādās, ka šitā lieta ir baigais deficīts - reika/ planka! tas ir inžektors, 16 vārsti - vai būtu iespējams uzzināt, vai tev tā ir??? milzu paldies!
ZingZeng rakstīja: izii99, liekas ka ta ari neesi aizgajis lidz tam SAAB detalu veikalinam pretim zinatnu akademijai, kur tevis mekleta detala ir pasutama par 22 Ls.
Ka jau tev toreiz mineju, man zinamie Solex karburatoru ipasnieki no sis detalas neskirsies.
Vel varetu but, ka pie Sviesta var pasutit.
Es tomer tava vieta rekinatos, ka jadabu vieta jauna.
biju veikaliņā, nav viņiem tomēr, sākuma iepriecināja mani, kad esot, bet sazvanot izrādijās, ka nav, vaļerai arī nav ... bet pirms 5min jauki cilvēki Anglijā atrakstīja ka ir tieši tas ko vajag par 18 mārciņām (: tā, ka ja vien walcc nepateiks ka viņam ir tad sūtīšu to pašu
Walcc'am atradās vāks no stromberga 175 cd, ja derēs tad pagaidām uzliks to... vajadzētu derēt? ja nederēs tad ņems no angļiem, parasti ātri atsūta un cena bija pat nedaudz zemāka, kā Rīgā
veikaliņā skatījāmies tieši 1986.gada, bet nav.
starp citu paldies gādīgajam iepriekšējam auto īpašniekam par rūpēm (:
Varbuut kaadam no donorauto ir palicis paari vai vel pieejams TAISNS aizmugureejais tilts prieksh 9000CS NG? Cik skatijos peec kodiem, tad visiem 9000 aizmugureejie tilti ir vienaadi, varbuut atshkjiras tikai CS vai CD. Buushu pateiciigs par piedaavaajumiem!
Man liekas, ka arī 9k OG tilts ir tāds pats. Tādu atrast nevajadzētu būt problēmai, diezgan daudz šrots tie 9k mētājas. Apzvani tik tuvējos šrotus un domāju, ka līdz pusdienlaikam tilts būs atrasts...
tas, ka shrotos nav probleemas atrast to "daiktu" ir skaidrs, bet man taadas nelaagas aizdomas, ka nopleesiis devinjas aadas par vinju, bet shit ir ceriiba, ka kaadam vinjsh vienkaarshi vietu aiznjem un var pa sapraatiigaam naudinjaam sarunaat!
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]