normali pie tā motora pieiet 2 (varbut vairak) vadi, ja visas citas durvis jau slēdzas ar pulti vai centralo, tad ar vadibu viss sķiet kartība un jamaina tik tas motors. Prikola pēc vari bojato pievienot un pastīties vai ir ta kā tev stastīja, mos kaut ko ar vadiem sapisuši ... Es noteijti meģinātu atdzivināt esošo, tas paraditu kur īsti bija problēma.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Audi a4 b6 Centrālā
Sveiki,
Nesen iegādājos Audi A4 B6 , takā baigi daudz pa audi neko nezinu jautājums par durvju atslēgšanu un aizslēgšanu ar atslēgu/pulti attālināti ar pogām, ir tā ka fiziski ar atslēgu viss slēdzas, centrālā darbojas izņemot pasažiera puses durvis, jo tur esot nosprādzis tas slēdzenes bloks (aizslēdzot durvis viņš nespēj tās aizslēgt un tas bloks/motoriņš tur darbinājās un lādēja aķi ārā) kkādā tur servisā čaļi esot atslēguši to pasākumu ka ar pulti nevar vairs atslēgt durvis un tas pasažiera bloks arī laikam atvienots.
Tagad jautājums ja es nomainu to bloku/motoriņu kas man jādara lai es varu atkal ar pulti atslēgt durvis? (ko viņi atslēguši ka ar pulti nekas nestrādā?)