"Reduced engine performance"

RichieX Reģ.: 23.01.2020

Sveiki!

"Reduced engine performance" paziņojums parādījās pēc minūtes, kad braucot traktoram aizmugurē, uzspiedu lai to apdzītu.. Pēc dienas iedegās lampiņa - pārbaudīt motoru. Kāds varbūt ir saskāries ar šādu problēmu?

 
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Dzinējs aizgāja avārijas režīmā - neļauj uzņemt lielus apgriezienus. Pēc sajūtām liekas, ka viss kārtībā? Tad jāslēdz pie kompja un jāskatās, ko tā lampiņa grib pateikt?

seller Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Saprotu, ka runa ir par Volvo, man līdzīgi bija VW B6 pie nobraukuma nedaudz pirms 300 tk, apdzenot uzreiz dzinēja jauda tika ievērojami samazināta, par aptuveni 30%, pēc tam izslēdzot dzinēju, atkal startējot, darbojās normāli, līdz kādu otro, trešo reizi straujāk ieskrienoties, jauda atkal samazinājās. Pēc dzinēja izslēgšanas nekāds brīdinājums nedega, atsākot kustību, viss darbojās, kā parasti, jaudas samazinājums atkal parādījās pēc vairākkārtējiem straujiem paātrinājumiem. Nobraukāju tā diezgan ilgi, kādu mēnesi, kad aizdzinu labot, remontētāji noteica diagnozi - dzinējs "nebūsto", un nomainīja turbīnas aktuatoru, pēc tam līdz pat šim braucu pilnīgi bez problēmām. Šo režīmu, kā sapratu ieslēdz dators, lai aktuatora bojājuma gadījumā nebojātu tālāk dzinēju.?

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

Problēmu var būt vairāk kā piecas tādēļ nav vērts viņas šeit iztirzāt vismaz bez kļūdas koda.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Man jau liekas, ka šāda tipa padarīšana būs dajebkuram auto. Kaut kāda kļūda un šis ieslēdz saudzējošo režīmu. Vajag nolasīt kļūdu un tad domāt tālāk.

torkjis Reģ.: 05.10.2013
1 0 Atbildēt

Identiska problēma atrisinājās nomainot degvielas spiediena devēju.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti