Ritosas dalas gurkstesana un gaiss mehanisma

Borgore Reģ.: 28.10.2017

Cau. Ritosajai, kad riktigi uz kadu pusi sagriez sturi, tad pie rata zem arkas dzirdama gurkstona. Tas butu majiens par buksu mainu?

Ahoj. Uzradas situacija, kad pie sajuga izspiesanas, lai parslegtu atrumu, tad laizot vala sajugu un dodot gazi var dzirdet gaisa izpusanu ka smagajiem auto. Kapec tas un ko darit lietas laba?

 
k442 Reģ.: 22.02.2014
1 0 Atbildēt

Ieteiktu paskatīties, vai kāds gals atsperei nav nolūzis (pagriežot riteni pavairāk, tas var tikt kaut kur piespiests un dot ārā skaņu) - tas par to gurkstoņu..

Uggga Reģ.: 04.01.2006
2 0 Atbildēt

Gurkstoņa varētu būt arī stūres pirksts.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Principā jebkas kas pagriežot stūri kustas, pirksti, šarnīri, stabilizatora atsaites un bukses, amortizatori (gan ne visiem piekares konstruktīvajiem risinājumiem) .

Borgore Reģ.: 28.10.2017
0 0 Atbildēt

paldies, vīri, par atbildēm! uz servisu būs jadzenās, bet jau laicīgi gribēju saprast problēmas variantus, jo īpaši ja pirms pāris mēnešiem mainīti amortizatoru komplekti

ir idejas par to, kāpēc sajūgā gaiss pēkšņi sakrājies uz vairākām dienām? sajūga komplekts arī mainīts pirms pāris mēnešiem

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sajūgā un gaiss ? Kā tu to biji domājis ?

Praksē spiežot vai atlaižot sajūgu un bremzes var būt tāda skaņa, kā velo pumpim pumpējot, jo tagad parasti abi divi ir uz hidrauliskiem cilindriem, un vienā pusē būs attiecīgā "eļļa" un otrā tam cilindrītim vienmēr ir gaiss, un ja atvere pa kuru gaisam ieplūst ir maza, tad spiežot/atlaižot to dzirdēs tāpat kā velo pumpim.

Jo ja sajūga šķidruma būtu gaiss, tev normāli sajūgs nestrādātu, un būtu problēmas pārslēgties.

Borgore Reģ.: 28.10.2017
0 0 Atbildēt

Pie sajuga komplekta mainas savulaik izteicas, ka varbut gaiss saskriesot, bet ta jau vairakus menesus neko tadu nejutu. Tagad principa pat var gabalinu paripot un izspiest sajugu, izsit tadu ka gaisa skanu. Ideju sapratu, bet kapec ta peksni uzradusies, kas nekad nav bijusi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Teikšu tā gaisam tikt tur kur tam nav jābūt ir iespēja tad ja serviss nolaida lažu saliekot, vai tad ja pats cilindrītis (jebkurš no 2iem) ir bojāts, un vēl tad ja sistēmā nav vajadzīgais daudzums šķidruma. Pašam viens tāds cilindritis pie pedāļa ir aizgajs "pa skuju taku", un nācās kādu gabalu braukt bez sajūga kā tāda. Bet tas troksnis straujāk paspaidot bija tā vecajam, gan arī jaunajam ir ja labi klausās...

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Var gurkstēt arī ritenim gultnis! Pieliec rumbai roku, vai nav karsta!

polinaiost Reģ.: 24.06.2020
0 0 Atbildēt

Скукотища...

Познакомлюсь с молодым человеком! Я Полина, мне 23 года, блондинка, веселая и стройная! Только по-латышски плохо говорю..

Давайте пообщемся, а то скучно! Может встретимся, погуляем, искупаемся))

Пишите мне ---->> 18pop.tk моя анкета - polinkakis

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti