Biden vs Trump, US elections 2020

aigi Reģ.: 01.08.2005

Nav tālu, lai, kā pēc dažu iAuto foruma biedru domam, pēdējā kapitālisma citadele nonāktu atkal komunistu rokās...

Manuprāt, blondajam draugam laiks iet.

Bet pamanīju interesantu lietu, ka neskatoties, kurš ir uzvarējis konkrētajā štatā, Baidenam ir liels pārsvars pilsētās, pat tajās, kurās pārliecinoši uzvar Tramps (piem. Teksasā, kur Republikāņi vienmēr uzvar, Hjūstona, Dallasa, Austina, San Antonio ir demokrātu uzvaras), savukārt laukos Trumps uzvar pārliecinoši. Tas pats attiecas uz Baidena štatiem - Ņujorkā skats identisks, lielās pilsētas par demokrātiem, ārpus tām republikāņi, lai gan tas ir īstens demokrātu štats.

 
1 2
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
4 1 Atbildēt

Lauķi jau tāda prastāka tauta, šiem tāpēc Tramps patīk.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu arvien vairāk tautas saprot, ka ja problēmu ignore, tas nenozīme ka tās nav. Tāpat kā ja vienkāršs risinajums kaut ko nav atrisinājis, tad tas varbut ir jāuzlabo nevis jāizliekas ka tas ideāli strādā ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Man šķiet, ka par problēu to sauc tikai šeit. USA cilvēki ir ģenerāli apmierināri ar Trampu un tās komunikācijas dīvainības nav tik svarīgas. Trampa laikā ekonomika ir būtiski uzlabojusies un "tiem sarkanajiem arī sadevām pa biksēm".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es teiktu ka ļoti mānīgs iespaids, un ar lielu varbūtību ka galīga ne Trampa nopelns ;)

Bet nenoliedzami, kādam jau vinš izrādijās ļoti noderīgs, citādi tagad nebūtu kas par viņu balsotu ..

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Tik ģenerāli apmierināti ar Trampu, ka Baidens ir saņēmis vēsturiski lielāko balsu skaitu par savu kandidatūru.

www.politico.com/news/2020/11/04/biden-breaks-obama-votes-record-434057

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es jau neteicu, ka 100% visiem patīk, es saku, ka lielai daļai patīk.

Otrais termiņš jau jebkuram vadītājam ir problēma - nav ne mazāko iespēju, ka sadarītais patiks visiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 3 Atbildēt

Izskatās, ka atkal notika krāpšanās. Republikāņi jau grib pārsūdzēt 4 štatu rezultātus.

Novērotājiem neļāva aplūkot biļetenus tuvāk par 9 metriem ( 30 pēdām)!!!) Tā ka tur varēja sarakstīt īstā komunistu stilā, ko grib.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Krāpšanās? Tieši tāda pati kā laikā kad Tramps uzvarēja, ne vairāk ne mazāk. Es jau saprotu ka ir ļoti nepatīkami tikt sakautam ar paša "ieročiem" ;). Bet vēl jau tomēr tā kā drusku pāragri teikt HOP. ;)

Jeb šie Trampa izteicieni jau škietami visiem skaidri parāda ka Tramps ir lūzeros ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Nu ja ir vēlēšanu iecirkņi, kas reportē 102% balsu un tā "nejauši" ir tieši universitātes pilsētiņa, tad kaut kas nav īsti pareizi. Un ja "zilais" gubernators pasaka Baidenam "galvenais, neatzīsti sakāvi, skaitīsim tik ilgi, kamēr tu uzvarēsi", ir par ko aizdomāties.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

NU kādam iespējams būs jāatbild par saviem vārdiem tiesas priekšā. Bet tas nemaina faktu ka Trampa labie darbi ne visiem šķiet tik labi kā viņam pašam. Ne to čtob mani Baidens iedvesmotu, bet nu Tramps kā jau labi zini kretinē stipri vairāk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

To, ka tevi sajūsmina komunisma ideāli un nesetrauc miljoni upuru, mēs jau noskaidrojām. Un ja tā - tad protams, Tramps kretinē stipri vairāk par vecu marasmātiķi, kuru kontrolē radikālie kreisie revolucionāri un kura personība nešaubīgi nav līdzīga Hitleram, bet gan Brežņevam.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Kā tev neiet, pakaļas komunisti visu dzīvi sadirsuši.

Tev vienkārši izskatās ir smagi paveicies, ka pa kājām nav trapījies neviens īsts kapitālistu žmogs kā ... piem. Tramps.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Izskatās, ka tu, svinot savu 9.maiju un skatoties Bidstrupa karikatūras, neesi pamanījīs, kā tev ir iesmērēts koncepts, ka pie visa vainīgi ir pūstošie kapitālisti, kuri tur patiesībā nav pat tuvumā stāvējuši.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nū, hmm ... kas ir 9 .maijs ?

Es ļoti labi zinu ko kapitālisti IR sadirsuši, un ko komunisti ar savu a safisto domāšanu un līkajām rokām mēginājuši labot ... Bet ne jau tur tā sāls, - jauns nekad nesapratīs to kurš ir 50 gadu vecs, un ar lozungu -vecie neko nejēdz labprāt aizvilks "ragaviņas uz mežu". Ir tikai atsevišķas kultūras kur vecums un dzīvesgudrība ir patiesi cieņā. ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Pirmkārt, nevajag jaukt kopā vecumu ar dzīvesgudrību. Un pastāsti jau nu tā kārtīgi - ko tie kapitālisti IR sadirsuši?

Piemēram - ieviesuši 8h darba dienu, radījuši tev datoru, pie kā sēžot slavināt sociālismu... Un ko ir radījuši sociķi un komunisti?

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Vai sadiršanas sakarā pietiks ja pieminēšu bankas kā tādas, akciju tirgus ?

8h darba diena NAV kapitālistu nopelns.

Arī datora izveide nebūs kapitālistu nopelns, tā attīstība un pieejamība gan.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Nē, nepietiks. Ko ir "sadirsis" akciju tirgus? Un kādēļ to jauc ar bankām, kuru darbība pamatojas valsts monopolā uz naudas drukāšanu un licencētas elites tiesībās uz tās apkalpošanu?

Kādēļ tā 8h darba diena parādījās tikai tad, kad ļaunie kapitālisti spēja panākt tik augstu darba ražīgumu, lai varētu strādāt mazāk un pietiktu visiem?

Kā tad tas dators ir tapis? Ir kāda nojausma? Jeb esi gatavs visus nopelnus norakstīt militāristiem?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nav gan īstais topiks, bet moš izdosies īsi:

Vēlme nopelnīt daudz un ātri, ir iemesls gan tam ka ir maz ražotāju, gan arī tam ka ražošana atrodas teiksim Ķīnā. Tie kas šīs muļķīgās spēles "uz nekurieni" nespēlē līgā "tie kur var nopelnīt" ( jo teiksim nejēdz investēt) nauda aiziet konkrēti podā un nevis palīdz teiksim reālai ASV ekonomikai. Neamz nesākšu runāt par kompānijām kuras ir prasti krāpnieciskas un ir vai ir bijušas miljardus vērtas - tas ir tikai "šo spēlīšu" rezultāts. Banku liels nesmukums izlīda kad pārīties pimeŗam sarunāja turēt konkrētus valūtas kursus, tak ne jau lai iegūtu valūtas pircēji ...

Papēti ka labāk 8 stundu darba dienas vēsturi, darba ražīgumam ar to ir 0 sakara.

Tur pat nav jautājumu, ka tapis ir tieši dēļ militāristiem, jo tikai tie spēj maksāt pat miljardus, par vīziju, kura vēl dabā neeksistē, un spēj labi darīt tikai vienu konkrētu lietu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Fufelis. Painteresējies, kā ne bez PVD palīdzības Orklai izdevās nospiest uz ceļiem mazos konkurentus. Monopolizēšanās notiek proporcionāli ātri regulējumiem - jo vairāk regulējumu, jo lielākas priekšrocības lielražotājam. Brīvā tirgū vēlme nopelnīt daudz un ātri sabrūk pret lojalitāti un kvalitāti. Nopelnīt "ātri un daudz" var tikai tikai uz muļķu rēķina, bet muļķi brīvā tirgū ir nabagi uz kuru rēķina neko daudz nenopelnīsi - tādēļ vajag sociķu atbalstu, lai vardarbīgi pārdalītu naudiņu no tiem, kurus "ātri un daudz" biznesmeņi nevar apjāt.

Papēti pats. Un padomā, vai pirmsindustriālajā laikmetā vispār varēja izdzīvot, strādājot tikai 40 stundas nedēļā. Vai tomēr bija ierasts strādāt no ausmas līdz saulrietam, ekspluatējot bērnus un strādājot līdz nāvei.

Ja jau nav pat jautājumu, tad tev nav ne jausmas, kā vispār dators ir radies un kurās fāzēs ir pieslēgušies militāristi - starp citu - ar mazu progresu par lielu naudu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Kur ir kaut kādi dati, kas šo apliecina?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Officials for the area said as of the registration deadline on October 6 there were 754 voters registered in the area.

But for voters already registered in Florida, there is no deadline for updating their address.

So after the deadline, either during early voting or today, there were some Florida voters that updated their address, placing them in the precinct where they were then able to vote.

This meant the numbers that voted in the precinct were above the 754 who had registered as of the start of October.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Resp, Bradypus atkal mēģina kaut kādu nieku uzpūst par komunistu sazvērestību. Pasākums ar 102% ir līdzīgs mūsu vēlēšanu Saulkrastiem, kur rīdzinieki sabrauca vēlēt, un apmeklējums bija, šķiet, 118%

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Man te zināmi ļauži aktīvi sekoja līdzi un teicās, ka aizdomīgas padarīšanas konstatētas vairākās vietās. Kuros štatos un cik %, to es neprasīju, bet droši vien šādā situācijā, kad ir gandrīz 50/50, tas ir visai būtiski un gan jau par to dzirdēsim vēlāk vēl.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Komunisma celšanai ir nepieciešama urbanizācija. Nekā jauna. Arī vēlēšanu process nekādus pārsteigumus nav sagādājis - notikumi attīstās precīzi pēc scenārija, kas eksistēja jau pirms vēlēšanām.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu pagaidām neviens nav spējis mainīt vēsturiski par labu atzīto urbanizāciju ... un vēsturiski veidojušos urbanizācijas punktus, cilvēki dodas tur kur var vairāk nopelnīt.

Un pat komunistiem ar plānveida ekonomiku neizdodas mākslīgi iedzīvināt pilsētas nekurienes vidū, tātad kaut kas pietrūkst ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, un neviens tā īsti arī nav spējis mainīt sabiedrības domāšanu, lai novērstu demokrātijas pārvēršanos par komunismu. Bet tas nemaina pašu faktu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šis gan ir vareni

Nemaz neienāk prātā, ka pilsētā ir jāiet daudz mazāka distance (un attiecīgi laiks jāpatērē), lai pārdotu tevis darināto lina priekšautiņu ar latvju rakstiem? Un internets šajā neko nemaina - pēc 2 dienām piegādātā vodkas pudele ne tuvu nav tik vērtīga, kā tagad piegādātā. Attiecīgi laukos tā pudele netiek vnk nopirkta.

Milzīgi aktīvi pieejamas preces, pakalpojumi un izejvielas un secīgi zibenīgi izgatavoti un pārdoti produkti arī ir pamatā pilsētas ekonomikai.

Neviens tirgotājs nedzīs kurjeru ar 2 diegu spolēm uz Mazpisāniem tūlīt un uz sava rēķina. No Purvciema uz Āgenskalnu tās spolītes vnk pados ar Wolt ēdienu piegādi

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Jā, tā tuvā un tūlītējā preču pieejamība neapšaubāmi izskaidro interneta veikalu ekonomiku un pakomātu tīkla uzplaukumu.

Un tas, ka "laukos netiek nopirkta pudele", apliecina tavu ļoti lielo atsvešinātību no realitātes.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Es jau kādus gadus padsmit iepērkos tikai internetā un pilnībā atzīstu tādas priekšrocības. Bet tas ir derīgi: 1. plānotiem pirkumiem; 2. Cilvjiem, kas nav mānticīgi pataustīt.

To lauku nespēju labi ilustrē situācija: Pagājušo nedēļu biju servisā. Ap 11 atvedu auto, ap 14 čaļi konstatēja, ka kautkāda ļoi specfiska blīve trūkst. Ap 17 to piegādāja, ap 18 viss bija salikts, saņēmu auto. Tā notiek Rīgā

Mazpisānos tas notiek tā: 14 konstatē, ka trūkst blīve, pasūta, tiek saņemta pēc 2 dienām, pēc 2 dienām plkst 18 auto tiek izsniegts lietotājam. Tātad autoservisa boksā 2 dienas nomētājies izjaukts auto, bokss nav pelnījis naudu šīs 2 dienas. Ja eksrapolējam uz mēnesi, tad tie ir 6x mazāki ieņēmumi. Man kā auto īpašniekam vai nu 2 dienas jāņem brīvdienas no darījumiem (jo ar velo no Mazpisāniem saprātīgā laikā nekur aizbraukt nevar un sab trans kursē reti un nepareizā virzienā) vai jāmaksā par auto īri. Principā zaudētāji ir visi mMazpisāni no šī

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Laikam neesi atradis tādu "ļoti specifisku blīvi". Piemēram, Volvo dīlerserviss Rīgā OEM detaļas nespēj sagādāt 2 nedēļu laikā.

Un kas ir tie neplānotie pirkumi, kuri nepārtraukti ir tik ļoti nepieciešami, kā dēļ tā jāpacieš tik ļoti nīstā pilsēta un Ušakovs?

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tev nīstā. Man viss patīk, tik drusku par lēnu. Jo nav pietiekama biznesu diversifikācija. Jo šeit bailīgi investēt vairāk kā lielveikalā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Neko tu nespēj saprast... Mana patīk. Un es nevēlos lai tie, kam nepatīk, ievācas no laukiem un paziņo, ka jāpārtaisa vēl lēnāka, jo viņiem patīk laukos.

msh Reģ.: 16.04.2007
3 1 Atbildēt

Nevis "lauku nespēju" bet "Rīgas pārmērīgās uzbriešanas sekas" - ja mums būtu normālas pilsētas, nevis viena ūdensgalva valsts vidū un mazpilsētas visur citur, tad tā situācija būtu jūtami savādāka. Atceros, mazpadsmit gadus atpakaļ, kad tā situācija bija tieši tā, kā tu to apraksti [mūsdienās ja baigi deg, detaļu piegādā nākamajā dienā], es biju ļoti pārsteigts ka aizbraucot Klaipēdā uz AutoAibi un paprasot sajūga komplektu priekš A80, un tieši Sachs, un nevis LUK, man pateica ka jāpasūta, bet, izrādās, jāgaida viena stunda...

Abet par to tavu filosofiju par "boksā 2 dienas nomētājies auto" - uzskatāmi parāda ka servisos tu esi kā apmeklētājs ar baltām rokām - mašīna uz pacēlāja mētāsies tikai tad, ja nav nekā cita, ko uz tā pacēlāja likt - ja to pacēlāju vajadzēs, "iesprūdušo" mašīnu izstums laukā un pēc detaļas saņemšanas iestums atpakaļ.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es tak tev saku, ka cilv skaitam uz m2 ir nozīme, ne Rīgai. Rīga pēc iedzīvotāju skaita ir sasodīti miegaina un nespējīga. Tur Ušakovs pamatā vainīgs.

Bet pārvākties uz laukiem ir iešaut sev kājā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Jā, un kā tad tu iešauj sev kājā, tieši ar ko?

aigi Reģ.: 01.08.2005
1 1 Atbildēt

Negribu būt neicienīgs pret ASV lauku teritorijām, bet domāju, ka tur stipri mazāk analizē info un domā. Traktors ir degviela lēta, bisi nevien neatņem, pick-up joprojām var nopirkt ar 4l motoru, tātad viss dzīve kārtībā.

Jebkurā gadījumā Tramps ir sajājis daudz ko un ne tikai ārpus ASV un baumas un krāpšanos vēlēšanās tieši viņš aizsāka.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

Laikam tev nav ne mazākā nojausma, cik maz domā pilsētu intelektuāļi, kas balso par Baidenu.

aigi Reģ.: 01.08.2005
3 0 Atbildēt

Baidena lielākais trūkums ir vecums, lai gan Tramps jau arī nav padsmitnieks. Bet gaidāmie lēmumi un komunikācija kā diena pret nakti par labu Baidenam. Ja seko līdzi informācijai, izvēli nebija grūti izdarīt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Nu, pāris gaidāmie lēmumi bija iedot melnajiem 30 miljardus USD, cerībā, ka tad nelaupīs veikalus un ielaist imigrantus, kuri tusējas pie Meksikas robežas, vispirms jau hondurasiešu bērnu pārprodukciju ;)

Visticamākais, ka finansējuma avotes būs tradicionālais, palielināt ASV valsts parāda griestus kārtējo reizi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Ne tik triviāli. Hilarija arī to visu solija. Galvenais Trampa trumpis () ir antiglobālisms. Tajās teritorijas. pret kurām negribi būt necienīgs, arī ir pamanījuši, ka šiem nav nekāda labuma no Google globālās pieejas.

Braucejucis Reģ.: 01.12.2019
0 0 Atbildēt

Par Trampu vienkarsakais skaidrojums ko esmu lasijis sads - pat ja viss sliktais ko saka par Trampu ir taisniba, daudziem demokratu politika un idejas ir tik loti zb, ka vini tapat balso par Trampu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Un domaju ka būsi ļoti tuvu patiesībai, Demokrātu dienaskārtība amerikāņu nodokļus nereti pārdala tur kur pašiem neatlec nekāds labums ... bet tad atkal pati amerika jau arī ir sastutējusi daudzas startautiskas organizācijas savu "interešu lobēšanai", tikar to lobēšanu izskatās ka ir kā ir myšdienās ...

Braucejucis Reģ.: 01.12.2019
6 1 Atbildēt

Nodokli ir tikai dala stasta. Vel ir runa par to ka kartigs kreisais musdienu Amerika ienist policiju, armiju, religiju un savu valsti kopuma, tad vel nedrikst aizmirst ka but pasaules hegemonam ir slikti un visi ASV lielie pagatnes sasniegumi ari ir slikti jo toreiz cieta negeri. Plus vel vajag justies vainigam par to ka esi baltais, heteroseksuals un biologisks virietis/sieviete. Tad vajag atcereties ka dievam tic tikai idioti un garigi atpalikusie, un ka valsts tev ir parada un ir vainiga pie ta ka esi piemeram bomzis. Nu nav jabut genijam lai saprastu ka pec daudzu cilveku domam kreisisms ir aizgajis par talu gandriz visos jautajumos, un Tramps ir dabiska atbilde uz to un 2016. gada 60 miljoni nobalsoja par vinu. Sogad joprojam loti daudzi par vini balsoja un demokrati joprojam nesaprot kapec, brec ka Trampu atbalst tikai rasistiski laukji, pasi nesaprotot, ka tada breksana ir tiesi dala no problemas.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Nu mums jau Rīgā arī "domājošie" izcēlās un sabalsoja par "pilsētu varavīksnes cilvēkiem".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu tu runā tā takā nemaz pats nebūtu balsojis ???

Bet "pilsēta varavīksnes cilvēkiem" ir tā pārāk trivializēts pasākums, jo politika ir tāda lieta kurā neapmierinātie vienmēr būs, jautājums vai apmierināto būs pietiekami ...

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Es kā reizi balsoju. Un pavisam par ko citu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
4 0 Atbildēt

Ja nebūtu Covid, Tramps uzvarētu bez problēmām, jo Baidens nekāda spožā zvaigzne vis nav. Esošās valdības visas zaudē popularitāti dēļ Covid. Ja valstī pārāk lieli ierobežojumi, tad vaino par to, ka apspiež sabiedrību. Ja mazi ierobežojumi, tad par to, ka ignorē sabiedrības veselību.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Jā ļoti liela iespējamība, bet nu pats taču visu sadirsa ar konkrēto "visu zinu labāk" attieksmi, kaut varēja mazliet muti pieturēt un kad vajag parādīt kā šādos laikos valsts galva izprot arī parasta tautas "muļķīgās problēmas" + spēt izskaidrot, kāda ir pareiz aun gudra rīcība pandēmijas laikā.

Neviens tak no viņa neprasīja "Anglija ir aizslēgta, atslēga ir nolauzta" tipa pasākumus !!!

aigi Reģ.: 01.08.2005
2 0 Atbildēt

Jap, Covids šo visu padarīja interesantāku, un piekrītu, ka Tramps savu muti šajos 4 gados ir stipri par daudz virinājis tur, kur vajadzēja paklusēt vai paprasīt padomu padomniekiem. Un visticamāk, tas arī ir viņu iegāzis un totāla nespēja BLM lietā ir otra lielākā izgāšanās Trampam.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

totāla nespēja BLM lietā -

Hm. Un kā tu pats rīkotos BLM lietā, ja būtu Trampa vietā ?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

ja vien kāds spētu noticēt Trampa teiktajam - atslēga bija pavisam vienkārša - pateikt ka valsts prezidents cieši sekos izmeklēšanas gaitai, un pat ja rezultāts būs ļoti nepatīkams jebkurai no pusēm - izsakdros ļoti sīki, kas, kā un kāpēc. Ja vajdzēs atvainosies cietušā ģimenai un nodrošinās ātru kompensācijas izmaksu -BEZ liekiem jautājumiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kā tad. Pārākais naivums. Un kā , tavuprāt, izpaudīsies "ciešā sekošana" ;) Tiesu vara ir atdalīta no izpildvaras, kuras galva ir ASV prezidents. Ja Tiesas spriedums melnajiem un anarhistiem nepatiks, dumpis atkal ies valā ar visu veikalu laupīšanu.

Domā , ka pie Baidena būs miers ? TVnet nupat ir raksts ar labu plakātu: We don't want Biden, we want revenge !

www.tvnet.lv/7102589/portlenda-notiek-konfrontacija-policijas-un-protestetaju-starpa

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kāds miers, mūsdienās nevienam nav vajadzīgs miers ... tas slikti pārdodas ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Nu nu... Neesi pat aptvēris, ka tas ir tikai iegansts. BLM pamatā ir marksisma ideoloģija un rasisms kā nepieciešamais šķiru cīņas elements.

www.youtube.com/watch?v=p7C6tNjiRKY

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Loģiski, bet finansējums jau tādām lietām ar no gaisa nekrīt ;)

Tātad jautjums kam šis viss ir izdevīgi ... te ir vienkārši ideāls salikums - Marksisma karognesējs un "finansists" kuriem ir izrādījies pa ceļam ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Protams, ka nekrīt. Arī Ļeņinu kāds finansēja. Kas zīmīgi - banka, kuru tu mēģini piesaukt kapitālistu pasaulei.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Piedodat citi ka galīgi ne pa tēmu ...

Tātad vai man būtu jāsaprot ka tava premisa ir ka banka ir sociālistisks veidojums, kas izveidots lai nodrošinātu naudas sadali visiem iedzīvotājiem līdzīgi, vai to labklājības nodrošināšanai ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Banka pēc vispārējas definīcijas nē. Pastāvošā banku sistēma gan - kā jebkurš varai piezīdies bizness. Jebkuru darbu ir iespējams veikt gan kapitālisma, gan sociālisma režīmā - kurpnieks, kā amats, nav ne kapitālismu, ne komunismu raksturojošs - apavu kvalitāte gan atšķiras no ekonomiskās vides, kurā tas kurpnieks strādā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Jebkuru darbu ir iespējams veikt gan kapitālisma, gan sociālisma režīmā --

Jā, gan, tikai sociālismam vajag arī plānotāju. Plānotājs uzdod kurpniekiem A un B saražot kurpju skaitu atbilstoši iedzīvotāju skaitam. A saražo labas kurpes, B sliktas. Pusei iedzīvotāju jāstaigā ar sliktām kurpēm, jo plānotājs nav paredzējis, ka B saražos brāķi ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Nu to jau es arī mēģinu pateikt, ka sociālisms ir sistēma, kas spēj degradēt jebkuru amatu un pats amats nekādi nav definīcija ekonomiskajai sistēmai, kurā tas tiek veikts.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

P.S. Sorry ! Viss es atturēšos piedirst šo topicu ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 1 Atbildēt

Vienīgais pareizais viedoklis par šīm vēlēšanām - neviens no abiem prezidenta kandidātiem mūsdienu realitātē neder. Baidens šim amatam vienkārši ir par vecu. Un Tramps jau parādīja, kā viņš spēj salaist visus matos un uz paša radītās mēslu čupas pagozēties. Un piedevām arī viņš jau ir par vecu - tikai izkrāsojies. ASV vispār prasās kaut ko darīt ar viņu gerontoloģisko "politbitroju", lai nebrauc galējībās un nesāk nest prezidentus no Baltā nama laukā ar kājām pa priekšu kā PSRS ģensekus savulaik.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kādēļ neder? Ir iemesli, kādēļ tieši gerontoloģisko "politbitroju" vajag komunisma celtniecībai un kadēļ šiem cilvēkiem, tiekot pie varas, "seja" ir ģenseka Brežņeva līdzinieks.

aigi Reģ.: 01.08.2005
1 0 Atbildēt

Es piekrītu par vecumu. Kau kā dīvaini no demokrātiem likt 77 gadu opi par prezidentu - pēc 8 gadiem jau 85 gadi, mmmm, nostāvēt varēs, vai vajadzēs stutēt kā Rūzveltu. Nu labi vismaz izskatās ka zobi ir smuki salikti.

Kaut kāda krīze abās frontēs, tiešām no abām partijām nav iespējams izcelt kādu harizmātisku 40-50gadnieku.

Trampam jau vieglāk viņam tikai jāaizstāv sava esošā pozīcija, neatceros, ka kāds personiski būtu pēc pirmā termiņa atteicies atkārtoti kandidēt. Trampam pēc 4 gadiem 78 gadi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Dīvaini tikai tad, ja tev nav izpratnes par ASV notiekošajiem poliskajiem procesiem un BLM un Kamalas Harisas lomu tajos.

Vajadzīgs ir nevis harizmātisks valsts vadītājs, bet populāra marionete. Un Trampa individuālā "kvalifikācija"- t.i. tas neciešamais raksturs acīmredzot ir unikāls spējā stāties pretī kreiso spēku spiedienam. Klasiskie republikāņi ir padevušies.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
4 0 Atbildēt

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Rezultāti vēl nav, bet "mierīgie" komunistu demonstranti jau slepkavo un sit.

Cik jābūt degradētam zombijam, lai balsotu par to pašu, par ko šitie pērtiķi.

iespējams video neies, tad ņemiet šo adresi. Bet tas ir 18+

www.youtube.com/watch?v=0gwb1VqqVLQ&t=81s&bpctr=1604587301&ab_channel=SkyNewsAustralia

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Pagājušajās vēlēšanās rezultāti jau bija zināmi nākošajā dienā. Neviens negaidīja Trampa uzvaru. Tagad vajag manipulēt, mainīt, pārveidot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Es laikam būtu vīlies, ja no tavas "mutes" pēkšņi sadzirdētu kaut ko loģisku vai balstītu faktos.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

To tikai LOhi var padomāt, ka katrs no kandidātiem pārstāv tikai un galvenokārt "pats sevi".Tas viens ir sevi sakompromitējis,izpaužot pārāk daudz savas "personības" ne tās labākās nianses.Viņa partijnieki daudzi nav mierā tieši ar viņa personību.Vhvz, vai un par ko tie nobalsoja.Bet par to otru vispār nav skaidrs, ko īsti viņš "pārstāv".Bet ir 600% skaidrs, ka neba jau pats sevi.Kā arī,kāpēc tieši Viņš ir tas kandidāts.

Jezga būs, ilgstoša un pamatīga.Zaudējumam nepiekritīs neviens no šiem- jautājums, kuram no viņiem izkritīs apstākļi "nepiekrist".Otrs momentā vilks uz to, ka "viņš" (tā otra vietā) jau nu būtu sadūšojies atzīt.Tā kā izskatās ka potenciālais "apstrīdētājs" ir puslīdz skaidr, nu ta tagad var jau izvērst to pašu vispārzināmo propagandu.Kura norāda tikai to, ka precīzi Puse valsts ir lohi- tikai nav īsti skaidrs, kuri lielāki.

Jocīgi jau skan- dažos pagastos balsstiesīgo aktivitāte tuvojas psrs rekordam (kurš bij 99,8 vai 98,9%..). Kā arī, izrādās, ka dažās vietās nobalsotāju skaits pārsniedz iedzīvotāju skaitu.Skaidrs, ka viss tas pasākums tiks vētīts un skrupulozi pārskaitīts katrs ķeksis.Jo beidzamās diennakts laikā izmaiņu nav un teorētiskais rezultāts 270:268 tieši uz to velk. www.foxnews.com/elections/2020/general-results

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Vispār jau vēl ir Arizona par agru izziņota - pat CNN atzīst, ka tur uzvarētājs vēl nav zināms. Nav saskaitīti 3 sarkanie apgabali un viens zilais (ieskaitot Phoenix).

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,skatījos, arī itāļi un austrieši pagaidām tos AZ 11gab nav izziņojuši.Tāpat kā cnn, rāda 253:213.Bet nu pēc AZ izskaitītā T tur pakāš 2.4%, kas ir 68390 balsis.Uvz,kā viņš domā tās atgūt.Pie kam, arī Gruzijā viņam tikai 0.2% plusā.Ļoti ticams, ka jezga un Tiesa būs,pat ja bez būtiskām izmaiņām gala rezultātā.Vienkārši principā un jebkurā gadījumā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Kā atgūt? Būs interesanti. Pēdējais hīts no Arizonas - tantuks no pansionāta ir iesniedzis policijā pieteikumu, ka viņas vietā kāds cits ir nobalsojis. Balsu skaitītāji ir ieslēgušies un nelaiž policiju iekšā. Viskonsīnā apbrīnojama vēlētāju aktivitāte - nobalsojuši 98% no balsstiesīgajiem... 120000 pasta biļetenus pasts ir piegādājis pēc vēlēšanu slēgšanas starp 3-4 naktī - teorētiski jau tas ir iespējams, bet vai izklausās ticami?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nekam nav jāizklausās ticami, visas šīs lietas ir viegli pārbaudāmas, tā ir atstrādāta sistēma, nevajag uzķerties uz muļķiem domātas populistiskas informācijas.

Policija nav nekādas daŗišanas gar vēlēšanu biļeteniem, un no malas vēlēšanu norisi, skaitīšanu utml. veic iepriekš pieteikti un pārbaudīti personāži, kuri nemeģīnās pēkšņi brukt virsū kādam skaitītājam, lai speciāli bojātu vēlēšanu biļetenus.

Iesniegs protestu kur nepieciešams, veiks pārskaitīšanu, kur vajag kriminālu izmeklēšanu utml.

P.S. Pietiktu ar to ka paši ar viencexpertu būtu aizdomājušies līdz tam ka pasta sūtīto biļetenu skaits ir ļoti liels, kas rada zināmus izaicinājumus.

P.P.S. Un savukārt no savas puses varu pateikt, ka ja būtu Trampa "looser" situācijā - es to būtu izmantojis tieši tāpat - sataisīt troksni un iesēdināt sava elektorāta galvās un vidējā idiota amerikāņa galvās ka ar vēlēšanu biļeteniem ir viegli šmaukties. Tad vēlēšanu dienā parūpētos lai kāds citos apstākļos gŗuti sasniedzams personāžs vēlams no citas valsts sasūta feikus vēlēšanu biļetenus, jo aizdomīgākus jo labāk, bet ar reāliem personu datiem ( tos pie kam ir viegli dabūt, dēļ lieliem IT drošības feiliem ASV). Un viss varu uzskatīt, ka ES - Tramps esmu vinnējis ... "tīrs darbiņš".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nešaubīgi, ka tā ir atstrādāta sistēma:

en.wikipedia.org/wiki/Box_13_scandal

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Redzi, ja grib ar to kaut ko darīt, ir visi priekšnoteikumi lai to izdarītu, ja visiem viss pie kājas - nu vai arī ir svarīgi lai vinnē konkrēts kandidāts, tad insaiders var bez pēdām saksaitīt par labu tam ko vajag, vai inscenēt pasākumu tā lai otrs kandidāts tiktu labi nomētāts ar dubļiem ...

Jautājums tātad ir tikai tāds - kuram no 2 kadriem to vajag vairāk. Man škiet ka Trampam, jo būt par "lūzeri" viņam škiet nepieņemami ... un iespējams pat finansiāli ļoooti problemātiski ;)

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Un atklāti šis viss ir mans izdomājums ( varbūt ne unikāls, bet neesmu sevisķi meklējis vai kāds kaut ko tādu ir jau uzrakstījis) , bet zinot kāds "scam artist" ir tieši Tramps, es nebūšu pārāk pārsteigts ja šī izrādīsies realitāte.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

"zinot kāds "scam artist" ir tieši Tramps" pasaka visu. Labi gan, ka visi pārējie ir balti un pūkaini. Un tas, ka tieši demokrātiem ir sena vēsture balsu viltošanā, tev nav zināms, jo neatbilst nepieciešamajam naratīvam.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Tātad tu piekrīti tam ka Tramps ir liels, ja ne pats lielākais "scam artist", un tipa tas tev škiet OK, un vēlies lai šams turpina tādā garā ???

P.S. Un es nekad un nekur neesmu teicis ka visi balti un pūkaini ... tikai to ka šim "māksliniekam" viesizrādes ir nepieciešams beigt !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Nē, nepiekrītu. Par 2016 "Trampa sazvērestību ar Krieviju" jau tieši demokrātu "scam artisti" sēž. Propaganda gan par šo neērto faktu klusē.

Jā, es vēlos, lai Tramps turpina "šādā garā", jo tā ir pēdējā cerība apturēt marksistu uzvaras gājienu. Kā esmu jau minējis vairākkārt - es, atšķirībā no tevis, uzskatu komunisma ideoloģiju par lielāku ļaunumu par Trampa īpatnībām.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu tad Trampu arī tev novēlu, kopā ar Republikāņu pārsvaru, tikai tā mēs visi varēsim redzēt kādus iespaidīgus mēslus māk vārīt arī Republikāņi ;).

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Paldies, ceru, ka tavs novēlējums piepildīsies, jo man nav tāda dīvaina vēlme dzīvot komunismā, lai tikai pierādītu tev, cik tajā ir slikti.

Bet nu par tiem republikāņiem... Kaut ko līdz galam neesi sapratis - tu nevari vienlaikus kliegt "orange man bad" un saukt viņu par republikāni - daudziem republikāņiem pret Trampu ir ne mazāk iebildumu, kā demokrātiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nepārspīle ta nekur neesmu teicis, problēma ar Trampu kā nākamo prezidentu ir tā ka Republikāņiem it visur "lielajos" varas svaru kausos būs pārsvars, tas protams uzreiz nenozīme ko šausmigi sliktu, bet Trampa esamība prezidenta krēslā mani neiedvesmo ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Trampa esamība prezidenta krēslā mani neiedvesmo"

Nu patasti mums pārējiem godīgi - kas tavā skatījumā tajā Trampā ir sliktāks par Mao, Staļinu un Kastro.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sliktaks nav, bet ka par nelaimi ļoti salīdzināms ar Staļinu, tik ar to aršķiribu, ka noslepkavot savus pretiniekus Trampam nav iespēju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Pastāstīsi, kā salīdzināms, ja tieši Baidens ir Staļina ideoloģijas nesējs?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nē daudz tuvāks ir Tramps, sienas būvēt, nedraudzīgās tautas un cilvēkus astatāt "otrpus sienas" - fiziskas vai ekonomiskas, starptautisku līgumu uzteikšana, ultimāti, personu kuras iebilst idiotiskam viedoklim izmešana no ofisa utt. utjpr. Pasaki kādu Trampa "labo darbu" un es pateikšu kā tas līdzinas Staļina "labajiem nodomiem" ... uz elli ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Pag, tu atbalsti robežu likvidāciju? Mēs tak ar sienu uz Krievijas robežas būvējam. Vai kā?

Un sāc ar vispārīgo - kā Staļinam līdzīgāks ir tas, kas ir PRET marksismu, nevis tas, kas sola to ieviest.

Kā skaties un attaisno uz demokrātu vēlmi atjaunot segregāciju un ieviest cilvēku šķirošanu pēc ādas krāsas?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Mēs - nekādu sienu nebūvējam. Mums ilglaicīgi bija problēma ka mēs pat parastu sētu nevarējām uztaisīt, jo nevarējām vienoties par robežas atrašanās vietu.

Tas kas un kā kādam ir pasprucis no mutes, nekādi neaprāda virzienu kurā notiek "darbi".

Par segregāciju - man ir pilnīgi vienalga kas notiek ar segregāciju, jo visa ņemšanās ap to ir viens vienīgs bulšits, ir maz citas ādas krāsas cilvēku kas grib reāli dzīvot kopā ar baltajiem, viens UK baltais var čakarēt un nerespektēt vienu krievu balto Londonā tik ilgi kamēr nedabū beidzot pa purnu utt. nav tādas "cilvēku nešķirošanas" un nekad arī nebūs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Nu jā - mūsu žogs ir "parasta sēta", bet Trampa - "siena". Mērķi noteikti arī atšķirīgi. Mēs vēlamies paturēt kontroli pār savu valsts robežu, bet Tramps vēlas paturēt kontroli pār savu valsts robežu.

Un par tiem maz cilvēkiem, kas grib reāli dzīvot kopā ar baltajiem, pastāsti tam, kurš tev nākamreiz piestūrēs Wolt vai Bolt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas taču absurds, kritizēt par to sienu.Cik materiāli bijuši, ka tur visp nav robežas kā tādas- kāpās takas iemītas, iet/nāk kas grib,nes ko grib.Kas diez tā par "kategoriju", kam šis viss likās pieņemami kā bija..

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Un turpina nest, un turpinās nest, tik tas ka tam vairs nebus izmantojami mega tūneti pikapi ar kuriem var noskriet jebko pa tuksnesi ...

Laikam nekad nebusi dzirdējis kā ASV gāja ar sauso likumu ... tās absolūtas muļķības par spēju kaut ko ierobežot izņemot gadijumus ja kaut ko var padarīt dabīgi tik lētu vai varbūt dārgu, ka tas klūs neizdevīgi kontrabandistiem ... bet tukša vieta ilgi brīva tāpat nepaliks ...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Un vēl, Wala acīmredzot, narkomāns. Ka viņam rūp narkotiku tirdzniecības ierobežošana.

Pirms salīdzinat sienas - ar krieviju un ar Meksiku, aplūkojiet, abas tās valstis. Visu Meksiku kontrolē narkokarteļi, kuri ir policijas vietā. Mums paveicās ar tādu kaimiņu kā krievu nabagiem, kuri pat uz šejieni nebēg.

Es brīnos, kāpēc sienu būvē tikai tagad?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tu taču esi mīļumiņš, nekā, nu absolūti nekā nezini par ASV. Meksika un narkokarteļi esot pasaules problēma - naivais, nez kur un kā ASV speciālie dienesti iegūst līdzekļus operācijām ārpus štatu teritorijas ... oi, ups tas laikam bija noslēpums ...

Ja kaut ko par ASV nezini - paskaties uz Krieviju, viņi ideāli kopē to ko dara ASV, un ASV uzreiz sāk par to bļaustīties, ja vien paši savu "darbiņu" nav nolēmuši slēpt vēl kādu brītiņu ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

idejā sargāt savu robežu nav nekā aplama, taču izlikties ka - cik tur 6 vai 10 metrīga - siena atrisinas tas problemas ko Tramps stāsta, nu pasakas ir ar lielāku ticamības momentu ...

Es nepērku neko no abiem minētajiem, man būs grūti ko komentēt šaj sakarā, vai ari kādu sastapt.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Wala kārtējo reizi pierāda, ka nemaz nezin, kas ir marksisms. Un ko pārstāvēja Staļins. Viņam kaut kas ieborēja ausīs, ka Tramps ir kā staļins, un viņš tic.

Lielbritānija arī izveidoja sienu, uzteica līgumus, tad jau arī ir Staļins?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
6 0 Atbildēt

Par sociālismu lielāku mēslu nav.

Var ielikt par prezidentu pērtiķi, iedot viņam granātu un sarkanu podziņu, un viņš savārīs mazākus mēslus, nekā kāds demokrāts, kurš tuvina valsti bankrotam un pilsoņu karam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Reāli T smagi papljūtija kaliforniju.65:33..Jautājums- kas tur diez dzīvo? Kurš/ko tur pārstāv? Kas tur ir vairumā tajā ielejā- penzionāri,bomaari,meerakaķi, vai ko? Pareizi- tur ir ......

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tramps vieksmigi sakašķējas ar visām tām industrijām kuras Kalifornijā ir visniknāk pārstāvētas. Un vēl dažas politiskas lietas pielika klāt, lai panaktu līmeni ka praktiski viņu ienīst gandrīz tik talu, la varētu arī saorganizēt Li Harvija Osvalda stila gājienu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tā vienkārši industrijām? Nopietni, tev nav pat ne mazākās nojaumas par Kalifornijā valdošo ideoloģiju... Un šo industriju lomu vispasaules mēroga cenzūrā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu tak neturi to sveci zem pūra, mierīgi izstāsti, gan jau ka ir arī kas tāds par ko es nezinu, bet man atklāti jāsaka es brīnos ka Tramps vispar netika prasti atslēgts no.sava rupora. Es to butu izdarījis momentā, un lai lieto tikai ASV valadibas oficiālos kontus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Laikam neesi vēl aptvēris, ka tie "rupori" balansē uz naža asmens. Ir divi ceļi satura pasaulē - redaktora (redaktors personīgi uzņemas atbildību par saturu) vai atvērtas platformas (nav atbildība par saturu). Cenzējot jebko, var ātri tik pie atbildības par visu.

Un nav ko daudz tur stāstīt - Kalifornija ir ASV komunistu lielākais spēks.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es tā kā cerēju ka tev būs kas interesantāks sakāms.

Nekad neesi mēģinājis domāt tādā virzienā, kur Kalifornija atrodas, kāds iedzīvotāju skaits, kādas problēmas un ka tas tavs "komunisms" ir iespējams viņu vienīgais pareizais virziens.

ASV nav tādu tradīciju kā Japānai, tadēl tads ceļs lai ari teorētiski iespējams, tomēr ir ļoti maz ticams.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

ASV neuzbūvēja komunisms, un kaliforniju arī ne - komunisms ir vienīgi pareizais virziens kā to visu sagraut.

Un tas ir pilnīgi dabiski ka Trumpis ir kašķī ar "Kalifornijā visvairāk pārstāvētajām industrijām" - kāpēc lai kāds kurš atbalsta runas brīvību lai nenonāktu konfliktā ar, piemēram gūgli? Tu te brīnies par to ka Trumpi necenzē - viņu necenzē jo viņš tādā gadījumā varētu ierubīt kādu nejauku pretcenzūras likumu - paskaties labāk kā strādā jūtubes cenzūras birojs

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Lūk šo tu man atrodi kādu piemeru kurš ir tiešām par vārda brīvību, un ko Tramps ir izdarījis ... Tramps ir pirmais kurs pie iespējas mēģinās kādam aizbāzt muti, lai absoluti nekas par viņa paša patiesajiem darbiem netiktu zināms.

Vārda brīvība nav bezatbildība, attiecīgi cenzūra ir dabiska, vai ari tad ir jālikvide likumi visa pasaulē kas aizliedz fasisma propagandu, KKK, krievu propagandu utml. izpausmes, tad nevienam medijam nebus vajadzības pēc cenzūras, visi varēs drist ko vien ienāks prātā

..

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja Trumpis tiešām kādam "pie iespējas mēģinās aizbāzt muti" [par ko es šaubos], tad tas tikai nozīmētu ka viņš vēl kādā jomā ir līdzīgs taviem draugiem Demokrātiskajiem komunistiem - tā kā komunistu vārītie sūdi tev patīk, tad arī šādam gājienam no trumpja [ko viņš diez vai darītu] tev būtu jābūt patīkamam.

Bet otrā rindkopa ir vienkārši klasiska diršana, vai nu tev nav nekādas poņas par ko vispār ir runa, vai arī tu vienkārši centies attaisnot savus komunistu draugus. Es sevišķi neiedziļinos šajā tēmā, arī jūtubi skatos reti un nesistemātiski, bet no tiem, kādiem četriem, kanāliem, kurus mēdzu paskatīties, divus knābā jūtubes cenzori. Viens ir Acts 17 apologetics, kanāls, kura galvenais darbonis ir David Wood, kristietis kurš ir izstudējis islamu un savā kanālā to izsmej - vai arī islama apoloģētus - vai arī vienkārši atspēko dažādu islamistu un komunistu diršanu - balstoties uz islama svēto triloģiju - reizēm kaut kas viņam tiek nobloķēts, vai izdzēsts, vai nobloķēts konkrētai valstij, un no jūtubes kā tādas ir spiediens. Otrs ir The Iconoklast, britu nacionālists - jā, nacionālists, nevis nacists vai fašists, kā komunistiem un, iespējams, arī tev, labpatiktos saukt jebkuru, kurš ir pa labi no centriskuma - kura viģiki pamatā ir saprātīgi un prātīgi monologi par tēmām, kādas lielākoties vai nu tiek noklusētas, vai arī tavi galēji kreisie draugi tās plašsaziņas līdzekļos pasniedz citā gaismā - es nezinu kā tagad, bet tā viņa kanāls bijis kādas divas reizes nobloķēts - domu saprati, nerunā pareizās lietas. Tie divi, ko mēdzu paskatīties, un kam problēmas nerodas - ā, vispār trīs - ir parastie tingeltangeļi, domāti masu patēriņam lai nosistu laiku pie plakanajiem telefoniem - Garaž 54, Mastermilo82, Colin Furze.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Te nu ir ta ka nevis es kaut ko nesaprotu, bet acīmredzami tu nesaproti, jo acīmredzami.dzīvo sava kristieša burbulī, un ārpus tā īsti neko nespēj saprast, vai ari negribi, jo tā tev ir vieglāk un saprotamāk dzīvot.

Bet ne par to šeit vispar bija runa, runa bija par to ka eksistē kaut kādas normas un likumi, kuri attiecas uz lielām kompānijām pat vairāk kā uz mazām, jo vienmēr atradīsies kāds sīkmanīgs dirsa, kas par katru sīkāko sūdu sāks sūdzēties un bakstīs visas instances lai tas lielais dabūtu pa kaklu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

ak jā par to cenzūru, es ciest nevaru muļķības izplatīšanu, un pēc šādas pazīmes Trampa kontā tiktu izmesti vismaz 70% buldurējumu ... ja uzskata ka tas atbilst valsts galvas statusam, lai raksta POTUS vārdā, ar visu no tā izrietošo atbildību.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Laikam viss skaidrs.

Būs USSSA.

Jeb latviski - APSV

( Amerikas padomju sociālistiskās valstis)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Lieliski papildinās EPSRS un tautu draudzību pāri dīķim.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Jā, jā. Klintona un Obamas laikā jau bija komunisms, tad pa starpu bišķiņ kapitālisma, tagad atkal droši vien būs komunisms.

Tūlīt, no 1. inaugurācijas diens būs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Iespējams būsi pārsteigts, cik lieli plāni patiešam ir jau no inaugurācijas dienas. Kā viens no pirmajiem - aplikt ar nodokļiem amerikāņus, lai nodrošinātu bezmaksas aprūpi nelegālajiem imigrantiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Tas tur Ļisafoxruļitnews tā arī neko jaunu nav paziņojis.Izņemot, ka Gruzijā ir tagad katram pa 49.4%,tur 99% saskaitīti un T pakāš apm 900 balsu.Bet nu fāk, nu kur tur tie 98.9% vaiciktur to nobalsojušo- nu tas tak tiešām ir fufelis,reāls psrs.Būtībā republikāni rīkojās kā ilgtermiņa lohi- viņiem taču praktiski nav atbalsta masu mēdītājos, tie visi pieder oponentiem.Faktus vajadzēja vairāk celt, nevis no tirbīnes jokot ka hloru kafijā bērt un ka pēc slimnīcas apmeklējuma tagd tik braši kā pats Batmans jūtās.Kamēr reku tepat, necik jau 2-3 paaudzes to mēdītāju ir plānveidīgi "sagatavotas", tāpēc nekāda citāda viedokļa nevar būt ne principā nee.Na ņet i suda ņet.

Braucejucis Reģ.: 01.12.2019
2 0 Atbildēt

Es teiktu ka galvenais kas ir skaidrs ir ka vatnija un kina grib izvarot asv, un viniem ir ieverojami panakumi, jo vini izmanto demokratijas vajas vietas. Ja jums kadam liekas ka tads haoss un sabiedribas skelsana netiek maksligi uzkurinats tad ludzu neesiet naivi. Saja zina man tomer labak patik labejie jo tie ir noturigaki pret provokacijam, vairums saka ka ja zaudes tad pardzivos sos 4 gadus un netaisas rikot grautinus un citu huinu, jo ticiet vai ne bet tie konservativie tapec ari ir konservativi ka ir normali cilveki ar darbu, gimeni, iekrajumiem, viniem ir ko zaudet un cits prezidents maz ko mainis vinu ikdienas dzives. Tikmer kreisie ir kaut kada mammas pagraba vai telti dzivojosa hermafroditu varza bez atbildibas un pienakumiem kas tic ideologiskiem murgiem un attiecigi ari uzvedas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
6 0 Atbildēt

Lielākā problēma jau tā, ka nav to labējo. Republikāņi jau sen ir kļuvuši centriski vai drīzāk pat kreisi, kamēr demokrāti ir jau kreisā virziena ekstrēmajā/redikālajā galā. Patiešām konservatīva ir kāda atsevišķa reliģiskā kopiena un patiešām labēji ir pāris skaļi bļaujoši indivīdi. Bet tie, kam ir ģimenes, baidās par savu personisko drošību, ja atļausies "progresīvajiem" kaut ieminēties, ka grib savam bērnam mācīt, ka ir tikai divi dzimumi.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Atkal lielākais joks tāds, ka kārtējo reizi kaut kam pieborēja smadzenes.

Sienu starp Meksiku un ASV sāka būvēt - 1853 gadā.

To būvēja visu laiku, pēdējais, pirms Trampa, tur pielika pirkstu - BARAKS OBAMA, kas bija DEMOKRĀTS.

Bet pamuļķus vēsture neinteresē, sevišķi demokrātiem, kuri to mīl mainīt.

2009,gada bilde.

Dīvaini, ka Tramps 2009.gadā to uzbūvēja

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Un tipa tev tas bija jaunums ? Tikai tā arī neesat sapratuši ka visiem ir uzdirst uz fizisku objektu, bet riebjas siena kā simbols - tā ir tāds akmens laikmeta domāšanas anahronisms ka prieks ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Akmens laikmeta domāšana? Nu, zināma taisnība tev ir - pie normālas mūsdienu situācijas domāšanas sienas vietā būtu armija ar ložmetējiem, snaiperiem, kaujas munīciju un tiesībām šaut uz katru kurš atrodas 100m šaipus robežas - un tad sienu vairs nevajadzētu. Tikmēr siena ir mūsdienu akmens laikmeta domāšanas sekas, tās, ka to armiju nedrīkst lietot.

P.N. Kā tev patīk tās sienas ko centrāleiropas un balkānu valstis uz savām dienvidu robežām sabūvēja piecus gadus atpakaļ?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu kā jus dabunat gatavu šito savas smadzenēs ??? Sienas bija aktuālas vēl.situācijā kā Berlīnes mūris, bet ar jau stipri bezjēdzīga. Nekāda armija nekados apstākļos stacionari sēžot robežas nav spejīga nosargat valsts robežu pat militārā ziņā, un tas pats ir ar sienu. Šobrid pat privātajiem ir visi līdzekļi vēsi to apiet, droni, kugi, zemudenes utt. utjpr. Siena - tas ir tāpat ka Ķīnas muris - tūrisma objekts un ne gramu vairak ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja nelegālais pārkāpējs apzināsies ka ir liela iespējamība dabūt lodi pierē, tad viņš diezgan nopietni pārdomās vai viņš maz vēlas to robežu šķērsot - tā vienkārši.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nepareizi, pie naudas daudzuma kas ir narko karteļu rokās, viņiem nav problema sameklet ložu gaļu (piem. uzmanības novēršanai) , taču viņu pusē strāda vēl izdomas bagataki cilveki nekā es, un es jau redzu kā sienu un lodes vēsi apiet, tad par viņiem.man vispār nav nekādu šaubu.

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
0 2 Atbildēt

Kāda starpība, kuru no peškām Voloģa ieliks? Lemtspējas un pašcieņas nav nevienam no viņiem, abi locīsies zem lāča ķepas...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

lūk interaktīva karte

data.inewsource.org/interactives/americas-wall/?_gl=1*1pebnc*_ga*YW1wLUQ2Q0VBaGlCWEY0VHlLLU9QbWtjb3c.

Atgādinu zombētiem narkomāniem. Tramps pie varas nāca tikai 4 gadus atpakaļ. Kas tad uzbūvēja to pārējo? Citplanētieši?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Nu.ak tu nabadziņš par sienu tikko izlasīji, nepaliec nu smieklīgs, neviens ar tām muļķībām nodarboties vairs negribēja, tapēc ka tas ir stulbi un izņemot ierīkotāju.maku papildināšanu absolūti neko nemaina ... "lēta" reklāmas kampaņa par nodokļu maksatāju naudu un tikai ... labi ka ir muļķi kas to atbalsta.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Tu rakstīji, ka sienas būvē tikai Staļins un Tramps.

Pirms tam rakstīji, ka Tramps slikts, jo - redz- sienu būvē.

Tagad, kā tāds mīkstais, slēdz atpakaļgaitu. Atkal aplauzies?

..

Bet problēma bija tā, ka Obama notrieca visu sienas naudu un pateica, ka "pabeidza". Lai gan, ne sūda nepabeidza, turklāt, daži km bija jau sliktā stāvoklī.

Tā bija problēma. Bet tu, tagad mēģini izlocīties un pat nesaproti, ka TEVI NAJEBA*I.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Un atkal ne saprati ko rakstiju, ne arī ko zini, Staļins nebūvēja fiziskas sienas !

Labāk tālāk neraksti neko, gaidi rezultatu, sac plaukšķinat tad ja noveicas un Tramps vinnē . Ka jel ko spēsi saprast, vai vēl labak padomāt es jau sen no tevis vairs negaidu.

P.S. es "over and out"

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Tu pat kā īsts vīrs neatzīsti, kā uzticējies melu propogandai un sanāca aplauzties... kārtējo reizi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu un ko vēl viedais experc mums pavēstīs, kur vēl wala ir aplauzies un pilnīgs lohs ... es acīmredzot daudz ko par sevi nezinu ... Vienigi tad uztaisi pieklājības pēc jaunu tēmu - wala pilnīgs lohs, nu vai kā tamlīdzīgi ...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

650: rakstīja:

Reāli T smagi papljūtija kaliforniju.65:33..Jautājums- kas tur diez dzīvo? Kurš/ko tur pārstāv? Kas tur ir vairumā tajā ielejā- penzionāri,bomaari,meerakaķi, vai ko? Pareizi- tur ir ......

Tieši otrādi. Vēl gada sākumā par Trampu tur bija 25%.

Kalifornijā ļoti daudz imigrantu no Latīņamerikas, tāpēc demokrāti ir pārņēmuši visu štatu.

Bet tur ir cita problēma. Paši demokrāti ir sadalījušies - mērenie un radikālie. Viņi tur nevar neko sadalīt. Visu laiku kašķējas. Un šogad izgāzās viņu mājokļu un policijas reformas. Ar mājokļiem tur vispār var sanākt sūdi. Apmēram miljons covid dēļ var tagad palikt bez mājām. Un pirms pandēmijas jau vairāk kā 150 000 zaudēja mājas.

Gribēja taisīt policija reformas ( pēc nēģeru grautiņiem), bet neko nepieņēma...

Tā ka, Tramps daudz norāva.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Miljons mājsaimniecības nevis miljons cilvēku.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Tu vienkārši atbldēji kā īstens ASVkānis.Bet ne uz uzdoto jautājumu- tas bija par ko citu.Atkārtoju spešal for jou- tu par tādu szilikon valleju esi kādreiz dzirdējis? Kas tur atrodas,kam tas pieder un pie kāda globālā novirziena tas pieder? Kas no tiem ir visai pasaulei priekš- un virs- galā? Atkārtošu trešreiz, pa burtiem,- A (ālnis),F (fistācijas),G (g-ndons)...(?)

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Es atbildēju, ka Tramps Kalifornijā savāca vairāk, nekā viņam vajadzēja.

Bet ja tu domā, ka google parāda atbilstošus tekstus, tad tā ir visas ASV problēma, nevis tikai Kalifornijas. Redz, kur WALA arī nozombējās.

Gūgles šefs ir indietis. Tas 100% ir demokrāts. Bet feisbuka un twitera šefu politisko pārliecību nevar tā pateikt. Nevar zināt, kuru partiju pārstāv. Krievi feisbukā rakstīja par Trampu, komentārus taču nedzēsa...un ja dzēsa, tad tas bija tapēc, ka demokrāti žēlojās.

Arī kalifornijā ir Trampa elektrorāts. Un tie pārsvarā arī ir gudrie cilvēki, kā visur. Iespējams bagāti. Jo tie parasti ir pret lieliem nodokļiem.

Par cukerbergu raksts te:

www.thoughtco.com/members-of-congress-supported-by-facebook-3367615

Ja tie nav meli, tad viņš ziedoja arī republikāņiem. Vai tā acu aizmālēšana.

Bet tā tāpat, ir visas ASV problēma, nevis tikai viena štata.

Kā tad iedomājies, ka Kalifornijā visi feisbuku lasa savādāk?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nevajag piedēvēt Wala(m) to kā nav, tas ka tu neredzi acīmredzamas lietas, nu padzīvotu ASV - varbūt pielektu.

Nereti kādas partijas atbalstam nav sakara ne ar loģiku, ne ar biznesa interesēm - reizēm tā vienkārši ir ģimenes "tradīcija" un dzīvojot savā informācijas burbulī, tu tīri dabiski ignorē reizēm par ļoti nelatīkamas "savas partijas" izpausmes. Pat pie mums ar daudzpartiju sistēmu mēs nereti greizi skatamies uz "parliecības maiņu", tad ko tad tu ceri ieraudzīt divpartiju sistēmā ? Un pat pie visa tā, ASV tas viss strādā diezgan pieņemamā formā, ne bez problēmām, bet kura sistēma ir ideāla ?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pirmajā rindkopā tu uzraksti ieteikumu, bet otrajā izskaidro kā jānonāk līdz taviem uzskatiem Jāpadzīvo ASV, kādā ģimenē kas borē "American Democratic communists the best!" un jāmācās augstskolā, kuras pasniedzēji borē to pašu - un tad varēs visiem stāstīt cik gan tie, kas ASV uzbūvēja lielu un varenu ir lieli sūdabrāļi, kamēr komunisti nenormāli rullē. Un jā, par to burbuli tev ir pilnīga taisnība, jebkurš LR-1 klausītājs ar veselo saprātu to pēdējās nedēļas laikā varēja pārliecināties - jo LR-1 korespondends [vai kā tur tos radiožurņus sauc] Artjoms Konohovs, pēc viņa darbības spriežot - pārliecināts komunists, jo viņa reportāžas parasti ir vienpusīgas, drīksti minēt kurā virzienā, ASV prezidenta vēlēšanu sakarā atradās Floridā, stāstīja par gaisotni tur, un aptaujāja arī vietējos - drīksti minēt kādus vietējos viņš aptaujāja - pareizi, tikai demokrātu vēlētājus un nevienu pašu republikāni...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nevajag nu telot ka esi.dumjaks kā patiesībā esi !

Izdomā savu recepti kā Kalifornijai dzīvot talāk un pastasti, varbūt tā ir tik laba, ka izdodas pārvērst Kaliforniju par idealu kapitālismu, kas to.pie reizes glābj no visam problēmām.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Recepte ir vienkārša - atmest komunismu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tātad kā vēl lielāka resursu izsaimniekošana kapitālistu garā var palīdzēt Kalifornijai ?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kas tur viņiem vairs palīdzēs, kad pie rajonā ap A/F/G lepnajiem ofisiem dzīvesvieta maksā miljonus, bet jau trīs ielas tālāk ir pavisam cita svēti ierastā 3vienība- bardaks, noziedzība un nabadzība.Tie varenie ir kāreiz tie, kuri slavina distancēto "strādāšanu" un katra indivīda tiesības izvēlēties savu dzimumu,sākot jau no 5g vecuma.Nav brīnums pa viena kandidāta nospiedošo pārsvaru šajā Laimes ielejā.Tā ka gatavojieties pieslieties modernajai pasaulei.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vēl lielāka? Tā resursu izniekošana kapitālistu garā notiek tieši tādēļ ka komunisti ir pie stūres. Pie labējas valdības kura turētu robežas ciet, ASV iedzīvotāju skaits dabiskā ceļā būtu sasniedzis ~240 miljonus. Bet tā kā pie varas ir komunisti kas ar visiem spēkiem durvis lauž vaļā, tad skaits ir 400 miljoni un aug - un kā reiz Kalifornija, viskomunistiskākais štats, aug straujāk, par spīti tam ka šiem ūdens maz - bet nu, priekš komunistiem zemes resursi ir bezgalīgi, gāzi grīdā!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ā, ak es muļķis, izrādas mazāk ir vairāk ... tad jau mums te LV tūlīt būs dzīva zelta bedre, mūsu kļūst arvien mazāk, vai jā mēs zaļi padzīvosim ... nu tikai skolas un slimnīcas un ... nāksies slēgt, ai bet tas jau nekas ...

Tev nekad nav ienācis prātā, ka arī tups cilvēku skaita pieaugums rada plašākas iespējas biznesam, tas rada lielakus nodokļu ieņēmumus utt. utjpr.

Ne ko sev mazāk ir vairāk, padomā jopcik ar galvu !

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Piemēram, tie muļķi gribēja pieņemt likumu, ka ja policists pielietos pārāk lielu spēku ( vai pārspēku) uzreiz, atņemt žetonu.

Pret to iebilda policijas arodbiedrības, un šo marasmu pat neizvirzīja uz balsojumu. Policistam, ekstrēmā situācijā vajag nevis rīkoties, bet vēl domāt, cik stipri viņu turēt, ja viņam ir nazis, tad man nedrīkst pistoli..

Ja cilvēks ir viens, bruņots ar lāpstu, tad cik cilvēki neskaitīsies pārspēks... utt.

Marasms.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Kamēr ASV drīkst brīvi nēsāt ieročus, jebkāda policijas rīcības ietobežošana ir tiešām stulba. Taču iespējams ka ir jānodrošina policistu labāka apmacība un kvalitatīvāka kadru atlase utt. Vienīgi man izskatas ka caurmēra tur ir tās pašas problēmas ar policistiem un darba prestižu un apmaksu kā mums.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Gandrīz visi ieroči tur šobrīd ir izpirkti.Patronas arī.Ja kādam ir kas krājumā aizķēries,tagad ir Īstais laiks.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 3 Atbildēt

Nekas nav izpirkts. Pērc ko gribi.

Kā reiz, drīz sāksies bums. Uz jauno gadu daudzi pērk kā dāvanas sev.

Jebkurā valstī, pat sociālistiskajā PSRS ir ( bija) policijai atļauts lietot spēku un ieroci, ja cilvēks pretojas, vai bēg. Turklāt, šaut nevis pa pirkstiem un kājās ( kā filmās ) bet tur, kur var trāpīt, lai maksimāli ātri samazinātu draudus.

Un to atcelt ir muļķīgi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ļoti loģisks solis.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Ne tikai loģisks, bet arī štata likumos paredzēts, ka, ja starpība starp kandidātiem mazāka par pusprocentu, var veikt balsu pārskaitīšanu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Loģiski jau nu gan, tikai (pagaidām) izskatās maz ticami, ka tas ko mainīs.Pirms tam vajdzēj mazāk drirst un vairāk darīt,nevis tagad.Gan esot Mičiganā kkāds bardaks,- srakanie saka, ka bijusi balsu skaitīšanas programmatūras kļūda, kura dažās vietās skaitījusi otrādi.Gruzijā gaida vel kaut kādas "svarīgas" militāristu balsis.Bet īsti nav skaidrs, kā T domā ko atgūt, ja Nevadā ir jau -1,8% viņam par sliktu (20tūkst balsis,91% saskaitīts) un Pennsilvānijā jau -0,4% (-29tūkst) un tajā pat Gruzijā -0,2%( -7tūkst) ,kur abos jau 99% saskaitīts.Hvvz. Drīzāk jau pēc formālas jezgas izskatās, ja vien nenāks gaismā kāda fundamentāla lieta.

Reku tā ar lielu pompu arestētā jauno meiteņu dukurētāja maksvella izskatās drīz taps balti pūkaina un tiks izlaista- jo galvenās liecinieces nupat esot mīklaini atteikušās no apsūdzības.Izskatoties, ka kāds viņām esot atvainojies par sagādātajām neērtībām un kko tur drusku iekompensējis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Rūdijs Džuliani tiko nosauca konkrētu štatus, skaitļus un taktiku. Visi svārstīgie štati, kur dienas beigās Tramps bija vadībā, ir naktī saņēmusi lielu un precīzi pietiekamu skaitu pasta balsojumu, kuru atvēršanā novērotājiem nav ļauts piedalīties. Vecākajam zināmajam balsotājam - 120 gadi. Piedalījies arī 2016. vēlēšanās. Miris ievērojami senāk.

Mūsu Vairiņa, kopā ar ASV mēdijiem, tikmēr jau ir paspējusi apsveikt Baidenu ar uzvaru.

Gaidām pirmdienu, kad atvērsies tiesas, pieteikumu iesniegšanai. Pa rītdienu var daudz popkornu vēl paspēt sagatavot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Viena lieta tavā teiktaja ir absolūti nepareiza, balsu skaitīšanu nevar novērot "pērtiķis no malas", lai tu kļūtu par noverotaju ir pietiekami gara procedūra jāiziet, un ja tuešām gribeja tad to bija jāizdara pirms vēlēšanu dienas ! Līdz ar to par to nevarēšanu ir tukša diršana, kur iznemuma karta neļautu kadriem kas ir kriminali.utml. sodīti vai pret viņiem vērsta izmeklēšana.

Viss cits IR iespējams, lai ari maz ticams, jo šmaukšanas ir jēdziga tikai kontekstā ar sava pretinieka nomelnošanu, jo vinnēt šādi nebūs iespējams ;)

Ak jā un Džuliāni jau nu ir pats "uzticamības" iemiesojums

..

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Tiek iezīmēta tendence, kā risināt problēmas. Sauklis pats par sevi nav slikts. Komunismam jau ievadā arī tādas masai tīri pievilcīgas domas. Tik kā sāk to realizāciju, tā sākas.

Ja par ASV un afroamerikāņiem

www.youtube.com/results?search_query=chicago+pd+

www.youtube.com/watch?v=KLtY_0JAK2M

Šito rāda ar nosaukumu - Čikāgas sardzē. Sižets apmēram tāds - viņš un viņa, abi baltie, abi poliči ar savu policijas mašīnu iebrauc ne sava rajona ielā mašīnā pabučoties.

Te pēkšņi nezin no kurienes tumsā uzrodas melnais un šauj uz šiem, džekam trāpa, tas smagi ievainots, dāma dzenas tam šāvējam pakaļ un viņu sašauj. Jaunu džeku. Vienu brīdi nav skaidrs, vai īsto, jo vienu brīdi tas ir pazudis kaut kādā vārtrūmē. Nevienam nav skaidrs, vai sašāva īsto, melnie savācas un protestē, piesauc rasismu, policijas varmācību un tā. Ieroci uzreiz, protams, neatrod. Policistei atņem žetonu un ieroci un atstādina uz laiku no amata. Viss izskatas diezgan bezcerīgi, sašāvuši nevainīgu blakusstāvētāju, kurš izgājis pastaigāties, ieprieks nekādas kriminālas vēstures, vecāki cienījami pilsoņi un tā.

Par laimi ir kaut kāds džeks, kas pa nakti filmē savu mašīnu, jo vienreiz tai izsisti stikli un tajā video viss ir skaidri redzams - ierocis bija un tik jāsameklē, kur tas iemests, ūdenslīdēji nočakarējas visu dienu un atrod arī to ieroci.

Pa to laiku izrādās, ka nevainīgais blakusstāvētājs zīmējies internetā ar tādu pat ieroci, jo gribējis izskatīties krutāks. Viņu nesen pametusi draudzene. Pie tam kaut kad labi sen policijā bijis viens rasistisks baltais vecis, kas piekāvis viņam vienu radinieku. Tas radinieks vēlāk cietumā miris. Gadadienā. Apcietināts tieši tajā vietā. Sāk izskatīties, ka džekam aizgājis ciet un viņš izlēmis sodīt policiju.

Pa to burzmu tā policiste vēl pamanās tiesā rasistiski izmuldēties, ka visi melnie ar nelabiem nodomiem ģērbjas vienādi, lai tos tumsā grūtak atpazīt un advokāte nodemonstrē, ka ar grafikas un video programmām var gan ielikt to ieroci tajā video, gan izvākt, jo tas filmētājs ir grafikas dizaineris, bet nu tas nesanāk.

Tad nu izskatās, ka džekam būs jāsēž un policisti attaisnos. Bet rajons ta melno un tiesas zvērinātie arī un kādam tur administrācijas pārstāvim nāk vēlēšanas un šo neievēlēs, ja AA notiesās.

Zvērinātie spriež vairākas stundas, ir risks , ka vispār attaisnos un advokāte piedāvā vienoties - lai tiesā šo kā pusaudzi un sods 4 gadi. Sašautais policis pirms tam piekrīt, mēģina izkaulēt vismaz atvainošanos un atzīšanos melos, bet nekā.

Vārdu sakot, mazāk informācijas no liberālajiem medijiem, skatieties pašu amerikāņu seriāļus, labāk sapratīsiet, kāda tur spriedze ar to visu un kāpēc tie aksidenti notiek. Tas nav tik vienkārši, ka baltie dēļ sava rasisma vienkārši bliež uz melnajiem.

--------------------

"Dzimuši policisti"

www.youtube.com/results?search_query=blue+bloods

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tā iet kad cilvēki nespēj domāt patstavīgi, un locas kā smilgas vējā. Aunu bars ir un paliek aunu bars, kaut lai pierādīty šaušanas faktu nekāds štrunta ierocis vispār pat nav vajadzīgs ... pēdas paliek vienmēr.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vismaz ar mākslu amerikāņiem viss ir(bija?) kārtībā.

Seriāli, antiutopijas.

Tiesa, tagad jau sākuši "risināt" šos jautājumus.

Politkorekti.

www.oscars.org/news/academy-establishes-representation-and-inclusion-standards-oscarsr-eligibility

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti