Aicinu iAuto lasītājus piedalīties Tautas simpātiju balsojumā no Latvijas Gada auto 2022 pretendentiem - 28
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Aicinu iAuto lasītājus piedalīties Tautas simpātiju balsojumā no Latvijas Gada auto 2022 pretendentiem - 28
jau esmu izteicies, ka tas 'konkurss' ir tikai bezjēga, rīkots ar vienu mērķi - lai rīkotājs varētu izvizināties.
"4x4 Apvidus Auto 2022" nominācijas TOP 3 finālisti:
Hyundai Tucson
Jeep Gladiator
Peugeot 3008 Hybrid4
iAuto rakstīja: Aicinu iAuto lasītājus piedalīties Tautas simpātiju balsojumā no Latvijas Gada auto 2022 pretendentiem - 28
Nevar pieslēgties, lai nobalsotu. Mēģināju caur FB, man parādās šitāds:
"Lietotne nav iestatīta
Šī lietotne joprojām ir izstrādes režīmā, un tev nav piekļuves tai. Pārslēdzies uz reģistrētu testa lietotāju vai lūdz atļauju lietotnes administratoram."
FB spiež no visām pusēm. Nezin kā izlocīties. Jādzēš gan draza gan tīri sakarīgas lietas..
"Pilsētas apvidus auto 2022" nominācijas TOP 3 finālisti:
Hyundai Bayon
Opel Mokka
Renault Arkana
GB12 rakstīja:
iAuto rakstīja: Aicinu iAuto lasītājus piedalīties Tautas simpātiju balsojumā no Latvijas Gada auto 2022 pretendentiem - 28
Nevar pieslēgties, lai nobalsotu. Mēģināju caur FB, man parādās šitāds:
"Lietotne nav iestatīta
Šī lietotne joprojām ir izstrādes režīmā, un tev nav piekļuves tai. Pārslēdzies uz reģistrētu testa lietotāju vai lūdz atļauju lietotnes administratoram."
STRĀDĀ gadaauto.iauto.lv
un uzvarētājs ir - Cupra Formentor
Rīt tiešraidē uzzināsim konkursa “Latvijas Gada auto 2022” un nomināciju uzvarētājus (+ VIDEO) iauto.lv/zinas/latvija/40060-rit-tiesraide-uzzinasim-konkursa-latvijas-gada-auto-2022-un-nominaciju-uzvaretajus-video
Sācies Latvijas Gada auto 2022 konkurss
Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir informēt sabiedrību par jaunākajiem automobiļiem Latvijā, to vērtējumu un ekspertu atsauksmes.
Svarīgi: konkursā drīkst pieteikt tikai jaunākos automobiļus, kuru pirmreizējā reģistrēšana CSDD ir pēc 1.oktobra 2020.gada. Jaunus dalībniekus drīkst pieteikt līdz šā gada 4.novembrim.