Iesaki labākos tehnoloģijas gadžetu veikalus Latvijā?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Tā lai var apskatīt? Ir kāds labs gadžetu veikals ar jaunākajiem gadžetiem?

 
fckns Reģ.: 29.11.2020
1 1 Atbildēt

Īsti nekā izņemot Euronics, Elkor vai Tet nebūs. Tur var ieiet, paskatīties kas patīk un tad doties mājās un salīdzini elvē iepircīt ko sirds kāro.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Tiešām palikuši tikai šie, tieši Euronics atradu vienu lietu..

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Diemžēl jēdzīgāka opcija ir ielīst ārzemju ceļojuma laikā kādā lielveikalā Vācijā,utml lielos tirgos, jo pie mums daudzi neslikti un pat izcili zīmoli nav nemaz pārstāvēti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Vai nu šis vai Ali. Latvijā ir švaka izvēle un augstas cenas.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Euronicsā bieži vien nav tā izdevīgākā cena.Lai gan atsevišķām lietām mēdz gadīties.Elkorā tāpat,plus vēl samērā ierobežota izvēle.Specifiski jaunu lietu vai modeli tur nav jēga meklēt.

darklight Reģ.: 29.10.2013
6 1 Atbildēt

Labdien! Es neko nezinu par gadžetiem, bet visiem maniem draugiem tādi ir. Šī iemesla dēļ mani bieži apceļ. Tagad esmu nolēmis iegādāties sev gadžetu, bet man ir daži jautājumi. Kur vislabāk gadžetu iegādāties? Kā zināt, ka gadžets būs labs? Man nevajag neko īpašu, bet tā, lai būtu pačots un visi mani cienītu. Jau iepriekš paldies par atbildēm!

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Lai arī jautājums ar humoru, pateikšu kas ir no gadžetiem

1. Mājokļa apsilde ar istabai.com ļoti ērti saprogrammētas vairākas zonas, telefonā var izslēgt, ieslēgt, izveidot zonas un attiecīgi tās regulēt laikā, redzēt vēsturi

2. Citā mājā Mitsubishi gaiss - gaiss siltumsuknis - kondiķis un apsilde, tas pats, kas punktā Nr.1, tikai nav zonu dalījuma.

3. Pulksenis ar aktivitāšu mērītāju, bet to izmantoju maz

4. Video novērošana Qikvision, visu redz online, savienota ar vadiem, drošāka failu uzglabāšana

5. Video novērošana Ezviz - ideāla, pats var uzstādīt, viss ok, bet tikai wifi tiklā, mazāk droša no datu viedokļa

6. Atslēgu meklēšanas piekariņš Tile, nav tik effektīvs, mazas zonas strādā BT

msh Reģ.: 16.04.2007
0 11 Atbildēt

1. Vipendrons

2. Vipendrons

3. Vipendrons

4. Dzīvojot noziedzīgā apvidū var noderēt.

5. -//-

6. Vipendrons.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 6 Atbildēt

Četri mīnusu licēji katrs atsevišķi varētu pastāstīt vai viņu mašīnās ir rādītāji eļļas spiedienam, temperatūrai, borta spriegumam un, ja turbiķis, ieplūdes spiedienam - vienalga vai pieskrūvēti pie statnes apšuvuma vai paneļa ar samoreziem vai ražotāja kaut kur ielikti - uzskatāms piemērs atribūtiem bez kuriem var iztikt, bet kuri ir noderīgāki nekā vismaz puse Māra nosaukto grabuļu.

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 0 Atbildēt

Mūsdienās ar šo jau viens otrs brauc tādās auzās, ka tik turies. Parkā cilvēks nevar paskriet, ja nav piekāris lielu planšeti, kurā redzams droši vien pat to, par ko dakteri vien var sapņot ar savām prastajām diagnostikas sistēmām.

Te nesen vēl kaut kur reklamēja viedo prezervatīvu, kas apkopos it visus datus par konkrēto aktu, par seksuālo dzīvi kopumā un to visu varēs netā pat draugiem nošērot, lai visi skatās un apskauž.

Kā redzams, dzīve iet uz augšu.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Jautājums ir pārāk plašs. Vajadzētu noprecizēt, kādus gadžetus meklē.

Jā, lielie veikali mums ir maz. Varu pieminēt arī Rdelectronics - pie šiem ir laba Xiaomi preču izvēle.

Ne vienmēr cenas LV ir lielākas kā ārzemēs. Esmu nopircis vairākas ierīces pie mums lētāk nekā tai pašā Vācijā. Vācijas cenu noskaidrošanai labi noder idealo.de portāls (tāds kā mūsu salidzini.lv).

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pirms pāris gadiem www.elfadistrelec.lv/ nopirku Ansmann universālo bateriju testeri, apnika pārbaudīt baterijas ar parasto. Mēra tikai voltāžu un rāda to un atlikušos baterijas %.

www.ansmann.de/en/accessories/energy-check-lcd

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Šī ir laba lieta. Nopirku te vienu testeri un laikam sūds!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Jautājums ko un kā testē, jo principā ļoti daudziem multimetriem iekšā ir ļoti līdzīgas daļas (teiksim mana ķīnieša iekšas tirgo apmēram 5 dažādi citi brandi, no kuriem daži pat skaitās "made in usa". Un konkrētās iekšas praktiski neatpaliek no Fluke, tikai pie milivoltiem ir redzamas minimālas atšķirības un tad arī atkarībā no partijas.

Verķis sūtīc pa taisno no Ķīnas.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Nē, tur nekā laba nav, ko parāda jau tā verķa mērķauditorija - stulbi patērētāji. Par to naudu var nopirkt labu testeri - "multimetru", ar kuru tu varēsi mērīt viskautko, nevis tikai to, cik baterijas ir tukšas - ļoti iespējams ka tam testerim pat būs tāds bateriju mērīšanas režīms, bet ja nebūs - sameklēsi internetā attiecīgo bateriju ietilpības atlikumu pret spriegumu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

" sameklēsi internetā attiecīgo bateriju ietilpības atlikumu pret spriegumu."

Tur jau ir tā lieta. Tas Ansmann verķis "zina" cik tur jābūt bez meklēšanas internetā. Pie kam viņam ir visādi kontakti dažādām baterijām. Lielākā daļa tautas vairs nav tik nabagi, lai tērētu laiku "bateriju zinātnei". Padomju laikā, piemēram, vēl varēja lasīt labus padomus bateriju mūža pagarināšanai. Piem: izbakstīt ar īlenu mazus caurumiņus bateriju cinka korpusā un mērcēt sāls šķīdumā.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Tā ir nevis nabadzība bet veselais saprāts. Nu pasaki - NAHUJ vajag speciālu ierīci, par veselām 60 eirām, ar kuru var tikai mērīt bateriju atlikumu, ja lietojams multimetrs maksā 10 eiras un pieklājīgs sākot no 30-40? Kādas vēl ierīces, kuru funkcionalitāte ir tajā pašā multimetrā, tu pirksi; beigās nebūs pilns plaukts ar ierīcēm? Priekš grūtgalvīšiem kam pagrūti atcerēties cik volti kādas ķīmijas baterijām ir tukšums un cik puse, pilnīgi noteikti tajā 60 eiru diapazonā sanāk multimetrs kam ir šāda funkcionalitāte jau iekšā - es vienkārši neesmu skatījies, jo man tāda funkcionalitāte ir tik vajadzīga kā zaķim stopsignāls.

Šī ierīce ir kliedzošs patērētāju sabiedrības pārmērības piemērs - kaut kāda gandrīz bezjēdzīga figņa ko noteikti vismaz puse pircēju marinē uz plaukta līdz beidzot izmet miskastē.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 2 Atbildēt

Padirs vēl par patērētāju sabiedrību, veikalinga lobiju un citu sūdu. Pamosties vienreiz un sāc saprast, ka tu esi lohs. Ne visiem ir interese gāzt apkārt internetu un meklēt kaut kādus voltus un citu sūdu, ja ir ierīce kas to parāda 5 sekunžu laikā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ko taisās marinēt , to parasti nepērk. Bet to bateriju pietiek, nu, man piemēram 2 bezvadu klaviatūras, 2 peles: kopā 8 bat. Kabatas lukturis, izmantoju vecu diviteņa lukturi: 4, asinsspiediena mērītājs: 2, vecs bet labs testeris 1, vēl viens lukturis auto: 4, viens datorspēļu kontrolers 2, 4 biroja pulksteņi dažādās telpās: 4, virtuves svari:1, vannas istabas svari 1, strāvas klampmetrs :2, auto pults 2,

nu cik sanāk: 31 pavisam.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nu un priekš kam tur to verķi vajag? Tur pat multimetru īsti nevajag - ja pārstāj darboties, tad maina baterijas. Ja akurāt gribas iepist kapeiku ierīcei kur baterijas ir vairākas, tad ar multimetru izmēra spriegumu baterijām un nomaina tās, kam spriegums tālu no nominālā.

AD666 Reģ.: 20.12.2019
1 0 Atbildēt

Nu par to bateriju atlikuma noteicēku piekrītu, kāda jēga pētīt baterijas atlikumu?

Normāli cilvēki šādā gadījumā iegādātos attiecīgas lādējamās baterijas un normālu, lādētāju, kurš arī var parādīt to atlikumu.

Sen zināms fakts, ka ja mājās ir daudz un bieži maināmas baterijas, tad izdevīgāk pirkt lādējamo.

Kas attiecās uz Tevis pieminētajiem "grūtgalvīšiem", tad bieži ir tā, ka viņiem 600eur ir tas pats kas Tev 60eur, proti es ari internetā nemeklētu info par baterijām, ja to laiku varu izmantot ,lai nopelnītu 5x vairāk nekā maksā tā sūda iekārta.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ar akumulatoriem ir viena nianse - ne visi aparāti tos ņems pretī, jo AAA formāta NiMH akumulatoru nominālais spriegums ir 1,2v. Uzskatāms piemērs - fočētājs - pērkot tādu jāskatās specene, ņems pretī vai nē, jo ir arī kas neņem.

Par pēdējo rindkopu - ja tā, tad atliek pabrīnīities kā šie cilvēki tā var pelnīt naudu, ja prāta tik maz - mūziķi, sportisti, aktieri? Nē, tu nesaprati - man ir pie dirsas ka cilvēks iztērē savas 60 eiras - tas kas man nepatīk ir bezjēdzīgu mēslu pirkšana - tie mēsli ir 1) jāsaražo 2) jāatved 3) procesā vēl tiek palielināts valsts ārējais parāds 4) beigās vēl viņi tiks izmesti - ja nav kur likt naudu, tad labāk to naudu izņemt piecīšos un kurināt ugunskuru, tā daba tiks mazāk piedirsta

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 0 Atbildēt

Tik svinīgi esi iestājies pret visādu mēslu pirkšanu, bet pats nopērc Unihertz sūdu kuram pat nav apgreida iespējas. Būtu vismaz sagrabinājis feniņus un nopircis Fairphone. Nav kauns par savu divkosību?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Ko tu te murgo, divkosīgais pamuļķi? Es par sevis nopelnītu naudu par ~200 eirām nopirku normālu, savai cenai atbilstošu telefonu kurš, ja negadīsies kaut kas slikts, man noteikti kalpos vismaz kādus 5 gadus. Tu kādam pajoliņam iesmērēji gļukainu sifonu, lai tev būtu nauda lai par kaut kādām 100 eirām nopirktu kaut kādu tur hujaoami, vai kaut kādu citu lētā gala mēslu. Par kādām "apgreida" iespējām tu tur murgo, tu savam lētucim liksi iekšā jaunu procesoru vai lielāku operatīvo atmiņu? Jeb vai vienkārši tev tur viss gļuko, un tu gaidi ka jaunākas programmu versijas to izlabos? Paldies, manam telefonam viss darbojas labi, un to kas darbojas, salauzt nevajag.

P.N. Pirmā dzirdēšana par kaut kādu "fairphone", pameklēju, secinājums - tas mēsls ir domāts tādiem idiotiem kā tu - man vajag nelielu telefonu telefona pielietojumiem, nevis lielu lāpstu ko izšķaidīt. Diezgan zīmīgi ka tas mēsls, kurš maksā vairāk kā 2x dārgāk par manu telefonu, pēc specenes faktiski ir švakāks par to - tur vienīgi ir lielāks aķis, jo lielāks izmērs pieļāva tādu ielikt.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Nēesi odekolonu sadzēries? Pirmkārt, es pārdevu savu ķīnieti jau labu laiku atpakaļ - perfekti strādājošu un ar gada garantiju. Otrkārt, man bija sifons ko es veiksmīgi pārdevu un viņam bija nomainīta baterija un nekas negļukoja. Telefonam bija jaunākais iOS un strādāja viss. Tā kā paturi pie sevis savas izdomātās teorijas un paklusē.

Un divkosis esi Tu - tā vietā, lai tiešām rūpētos par dabu un atbalstītu kompānijas kas tiešā vai netiešā veidā to dara (Framework, Fairphone utt), tu nopērc kaut kādu ķīnas mēslu un mēģini sev iestāstīt ka esi baigais dabas draugs un domā par vidi, bet patiesībā esi nabags kas nodarbojas ar visādu sūdu vākšanu. Es vismaz nemeloju sev un saprotu, ka man nerūp tas kur nonāk elektronika jo es to nopērku, palietoju un vajadzības gadījumā, vai arī ja apnīk, pārdodu tālāk un naktīs guļu mierīgi.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

Tu esi kaut ko saputrojies - laikam būs pie vainas tevis piesauktais odekolons - tevis nosauktie izstrādājumi ir domāti pseidozaļiem cilvēciņiem - ne jau par velti tie ir lieli - lai citi redzētu, un īpašnieki varētu nodarboties ar to, ko angliski sauc par "virtue signalling". Es rūpējos par dabu pērkot lietas ko man tiešām vajag, un izvēloties tādas, lai tās kalpotu. Protams, gan porķiks, gan lāpsta idejiski izskatās labi - realitātē ir nopietna problēma - smaga pārmaksa par remonta vieglumu. Un Fairphone gadījumā - specifikācijas neatbilstība manām vajadzībām - kad viņi sāks piedāvāt kaut ko mana Jelly izmērā, piekāp, apskatīšos un paturēšu prātā kad vajadzēs citu telefonu. Bet kamēr piedāvājumā ir liela lāpsta, tā ir dabai nedraudzīgāka kā mazs telefons - jo izmēra dēļ tā vieglā remonta funkcionalitāte tiešām būs vajadzīga, tas telefons tiks sasists un to būs jāremontē.

P.N. Diezgan komiski izklausās apgalvojums ka kāds glābj dabu, pērkot plakano telefonu

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Tev arī ir plakanais telefons. Un tavam telefonam noteikti nav ne āftermārketa supports, ne arī iespēja pasūtīt kaut kādas detaļas. Baigais dabas draugs esi.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es neesmu "dabas draugs", es esmu praktiķis, un atšķirībā no plānā galdiņa urbējiem kas sevi sauc par "dabas draugiem", es saprotu ka dabai draudzīgāk ir kaut ko lietot pēc iespējas ilgāk, nevis nopirkt dārgu figņu, jo liela cena nozīmē ka nekā dabai draudzīga tur nav, ja vien "dabai draudzīgā" lieta nav ar darbamūžu kurš ir vismaz tik reižu lielāks kā cena pret "dabai nedraudzīgās" lietas cenu. Par detaļām nebaidies, ja vajadzēs, pasūtīs lai arī, protams, nāksies gaidīt kamēr no Ķīnas atsūta, bet, es tev pastāstīšu kaut ko kas pārsteigs - ir daudz labāk ja detaļas nevajas, nekā tad, ja tās ir ātri dabūnamas.

Tu man varētu piedāvāt kādu citu telefona variantu šajā izmērā, tādu kam nav tevis piesaukto mīnusu, ja nevari tad PN

AD666 Reģ.: 20.12.2019
0 0 Atbildēt

Nu to jau pie pirkšanas brīža var noskaidrot, normāls aparāts visu tur ņems pretī.

Ja foķētājs to nesaprot, tātad nepārzin savu tehniku. Jebkuŕš profesionālis pārzin savu "darba rīkus".

Oi tici man un kā vel var tā pelnīt, bet ir jādomā citādāk, pieļauju, ka cilvēkiem kuri lielu daļu sava brīvā laika pavada iauto to ir krietni grūtāk saprast (nopelnīt)....

P.s.

Nu katrs ar savu naudu dara kā grib, ja esi tik gudrs, varens profesionālis, tad uz priekšu izveido savu politisko armiju un aizliedz visu! Citādāk tā ir tukša pļūtīšana.

P.s.s.

Neesi aizdomājies par to, ka tā pat kā tev ir pie dirsas kur citi tērā naudu, šiem citiem arī ir pie dirsas par tavu gadžetu viedokli?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: " sameklēsi internetā attiecīgo bateriju ietilpības atlikumu pret spriegumu."

Tur jau ir tā lieta. Tas Ansmann verķis "zina" cik tur jābūt bez meklēšanas internetā. Pie kam viņam ir visādi kontakti dažādām baterijām. Lielākā daļa tautas vairs nav tik nabagi, lai tērētu laiku "bateriju zinātnei". Padomju laikā, piemēram, vēl varēja lasīt labus padomus bateriju mūža pagarināšanai. Piem: izbakstīt ar īlenu mazus caurumiņus bateriju cinka korpusā un mērcēt sāls šķīdumā.

Vēl, gandrīz tukšu, vai tukšu batereju var apkost, vai saspiest starp durvīm. Tādā veidā varēs izvilkt atlikušo strāvas daļu.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: " sameklēsi internetā attiecīgo bateriju ietilpības atlikumu pret spriegumu."

Tur jau ir tā lieta. Tas Ansmann verķis "zina" cik tur jābūt bez meklēšanas internetā. Pie kam viņam ir visādi kontakti dažādām baterijām. Lielākā daļa tautas vairs nav tik nabagi, lai tērētu laiku "bateriju zinātnei". Padomju laikā, piemēram, vēl varēja lasīt labus padomus bateriju mūža pagarināšanai. Piem: izbakstīt ar īlenu mazus caurumiņus bateriju cinka korpusā un mērcēt sāls šķīdumā.

Ko nozīmē "zina, cik iekšā jābūt"?

Paņemot vienu standarta 1,5 V pirkstiņbateriju (laikam sauc AA), iekšā būs ~1,6 V. Ar ~1,4-1,3V radiovadāmā mašīna būs gaudena un vajadzēs mainīt baterijas. Cita ietaise vilks vēl kādu laiku, bet sienas pulkstenim pietiks ar pat zem 1,0 V.

Respektīvi, katrai ierīcei ir savas vajadzības un šaubos, ka gudrais aparāts to pateiks. Pašam tomēr būs jāpiedomā.

Pats esmu darbojies ar meža kamerām, kam regulāri jāmaina baterijas un visādas mēģinājis. Līdz šim vienīgās, kas no jebkuras sistēmas izkrita, bija lētās RIMI ICA baterijas.

Es zinu, ka kamerai, kas arī filmē, zem 1,35 V nevajadzētu laist, lai nesanāk, ka zvērs atnāk, bet video vietā nav nekā. Tai, kas fotografē un nesūta, prasības ir stipri zemākas. Nevar funkcionēt ap 1,0 V.

Tā ka vajag saprast, ko kurai ierīcei vajag un cik tā prasa, lai būtu normāla funkcionalitāte. Kā to mērīt, tas kā nu kuram. Var nopirkt testeri par 8 eur, var speciālu bateriju mērītāju par 2-3 eur ali/ebay, var pirkt kaut ko stipri varenāku. Katram savs.

Piebilde: turēt baterijas rezervē un nomainīt var tam asinsspiediena aparātam vai TV pultij, kas turpat vien ir. Ko darīt, ja kamera ir laukos, bet lauki tālu un 2 nedēļas nesanāks aizbraukt? Jānomaina laicīgi. Tāpēc nav variantu kā sekot līdzi bateriju stāvoklim un zināt, līdz cik var laist, kā arī piedomāt, kāds varētu būt potenciālais izlietojums.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nav jau tikai viena tipa baterijas, kam spriegums ir 1,5 V un tikai. Svariem un datoru mātesplatēm ir litija jonu. Fotoaparātiem mēdz būt NiMh akumulatori, bija vēl NiCd. Tiem bija 1.2V pamatspriegums. Tad ir 4,5V, 9V, 12V baterijas. Tam klampmetram bija laikam 1.44 V

Tie lētie ķīniešu štrunti nav universāli, kaut gan to precizitāti varētu pārbaudīt ar laboratorijas voltmetru un vajadzība gadījumā ņemt vērā korekciju.

insekc Reģ.: 24.03.2003
1 0 Atbildēt

Ar baterijām nav tik vienkārši. Tikai ar voltmetru nevar viennozīmīgi noteikt atlikumu %. Dažādu ražotāju baterijām ir ne tikai dažāda kapacitāte, bet arī atšķirīga uzvedība atkarībā no slodzes strāvas un temperatūras. Kad strādāju konstruktoru birojā kolēģis veica mērījumus , uzņēma izlādes (V-h) līknes pie dažādām strāvām. Ar tādu "ansman" testeri vai ar multimetru veiktie mērījumi būs derīgi viena konkrēta tipa baterijām pie konkrētas slodzes un temperatūras.

insekc Reģ.: 24.03.2003
0 0 Atbildēt

Ne velti pat viena ražotāja DURACELL dažādas (viena izmēra, bet dažādi marķētas/nosauktas) baterijas stipri atšķirīgi maksā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

"Es par sevis nopelnītu naudu par ~200 eirām nopirku normālu, savai cenai atbilstošu telefonu"

Jomajo... Man ir jaudīga "lāpsta" par 160 Es tik dārgu telefonu atļauties nevaru, kur nu vēl tikai zvanīšanai derīgu : D

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Zvanīšanai derīgu, ko tu tur murgo? Galvenā starpība manam telefonam pret tavu lāpstu - mazāks ekrāns un mazāks akumulators - es pieņemu ka par 160 eirām tev ir sanākuši apmēram līdzīgi dzelži kā manam telefonam; 130 eiru vērts redimi visādās ietilpībās bija 2x mazāks. Jā, protams, es labprāt būtu nopircis kaut ko lētāku, diemžēl mūsdienās, kad dator/telefonatkarība ir ļoti vēlama lieta, iespēja telefonu iebāzt kabatā ir dārga ekstra, sastopama uz pirkstiem saskaitāmiem modeļiem - šīs ekstras retuma dēļ es biju spiests samierināties ar telefonu kam ir Gorilla Glass stikls; es gribēju daudz izturīgāko plastmasu...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nopietni, tu ar esi padevies "lāpstai", nu kaut mazajai, sapiera? Nē nu ok, tad ņemu savus vārdus atpakaļ, bet dārgi tik un tā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es kaut ko nesapratu - tu biji iedomājies ka es lietoju telefonu ar pogām? Ja tā, tad labrīt - pa vasaru, apsitoties ar pitonu es pēc sešu gadu lietošanas izšķaidīju šitādu telefonu

Tu varbūt biji iedomājies ka es internetbanku lietoju ar kodu kalkulatoru un aizbraucot uz kādu nezināmu vietu, vados pēc kartēm?

Un vienīgais kas manā jaunajā telefonā ir dārgs ir fakts ka lai arī fiziski mazs, bet maksā līdzīgi kā liels telefons ar līdzīgiem dzelžiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, kaut kā biji tādu iespaidu radījis Piemēram, sarunā par iepēju izbraukt ar CityBee T-Cross arī izklausījās, ka tev ir tehniskas problēmas pir tā tikt... Nē nu ok, jau jau esi spierlāpstiņas lietotājs, tad esi. Dārgs - nu tikai tikdaudz, ka ir dārgāks, nekā es uzskatu par nepieciešamu tērēt telefonam. Bet nu jā - man jāuztur dārgu auto, tā ka viss kārtībā. Bet tajā vismaz pietiek vieta pilnizmēra lāpstai. Un to es bez pēdiņām par Fiskars, nevis Xiaomi ;)

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pults vai pele ar lādējamajām bat sver jūtami vairāk, nekā ar parastajām.Lētās lādējamās bat ir suuds, tāpat kā to lādētāji.Ietilpigas lādējamās relatīvi dārgi maksā.Pie kaut kādas robežas tā visa uzlādes e-batōrija ar laiku apnīk.

Duracell tās dažādi marķētās dažādā izskata ir dažādi modeļi.To cena atšķiras teju uz pusi, bet darbības ilgums labi ja par desmitdaļu.

Duracell ne-lādējamās ilgāk "velk" tieši beidzamajā atlikuma trešdaļā.Lādējamās tieši šajā posmā nekam neder.Īpaši ja attiecīgo ierīci ir jādarbina vai jāuzglabā āra aukstumā.

insekc Reģ.: 24.03.2003
1 0 Atbildēt

Kā zināms, visām baterijām negatīvās temperatūrās kapacitāte dramatiski samazinās. Ne velti elektroauto baterijas ziemā silda. ja runā par AA vai AAA baterijām, tad nelādējamajām nominālais spriegums ir 1.5 V, lādējamām 1.2 V. Tādēļ daudzām ierīcēm pusizlādēta lādējamā (akumulators) vair "nevelk", īpaši negatīvās temperatūrās. no lādējamām par labām ir atzītas ENELOOP. Lētučus galīgi nav vērts pirkt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti