Kas notiek ar manu auto 2021?

alexjones Reģ.: 21.11.2021

Izpalīdziet studentam tik skaidrībā ar auto problēmu...

Situācija ir tāda: Chevrolet Lacetti 2007. gads 1.4. benzīns 75 kw. Nobraukums virs 325000

Automašīna mitrā laikā un dažreiz arī sausā laikā, brauciena laikā sāk rīstīties, kā arī braucot ilgāk par minūti, kamēr mašina auksta, tā rīstijās tā itkā nebūtu degviela, bet man vienmēr ir vismaz viena iedaļa degvielas.... spiežot gāzes pedāli sajūta, ka mašīna tulīt nomirs, neceļ. Citreiz pat izspiežot sajūgu nokrīt apgriezieni un mašina noslāpst brauciena vidū. Savukārt atkal atlaižor ripojot piedarbinās.

Viens no pēdējiem prikoliem bija ka piebraucu pie kojām, un itkā "noslāpēju" mašīmu- izņēmu atslēgu no aizdedzes, bet mašīna turpināja stradāt tik ilgi, kamēr naetvēru vadītāja durvis, un kā aizvēru durvis, tā nostrādāja degvielas sūknis un mašīna itkā pati bez aidedzes iedarbināšanas sāktu darboties, bet nepiedarbojās, jo laikam nebija dzirksteles.. Ar to pigori nebeidzās kad biju ticis galā ar mašīnas pašiedarbošanos- kārtīgi neaizverot vadītāja durvis un neuzliekot signalizāciju, mašina pēc aptuvei pus h sāka gaudot un zem motora pārsega kaut kas sīca. Domāju, ka piedarbinot to varētu mainīt, bet mašina nebija piedarbināma- noņēmu klemmes un nākošajā rītā gāju skatīties- ka spie velna notiek.. Bet mašīna strādāja ideāli- atkal līdz nākamajai reizei... līdz sāka rīstīties un sāka slāp nost brauciena laikā.

Vai kāds var pastāstīt aptuveno problēmu?

Jo es esmu izbraukājis vairākus servisus, veicis diagnostikas, un man pasaka ka vainu nav atraduši. vai arī vienkārši atsaka, jo neaptīk mašinas marka un modelis..

 
juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Kaut kur ir mitrums, kādā vadības blokā vai tml. Vai pat tikai kādā štepselī pie motora.

Ja pa lēto, es paņemtu un visus štepseļus ap motoru, arī pie vadības bloka lielo, paņemtu izrautu, apskatītos, vai tur viss nav zaļš, un iespraustu atpakaļ.

Paskaties, vai salonā nav tepiķi slapji. Varbūt nāk kur iekšā mitrums, un tad arī kaut kas iet uz īso.

Citiem auto zem priekšējā stikla, kur ir tāds kā nodalījums (no motora puses), mēdz aiziet ciet drenāža, un tad tur sakrājas ūdens. Un dažiem tur mēdz būt elektronika.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti