Lēna vai strauja, bet dinamika uz kodu, kas ietver vairāk informācijas par cilvēku - čipa implants

Maris Reģ.: 06.06.2001

Tas ir labi vai slikti? Varbūt tehnoloģiskais progress!

Šī intervija tagad šķiet daudz saprotamāka - pilnā versija

te īsā versija

 
1 2
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
6 0 Atbildēt

Тихо шифером шурша, крыша едет не спеша ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nesen dzirdēju par testu, kas pierāda, ka kovid šprice satur čipus. Injekcijas vietai pielikta monēta turoties klāt un nekrītot nost ;)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 0 Atbildēt

Es mēģināju, bet man krita. Laikam brāķi iešļurināja...

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Par maz sveķu vai līmes tev bija ;)

Uz monētas protams ...

Maris Reģ.: 06.06.2001
1 2 Atbildēt

Tas nav par vakcīnu, to lūdzu rakstām citā foruma diskusijā, šis ir stāsts par tehnoloģijām. Šis video ir publicēts pirms 10 gadiem un intervija ir vēl vecāka, tā kā tikai tagad var izprast par ko šajā intervijā ir runa.

Un ieliku tieši tagad šo diskusiju kamēr šis digitālais Covid19 sertifikāts ir tikai sertifikāts, redzēsim kā tas attīstīsies tālāk!

felix65 Reģ.: 13.01.2017
0 0 Atbildēt

Iešuj sev pimpī. Tas liks nesačkot, citādi Lielā Brāļa priekšā būs kauns.

650 Reģ.: 25.01.2017
7 4 Atbildēt

Jā.Autoritatīvi pētnieki esot izpētījuši.Reku, akūti trūkstot čipu, neesot vairs no kā automobīļus un telefonus taisīt.Tie visi esot aizgājuši uz vakacīnu producentiem.Reku vassarā tepat vietējie aģenti pie vecoļaužu pansionātiem esot paranormālu blūtūtza aktivitāti reģistrējuši.Japāņi kur nesen tās mellās skaidas ampulās bij ievērojuši- kur diez tā kļūdainā pārtija palika? Trumps reku savu personālo soctīklu pa miljardu esot jau gandrīz uzbūvējis.Tur drīz varēšot publicēt Taisnību.Neparvelti aizvakakar galvenaiss sysAdmins sacīja- nākšoties ierobežot, pārmērīgi vārduplūdi kaitējot vispārējai ekakoloģijai un/vai lab-klājībai.Tāteikt, cilvēkiem/regulārajiem lieku satraukumu radot.Vajagot mazāk/dst..

Ā, johaidī, tak reku Puttēns vakār pusnaktī esot Biddēnam zvanījis.Laikam pa eko wacapu.Miegs, tāteikt,šamam neesot nācis,ar kādu pabazarēt gribējies.Jā.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
5 6 Atbildēt

Ir aizdomas ka sešpiecnullei gan kaut käds lohiem domāts čips , iespējams, ievadīts, izskatās aizdomīgi

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Tu,aizdomigais lohadrona passažier, labāk izmanto savu unikakālo iespēju un uzrunā pašu šīs tēmas autoru.Parādi, tāteikt,savu intelektualĀlo potenciālu, saprātīgi argumentējot un koleģiāli sarunu/uzturot.Jā.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 1 Atbildēt

Viņam ir vardarbīgi izņemts. Joprojām nav atgājis.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 3 Atbildēt

Aizdomīgi, aizdomīgi, sešpiecniek, kaut kas nav labi, iespējams, poti māsiņa ievadīja vatē?

650 Reģ.: 25.01.2017
3 3 Atbildēt

Ā, tev vati ievadīja, ja? Pirms 36g reku viens Čelendžers uzsprāga, tam drošvien kāds bij par daudz vati izspūtējā sabāzis.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Dedzīgākajiem sālssileslaizītājiem par prieku: Today, 1:45pm www.timesofisrael.com/up-to-a-third-of-israelis-predicted-to-get-covid-in-next-3-weeks-tests-running-out/ ....A leading health expert advising the government predicted Sunday morning that one out of every three or four Israelis will be infected with the Omicron variant of the coronavirus over the next three weeks, cautioning that most won’t know they’ve been infected because the country is quickly running out of test kits.

Testing facilities across the country were inundated with huge crowds on Sunday as thousands of Israelis lined up on foot or in cars to get tested, with many waiting hours to be swabbed.

-Tā ka vajag kārtīgi uztriept, kamēr vēl ir/ko un kam..

Maris Reģ.: 06.06.2001
1 2 Atbildēt

Te nav stāsts par vakcīnu, te ir stāsts par tehnisku risinājumu - kodu, kas satur daudz informācijas par cilvēku, bet pats galvenais digitālās naudas līdzekļus, kurus jau var visādi ierobežot, laikā, pakalpojumu pieejamībā, arī ar derīguma termiņu!

Tas ko mēs redzam kā digitālo covid19 sertifikātu caur kādu no tehnoloģijām pāraugs, kā cilvēka identifikācija daudz plašākā nozīmē. Tu jau bez tā nevari ieiet veikalos, tad uztaisīs automātisku skanēšanu, lai nenoslogotu apsargus utt. Tas viss attīstīsies ar domu atvieglot dzīvi

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Es nekādi nesaprotu šo aizrautību ar implantēšanu, ja pastāv gluži normāli aproces / gredzena risinājumi. Jebkura ķirurģiska manipulācija, kā arī svšķermeņa ievietošana, ir ar kautkādu infekcijas / rētaudu/ atgrūšanas risku. Kam tas vajadzīgs?

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 1 Atbildēt

Tas jau tikai veids kā - Zviedrijā praktizē gan aproces, gan implantus (pieliec rociņu un atveras biroja durvis - nav karte jānēsā līdz), galvenais, ka ejam uz digitāli nosāknējamu kodu, kurā ir daudz nozīmīgas informācijas un pie nepieciešamībās tās pārvaldītājs var vadīt, bloķēt, ierobežot šo informāciju!

Skatījos jau sen to video interviju, džeks tur tīri pietuvināts ir bijis un nesapratu to tekstu agrāk, tagad jau tīri interesanti paliek!

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Māri tādam nolūkam jau ļoti sen lieto pirkstu nospiedumu skanerus, vai citādus biometriskys skanerus, tam čipi nav vajadzīgi. Tas kur pirkstu nospiedumi ir slikti, ir profesijas kurās pirksti tiek bieži savainoti, vai āda dilst pastiprināti, un pirkstu nospiedums nav lasāms (tā tas ir piem. kazino gadījumā cilvēkiem, kuri jauc/maisa kārtis).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Digitālās naudas līdzekļus arī tagad, bez čipa, var visai vienkārši ierobežot.

Bet ja par aprocēm un gredzeniem - tos jau var aizņemties un staigāt ķipa ar svešu identitāti. Ar čipu tas tik vienkārši nebūtu.

Maris Reģ.: 06.06.2001
1 1 Atbildēt

Jā, man kā reiz savā laikā bija strīds ar Swedbank Latvia ar kontu iesaldēšanu bez paziņošanas un kontu atsaldēšanas arī bez paziņošanas pēc sūdzības FKTK. Kā reiz redzēju šo kontroli dzīvajā

Tagad bankas vēlas pāriet uz cita līmeņa digitālo naudu, kurai ir daudz lielākas kontroles iespējas proti:

1) var uzlikt derīguma termiņu

2) var uzlikt ka tā strādā tikai 5 km no tavas dzīves vietas

3) var uzlikt, ka ar to var iegādāties tikai konkrētas preces vai pakalpojumus

4) saprotu, ka arī vieglāk atsavināt

5) tu zini konkrēti kurš un ko ir pircis?

gan jau vēl kas

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 1 Atbildēt

"Tagad bankas vēlas pāriet uz cita līmeņa digitālo naudu,". Kuras bankas vēlas uz to pāriet? Arī šitajā infowars mēslu bedrē to dzirdēji?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 1 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

GB12 : Kam vajadzēs, tas novāks vai sašņorēs to cita čipa īpašnieku, un tāpat močīs ar to "svešo" identitāti ... tāpēc man besī tās idejas "par kaut kādu ceļošanas utml. vienkāršošanu", ja pasi tu veikli kaut kur vari "iestādīt" un kļūt neintersants bandītiem ( vai arī viņiem daudz izdevīgāk uzsūtīt tev mazgadīgu kabatzagli), tad ar iešūtu čipu tevis nogalēšanai parādās daudz lielāka jēga ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Savā ziņā ar čipoto identitāti, ja ļoti vajag, ir vēl vienkāršāk. Čipa īpašnieku nozūmē, čipu izgriež un lieto, kur vajag.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Tu esi bišķi atpalicis no citām tehnoloģiju attīstības tenencēm - mūsdienās pietiek sapārot to lasītāju ar kameru lai cits cilvēks ar tavu gredzenu vai aproci nekur neieietu...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Msh - kāds naivums tavā vecumā, zinātājam tās kameras ir kā "saldais ēdiens", vienkārši liela daļa cilvju ir lohi, un uz kamerām iekrīt, taču jebkurš kuram ir galva uz pleciem ar kameru palīdzību sev mierīgi iegūst tādu alibi, ka praktiski valsts prezidentu varētu "uzspert gaisā" ...

Uzmanības novēršana strādā pat tad, ja video analizē AI ! Stundas esmu tupējis pie videonovērošanas un analizējis man vajadzīgās lietas cilvēku kustībai ...

nekad nav pietiekoša izšķirtspēja, nekad nav pietiekošs kadru skaits konkrētam eventam utt. taču lohus izķert tas viss netraucē ... un lohu kategorijai atbilst tuvu 90% no cilvēku kas pastrādā, vai grib pastrādāt kādu noziegumu utml.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā jā. Un tā tik ķīnieši savu miljardu ļoti līdzīgo pilsoņu spēj automātiski atpazīt pēc acīm...

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Un tu noticēji ka viņi ko spēj, vienīgais ko viņi reāli spēj or piestāstīt visai pasaulei visādas pasaciņas.

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 2 Atbildēt

Ja šo realizē, skaidrs, ka tā ir daudz lielāka tehnoloģiska cilvēku kontrole. Un kā reiz Covid19 QR kods ir veids kā šo visu palaist masās, iedzīvināt un tad jau tikai likt klāt un klāt.

Mūsu šis ES QR kods jau nolasās visās Eiropas valstīs, kad ceļoju, tas viss bija redzams, tātad ir vienota datubāze, jautājums ir tikai par attīstību un būs interesanti lasīt šo tēmu, kas te būs rakstīts 2025.gadā

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 2 Atbildēt

Nav nekādas vienotas datubāzes.

Tās ir vairākas aplikācijas kuras ir sasaistītas ar serveriem uz kuriem glabajas informacija par tavu qr kodu.

Tas viss ir ļoti primitīvi.

Un redzams tur ir tikai tavs vārds uzvārds, sarkans vai zaļš.

Tas arī viss.

Par QR kodiem tu vari droši neuztraukties, jo tikai ar QR kodu vairs tāpat nekas nav atvērts vecajā eiropā, pat paslēpot nevar aizbraukt, taka tos qr kodus var sarullēt, pagriezt sāniņu un ierullēt sev izplūdē

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Shiirs kā jau viszinis paspīdēja jomā kurā nerubī fišku ta ka nemaz, bet vispār nemaz. Uz serveriem kodi neglabājas, glabājas atsauktie sertifikāti un nē ar vārdu sertifikāts nav tas ko esi ar to sapratis. Švakcinācijas QR kods ir pašverificējošs arī bez servera.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Lai kaut ko iedzīvinātu/tālāk, vispirms taču Lohus vajag iedrošināt.Nezinu cik galējam Loham ir jābūt, lai pašlaik neaizdomātos un nepamēģinātu savā paurī "loģiski" sakombinēt kaut vai pāris saskaitāmos.Kur savstarpēji pretrunīgi izrādīsies vismaz trīs no katriem diviem.Ieskaitot nupatējo lažu par omikrokakorōna atklāšanas brīnumainajiem izcili veiksmīgi sakritīgajiem apstākļiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Permanents čips ir pirmā idiotisma pazīme, 5 gadu ciklā lielākā daļa kriptogrāfisko lietu noveco tiktāl, ka nereti jāmaina pat datu apmaiņas/šifrēšanas protokols, vai kā minimums tā sarežģītība.

Nekad datorindustrijas vēsturē līdz šim nav uzražots nekas tāds kurš būtu "future proof", jeb "nākotnes drošs" ... tad izrādījies, ka biti bojājas, tad ka atmiņas apjoms pa mazu, tad, ka tehnoloģijas skrien uz priekšu tā, ka to veco stadartu vairs neviens velns nolasīt nevar utt.utjpr.

Nav nākotnes šādām "permanentām" lietām ...

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Nav svarīgs veids vai nosaukums, bet pats princips, ko ar attiecīgo tehnoloģiju var darīt, te video pirms 2 gadiem publicēts par Zviedriju

Opiņā, jau ir (12 dienas video)

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tā tehnoloģija var būt kaut cik pieņemama tikai tad, ja to čipu var 5 sekundēs izmest, un aizvietot ar citu, visādi citādi tas izcils stulbums ... vienalga cik daudz "burkānu" tiek piedāvāts ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 1 Atbildēt

Nekad datorindustrijas vēsturē līdz šim nav uzražots nekas tāds kurš būtu "future proof", jeb "nākotnes drošs"--

NASA Voyager kopš 1977.g. vēl dzīvi

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Tie nav future proof, tas nekas ka tik ilgi dzīvojuši un spējuši būt noderīgi ...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jā.Jawohl. www.businessinsider.in/tech/news/a-microchip-implant-that-lets-you-control-your-sleep-cycle-might-soon-be-a-reality/articleshow/86392970.cms ...Pētnieki izstrādā mikroshēmas implantu, kas ļautu cilvēkiem kontrolēt miega ciklu un ārstēt bezmiegu.Šīs mikroshēmas izstrādes galvenais mērķis ir palīdzēt militārpersonām pielāgoties...Katrai mikroshēmai būs unikāls identifikācijas numurs un šifrēšanas atslēga, un tā tiks implantēta zem ādas ambulatorā procedūrā....Mikroshēma palīdzētu pārprogrammēt karavīru reaktīvo laiku, jo viņi pirms lidojuma varētu ievadīt savu ierašanās laiku svešā zemē, izmantojot lietotni...Ja kaut kas noiet greizi, persona, kuras ķermeņī mikroshēma ir implantēta, var lietot tableti, kas nogalina šūnas mikroshēmā, neietekmējot citas ķermeņa daļas...mikroshēma ļautu lietotājiem kontrolēt peptīdu lietošanas laiku un devu, izmantojot viedtālruņa lietotni. Pēc tam lietotne un mikroshēma sazināsies, izmantojot centrmezglu, kas tiks pievienots kā aproce... Vēl viens veids, kā nodrošināt drošību, ir noņemt rokas apsēju, jo tad implantētā mikroshēma kļūtu nederīga..Šīs mikroshēmas izstrāde varētu sniegt daudz medicīnisku priekšrocību, tostarp ...

Jun18_2021 www.smithsonianmag.com/innovation/this-implant-could-one-day-control-your-sleep-wake-cycles-180977983/ ...Ja viss noritēs saskaņā ar plānu, tālvadības biohibrīda mikroshēmas kādu dienu varētu kļūt par intīmāko viedo tehnoloģiju veidu mūsu dzīvē — iekšējiem sensoriem, kas pārvalda mūsu veselību ikdienas gaitās, spriežot pēc algoritma, kuru medikamentu izgatavot un kad to izsniegt...

Jā. www.mfa.gov.cn/ce/cede//det/zt/BekaempfungCOVID19/t1846503.htm ...No 2020. gada marta līdz decembra beigām Ķīna eksportēja 224,2 miljardus masku par kopējo vērtību 340 miljardi juaņu (45,7 miljardi eiro), no kuriem 65 miljardi bija medicīniskās maskas..Tas nozīmē, ka Ķīna (2020jā) ir nodrošinājusi gandrīz 40 maskas katram cilvēkam ārpus Ķīnas...

Pētījumi liecina, ka koronavīruss Itālijā varēja būt 2019. gada oktobrī, taču ...neprvelti pats galvAdmins nesen norādīja, ka visādiem anaalfabētiķiem vajagot pafitrēt to savu tupo bazaaru..

www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.14.21260491v1

www.ft.com/content/505fe8c4-ef70-4ab0-a978-321c9199af4a

-skat (svešzemju lohu) komentārus zem šiem abiem materiāliem - viņi nezin to,kāda ir pasaulē visvis precīzākā diagononostikass metode,vajadzētu viņiem tā kārtīgi Uztriept

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 0 Atbildēt

Bail iedomāties scenāriju pasaules izmaiņām un cilvēku kontrolei. Trakākais, ka cilvēki būs tik tālu novesti, ka paši to prasīs. Čipi zem ādas kaut kad būs un 100%!

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 5 Atbildēt

Nebūs, jo tikko kā šis stulbums paliks par nopietnu "spēku", atradīsies kāds kurš to sūdu uzlauzīs nahren vai arī citādi piečakarēs, un impersonēs kādu kongresmeni, vai militāristu - vienreiz ko tādu kāds izdara un uz labu laiku nevienai valdībai šo joku atkārtot negribēsies ...

Ir jau pieredze pat ar militāriem nolūkiem paredzētu dzelzisku šifratslēgu lūzni - labi izdomāts, bet tāpat pietiekami "caurs", ja kāds tiek ar savām līkajām rokām pietiekami tuvu klāt ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
6 0 Atbildēt

Šis stulbums jau IR palicis par nopietnu spēku. Un tas viss pateicoties taviem kapitālisma vainotājiem. Viss tikai sabiedrības interesēs. Viss, lai kontrolētu indivīdu. Komunisms saucas.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nebūs 100%. Izņemot, ja tas risinās akūtus invaliditātes jautājumus (redze, dzirde, kustība). Medicīna ir ļoti ļoti ļoti tālu no tā ko tu iedomājies. Pat jaunu sirdi(t.i. īstu orgānu) faktiski nav iespējams pieaudzēt (tie ir tie imūnsupresētie cilvēki), kur nu vēl kādu plastiku. Respektīvi čipa ievietošana un ar to saistītās manipulācijas vēl ļoti ilgi radīs vairāk problēmu k;ā ieguvumu

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Bet Kasiņam būtu vērts mazināt aizrautību ar destopijas filmām. Mēs esam vēl ļoti tālu no tām. Pat datu izmantošanā. Jo ja VIŅI prastu lieliski izmantot datus, Kasiņš jau sen būtu provaxeris un šito figņu nebīdītu. Cambridge analytics ir ļooooti tālu iespējās un prasmēs no tā ko viņu veikalings izplata. Tajā skaitā partizāņu veikalings (fēču būkā Kasiņam iedvešot, ka spēj ietekmēt vēlēšanas).

Kur CA veikalings ir ļoti skaidrs - jo plašākas masas ticēs viņu varēšanai, jo vieglāk būs to sūdu pārdot jūsmīgiem jefiņiem varas krēslos ar piekļuvi svešai (nodokļu / akcionāru) naudai.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 0 Atbildēt

Forši, ka par mani uztraucies Gan lieki. Man ļoti nepatīk sazvērestību teoriju īstenošanās dzīvē. Lēni un ļoti pārliecinoši.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 7 Atbildēt

Njā. Par pašnāvību neesi domājis?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Nu, bet pilnīgs stulbenis

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

doma pamatā jau nav slikta. var nenesāt līdzi dokumentus, naudu, visu varētu operēt ar čipu tikai pagaidām tie nav droši pret manipulacijām un nav tehniski uzticami. zinu vienu suni, kam ir 4 čipi jau. jo 3 ieprieksējie atņirdzās)))

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Turklāt aproce un gredzens šo jau ļoti sen risina. Viegli remontējas un nerada sekas veselībai.

Tā čipu plānprātība ir no lētām filmām.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Nu tas ir brīnišķīgi, ka nerada, veselība jau mums visur 1jā rindā.Pieejamie dati ir pārliecinoši, viss ir sertififcēts un tā kārtīgi/priekšāpaņemot izpētīts.Filmas lētas,(filmu)režissori klauni,filmētāji/lohi.Tagad būs drusku dārgāk, bet tas jau nekas.Protams, viss ar Tālvadību.Gluži kā latvenergo un ūdens skaitītāji,iebāz tik zelta zivtiņu un dzīvo/kuldams.Skolniekiem vajadzētu katrā nāsī pa 1gab, zin kā, lai Pediatriem nav pie katra jāskraida individuāli urbināt.Jā..

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

proippatent.com/Infocenter/detail/47/what-is-patent-060606-microchip-and-famous-bill-gates-patent-number?lang=en

Pirmais pagrābtais avots, ja nepatīk informācijas pasniegšanas veids, meklējat tālāk paši.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Puisim naudas pārpārēm, tagad cenšas virzīties uz absolūto varu

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Muļķīga diskusija, jo skaidrs, ka tādus čipus Lielais Brālis mums visiem iebāzīs. Es nesaku, ka konkrēti mūsu paaudzei ( 20-40 g) bet mūsu bērniem čipi būs - tas ir 100%.

Partija pateiks, ka vajag, un liks.

Komunisms nak plašiem soļiem, gluži kā rakstīja Kārlis Markss savos darbos 19.gadsimtā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Varbūt izvētēsim vēsturiskās patiesības un centīsimies apturēt psihopātus?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

grūti pateikt, kurš ir īstais psihopāts.

Man jau liekas, ka visa sabiedrība kopumā ir psihopāti.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 1 Atbildēt

Psihopāti ir tie, kuriem pa visu varu jāpakļauj apkārtējie.

nra.lv/pasaule/368214-makrons-sola-radit-grutibas-nevakcinetajiem-franciem.htm

Piemēram šis. Diezgan izteikts psihopāts

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Doma principā pareiza, tikai izvēlies pareizus terminus. "Sabiedrība kopumā" neeskistē, tā ir daudzveidīga un ne tu vu nav vienota. Bet ir daļa sabiedrības, kas kopā veido "pūli" - un pūlis jau patiešām atbilst psihopāta rakstura iezīmēm, tādēļ arī, ja ir pietiekami liels, individuālu psihopātu vadībā taisa revolūcijas vai arī demokrātiski nodod varu šiem individuālajiem psihopātiem. Un katrs atsevišķais indivīds šajā pūlī var būt pavisam normāla sociāla būtne, kas tikai kopējā pūlī kļūst sociopātisks - t.i. vēršoties pret pārējo sabiedrības daļu, kas nepievienojas pūlim.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Kāpēc lai Bračka to darītu? Kā jau wala te atzīmēja: tādam risinājumam ir problēmas ar HW, SW, barošanu un 0 priekšrocību. Es piebildīšu, ka visticamāk ap 10% ļaužu būs problēmas ar implanta iedzīvināšanu, kādiem 0,001% būs smagas nesaaugšanas sekas.

Tie implanti ir idiotiskas distopijas auglis un realitātē nav nekādas vajadzības pēc tiem.

Mans minējums - implantētie čipi būs invalīdu protēzes risinājumi, kur problēmas būs tās pašas, bet mazskaitlīgā populācijā atmaksājas jāties.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

Kādas iedzīvināšanas problēmas? Tev titāna gūžas protēzi arī iedzīvina? Nejauc ar īstu orgānu transplantāciju, kur ir problēmas saderībā utt.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Man ir iemontēts implants. Ļoti veiksmīgi un gandrīz netraucē. Bet es zinu cilvēkus, kuriem tas ir izdevies krietni krietni sliktāk.

Titāna protēzes arī iedzīvojas diezgan slikti. Uzjautā cilvjiem, kam ielikta, vai jūt atšķirību ar VESELU dabīgo analogu. Ķirurģiskas manipulācijas nemēdz būt bez sekām, ar svešķermeņiem ir vēl sliktāk. Dakteru seriāli ir fikcija, ne dok filma

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 0 Atbildēt

Man kaimiņienei gūžas implants jau no 98tā, un pirms diviem gadiem nomainīja veco un sataisīja arī otru pusi. Cilvēks priecīgs, ka var dzīvot, staigāt, pats sevi apkopt un pa māju vēl ko padarīt. Tā kā neviens pie operācijas neaizmirsa iekšā šķēres vai netīru vates pikuci, tad problēmu nav. Varētu padomāt ka es te tēmā diršu tikai par filmās saskatīto.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Uzprasi vai salika tikpat labi kā pirms ligas. Protams, ka ar sajātu gūžu bija stipri sliktāk, bet vai veselo gūžas pusi būtu gatavs mainīt?

Neiet runa par šķērēm. Rētaudi paši par sevi maitā dzīvi, tad 10% vēl mēdz strutot, utt. Manipulācijas bez vērtības nav vērts taisīt. Arī plastiskās operācijas sabojā dzīves kvalitāti. Tieši dēļ rētaudiem, saaugšanāmutt. Tur nav situācijas, kad būtu 0 seku

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

Nu bet protams, ka būt jaunam un veselam ir vislabāk. Nenoliedzami. Bet mana replika nav par to. Stāsts ir par to ka nemaz ne tik senā pagātnē lauzta gūža nozīmēja ap pusgadu uz gultas, un lielai daļai cilvēku bija jau spriedums - no tā neatkopjās. Izgulējumi, atrofijas, citas komplikācijas, utt. Tagad kas - 2ned un esi mājās?

Attīstās šī sfēra, attīstās skaitļošanas jaudas (ik pa cik gadiem dubultojas, vai desmitkāršojas, kāds tur tas princips bija?) un ir naivi domāt par šodienas tehnoloģijām aizvakardienas mērogos un salīdzinājumos. Kur nu vēl par rītdienas čipiem

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu tehniski varbūt pastiepjot aiz matiem var teikt ka dubultojas. Ja gribi ko uzzināt par nākotni, paskatiez pagātnē ... ;)

Cilvēki ik pa 10 vai 20 gadi domā ka ir izgudrojuši jaunus grābekļus, bet ja labi paskatas, tad tie paši vecie vien ir tik citā krāsā un moš ar citu rokturi ... un tie ir tikpat derīgi uzkāpšanai un pa pieri dabūšanai kā iepriekšējie ... īpaši ja nolikti ar zariem uz augšu

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
6 0 Atbildēt

Ātrumā neatcerējos precīzu definīciju. Es par šito: en.wikipedia.org/wiki/Moore%27s_law

Salikt kopā ar to, ka nemaz tik slikti nav ar to ķirurģisko iejaukšanos, piesiet klāt aitu bara vēlmi lai viņus kontrolē un drāž, un skat - pašas trakākās sazvērestības teorijas ir nākotnes reālija. Kā jau tas neskaitāmas reizes ir pierādījies.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sapratu jau ko tu domā, bet nu tai skaitļošanas jaudas pieaugšanai ir problēmas, gan tādēļ ka datorprocesors nav pati efektīvākā lieta piemēr šifrēšanai, gan arī tagad labāk kā agrāk izprotam datu tipus un to apstrādes utt. efektivitāti ...

Kopsummā Tas ir pietiekami sarežģīti, un tādēļ marketinga nolūkos neviens detaļās neieslīgst, bet saka ka Mūra likums joprojām izpildās ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šis arī ir skaidrojums kāpēc vakcīnas ir labākas

Bet ķirurģiska iejaukšanās (lai arī mazāk), bet vēl arvien ir ar "-" zīmi. Tāpēc ķirurģisks čips med. līmenī, ir idiotisms

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 4 Atbildēt

Šāda tipa implanti ir pilnīgi bezjēdzīgi kā identifikācijas risinājums. Jo tie nav to konkrētā realizācijā viennozīmīgi sasienami ar personu. Tāpēc visas runas par un ap šādiem identifikācijas implantiem ir tikai mazgudru pamuļķu vāvuļošana

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Neredzu loģiku, ar ko implants kā personas identifikators būtu labāks par kaut kādu viedpulksteņa aplikāciju ar pirksta nospiedumu, rezervē PIN kodu, kas jāievada katrreiz, kad izmanto kā identifikatoru un dzēšas 5 min. laikā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 2 Atbildēt

Padomā 3x. Pulksteni tu vari noņemt un atstāt mājās, ja negribi, lai tevi identificē. Implants ir personas identifikators, kas nodrošina tavu identifikāciju bez tavas piekrišanas.

Implants ir nesalīdzināmi labāks par jebkuru citu izsekošanas ierīci, jo ar "sabiedrības interešu" argumentu ļauj pūlim vērsties pret savādāk domājošajiem, liedzot tiem iespēju noslēpties no pūļa vardarbības. Un jā - pūlis ir vardarbīgs.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

Mani visvairāk pārsteidz, ka ir tik daudz brašuļu, kas labprātīgi ļauj šito ar sevi darīt, paši skrien pieteikties.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es tak saku, ka filmas pārskatījušies.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Jaunatne zem gadiem 27, cilvēki, kuriem ir nesagraujama ticība elektroniskām ierīcēm un kuri bez tām nespēj savu dzīvi iedomāties. Kuri nespēj galvā atcerēties un pēc kārtas izdarīt 3 secīgas lietas. Vismaz 90% no tās publikas nedomājot to čipu iešūs - tā tak ir ērti un viss paša labā

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Šis tāds senils domāšanas veids (agrāk zāle bija zaļāka). Domāju, ka šādi domājot tu bojā savu dzīvi. Jo:

1. Šie jaunieši ir daudz ašāki par mums. Jo konkurence uz pilnu klapi viņiem sākas jau ap 18. Tas ir tad, kad ļāvies plūsmai

2. Pirmā iemesla dēļ viņi irdaudz spējīgāki par mums. Man jaunībā pat prātā nenāca tas, ko viņi spēj izpildīt. Protams ir arī lubraki, bet arī manā klasē tādi bija.

3. Viņi maksās tavu pensiju. Labāk lai viņi būtu tādi kā 2. punktā;

4. Viņu elektriskās ierīces ir arī tavi darba instrumenti. Un tie ievērojami ceļ tavu darba ražīgumu. Vizdegunīgi tos ignorējot tu neglābjami no tiem atpaliksi

Krotow Reģ.: 09.09.2008
4 1 Atbildēt

Pēc būtības pareizi. Taču "nespēj galvā atcerēties un pēc kārtas izdarīt 3 secīgas lietas" ir novērots. Un kāreiz pateicoties paļāvībai uz elektroniskā mērkaķa spēju "visu atcerēties".

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Jau teicu, ka ir arī lubraki. Tāpat kā manā jaunībā.

Bibliotekā materiālu meklēt gan neprot neviens. Manā jaunībā neviens neprata uz klaviatūras rakstīt. Un?

Bet ar skrituļdēli izpildīt to, ko šitie, 100% visi mani skolasbiedri apmīztos. 100%

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Tavi skolasbiedri iespējams ir bijuši Lohi.Vai nu tās daļēji bezcerīgās lohu paaudzes produkti.Jo ar gan ar "klaviatūru", gan ar skrituļdēli izpildīties studenti mācēja jau pirms gadiem 40.Vienīgi ka lielākajai daļai interesentu nebija ne pašu dēļu, ne arī pārējo šodienas iespēju.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Mēs izpildījāmies. Dēļi bija visiem. Bet izpildīšanās bija ne tuvu kā šodien.

Klavieri nemācēja neviens. Nevajadzēja. Analoģiski šitiem ir grāmatu katalogs.

Man bērnībā bija koka mašīnītes. Un dzelzs. Šodienas jauniešiem nebija tādu iespēju.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Šo varam turpipināt bez gala un bez taisnības.Rūpņica Straume bija.Vairs nav.Žēl.Katrs sevi cienošais "mācēja" špagatu,20x pievilkties un pārsist vismaz vienu ķieģeli.Tagd to reti kam vajag, tāpat visi veseli.Kārnie vecie kultūristi ēda brokastīs 30 svaigi dētas olas, bet tagadējie rij veselību pa taisno no burkas.Jo nav laika lieki drsties.Viena valdība lika iet uz bibliotēku konspektēt Vladimira pedUļjānova kopotos rakstus, bet jau nākamā atcēla nafig visas plates, kompaktdiskus, kasetes,magnetofonus un fotofilmas.Drīz vien izrādījās, ka bez tā var iztikt.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

1.Pavērojot sabiedrību, kur apgrozās manas jaunietes, es to neteiktu. Visi vienkārši peld pa straumi

2.Vienīgais, kur ir spējīgāki - plakanā ekrāna glaudīšana

3.Kaut kā nav pārliecības, ka mūsu paaudzei vispār pensija būs kā tāda.

4.Pietiekoši aktīvi izmantoju elektroniskās ierīces un virtuālo vidi.

5.Savos 50+ darbā, nozarē, biznesā nejūtu sev pakausī neviena jauna cilvēka elpu

Katra paaudze ir savādāka, katram savi elki un fani. Jaunie ir savādāki, tas ir skaidrāks par skaidru. Kam un kā labāk un pareizāk - tā mēs varam ilgi un gari diskutēt, tā arī nekādu patiesību neatrodot - kā jau te piezīmēja.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Atceries, kā tur tie čalīši agrīnajos 80tajos Rubika kubu grozīja.Ka tik vēl nebij kādi,kuri tas pat bez rokām izdevās.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 4 Atbildēt

nu, filmās jau rāda, ka pozitīvais varonis izkož, izgriež vai kā citādi tiek vaļā no implanta, ko viņam ievietojuši ļaunie aberāti

iciks Reģ.: 29.05.2013
6 0 Atbildēt

... un parasti šo čipu iemet miskastes mašīnā, kas vizinās pa rajonu, lai ļaunie aģenti sekotu tai, kamēr šis pats iegūst vismaz stundu laika, lai izglābtu pasauli.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Vēl ir varianti: klaiņojoši: kaķis, suns, žurka. Bet piesiet pie kājas balodim ir viskrutākais: lai seko ar helikopteru ;)

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 5 Atbildēt

Čipēt vajag obligāti vai arī noņent DNS paraugu pēc piedzimšanas, lai nav šādas lapas jāuztur -

skaties.lv/degpunkta/degpunkta-dazadi/uzava-atrod-viriesa-liki-policija-ludz-iedzivotaju-palidzibu-atpazisana/

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
4 4 Atbildēt

ja tev ir mob. telefons kabatā ar ieslēgtu atrašanās vietu, tad jau tevi var izsekot visu laiku, ja vajag, nav nekāds tur čips zem ādas vajadzīgs

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Un starp citu mēs praktiski visi jau esam DNS datubāzē pat neesot datubāzē, kaisam paraugus pa labi un kreisi. Kalambūrs bet šādi jau tiek atrisināti noziegumi kaut meklētā DNS citur nekur neuzpeld.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Jā.Un telefonu no/kabatas dabūt laukā būs grūti.Speciālas kabatas būs,varēs vienīgi ar zobiem/izkost.Čips sākotnēji būs tikai izredzētajiem.Tāteikt, tautas izvēlētiem priekšā/ņēmējiem.Lvēstnesis katra mēneša otrajā 5ggadadienā pablicēs tracking-diagrammas,- kur un kad (un Kāpēc) katrs no šamiem ir pabijis.Vēlāk tiks izsludināts tā saucamais Iepirkums un nodibenāsies vienotais metadatu reģistrs, kur pēc pers koda 1mās daļas vai pēc kādām citām īpašām pazīmēm jebkuŗš varēs redzēt (un paredzēt) jebkuŗu.Taču būs jāfiltrē savass darbības- piem,ievadot pazīmi "dalbaĒbs" , "Lochs" un/vai "Lisajs mudāks", sistēma varētu uzkakārties.Tās stacionētajai aprūpei būs vajadzīgi īpaši apmācīti nanoneuro programmētāji un vismaz 169m eur skaidrā.Katram.Jā.

Nupat reku viens no galvenajiem d-amērikas narkodeputātiem tika nejauši notverts pēc gugel street viewa.Tas vairs nedrīkst atkakārtoties, tagd visam jābūt sertificicētam.Pirms 3g tepat vietējie uzraugošie dienesti caur ģeostacionārājā ekaorbītā karājošos eurostār1 gps satellītu no 2x36kkm tāla attāluma izsekoja un attālināti konstatēja, ka kāda uzņēmuma šoferis darba uzdevuma veikšanass laikā bij nesankcionēti klātienē apmeklējis tepat JaunMoku ielā atrodošos lielveikala tuaOleti, kuras koordinātes (tobrīd) neatbilda vispārpieņemtajām pieklājībass normām.Ailons Delons Makss kratīs Marsu, Bils5Geits spoguļos Sauli, aber antifakstieši komjaunātnes krasstmalā purinās viņu virzienā putekļus.Lai nevienam (vairs) nekas nespīd..Jā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tas nebija narkodeputāts no damerikas, bet kkāds itāļu mafiozņiks kas 10tiem gadu atpakaļ bija izsludināts meklēšanā par slepkavību. Šams bija Spānijā atvēris augļu veikaliņu un mierīgi dzīvoja savas vecumdienas. Ja vien nebūtu patrāpījies Google kadrā

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Oi, sorrī,es tik tā, ar līdzībām un ale gorijām vispārēji nedokuMentāli ieskicicicēju vispārējo Perspektīvu.Vnk interesanta sagadīšanās- cilvēks 10g nezvanīja uz/mājām, taču visnotaļ attapīgās visurpraktiski esošās varassiestādes (veselus 20 gadus) 24/8/366 non stopā pētīja guūgli,faccebooku un/vai arīdzan vietējā restorāna ēdienkarti.Turklāt,konkrētajajā ēdien kartē (cita starpā) bij pieminēti Sicicicīlīešu ēdieni, kā arī pati uzmanību piesaistījusī persona masskarādes nolūkā bij ieģērbusies Pavāra formā.Un te pēkšņi hop,ou,reku ir.Pats Boss,tāteikt.Kāda veiksme! Jā. www.bbc.com/news/world-europe-59884803

Vēl vajadzētu smalkāk izpētīt, kā tad tur īsti gāja tam No1 nambervan O mikakorōna pacicieentam.Kuŗš,tāteikt,d-āfrikā vairākas dienas slikti jutās.Un tad viņš (kā 1/no 129468gab/citiem paceEntiem) uzmeklēja savu seno paziņu, kuŗa akkukurāt izrādījās slavena Zinātniece.Tobŗid viņas kabibinettā uz gālda kāreiz bij novietots Mikro Skops, kā arī zem/galda (sagadīšanās dēļ) pa rokai atradās arī ģenētiski kodifificētais pats modernaākais sekvecicioSkops. Šenzeņā,tāteikt,nupatās/aizvakakar tiktikko izgatavotais.Jā.Un še tev, reku ir! Jā.

Oi nē, laikam tomēr varbūt viss tass bij drusciņ cicitādāk.Vispirms sasslima Kenijass aligagātors,pēc tam Austrālijas navigātors,un visubeidzot (pēc 3d) nokrita gar zemi visi Nīlass ķenguri. Jo šamie nenēsāja ff22p un gaidīja trolejbussu beidzamajā pietura pirms/Antarktīdas. Tur kāreiz šodien sparīgi kūst 8679 milj gadus vecie ledāji un drīz būs jaunaiss Kīno.Nākamo sēriju,tāteikt,mums rādīs.Jā. Plus vēl drošvien kāds piānists/lisais uzspēlēs arī muzikakālo pavadījumu.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 6 Atbildēt

Sešpiecnulle, eu tu te beidz raustīt valodu un klaviatūru, citādi nāksies ziņot par iauto komentāru piesārņošanu ar nejēdzīgiem savārstījumiem, eu pacient nr 650, atpūties, paņem pauzi, aizej pastaigājies svaigā gaisā

core Reģ.: 03.01.2017
3 1 Atbildēt

Tu arī varētu paņemt pauzi un atpūsties ar visiem saviem profiliem, nevis kaut kādus sūdus visu laiku kopēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
5 1 Atbildēt

Jā, bezastainanaiss šakakalenger, cīņa būs ilga.Vakakar kāreiz professionanālie massu portāli rakstīja, ka vajg Cūkgaļu uzkrāt, kamēr varot dabūt.Uz Epsona printētais nanošaššliks tevi diez vai apmeklēs, tā ka aizskrej labāk kādu kaulu ieķer.Vēl kādas 20min būs vaļā.

Es vismaz cenšos atlikušo pie pilna prāta esošo iA lasītāju kontingentu vismaz kaut/kā iepriecināt šajos grūtajos laikos, bet tava daiļrade ar visiem taviem nikiem gan par to neliecina.Tā ka neņem/mutē skaļus vārdus, te nav rādiō esvēhā ēters "katru darbdienu pēc 5pm". Jā.Eu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Moš mēs vis laik nepareiz lasam un varbūt tas ir koopdarps, jo Chalenger pareizi lasāms kā "Čaļi dzer"

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Jā.Kamēr Čaļi dzer, tamēr Lohi/cer.Skaties, tas fufolologs vēl par kādu uztaisīs atsevišķu toppiku.Vienreiz jau viņš apkākājājās, drošvien ir doma atkakārtot ;p

Vienīgi kamēr nav piezvananīts Redakcijai, "cerošajiem" (un lohiem arī) derētu iepazīties ar jaunākakājām reālās realitātes tendencēm e-komunikakācijass mākslā.Jā.Pa piem.,: The War on Words: The Orwellian Agenda to Control Thought by Limiting Language..In Orwell’s “Nineteen Eighty-Four”, the totalitarian government made dissent impossible by creating Newspeak, a highly controlled language that suppresses specific ideas. This is happening now. vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-war-on-words-how-the-elite-is-attempting-to-control-thought-by-banning-words/ ...“people who menstruate”..I'm sure...Never use gendered nouns such as ‘workmen, policemen’ or masculine pronouns...

ā,jā ...Never address an audience as ‘ladies and gentlemen’ but use expressions such as ‘Dear colleagues’. .. Lohi varētu turpipināt priecāšanos un jaunie natruarālisti noteikti visu izskaidrotu no Zinaātnes,e-pipeleoloģijas,vaksācijass un tml oficiāli sertificicēta viedokļa, ja ne šis: siem-project.eu/documents/ESN_Inclusive_Communication_Manual.pdf

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Vakar vakarā Domburjānis gan parādīja izvilka gaismā kas notiek Latvijā. Vēl jau palika daudz kas neapstāstīts...tāpat jau traki. Atkal mūsējie par visiem gudrāki

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 5 Atbildēt

ha ha, wala, tev cepums par to čaļi dzer

a tu, iAuto galvenais loh nr. sešpiecnulle, nu tak saņemies, iemācies normāli rakstīt ar klaviatūru daudzmaz normālā latviešu valodā, tā, lai citi tevi var saprast, citādi tu tā kā tāds pajolis, kaut ko tur nesakarīgi pupiņu valodā visu laiku

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Dārgais Kolēģi šokolādenlenker,vēršu Jūsu uzmanību uz to, ka savā komentārā (skat.6cm augstāk) esat mani uzrunājis ES noteiktajām pieklājības normām neatbilstošā formā,kā arī savā uzrunā esat vismaz 5 reizes mēģinājis provokatīvā veidā aizskart manu Virtuālo Personību.Ja Jūs turpināsiet piekopt šādu savstarpējās komunikakācijas veidu,brīdinu,ka ir iespējami attiecīgi atbildes pasākumi.Jā.Eu..EU.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti