Tas nav caur dirsu, ir visādas tirgus specifiskas lietas, kā piemēram ASV ir automātiska durvju bloķēšana ieslēdzot drive, vai arī teiksim tikko kā auto tiek iedarbināts, tā tāda tirgus specifiska "pretaizdzīšanas" figņa. Man tas jox CR-V nepatīk, bet tam kurš to lieto ikdienā, vairāk kā pa tēmu, tāpēc sevišķi pat meklējis neesmu, varbūt to ir ļoti prasti pārtaisīt, jo vācijas tirgum domātam dīzeļ cirvim, tas tā nav.
P.S. bet par atvēršanu, moš arī bija ka ar otru spiedienu atveras visas - ar to auto es reti braucu, neatceros.
Manā golfā esošais mk4 golfa centrālās atslēgas bloks teorētiski spēj visu to - gan aizslēgt durvis sākot braukt un atslēgt izslēdzot aizdedzi, gan secīto atslēgšanu, gan vēl šo to - tikai man tas nav vajadzīgs, un manā gadījumā pāris no tām fīčām nespēj darboties mk4 slēdzeņu neesamības dēļ - tā pati secīgā atslēgšana izpildās atslēdzot vadītāja durvi un atbloķējot pārējās - kas manā gadījumā tāpat atslēgtu visas durvis. Tas pats attiecas uz atsevišķu grabažnieka atslēgšanu.