Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

aizsit rindu tolmetā un nopērc lielāku ugunsdzēšamo

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Ja sadegs, tad būs jāņem Octavia-Combi 1,9 TDI...

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Ja sadegs, tad būs jāņem Octavia-Combi 1,9 TDI...

Un kad šitas sadegs kas būs nākamis

0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

VWfans rakstīja: Ja sadegs, tad būs jāņem Octavia-Combi 1,9 TDI...

Un kad šitas sadegs kas būs nākamis

Tad Honda-FR-V ar automātisko ātrumkārbu...

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: aizsit rindu tolmetā un nopērc lielāku ugunsdzēšamo

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Nobraukti 12974 km, drīz pirmā apkope. ...

Vai bija jēga ņemt jaunu dīzeļauto, ja pat nenobrauksi 20k km gadā? Liels vērtības kritums, dārgas apkopes, ievērojama apdrošināšana ...

0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

VWfans rakstīja:

Vai bija jēga ņemt jaunu dīzeļauto, ja pat nenobrauksi 20k km gadā? Liels vērtības kritums, dārgas apkopes, ievērojama apdrošināšana ...

Jēga bija, jo gan es, gan sieva kopīgi brauksim ar šo mašīnu vismaz astoņus gadus un 130-150 tūkst.km.

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

VWfans rakstīja:

vecīt, kapeiku, kapeiku var iesipt nereāli....

0 0 Atbildēt

KASKO apdrošināšana pirmajā gadā maksāja 410 latus - ne vairāk kā 2001.gada Audi-A4.

Repsis Reģ.: 10.02.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

patēriņš bija būtiski paaugstināts, ir 5,13 litri uz 100 km. Pārsniegums virs normas (5,0 litri)

es laiku pa laika pasekoju līdz VWfana tekstiem, nu tas i p!sec šitā draudzēties ar kapeiku, 0,13 litri tiešām ir neprātīgs patēriņa pieaugums

laikam jau tv pulti tu arī lieto oriģinālajā celofāna iepakojumā, lai podziņas nenobružājas

nav grūti tā dzīvot?

vilko Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja: VWfans šorīt brokastīs apēda 1,8 sviestmaizes,viņa sieva 1,3. 0,9 sviestmaizes tika sadalītas bērniem un trusim.

Viņš nepērk veikalā griezto maizi,griež pats,jo tā iegūst uz kukuli vidēji par 8,745 % vairāk ēdienreižu.

Jā, un baudāmās nemotora Merivas, kas paredzēta pa šoseju 80km/h, kasko cenas dēļ var vēl vidēji puskukuli maizes dienā nopirkt. Tad vēl vienu pustrusi varēs uztuºēt un moš pat veselu bērnu varēs uztaisīt

Bļin, nesaprotu to VWfanu, visi viņu apdirš, bet tāpat turpina tādā pašā garā. VWfan, negribi ielikt bildi, tu gadījumā neesi sieviete?!

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Es skatījos kādu auto pirkt no jauniem Opeļiem būtu izvēlējies Astra Clasic, nevis Merivu. Cena līdzīga. Beigās gan nopirku mazlietotu auto.

kvatra Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

Vot tas ir pzec, ka pie 13 tk jau abaroti nestaav un deg kaut kas

viagris Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

Es domāju, ka nav jau tik traki. Katrs tīmeklī sevi var parādīt, kā citu personu, daudzi nezina, kādi šie cilvēki (vwfans, edzulis, dexters, gnoms, viagris, Daniels_Reebuss, Vilko ...utt) ir īstenībā. Gan jau, ka parasti, normāli čomi

Visiem jaukas brīvdienas.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

vilko rakstīja:

VWfan, negribi ielikt bildi, tu gadījumā neesi sieviete?!

VWfans ir vīrietis, turklāt pilnīgi normāls džeks, kuramir ģimene un kurš vienkārši precīzi seko līdzi visiem finansiāla rakstura notikumiem savā ikdienā.

vilko Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

vilko rakstīja:

VWfans ir vīrietis, turklāt pilnīgi normāls džeks, kuramir ģimene un kurš vienkārši precīzi seko līdzi visiem finansiāla rakstura notikumiem savā ikdienā.

Tiešām gribētos ticēt, bet man nedaudz tracina tie baudāmie teikumi. Normāli džeki tā nerunā un neraksta.

Reģ.: 23.11.2024
0 0 Atbildēt

vilko rakstīja:

nomiks rakstīja:

vilko rakstīja:

Tiešām gribētos ticēt, bet man nedaudz tracina tie baudāmie teikumi. Normāli džeki tā nerunā un neraksta.

Normālie neraksta,jā.

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: ... gan es, gan sieva kopīgi brauksim ar šo mašīnu vismaz astoņus gadus un 130-150 tūkst.km.

Astoņus gadus! Ne pa jokam atvēzējies ...

KOHINURS Reģ.: 07.11.2006
0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

VWfans rakstīja: ... gan es, gan sieva kopīgi brauksim ar šo mašīnu vismaz astoņus gadus un 130-150 tūkst.km.

Astoņus gadus! Ne pa jokam atvēzējies ...

Dīvaini, gan tas, ka tāds nobraukums 8 gados, gan tas, ka, ja jau reiz pie jauna autiņa ticis nemēģinās garantijas beigās mainīt pret atkal jaunu

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Tagad visdīvainākie cilvēki esat Jūs, ne VWfans

Acīmredzami - jo vairāk Jūs rakstāt, jo vairāk izpaužas VWfans.

Tas ir tas pats, kas, ieraugot "virinātāju", krist panikā un dziļā sašutumā, to tik virinātājs gaida.

Tak pārstājiet reaģēt Jūs, redzēsiet, ka arī otra puse nomierināsies.

Proxy Reģ.: 05.08.2003
0 0 Atbildēt

ja jau reiz staipam ficiiti tad staipam... :

a man po cik manc pepelac eed..un iepuutiet...

ok, bija diskomforc deelj bojaatas degvielas shljaukas bet tikai deelj smirdonjas..

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

vilko rakstīja:

VWfans ir baudāms vīrietis, turklāt pilnīgi baudāms normāls džeks, kuramir ģimene un kurš vienkārši precīzi seko līdzi visiem finansiāla rakstura notikumiem savā baudāmajā ikdienā.

tā viš i...

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

shmurger rakstīja:

nomiks rakstīja:

vilko rakstīja:

VWfans ir baudāms vīrietis, turklāt pilnīgi baudāms normāls džeks, kuramir ģimene un kurš vienkārši precīzi seko līdzi visiem finansiāla rakstura notikumiem savā baudāmajā ikdienā.

tā viš i...

Mjā...Ko tu slimam padarīsi???

Tas domāts par tevi, šmurger!

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

Proxy rakstīja: ja jau reiz staipam ficiiti tad staipam... :

a man po cik manc pepelac eed..un iepuutiet...

ok, bija diskomforc deelj bojaatas degvielas shljaukas bet tikai deelj smirdonjas..

vislielaaka škrobe gan jau bija taapeec ka bija jaabrauc uz benziinntanku kaveet laiks

Reģ.: 23.11.2024
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

shmurger rakstīja:

nomiks rakstīja:

vilko rakstīja:

tā viš i...

Mjā...Ko tu slimam padarīsi???

Tas domāts par tevi, šmurger!

jūtas aizskāra??

Lasītākie raksti

Jaunie raksti