Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

1.. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ..38
edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Tātad, cik noprotu, tevi mēs varēsim atpazīt pēc numurzīmes BMWPOWER! Lābs i!

Jā, tādēļ pirmais darbs ko izdarīšu - tjomka

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Vai tik mūsu draugs steels nebraukā ar to poweru tagad

0 0 Atbildēt

MERIVAPOWER

0 0 Atbildēt

Kaspersky rakstīja: Vai tik mūsu draugs steels nebraukā ar to poweru tagad

vairs ne, tagad viņam XX-540

0 0 Atbildēt

Arī pačots. A tie XX būtu iniciāļi vai tāpat na šaru?

0 0 Atbildēt

parastais izvēles numurs, ne 550lvl vērtais..

btw ~ 300 numurus mēnesī piereģistrē pa 550lvl :0

0 0 Atbildēt

nu pa 550 var katrs mudaks aiziet un nopirkt. A vot dabūt ar tādiem burtiem un vēl cipariem vajadzīgajiem....

300 mēnesī? A kur ta' šie slēpjas?

0 0 Atbildēt

kādreiz bija 4x mazāk.

Labu izvēles numuru nav īpaši grūti dabūt, ja vien tas nav XX-1. Uz tiem pat darbiniekiem jāstāv rindā vairāk kā 2 gadi...

0 0 Atbildēt

Paziņu lokā ir daži XX-1 un XX-7. Neviens nav darbinieks un vēl vairāk - 2 gadus ar' nav gaidījis

Izvēles numuru nav grūti dabūt, ja īpaši neuztrauc sērija. Numuri ar trim un četriem cipariem (izņemot 777 u.c.) nav nekas īpašs. Vot ar divciparu jau grūtāk.

0 0 Atbildēt

lab, lab, man pašam ir daudzi xx-1 zināmi, bet tie ir agrāko laiku. Darbā pagalmā vien man stāv četri (pagaidām trīs) autiņi, kam ir xx-17. Tas viss ir agrāk. Ja tagad gribēsi xx-1 tad nepalīdzēs tev neviens, jo viņu vienkārši nav.

0 0 Atbildēt

Es jau daudzviet dzirdēju, ka tagad ir labi jameklē (un ne tikai), lai pie kaut kā laba tiktu. Turpretī XX-1 ar maniem iniciāļiem jau ilgu laiku stāvēja brūvs, regulāri pētīju, a te pāris nedēļas atpakaļ apskatos - hops, XX-1 un pat XX-7 jau pēkšņi aizņemti. Sakritība, hvz...

0 0 Atbildēt

brūvs = brīvs

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

VWfan, kas jauns Merivu pasaulee? Cik eed un cik aatri skrien?

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Jorens rakstīja:Muusu famiilijai jau kaadu laicinju ir Meriva, nu katraa gadiijumaa neko sliktu nevaru teikt! Tieshaam patiikams auto un arii diezgan praktisks un eerts! Ja veel kas interesee, tad luudzu[addsig]

Jorens

Kāda pieredze ar Merivu ir izveidojusies tagad, kad pagājis vairāk kā gads?

Mana saskarsme ar Merivu līdz šim bijusi visnotaļ pozitīva. Paņēmu maijā to uz vienu dienu Opel lielā testa ietvaros. Mašīnai bija 1,6 litru benzīnmotors un kondicionieris, kas deva pamatīgu komfortu. Merivā par mērenu cenu nelielos ārējos gabarītos ietilpst ārkārtīgi plašs un ērts salons. Konkrētais automobilis brīnišķīgi uzvedās uz grants ceļa, jo bija pietiekami kluss un stabils. Vienīgā iebilde man ir tāda, ka mašīna pārāk asi reaģēja uz gāzes piespiešanu - ir jāsaņemas, lai gaita sanāktu plūdena. Tāpēc man labāk patiktos Meriva ar dīzeļmotoru, kura ir arī ekonomiska. Protams, maksā tāda dārgāk, taču man patiktos, ja ar vienu bāku varētu nobraukt daudz kilometru, kādu tūkstoti. Tādējādi mans sapnis ir Meriva 1,3 CDTI, kuras bāzes cena ir 13350 eiro.

Pirmatnējais posts, kurā sapnis vēl bija bez piepildījuma

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja: VWfan, kas jauns Merivu pasaulee? Cik eed un cik aatri skrien?

Nobraukti 12974 km, drīz pirmā apkope. Vidējais dīzeļdegvielas patēriņš, ja neskaita pirmos 1,2 tūkst.km, kuru laikā patēriņš bija būtiski paaugstināts, ir 5,13 litri uz 100 km. Pārsniegums virs normas (5,0 litri) izskaidrojams ar kondicioniera lietošanu vasarā un sastrēgumiem, kuri dažreiz gadās.

Vakar iztaisīju pirmo avāriju, kurā biju vainīgs. Braucu ap plkst. 14 pa Valguma ielu, gribēju iegriezties pa kreisi 100-150 metrus attālajā pagalmā. Priekšā līdz 200 metrus attālajam krustojumam bija izveidojies sastrēgums, kuru nepacietības dēļ izdomāju apbraukt pa pretējo joslu, jo tajā vietā pretī reti kāds brauc. Piedevām ar kreisajiem riteņiem uzbraucu uz ietves. Viens acainais 90.gadu vidus E klases Mercedes sedans tā nedaudz ,,izstāvēja,, pa kreisi no stāvošo auto rindas, un es par vēlu konstatēju, ka tam garām neizspraukšos. Drusku aizķēru viņa spoguli ar savas Merivas spoguli. Par laimi, ātrums bija tuvu nullei, un es izsitu Mersim spoguļa stiklu no korpusa, stikls palika karājoties laukā no korpusa, bet nesasists. Vadītājs, vīrietis ap 45-50 gadiem, bija mierā, ka iedevu viņam 20 latus. Manas Merivas spogulim nekāda skāde neradās.

senuks Reģ.: 02.02.2006
0 0 Atbildēt

Glaz-almaz!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

es ar spoguli vienreiz urlu notriecu.

izkāpu no auto un uzprasīju vai šim pretenzijas, šis kaut ko sāka ņerkstēt. piedāvāju pa purnu un tas aizkliboja nah.

spogulim nekas nebij

viagris Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

Ak šie agresīvie Merivisti. Būtu labāk kāds musars paķēris un 6 punktus pa agresīvu apdzīšanu ierubījis, ted Meriva zem 5 litri Tev iekļautos uz 100km

150zs Reģ.: 27.09.2005
0 0 Atbildēt

Palasiju fana komentus zem viņa galerijas bildēm, nezināju ko darīt raudāt vai smieties! Žēl man šī vientieša!

0 0 Atbildēt

viagris rakstīja: Ak šie agresīvie Merivisti. Būtu labāk kāds musars paķēris un 6 punktus pa agresīvu apdzīšanu ierubījis, ted Meriva zem 5 litri Tev iekļautos uz 100km

Man vispār trīspadsmitais kilometru tūkstotis Merivai neveiksmīgs. Vispirms 21.oktobrī pagalmā nozaga vienu numura zīmi, vajadzēja gādāt jaunas (zaudējumi 23 lati), tad 8.novembrī par sevi lika manīt nedaudz paaugstināti tukšgaitas apgriezieni un smirdoņa no motora telpas, tad vakar šī nelielā avārija...

0 0 Atbildēt

viagris rakstīja: Ak šie agresīvie Merivisti. Būtu labāk kāds musars paķēris un 6 punktus pa agresīvu apdzīšanu ierubījis, ted Meriva zem 5 litri Tev iekļautos uz 100km

Vispār pa Rīgu ar auto braukt nav racionāli. Vakar ap plkst.12 četru km brauciens no Radissona viesnīcas līdz Rīgas pirmajai slimnīcai pie Dailes teātra aizņēma 36 minūtes, tad ap plkst.13 6 km no slimnīcas līdz Ventspils ielai Pārdaugavā prasīja 29 minūtes. Sēdējām uz Valdemāra ielas sastrēgumā un domājām - bļin, ko tie cilvēki var darba dienas vidū tik daudz braukāt? Daudzi no tiem visādi tumši ļautiņi ar Porsche-Cayenne...

viagris Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Vispār pa Rīgu ar auto braukt nav racionāli. Vakar ap plkst.12 četru km brauciens no Radissona viesnīcas līdz Rīgas pirmajai slimnīcai pie Dailes teātra aizņēma 36 minūtes, tad ap plkst.13 6 km no slimnīcas līdz Ventspils ielai Pārdaugavā prasīja 29 minūtes. Sēdējām uz Valdemāra ielas sastrēgumā un domājām - bļin, ko tie cilvēki var darba dienas vidū tik daudz braukāt? Daudzi no tiem visādi tumši ļautiņi ar Porsche-Cayenne...

Vot šito ar es nekad neesmu sapratis, kuda prut oņi.

P.S. ka tik nenākas uz pāris mēnešiem atstāt lielisko merivu pie dīlera uz garantijas remontu.

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Man vispār trīspadsmitais kilometru tūkstotis Merivai neveiksmīgs. Vispirms 21.oktobrī pagalmā nozaga vienu numura zīmi, vajadzēja gādāt jaunas (zaudējumi 23 lati), tad 8.novembrī par sevi lika manīt nedaudz paaugstināti tukšgaitas apgriezieni un smirdoņa no motora telpas, tad vakar šī nelielā avārija...

Nu re saakaas probleemas jau ar diizeliiti. Kapeec ta apgriezieni paaugstinati un nah smirdona naaca???

A vispaar es taa uzskatu ka diizelis nerulee labaak panemsu kaadu amerikaanu masiinu ar 3.5 kaartiigu V6 benziina motoru uzliksu gaazi un izmaksas daudz neatšķirsies no diizela.

Vispaar taa saliidzinaaju diizelis VS benziins uz BMW 5. seerijas E 39.

DiizlBembis pa soseju diizeli teereeja ~6l/100KM bet 523 ar 2.5 benziina motoru ~7 l uz 100KM nemot veraa ka diizleis maksaa 4sant dargaak kaa benziiins sanaak uz 100KM iepi.s.t kapeiku un tas ir veseli 28 sani uz 10000KM tie jau ir veseli 28Lati

Benziiniekam + ir tas ka vins iet jau no zemiem apgriezieniem kameer diizelim no pasa saakuma dinamika ir svaka aizlido tikai peec 2.5K apgr.

0 0 Atbildēt

viagris rakstīja:

P.S. ka tik nenākas uz pāris mēnešiem atstāt lielisko merivu pie dīlera uz garantijas remontu.

Konkrētāk ķibele tāda. Dažreiz manai Merivai 1,3 CDTI gadās (pēdējo reizi 8.novembrī pie 12,8 tūkst.km nobraukuma un pirms tam augusta beigās pie 9,2 tūkst.km) tāda lieta, ka no normālā 750-800 apgriezienu līmeņa tie tukšgaitā ceļas līdz 950-1000, ieskrienoties parādās dobjāka, rupjāka skaņa un to visu pavada deguma smaka no motora telpas. Vizuāli tur nekā slikta nevar redzēt. Kad man 30.augustā pie dīlera servisā pārprogrammēja signalizāciju, tad es par šo lietu prasīju un šie solīja, ka padziļināti skatīšoties pie 15 tūkst.km apkopes, bet tagad, ja tās sliktās pazīmes nav tikko bijušas, tad esot grūti kaut ko pateikt.

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

viagris rakstīja:

Konkrētāk ķibele tāda. Dažreiz manai Merivai 1,3 CDTI gadās (pēdējo reizi 8.novembrī pie 12,8 tūkst.km nobraukuma un pirms tam augusta beigās pie 9,2 tūkst.km) tāda lieta, ka no normālā 750-800 apgriezienu līmeņa tie tukšgaitā ceļas līdz 950-1000, ieskrienoties parādās dobjāka, rupjāka skaņa un to visu pavada deguma smaka no motora telpas. Vizuāli tur nekā slikta nevar redzēt. Kad man 30.augustā pie dīlera servisā pārprogrammēja signalizāciju, tad es par šo lietu prasīju un šie solīja, ka padziļināti skatīšoties pie 15 tūkst.km apkopes, bet tagad, ja tās sliktās pazīmes nav tikko bijušas, tad esot grūti kaut ko pateikt.

tolmetā biji jau???

1.. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ..38

Lasītākie raksti

Jaunie raksti