Nikno 1,9 dCi.... Nu tas ir pzdc šitā pateikt
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nikno 1,9 dCi.... Nu tas ir pzdc šitā pateikt
VWfans rakstīja:
Kasiņam ir jauns Avensis ar bagātīgu aprīkojumu - ārkārtīgi baudāms auto, domāju, ka ne sliktāks par jaunu BMW-320.
Vēlreiz tas pats
Kaspersky rakstīja: Nikno 1,9 dCi.... Nu tas ir pzdc šitā pateikt
Pirmais apliecinās, ka viņa Megane ar 1,9 dCi ir īsts spridzeklis. 120 dīzeļa zirgi priekš kompaktklases auto ir daudz...
farruhs rakstīja:
kasinsh79 rakstīja: Man nebija jauna Opeļa ... Ja nu kas.
Tu gadījumā neesi kārtējais santīmu pi-sējs?
Pērc savu jauno opeli un turi muti ciet. Man po cik ir līdz mēnesim,bet to ,ka 5-8 gadus vecs MB,BMW un SAAB ,(par AUDI nemāku teikt) ir labāks par 10 jauniem OPEĻIEM un ,nedod diez vēl lielākiem mēzliem, ir 200%.
neesi trāpījis
Braucu ar nullīti Avensis un kāpēc - tāpēc, ka man za***** guldīt naudu lietotā autiņā. Tagad mani vairs neviens nepārliecinās, ka kaut kādi da jebkādi kruti 8 gadīgi autiņi ir DAUDZ labāki, uzticamāki utt. nekā jauns braucamais.
VWfans rakstīja:
Pirmais apliecinās, ka viņa Megane ar 1,9 dCi ir īsts spridzeklis. 120 dīzeļa zirgi priekš kompaktklases auto ir daudz...
Iet zvērā - spārdās, pirž un neklausa
Kaspersky rakstīja:
VWfans rakstīja:
Iet zvērā - spārdās, pirž un neklausa
spridzeklis tas cilveks maz ir braucis ar auto, kuram motors ir lielaaks par piena pakas tilpumu
Es braucu ar SAABu un arī ne sooda neieguldu,jo autiņš vienkārši ir ze best .Toyota jau nav tas sliktākais variants,bet kā var braukt ar galīgiem bezmotoriem un apšaubāmas izcelsmes markām...?
Domāju,ka jebkuram sevi cienošam vīrietim,autiņš ir daļa no viņa (par sievietām nezinu),un iestāstot sev,ka "Šitais bezmotors ir domāts tieši man" ,cilvis liekuļo pats sev.
Ja nau mašīnas,tad jābrauc ar velleri.
P.S. Runa neiet par darba auto,jo visslabākā auto marka ir tiši "Darba Auto",un tad ir po ar ko braukt un kā braukt.
farruhs rakstīja: Es braucu ar SAABu un arī ne sooda neieguldu
Kurš saabs? A principā pofig, tā neieguldīšana ir tikai laika jautājums
316i rakstīja:
spridzeklis tas cilveks maz ir braucis ar auto, kuram motors ir lielaaks par piena pakas tilpumu
Vai varētu precīzāk?? Ir dažāda tilpuma piena pakas- 0,5 1,0 1,5 un 2 litri. Kura tieši? Vai bija domāts mazais Lāsēns??
deksters rakstīja:
316i rakstīja:
Vai varētu precīzāk?? Ir dažāda tilpuma piena pakas- 0,5 1,0 1,5 un 2 litri. Kura tieši? Vai bija domāts mazais Lāsēns??
Visas no pārskaitītajām ir piena pakas. Tu pats atbildēji uz savu jautājumu
btw, jeņķi pienu pērc tādās māāāziņās pudelītēs, katra pa vienam galonam. Varbūt tāpēc viņem dzinēji, kas mazāki par 3.78L arī skaitās bezmotori
Kaspersky rakstīja:
9-5 ja kas.
Bet auto ir jauns,kamēr viņš stāv veikalā.Pēc tam tas ne ar ko neatšķiras no 2;3;5;8;10 gadus veca auto.
Ja tu domā.ka tev visu taisa pa garantiju,tad... ...tici man,tu tāpat par visu samaksā.
farruhs rakstīja:
9-5 ja kas.
Bet auto ir jauns,kamēr viņš stāv veikalā.Pēc tam tas ne ar ko neatšķiras no 2;3;5;8;10 gadus veca auto.
Ja tu domā.ka tev visu taisa pa garantiju,tad... ...tici man,tu tāpat par visu samaksā.
Es te nesen uzzināju, ka tieši 9-5 aizmugurējais gultnis maksā 130 Ls. Tas tāpēc, ka kopā ar stupicu. Nezinu, cik te patiesības, bet aizdomāties informācija liek.
P.S.
Auto gan smuks, īpaši patika night panel, vai kā viņu tur
Koroče,jebkurā gadījienā auto izvēle vienmēr būs gaumes lieta un kā iztīrīt savu maku,katra paša problēmas.
Bet jautājums kāda kuram ir pašcieņa....?
VAI TU VARI SADZĪVOT AR SAVU SIRDSAPZIŅU?
Kaspersky rakstīja:
farruhs rakstīja:
9-5 ja kas.
Es te nesen uzzināju, ka tieši 9-5 aizmugurējais gultnis maksā 130 Ls. Tas tāpēc, ka kopā ar stupicu. Nezinu, cik te patiesības, bet aizdomāties informācija liek.
P.S.
Auto gan smuks, īpaši patika night panel, vai kā viņu tur
Soods ar gultni. Varbūt pa gadiem 10-15 jānomaina.Tā jau nu gan nau nekāda problēma.
Japāņiem gultņi ir vēl dārgāki.
deksters rakstīja:
316i rakstīja:
ejoshaakais parasti ir litrs, taa ka....
316i rakstīja:
deksters rakstīja:
316i rakstīja:
...un ne tikai piens.cits litrs ir daudz ejošāks.
Kaspersky rakstīja:
deksters rakstīja:
316i rakstīja:
Visas no pārskaitītajām ir piena pakas. Tu pats atbildēji uz savu jautājumu
btw, jeņķi pienu pērc tādās māāāziņās pudelītēs, katra pa vienam galonam. Varbūt tāpēc viņem dzinēji, kas mazāki par 3.78L arī skaitās bezmotori
jenkji vispaar neskaitaas, ja vienu dienu vinjam to pienu nepienestu pie slieksnja, vinjsh vnk noniiktu...taapat ariii jeegas no taam katlumaajaam nav,jebkursh japaans divlitriigais izceert tos suudus vienaa setaa...
farruhs rakstīja:
316i rakstīja:
deksters rakstīja:
316i rakstīja:
...un ne tikai piens.cits litrs ir daudz ejošāks.
runaajot taadaa plaaksnee, liekas ka nullseptinji ir ejoshaaks...
megānei 1.9 dCi 120zs pirms pep[ilniem 2 gadiem kad pirku bija lielākais dīzelis....
tagad tam pašam 8vārstu dīzeļmotoram ir 130 zirgi un motoru paletē klāt nācis 2.0 16v dīzelis
nobraukti gandrīz 50000. nerkāds īpašais spridzeklis jau nav, bet 10gadīgus bēmēvē bezmotorus un kūpošus volksvāgena koncerna tdi kož ārā samērā brīvi
uz cik iet maksimāli nezinu, neesmu mērījis... pats esmu braucis uz 192 (pēc GPS, spidometram ar patreiz esošajām riepām ir apmēram 5% kļūda) uz ~160 braucu regulāri (nelielos, bet ir 6 punkti par tām reizēm, kur nevarēja atpirkties) - starp citu sajūtas salonā braucot virs 150 ir tādas pašas kā braucot uz 100
316i rakstīja:
jenkji vispaar neskaitaas, ja vienu dienu vinjam to pienu nepienestu pie slieksnja, vinjsh vnk noniiktu...taapat ariii jeegas no taam katlumaajaam nav,jebkursh japaans divlitriigais izceert tos suudus vienaa setaa...
Nu nav gan ar tiem sliekšņiem tā...
Izcirst varbūt arī varētu, bet tās tak nav salīdznāmas lietas un sajūtas
farruhs rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
9-5 ja kas.
Tur gan ir jābūt galvā drātētam lai pateiktu, ka nav starpības - 2 gadus vai 10 gadus vecs auto
Pirmais rakstīja:
megānei 1.9 dCi 120zs pirms pep[ilniem 2 gadiem kad pirku bija lielākais dīzelis....
tagad tam pašam 8vārstu dīzeļmotoram ir 130 zirgi un motoru paletē klāt nācis 2.0 16v dīzelis
nobraukti gandrīz 50000. nerkāds īpašais spridzeklis jau nav, bet 10gadīgus bēmēvē bezmotorus un kūpošus volksvāgena koncerna tdi kož ārā samērā brīvi
uz cik iet maksimāli nezinu, neesmu mērījis... pats esmu braucis uz 192 (pēc GPS, spidometram ar patreiz esošajām riepām ir apmēram 5% kļūda) uz ~160 braucu regulāri (nelielos, bet ir 6 punkti par tām reizēm, kur nevarēja atpirkties) - starp citu sajūtas salonā braucot virs 150 ir tādas pašas kā braucot uz 100
Uh, cik ņiprs. Apskaties labāk, cik golfa dīzelim zirgu bija tajā tālajā 1997. gadā. A par 2001. es jau i nerunāju
Par tiem desmitgadīgiem (arī vairāk) bmw bezmotoriem varētu kādreiz arī pastrīdēties, bet tas tā - skatoties, ko Tu par bezmotoru dēvē
Es jau nesaku, ka tas auto neiet, bet nu "spridzeklis" tas tomēr nebija īstais vārds, ko dotajā gadījumā lietot
Pirmais rakstīja:
Ja neskaita pēdējo gadu (nezinu no kura gada sāka izlaist 3.0d priekš BMW),tad visi citi BMW dīzeļi toč ir sprāgoņi.
Pirmais rakstīja:
Kā tad. Renis var tikt salīdzināts tikai ar 10 gadīgiem BMW un kūpošiem vēl vairāk gadīogiem WV
farruhs rakstīja:
Ja neskaita pēdējo gadu (nezinu no kura gada sāka izlaist 3.0d priekš BMW),tad visi citi BMW dīzeļi toč ir sprāgoņi.
Sprāgoņi? Nu nez. Jau pirmais bmw dīzelis (524td) tajā laikā daaaudziem benzīnaperātiem lika dūmiņus elpot. Nākamais 2.5tds arī
Cita runa, ka tie auto līdz mums nonāk šausmīgi nodzīti, un te tik spēj sūkņus un galvas mainīt
Gan jau ar pirmajiem 3.0d visai drīzā laikā būs tas pats. Jau ne pirmais gadījums dzirdēts. Cik noprotu, pirmā iet atpūsties turbīna.
Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?
Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....
Ko Juus sakaat?[addsig]