Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

nomiks rakstīja:

shmurger rakstīja:

nomiks rakstīja:

vilko rakstīja:

VWfan, negribi ielikt bildi, tu gadījumā neesi sieviete?!

VWfans ir baudāms vīrietis, turklāt pilnīgi baudāms normāls džeks, kuramir ģimene un kurš vienkārši precīzi seko līdzi visiem finansiāla rakstura notikumiem savā baudāmajā ikdienā.

tā viš i...

Mjā...Ko tu slimam padarīsi???

Tas domāts par tevi, šmurger!

jūtas aizskāra??

Es vienkārši nesparotu, jo jums, forumiešiem, VWfans ir tādu nodarījis, lai paustu pret viņu šādu attieksmi? Piekrīti, ka lielākā daļa forumiešu te ir kā pelēkā masa, kas ne ar ko viens no otra neatšķiras, tomēr ir atsevišķi personāži, kurus nešaubīgi var dēvēt par īpaši ievērojamiem jeb īpatņiem, piemēram, Edzulis, VWfans, Shearer.

Starp citu, tieši VWfana posti 99% gadījumos ir konstruktīvi un 100% gadījumos - bez spama un ir rakstīti izglītota cilvēka manierēs.

Tas, ka kādam pašam nav izglītības un pieklājības manieru, nenozīmē to, ka tādām pašām prasībām būtu jāatbilst visai pārējai sabiedrības daļai.

Reģ.: 23.11.2024
0 0 Atbildēt

Jā,jā,ir izglītots. Krāniņu čurājot kabatslakatiņā tura.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Jā,jā,ir izglītots. Krāniņu čurājot kabatslakatiņā tura.

Katram savi inteliģences kritēriji!

No comments!

Proxy Reģ.: 05.08.2003
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

Proxy rakstīja: ja jau reiz staipam ficiiti tad staipam... :

a man po cik manc pepelac eed..un iepuutiet...

ok, bija diskomforc deelj bojaatas degvielas shljaukas bet tikai deelj smirdonjas..

vislielaaka škrobe gan jau bija taapeec ka bija jaabrauc uz benziinntanku kaveet laiks

Vopshem nee, skrobiigaak kaa teicu bij bendzas voncis no riitiem pechku iesleedzot.. tipa bail uzpiipot

a nobraukaaju taads "tekosh" kaadu pusotru, divas nedeeljas...

katrs jau dara kaa grib: viens skaita, otrs nee..

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Tikko, atverot Adam Auto lapu, mani ļoti iepriecināja šī ziņa:

Opel Meriva- TÜV ziņojuma uzlecošā zvaigzne

Viena no Adam Auto vispārdotākajām automašīnām Opel Meriva nu ir guvusi pārliecinošus panākumus- labākais rezultāts TÜV 2007. gada ziņojumā. Šim 2003. gadā tirgū ienākušajam modelim trīs gadus pēc pirmās reģistrācijas tika veikta pirmā tehniskā apskate. Kopumā tika pārbaudīta 113 modeļu kvalitāte un Opel Meriva uzreiz nokļuva saraksta augšgalā. No visām Meriva automašīnām defektus uzrādīja tikai 1,8%, kas ir krietni augstāks rezultāts par vidusmēru- 5,9%.

Meriva uzvara ir jo vērtīgāka tāpēc, ka reti kāda automašīna sasniedz rezultātu, kad defektu skaits ir zemāks par 2%. TÜV 2007. gada ziņojumā apkopoti visu Vācijā veikto tehnisko apskašu rezultāti no 2005. gada jūlija līdz 2006. gada jūnijam. Šajā laika posmā tika veiktas apskates 7 miljoniem automobiļu.

„Mums ir prieks par šiem Meriva panākumiem- tas ir patiesi augstvērtīgs automobilis, kura priekšrocības ir novērtējuši arī mūsu klienti- līdz šim esam pārdevuši 222 šī modeļa automašīnas,” stāsta Adam Auto Opel tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa.

www.adamauto.lv/...

0 0 Atbildēt

Es esmu viens no tiem 222 Adam Auto klientiem, kas izvēlējušies Opel-Meriva. Nobraukums sasniedzis 16280 km, auto aizvien ir baudāms.

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:

VWfans rakstīja: Es esmu viens no tiem 222 Adam Auto klientiem, kas izvēlējušies Opel-Meriva. Nobraukums sasniedzis 16280 km, auto aizvien ir baudāms.

tie 16280 km uz visiem 222iem klientiem?

Rādās tā, ka pa gadu sanāks 17-18 tūkst.km nobraukums, jo 7.martā svinēšu auto 1 gada dzimšanas dienu.

deguns Reģ.: 28.01.2007
0 0 Atbildēt

tad jau drīz iesi TA

0 0 Atbildēt

deguns rakstīja: tad jau drīz iesi TA

Jā, trešdien, 7.martā iešu gan.

0 0 Atbildēt

Aizej uz baznīcu.

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Es esmu viens no tiem 222 Adam Auto klientiem, kas izvēlējušies Opel-Meriva. Nobraukums sasniedzis 16280 km, auto aizvien ir baudāms.

man bija mitsubishi colt ar 350 000km noskrejienu. bet bija baudaamsnoveelu,lai tev taa meriva pie taada noskreejiena veel nebuutu piecreiz paarkauseeta....

0 0 Atbildēt

Kā ior pareizi? Es ahu.jevaju no VWfana tekstiem? Vai hu.jeju?

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Kā ior pareizi? Es ahu.jevaju no VWfana tekstiem? Vai hu.jeju?

pareizi ir - es pimpoju...

0 0 Atbildēt

316i rakstīja:

deksters rakstīja: Kā ior pareizi? Es ahu.jevaju no VWfana tekstiem? Vai hu.jeju?

pareizi ir - es pimpoju...

Pimpot var pašu fani. Bet tekstus?? Un vispār-vārds pim.p.is ir varena lieta...bet pipe.līte...nu,tas te labāk iederētos.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

otrais variants

Chesterfiiilds Reģ.: 20.09.2006
0 0 Atbildēt

J.obanais fan, kā jau brīdināju tevi, suka, mēnesi atpakaļ, ja nebeigsi postēt savus kapeikpišanas memuārus, vienā jaukā dienā tu atradīsi savu mīļo merivu ar 4 mīkstām riepām un divām erotiskām švīkām abu sānu garumā. Nu proties taču, z.aj.ebal jau visus.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

ches. beidz d ir zt , bl ja dj , bez WVfana ,iauto forumaa , nebuutu 'fana' , ar tevi vien un raimondismekli , sheit buutu garlaiciigi .

Cartman_626 Reģ.: 14.07.2002
0 0 Atbildēt

Chesterfiiilds rakstīja: J.obanais fan, kā jau brīdināju tevi, suka, mēnesi atpakaļ, ja nebeigsi postēt savus kapeikpišanas memuārus, vienā jaukā dienā tu atradīsi savu mīļo merivu ar 4 mīkstām riepām un divām erotiskām švīkām abu sānu garumā. Nu proties taču, z.aj.ebal jau visus.

Pasīvais gej, kad dzer, tad vajag uzkost.

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

Paklau, vai vari tagad pamatot kādēl bija nepieciešams pirkt dīzeli? Man ikdienā kā papild pienākums ir jāuzrauga 25 vieglās automašīnas, un zini man kaut kā nav sanācis atrast izdevīgumu dīzelim ja nobraukums jaunam auto ir mazāks par 60000 gadā.

0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Paklau, vai vari tagad pamatot kādēl bija nepieciešams pirkt dīzeli? Man ikdienā kā papild pienākums ir jāuzrauga 25 vieglās automašīnas, un zini man kaut kā nav sanācis atrast izdevīgumu dīzelim ja nobraukums jaunam auto ir mazāks par 60000 gadā.

a kāpēc cilvēks nevar brauktar dīzeli , ja viņam tas patīk??? kas tur neizdevīgs , ja es nobraucu 3tk gadā??

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

es ar to nesaprotu peec maniem ~ apreekiniem sanaak ka tiek iepis.ta kapeika kaadi 45-50 saņi uz 100KM ( ja saliidzina ar 1.6 motoru) nu labi tie ir 5 LVL uz 1000KM vai arī 16*5=~80LVL gadā. Nu nezinu man tas šķiet vienk. smieklīgi. Un ir vēl viens Bet tie ietaupītie 80LVL nav jau tīrais ietaupījums tur vēl atmīnusojas tas ka ikmēneša maksājums lielāks jo autiņa cena bija lielāka remonti un apkopes dārgākas.

Nu nez es vienk. nesaprotu....

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja: es ar to nesaprotu peec maniem ~ apreekiniem sanaak ka tiek iepis.ta kapeika kaadi 45-50 saņi uz 100KM ( ja saliidzina ar 1.6 motoru) nu labi tie ir 5 LVL uz 1000KM vai arī 16*5=~80LVL gadā. Nu nezinu man tas šķiet vienk. smieklīgi. Un ir vēl viens Bet tie ietaupītie 80LVL nav jau tīrais ietaupījums tur vēl atmīnusojas tas ka ikmēneša maksājums lielāks jo autiņa cena bija lielāka remonti un apkopes dārgākas.

Nemoci galvu,pamācies labāk himnu.

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Dzonijs_007 rakstīja: es ar to nesaprotu peec maniem ~ apreekiniem sanaak ka tiek iepis.ta kapeika kaadi 45-50 saņi uz 100KM ( ja saliidzina ar 1.6 motoru) nu labi tie ir 5 LVL uz 1000KM vai arī 16*5=~80LVL gadā. Nu nezinu man tas šķiet vienk. smieklīgi. Un ir vēl viens Bet tie ietaupītie 80LVL nav jau tīrais ietaupījums tur vēl atmīnusojas tas ka ikmēneša maksājums lielāks jo autiņa cena bija lielāka remonti un apkopes dārgākas.

Nemoci galvu,pamācies labāk himnu.

Pie tam, šis aprēķins balstīts uz to, ka remontu nebūs... kā zināms, tad opel ir 2 gadu bez nobraukuma ierobežojuma garantija. ir naivi domāt, ka pērējos 6 gados nekas nebirs. ir zināmi gadījumi, kad sūknis ir jokt 3 gadus vecam auto ar mazu nobraukumu. un ja vēl ņemam vērā to, ka manuālī ierakstītais patēriņs parasti nepiepildās...

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

nau parastiem praatiem lemts saprast ka~2l turboodiizelis ir ''baudaamaaks'' par 2l neturbobenziinnu , 1,6benziinu vienk.vispaa nau veerc piemineet par 'ekonomiju'' te runa neiet

pedaalis Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

vwfans - tad jau pirma apkope jau bijusi. cik ta nopiķoji un ko ta paveica, un kads rezumē....?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti