Normāls elektromobīlis !
Bet ja nopieti tad uzjautā redam viņš ir MERIVAS fans !!!!
Normāls elektromobīlis !
Bet ja nopieti tad uzjautā redam viņš ir MERIVAS fans !!!!
a kur to redu var sastapt?[addsig]
Ja kaadam interesee, tad ....
Ir veel info (
Es Merivu testēju - pēc dažām dienām būs publicēts tests. Vispār auto nav nekādas vainas. Priekš cenas - ideāls.[addsig]
Paldies redaktor!
Gaidiishu ar nepacietiibu sho rakstu[addsig]
Vienīgais kad attālākos rajonos kur nav elektrības , būs sūdīgi braukt , jo baigi ātri izlēdējās baterijas !!!!
P.S. Bet ja nopietni , normāls ģimenes auto par normālu cenu.
El-mobīlis ir tas Opel krustojums ar suzuki.Tas gan ir traks un nesmuks kā mana dzīve!
Nu cena ir vienkaarshi iepriecinosha shim automobiiliitim[addsig]
Nu ja nu vienīgais tas elektromotors ...........................!
Nu kaa jau mees zinaam, nekas nav ideaals shajaa pasaulee... [addsig]
Par cik mashiiniite ir pavisam jauna, tad laikam ir gruuti taa izteikties
Bet patiesiibaa ar nepacietiibu gaidu redaktora apsoliito testu[addsig]
opel paljubomu ir shroc! Tur neko nevar dariit...
Katram ir sava pieredze :B[addsig]
Man gan labāk patīk Zafira - tīri vizuāli, bet ja protams jāsāk skaitīt nauda, tad jāiedziļinās sīkāk. Konceptuāli Opelim nav ne vainas, bet.............
Un kas tad ir par BET... ?
[addsig]
Bet ir tāds, ka Oplelim neizdodas arvien izslimot tās "bērnu" slimības. Vienmēr čut, čut pietrūkst līdz pilnai laimei, t.i. koncepcija laba, bet izpildījums - pieklibo.
Izpildiijums - ir taads diskuteejams vaards
Protams, par sapraatiigu cenu it kaa nevar daudz prasiit, bet nedomaaju, ka viss, kas ir leets ir slikts vai vaajsh.
Kaadas nu kuram ir taas vajadziibas un prasiibas pret vienu vai otru auto modeli un marku.
Un beigu beigaas - Vai ta tagad nepastaav vienoti eiro standarti?[addsig]
Redaktor... kad tad buus tas ilgi soliitais apraksts?
MERIVA... vai tagad par sho auto buus sakariigi komentaari?[addsig]
Esmu braucis ar to Merivu, labs verkjis. Nekaa iipasha, bet par to cenu ir ok. Nezinu vai ir beidzot atnaacis tas soliitais 100Zs diizeljmotors, baigi gribeetos ar taadu pabraugt, un tikai taa neesamiibas deelj shobriid ar Merivu nebraucu. Savaadaak jau likaas ka mashiina prieksh gjimenes vajadziibaam ir laba. Opeljam vaajaa vieta ir elektronika, Zafiiraam taapati slimiiba. Buuveeta uz Corsas baazes, bet to pilniigi nejuut. Salons liels, seedelkji deformeejaas, biidaas, iznjemaas u.t.t. Jokains ir tas mazais stiklinsh prieksheejaas durviis, bet tas nu taa. ritenjus vareeja jau nu lielaakus likt virsuu. Kondishka, xenon un citas izvirtiibas ir pieejamas, un saliidzinoshi par nelielaam naudaam.
Nopirku tomeer jauno Corollu diizeli, jo cena beigu beigaas sanaaca taada pati, un Toyota tomeer ir izturiigaaka mashiina. Labi, nav minivens, tomeer vietas ir pietiekami daudz. Katram savas vajadziibas.
Muusu famiilijai jau kaadu laicinju ir Meriva, nu katraa gadiijumaa neko sliktu nevaru teikt! Tieshaam patiikams auto un arii diezgan praktisks un eerts! Ja veel kas interesee, tad luudzu[addsig]
Jorens rakstīja:Muusu famiilijai jau kaadu laicinju ir Meriva, nu katraa gadiijumaa neko sliktu nevaru teikt! Tieshaam patiikams auto un arii diezgan praktisks un eerts! Ja veel kas interesee, tad luudzu[addsig]
Jorens
Kāda pieredze ar Merivu ir izveidojusies tagad, kad pagājis vairāk kā gads?
Mana saskarsme ar Merivu līdz šim bijusi visnotaļ pozitīva. Paņēmu maijā to uz vienu dienu Opel lielā testa ietvaros. Mašīnai bija 1,6 litru benzīnmotors un kondicionieris, kas deva pamatīgu komfortu. Merivā par mērenu cenu nelielos ārējos gabarītos ietilpst ārkārtīgi plašs un ērts salons. Konkrētais automobilis brīnišķīgi uzvedās uz grants ceļa, jo bija pietiekami kluss un stabils. Vienīgā iebilde man ir tāda, ka mašīna pārāk asi reaģēja uz gāzes piespiešanu - ir jāsaņemas, lai gaita sanāktu plūdena. Tāpēc man labāk patiktos Meriva ar dīzeļmotoru, kura ir arī ekonomiska. Protams, maksā tāda dārgāk, taču man patiktos, ja ar vienu bāku varētu nobraukt daudz kilometru, kādu tūkstoti. Tādējādi mans sapnis ir Meriva 1,3 CDTI, kuras bāzes cena ir 13350 eiro.
Tai Merivai, ar kuru es braucu, bija 4200 km nobraukums, un viss bija nevainojami.
Nezinu kāpēc neviens nav pieminējis priekšējās stoikas , kas ļoti traucē redzamību un tādēļ šis auto man arī nepatika...
actek rakstīja:Nezinu kāpēc neviens nav pieminējis priekšējās stoikas , kas ļoti traucē redzamību un tādēļ šis auto man arī nepatika...
Prieksheejaas stoikas traucee redzamiibu VISIEM miniveniem, esmu braucis ar daudziem... un visiem kaa vienam shis ir klupshanas akmens...
Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?
Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....
Ko Juus sakaat?[addsig]