Tas šādā situācijā ir par vēlu, bet man patīk ziemā pa blīvgumijām noiet ar silikona zīmuli, ērti un ātri.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tas šādā situācijā ir par vēlu, bet man patīk ziemā pa blīvgumijām noiet ar silikona zīmuli, ērti un ātri.
Man jau liekas ja mazgā tajās mazgātuvēs kā Puto ,šodien piemēram redzēju tur jau īsti pat nepaspēsi izslaucīt un zīmuli izmantot viss jau piesals .Redzēju vairākus auto kas stāv sasaluši jo nopusti ar aktivajām putām un saimnieks cenšas kautkā to visu notīrīt.Man stāstija ka esot viens auto mazgājot ta saslis ka bliezuši pakaļējo durvju logu ārā.Man laikam ,ja nebutu iespēja iebraukt silta garažā noteikti nemazgātu.
Zīmulis, kā tad.
Vispirms mēģini durvis nevis vaļā plēst, bet spiest ciet vēl stingrāk, varbūt kāda daļa no gumijām atbrīvosies.
Ja nav iespēja pievilkt vadu un sildīt ar fēnu, tad meklē lielu termoforu, kurā lej karstu ūdeni.
Meklē vienu durvi vai vāku, kurš nu mazāk aizsalis.
Ja tas padzīvojis dīzelis tad poh, gaidi siltāku laiku. Ja durvis neveras, motors ne tik neleks.
Kā atvērt aizsalušas auto durvis? Auto durvju atkausēšana
Kā atkausēt aizsalušas auto durvis?
No rīta pienāc pie auto, bet durvis kā piemetinātas? Pie pašreizējiem mīnus grādiem tā var gadīties, jo īpaši, ja esi mazgājis auto. Galvenais šādā brīdī ir nevis brutāls spēks, kas beidzas ar norautu rokturi vai saplēstu blīvgumiju, bet gan zināšanas. Kādi padomi?