- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ezis71 rakstīja: 3 mēnešus biju komandējumā uz Traena salas(Norvēģija),aizbraucu rudenī atgriezos ziemā,griežu Fabijas aizdedzes atslēgu un no pus apgrieziena pielec.
Nu malacis, tad kad brauksi atkal uz ilgāku laiku, te uzraksti vai Tev arī pieleks, vai nepieleks.
robchix rakstīja: Cik atceros, agrāk likies sakarīgs cilvēks, tagad, cik redzu, pēc elektroauto iegādes, esi pilnīgi un galīgi sagājis ķīselī.
Tas tāds novērojums no malas.
Nezinu vai ar gadiem, (vecums) vai ienākumu dēļ (nabagi jau elektriskos nepērk,dažus nauda samaitā pamatīgi)
Bet nu palasi pats, ko tagad esi sācis drukāt. Un galvenais, skatos, ka ne jau man vienīgajam tā te liekas ![]()
Eh robčik, kuram negadās kļūdīties!? Bet kas, KAS konkrēti ir ķīselī? Šis te konkrētai posts par Kona pieredzi. Kam dēļ te nāk un stāsta nepieredzējuši lietotāji ko, ar putām uz lūpām? Varbūt vakar esi piekusis, biji nedaudz atslābis? Saprotu un piedodu. Nu nepatīk jau tā plikā taisnība ne te ne kur. Viss ir tā kā pašam pareizāk iĀ. Es jau eKluba Kārli M. arī nedaudz pavelku lai tur dažiem rozā brilles noņem. Bet nu ko tur un te čakarēt cilvēkiem bizīti...
GB12 rakstīja: Nu, par 15k jābūt ļooooti uzmanīgam. Ar mazo baču vēl var mēģināt skatīties, bet, ja runājam par ievestu no, piemēram, tās pašas Vācijas, pārsvarā tajā budžetā būs auto bez garantijas, ar izlaistām apkopēm un visādiem defektiem. Zinu, ko saku, nesen rakos pa izsolēm un mēģināju tādu čomam sazīmēt.
Kam to būtu stāstījis. Ja nebūs fiziskas serv grāmatas vai cits papīra veida ūds, te nekāda garantija nebūs. Neskatoties UZ virtuāli redzamiem datiem ofic sistēmā 😂 iĀ. ru.autoplius.lt/objavlenija/hyundai-kona-67-kvt-ch-vnedorozhnik-krossover-2019-elyektrichyestvo-27151085.html
ezis71 rakstīja: Paldies robchic!Nesapratu kāpēc tāds uzbrauciens manā adresē,ko es ne tā uzrakstīju.EV tas ir kā lāsts,visu laiku vajag iespraust,i to i šito,tā var nojūgties.Un galvenais nevar aiziet plostā kā es jo būs vajadzīgs evukuātors.
Kam adresēts, tas jau saprata un pat atbildēja, kur saskatīji uzbraucienu sev?????
GB12 rakstīja: Hyundai ofic sistēma, kas tiek atzīta šeit, ir tikai Baltijas un Somijas (varbūt vēl Zviedrijas un Norvēģijas, bet 100% nezinu) mašīnām. Te ir cits importētājs. Respektīvi, mūsējie dīleri neredz Vācijas, Francijas u.c. oficiālās sistēmas. Attiecīgi, lai šeit palaistu garantiju Vācijas mašīnai, ir jābūt papīriem. Ja auto ir no Somijas vai EE, tad pietiek ar oficiālo sistēmu. Atšķiras arī garantijas nosacījumi. 2018. (2. puses) līdz 2020. gada (1. puses) mašīnām ir 7 gadu garantijas. R-Eiropā nekur tik lielas nav.
Nu ļooti viltīgi tie dīlēri. Īstenībā viņi redz to sistēmu, pat Francijas auto, kas ir bijis korporatīvajā pakas pirkumā, un apkalpojies savā garāžā. Te stāsts par EV. un redz kas darīts, bet papīra nav un bla bla...
GB12 rakstīja: Pastāsti tad konkrēti, kas ir tie "viņi", jo dīleru un importētāju ir daudz. Cik es caur galiem esmu sitis cauri dažādas mašīnas, labākajā gadījumā, ko var redzēt, ir atsaukuma kampaņas vai garantijas darbus, bet ne apkopes. Citiem pat to neredz.
Te pārāk publiska vieta un lieta. Brēkt kādDs sāks un apvainosies. Taču no patērētāja maliņas skatoties ir tak piemēramm Huyndai sistēma ar viņu produkciju uzcepto. Globāli globalizētais tīmeklis ar vis visādiem tur MI...Bet te tev papīru pra$$a D. Kad es paprasu papīru mani pasūta arī D. Tak/ču mākoņos ir viss. Cik skaisti, ka aiz mākoņiem ir saule.