Meklēju šādu lietu, atceros ka kaut kur bija runa, ka ieliek šādu ierīci- smaku neitralizetaju, jonizētaju uz 30 vai 40min ieliek autiņā ar ieslēgtu recirkulāciju un viņš tur darbojas un sasūc smakas.
Lieta tāda, ka kaķis kaut kur ir uzšpricējis, iekāpjot auto smird nepatīkami pēc mīzeļiem. Īpasi, ka auto ir uzkarsis saulē un vismaz dienu pastāvējis ar ciet logiem.
Ar savu degunu esmu izgājis caur visiem sēdekļiem, paklājiem... un nevaru noteikt kur ir šis smakas avots.
Jā salona filtrs mainīts, domāju varbūt ir uzšpricets uz kapota kur pasu gaisu ņem, tur kārtīgi esmu ar putam un augspoiedienu vairakas reizes izmazgājis vajadzetu būt tīram, pie ventilācijas gaisa kas nāk pielieku degunu un nesmird.
Atcerējos, ka kādreiz dzirdeju par šādu lietu. Varbūt domāju varētu kaut kur no kāda iznomāt un tā būtu lētāk.
Pirms vest uz pilnu ķīmisko, kas tomēr maksās.. Bet nu ja nav citu variantu esmu arī atvērts šādam pasakumam- tad jautājums kur kvalitatīvi to uztaisīt Rīga(vislabāk pārdaugava) Jūrmala vai Tukumā?