Žiguļa otrā elpa "VAZ-21011" jeb "LADA 1300", 1979. gada modernizācijas projekts

Šodien no Čehijas atbrauca ilgi gaidītā mašīnīte. Šajā tēmā Es parādīšu kā Mēs dodam tai otro elpu visos sīkumos ,tiks veikta pilna tehnoskā apkope ar uzlabojumiem un šis auto būss kā Show Car ,budžets neierobežots.

< 1 2 3

Klau bet pilot sūdu , sevi cienoš….

Piedod par skarbumu. 15 cipars tak saproti ko nozīmē.

Beidz.

Miskvicam derēs. Bet ne itāļu atdarinājumam.

Tur tā lieta,Es jau tik ieraudziju tagat kāda elļa iekšā😊

Pabrauc, teiksim 5000km. Paskaties vai ēd eļļu, tad jāmaina vārstu blīvslēgi( perfekti der no vag grupas)

Būs ok.

P.S. tēvs 2101 eļļu mainīja ik pa 5000, padumjo laiku. Nobrauca laikam 300.000( ap). Kuzovs nosprāga. Motors transmisija perfekti. Bija paštaisītā elektroniskā aizdedze, bet caur kontaktiem.

Blīvslēgi nomira pie 150.000. Mēs domājām motoram kapauts.

Pa 5 rubļi nopirkām gredzenus( bija blats).

Gredzeni nenoderēja. Normàls eļļas patēriņs 0.5 uz 10.000. Jeb nemaz.

Žigulim jālej sintētika un tikai! Kas tas par sviestu - minerāleļļu iegāzt? Pat padomju laikos Žigulim nāca speciāla sintētiskā eļļa, un nedrīkstēja liet to, ko pārējos padomju auto (nē, nu reizēm jau lēja, jo to Žiguleni ne vienmēr varēja dabūt un salīdzinoši dārga bija).

Tajos laikos, pirms manis, tāda sintētika nebija. Bija žigulene, bet pamēgini to atrast.

Manos laikos es vairs žiguleni nepazinu, protams ka bija.

Izlaižam krutkas.

Tā žigulene jau arī bija sintētika.

Kamēr sadales vārpstas nerūdija pēc japāņu tehnoloģijas, bija dažādākas pieredzes lietotājiem.

Notikušas briesmas. Es drīkstu pielikt foto.

Te ir atbilde meklējot 2103 pa vidu iejaucās šis.

Tad kāpēc atteikties?

Cena bija 3x zemāka par garām palaisto 2103 Rēzeknē.

Lai VAZ mobīlis paliek man labās atmiņās.

Ja izdosies pielikšu savu pirmo 1970 gada 01.

Aigars1981 rakstīja:

Nu tā.Beidzot laiks drusku pieķerties Žigulim.Jāuztaisa pilna tehniskā apkope lai var reģistret LV un normāli parvietoties un lai tehniski nepieviļ.

Aizbraucu iepirkt nedaudz detaļu nepieciešamo ,uz veikalu Rīgā ko ieteica kāds no paziņām.

Maza atskaite ko tad nopirku un cik tas kopā izmaksāja.

Riteņu diski 4gab.,sajūga cilindrs,5 pakāpju ātrumkārba/to paņēmu restauretu jo tomer starpība cenā-jauna 850eur-restaurēta 500eur.Kartera blīve,vārstu vāka blīve,eļļas filtrs,gaisa filtrs,eļļa,sveces,sveču vadi,ātrumkārba,kārbas elļa,kārbas stiprinājumi,bremžu šļūtenes,jauni supurti ar klučiem,majetņiks ar gūltņiem,lodveida balsti augšējie ar plauktu, apakšējie lodveida balsti ar plauktu,stabilizātoru stieņa bukses,izpūtējs,aizmugurējā bremžu šļūtene,diferenciāļā eļļa,blīvslēgs diferenciālim pie kardāna,stūres pirksti,sajūga šļūtene,karburātora remkomplekts,logu slotiņas ,sajūgs,stūres apvalks,paklājiņi,atpakaļskata spogulis labās puses. 

Kopā 1950eur. Liekas ka padomju tehniku apkopt nav lētāk kā jaunuMB

Papildus jaunas vasaras Sailun riepas,komplekts 200eur.

Nu tagat savedīsim tehniskā kārtībā un tad jau jāaizved uzpulēt gan no ārpuses un iekšpuses.Tad mazliet jāpabraukā un tad var pamazām ieviest kādas komforta lietas un nedaudz modernizācijas.

Ja par veikalu-tad nu tur bija ko aplūkot un šķiet var dabūt pilnīgi jebko priekš jebkuras padomju tehnikas.Nu tā ka pilnīgi visu.Gan tehniskās lietas,gan to laiku saucamās tuuninga lietas kā arī tirgojas padomju automodelīši.Tie gan ja nemaldos maksāja ap 70eur.

Tie modelīši nav oriģinālie padomju, bet jau mūsdien Meid in Čaina… Detalizācija šiem gan ir labāka, bet, nu, tik būtiski labāka, lai šos izvēlētos DeAgostini Autoleģendu sērijas vietā (kurus arī ĶĪnā ražo), ko var nopirkt par 15-20 euro, arī nav. 

< 1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti