- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Domaju Parizes MOTORSHOVA PIEDALITIES!!!
a mans CS visu sestdienu liidz svetdienas vakaram nostaaveeja garaazhaa... to sargaaja Nika ( vilku suns )...
Tas bija super zems degvielas pateerinsh... 0,0000000001l/42h
Cool!
Caluju [addsig]
Tatad turpinu rati bus uz R13 iespejam ka no jawas ari labi durvis varetu nomainit no veca zilina panemt!!!!
Dzeki atsauces idejas
Paklausiju jūsu (aizmirsu ta kunga vārdu) ieteikumiem un devos uz to Tvaika ielu Kreonu spūldzēs pildiit, nu esat gan jokdari!!
Izradijās, ka nav nekāda SAAB servica tur, bet ir jūs tūlīt smiesieties - tur ir Trako māja! Ha- Ha, "paciemojos" tur uz nebēdu, tad devos tuningot savu auto.
Atradu netālu no Tvaika ielas meistaru kurš var salonā Propānu iepildīt (esot labs pret kodēm un logi nesvīstot) vai kāds ir meiginājis ? Man pieredzējušai uzpīpētājai ir savrīgi zināt jūsu viedokli!
Kas tās par lampiņām Oskaram ? vai ir labākas par Kalev ?
Vai varat ieteikt kam var nodot rūsu no mana auto ? - dzirdēju runājam, ka ir kolekcionāri.
Vai snow nozīmē sniegs? - kādu slepeno vārdu lai izmantoju es?,
varbūt rain - lietus angl. es arī mēdzu nokrist no gaisa un izkust
Ar patiesu cieņu un uz drīzu redzīti
Baiba ŪPE
Tomēs Saabniece arī!
Nu re kā sanāca - neatradi servisu, bet vismaz laiku lietderīgi pavadīji. Vajadzēja Tev līdz galam braukt pa to Tvaika ielu, tur ir termināls, kur freonu, kreonu un propānu kuģos pilda, tur pa lēto var tieši no cisternas noliet.
A priekš tā propāna toč iesaku kārtīgu high performance sporta piepīpētāju iegādāt.
Baibai SAAPistei diezgan labi sanaak.... oj atvainojos SAABistei.[addsig]
Klau, pameigini atgaisot smadzenpodu normaalaa staavoklii jaabuut zem 32 Bar - cik tev?
Obnemaju
Nu bet par taam kastiiteem - vinjas katrai lampai var buut vai nu viena vai divas, atkariibaa no izpildiijuma. Un veel - xenoni ir TIKAI TUUVIE, jo leeni iedegas. Taapeec to izmantosjanu taalajos "pogainie" neatljauj - kaa nekaa cilveekam nebuus iespeeja operatiivi pazinjot pretiimbraucosjajiem par vinju existenci aiz liikuma...
Nu jaa, veel par SAABa lampaam - vienalga kas bet kaut kas ar vinjaam ir jaadara, jo ar defaultajaam, taa nav brauksjana bet pojebenj kautkaada. Es kaadu meenesi pameegjinaaju, ziemaa... paldies... vispirms uz parastajaam "extra bright" nomainiju, bet peec tam uz tiem vaacu "Laser Light-iem" (blue)... Diez ko "blue" jau nav, nu bet vismaz kaut ko uz celja jau var ieraudziit...
Runaajot par GALU, tad tas SAABiem kaa esmu pamanijis - izcili kretiiniski izruusee, taapeec lai nebojaatu kopeejo skatu kaut kas ar jamo ir jadara. Es savam laikam vismaz kaut kaadu uzskruuveejamo uzmavu uzliksju, nu vismaz pagaidaam...
-neons maksaa 120Ls........ tepat latvijaa
-manam SAAbam i Chipa nevajag...taapat lido... vajag saakt ar turbiinas spiedienu....
-a par izpuuteeu galiem nemaz i runaat naf veerts
Varbut padalies ar info ko esi savai lidmashinai uzlabojis.
Pieticiiba dziives norma![addsig]
Python (python@one.lv)
Pie mums Aero ir uz pirkstiem saskaitami, tadel saubos vai 16" diskus varesi atrast. Visdrizak bus tev jataisa specpasutijums no Eiropas, vai japerk jauni.