Es ņēmu piķi, bet tad jārēķinās, ka pašam pa savu jāsaremontē un apdrošinājuma piķis ~ mēn. laikā iekritīs

kontā.
Lielo remontu taisīju "savā" servisā ne Ergo un tad jau serviss piestāda tāmi Ergo un saskaņo, ja abas puses piekrīt, tad taisa "savā" servisā, nevis norādītajā, tad vismaz var prasīt jelkādu garantiju, jo dzirdēts ir daudzkas 
Nu tak, gandrīz jau pie pārejas, bet ņem un nobremzē.
pec svetkiem atradishos apdroshinatajiem redzes cik to skadi vertes
Vai ta atkal garažas vārti!?

Hirsch rakstīja:Vai ta atkal garažas vārti!?
Savas majas betona zhoga stabs
Vot pasakiet man neizgliitotam

, kur shaados laikaapstaakljos izpauzas pakaljeejaas piedzinjas priekshrociibas?Paardomas radaas ,kad redzeeju kaa slalomiski pa muuksalas ielu aizdraazaas bmw,apkaarteejie ilgi pavadiija sho ar skatieniem,apmetiisies vai neapmetiisies.
vai tad šodien Rīgā maz ir kāda iela, pa kuru var aizdrāzties? Visas pillas un auto pārvietojas pa cm vien pa cm vien.

Nezinite rakstīja:vai tad šodien Rīgā maz ir kāda iela, pa kuru var aizdrāzties? Visas pillas un auto pārvietojas pa cm vien pa cm vien.
Nu, nu nav jau tik traki!
Vis maz kautkādas pārmaiņas mūsu rutīnā. Man patīk braukt šādā laikā.
No rīta neliela rīta rosme, kamēr atroc garāžu, arī nāk par labu vesēlībai. 
Nu Muukusalas iela bija tiira no kupenaam,pieblieteets sniegs klaaja asfaltu.
Man jautaajuminjsh

Kursh gads ir AN2 gaishi zilajam saab 96 ????
septinjdesmit deviitais..
Vai kaads taga (lidz 18:00 vajdzeetu tikt) nevar "paraut" mani no cetra uz Salaspils pusi, tipa lidz Rumbulai?
Tnx visiem, kas nepaliidzeeja, vieta siltaa autinjaa (VW gan) liidz Rumbulai ir sarunaata . . .
Buus man taga jauns radiators 
Vai kāds nezin uzreiz, kur varētu atrast (novilkt) manuāļus auto maģiem

meklēju caur google, bet varbūt kāds jau zin un nevajadzētu izgudrot divriteni no jauna

Vajadzētu pioneer 5500 modelim.
pioneer.vdlabs.ru/manual/index.html?id=971
te laikam buus garais apraksts, ne tikai instalaacija
Situācija sekojoša - lineāram vadam pie maģa gals kirdikt

a pastūzis baro tikkai subu, vai var atstāt tikkai vienā vadā pievienotu

Kādi viedokļi?
P.S. Ir gan nopirkta vietā jauna "cūciņa", bet tā vēl jāpielodē (nav pašam tādu iespēju)
Paldies par uzmanību, situācija atrisinājās

Darboties jau vinjsh var bet ja tev vienkaarshi nebuus summeetasi signaals un subaa skanees viens kanaals!
Kāda lūdzu bij tā SAAB kalendāru adrese, esmu pazaudējis

snow super! Paldies! Baigi labs šomēnes

Varbūt pastulbs jautājums

Bet vai ir kādas iespējas uzzināt (izmērīt - kur?) cik subam ir reālais rms, ja nezin ne ražotāj firmu, ne arī uzrakstīts uz borta kaut kas