Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

Hercogs Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

RRR Riigas radio ruupniica ! Ir tur viens spechuks ja vajag varu pameegjinaat dabuut Nr

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Hercogs rakstīja:RRR Riigas radio ruupniica ! Ir tur viens spechuks ja vajag varu pameegjinaat dabuut Nr

O ideja laba, paldies, man tur arī kaut kādi "gali" ir sadabūnami

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Kaads Brivkalnu pasaakumaa mineeja, ka iepeerkoties ieksh Ebay.com no Latvijas var arii izmantot (piecakareet, lai vareetu izmantot) PayPal pasaakumu. Man ir interese par sho lietu, taadeel luugums atsaukties zinaataajiem.

Tnx

aicih Reģ.: 29.03.2003
0 0 Atbildēt

ar labraat vairaak uzzinaat par sho teemu

aicih Reģ.: 29.03.2003
0 0 Atbildēt

ar labraat vairaak uzzinaat par sho teemu

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Reģistrējies Paypal kā beļģis un maksā ar LV kredītkarti, par rezultātiem ziņo!

0 0 Atbildēt

Es meeginaaju kaa Daanis i shis saka, ka VISA karte nav ritiiga . . .

0 0 Atbildēt

Reko shis saka, kad meegina pievienot Kreditkarti:

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

0 0 Atbildēt

Slikti. Acīmredzot čeko, lai karte atbilstu noteiktai izdošanas valstij Es viņiem piedāvāju sadarboties, bet viņi atteica, ka LV pagaidām nav viņu plānos, acīmredzot nesaskata tirgu. Kad ieviesīs EUR, pieļauju, ka tad mūs uzskatīs kā visu pārējo EU un problēmu nebūs.

Mēģini ar pārdevēju sarunāt citu norēķinu veidu: pārskaitījums uz EU EUR maksā tikai Ls 5.

0 0 Atbildēt

Citi veidi nav iipashi droshi un daudzi uz tiem neparakstaas vai saka ni un ni.

Jameklee kads kam ir kreditkarte neLatvijaa

Principa dazas lietas esmu pircis citos veidos un tpu, tpu, tpu viss ir atnaacis kaa vajag . . . bet gribas bez stresa iepirkties . . .

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Un Parex bankas i-neta maksājumu karte?

0 0 Atbildēt

Nezinu kas tas iisti i, bet vareetu buut kaads VIS Electron paveids, karoch nenjem nevienu LV karti . . .

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

No saakuma Paypal soliija ka varees izmantot Latvijaa, kad taa buus EU, tagad vinji ir mainiijushi plaanus un laikam grib sasaistiit sho pasaakumu ar EUR ievieshanu.

Otrs veids kaa ar vinjiem noreekjinaaties ir ar cheku caur Western Union

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Tralala, tralala man si problema ir atrisinata, bet neteiksu ka , jo nav man dota atlauja to stastit.

0 0 Atbildēt

ZZ nukka pa iekšējo pls sīkāku info, man profesionāla interese!

SaaBeR, cerams Tu mēģināji ar kredītkarti, t.i. VISA Classic/Mass, bet ne Electron? Cik saprotu viņi pēc kartes numura nočeko, ka valsts nav viņu sassodītajos sarakstos un netirgojas! Idioti, mums banku sistēma ir daudz attīstītāka, nekā dažai labai tur minētajai valstij, vienīgi acīmredzot mūsu tirgus viņiem neliekas pat tik interesants, lai kaut pacenstos noklausīties, cik varenlabi eiropieši esam. Viņi jau sen varēja ieprogrammēt EU un punkts, nebūtu jātaisa sīkumaini valstu saraksti, EUR ieviešana no viņu viedokļa neko daudz nemaina!

blackDoggy Reģ.: 01.12.2003
0 0 Atbildēt

man ar', man ar' dodiet info!

MagnusUgla Reģ.: 06.10.2004
0 0 Atbildēt

Man arī PayPal (USA) un citi $$$$ transferi ir jau sen (6 gadus) kā atrisināti...

btw: LV izdota VISA Classic -> iepērkoties US ap pl 23:50 pēc LV laika var sataisīt lielus mēslus... Yukki, es tev jau to stāstiju ;>

Nesen tas "joks" atkal atkārtojās...

0 0 Atbildēt

MagnusUgla

Kādā veidā var sataisīt mēslus?

0 0 Atbildēt

Vai nu servera gļuks vai kā, bet tas jau 2x notika tā:

Vieta: USA, FL, Miami (Aventura Mall)

Vietējais laiks: ap 17:00

Tiek apmaksāts kāds pirkums $750 (Viena manta)

Apmaksa tiek veikta ar VISA Classic (Hansabanka LV) ar vairāk kā pietiekamu segumu.

Kases eperāts izmet message:

Pārdevēja ilgi nedomā un atkārto operāciju: atkal ... Tā viņa izdarija vēl 3x un izdeva man čeku ar gariem un plašiem skaidrojumiem kāpēc tā transaction tika atteikta.

Ok, man tā manta ir tiešām vajadzīga un es pārdevējai iedevu savu HSBC Bank USA (izdotu turpat Aventurā) arī ar pietiekamu segumu. Un...... notiek sekojošais: Mana Hansabankas Visa vairs ASV nedarbojās, HSBC Visa, Bank of America Visa un First Union National Bank karte arī... pat $17 par degvielu nevarēju samaksāt. Zvani uz Rīgas Hanasbanku neko neatrisināja, tajās trijās ASV bankās man bija jaierodas personīgi un tikai tad (pēc 48 stundām) viss atrisinājās... Bet 48 stundas es biju palicis bez Visa naudas... asv tas ir nepatīkami. Klerka meitene HSBC bankā paziņoja: This was done by VISA International network as internal security measure to prevent possibly illegal or unauthorized access to founds, we are sorry for that. Un piebilda: Don’t worry, this case won’t be reflected onto your credit history…

Labi, ka tā!

Tas man personīgi notika 2001.12 un manam draugam šogad septembrī, bet jau NYC... Esmu dzirdējis, ka citiem arī, bet ar UniaBankas VISA. ASV izdotās VISA kartes te strādā - No porblem!

0 0 Atbildēt

Kases eperāta message bija: Insufficient founds....

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

snow, pa radio stāsta, ka lai brauktu at laivu, vajadzēs tiesības. Tev ir pupu vadītāja aplieciība ?

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

TheGirL rakstījanow, pa radio stāsta, ka lai brauktu at laivu, vajadzēs tiesības. Tev ir pupu vadītāja aplieciība ?

gribi paarliecinaaties????

0 0 Atbildēt

MagnusUgla

danke par skaidrojumu... izeja - avārijai ņemt ceļojuma čekus?

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

Hansabankas kartes , arī VISa kredītkarte, nestrādāja pat Itālijā, kad pircēju bija pavairāk - vakara stundās un brīvdienās. Labi, ka ir Unibanka un MasterCard.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

TheGirL rakstījanow, pa radio stāsta, ka lai brauktu at laivu, vajadzēs tiesības. Tev ir pupu vadītāja aplieciība ?

A kur var dabūt?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti