remontē bez garantijas??
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
remontē bez garantijas??
Nezinu. Man Turbinu remonteja 2000.g., E&S nema nost un pasi uz turieni veda, pec tam pasi lika atpakal.
dīzeļcentrs piedāvā nomainīt izplūdes korpusu (40,-) un iekšas (300,-) ar gada garantiju darbam un detaļām. E&S piedāvā JAUNU oriģinālo par +150,- ....izvēle skaidra, es tikai meklēju pēdējo salmiņu
zvani gugū! tas atlaiž parādus. viņš ir labs. viņš lasa bērniem grāmatas. kā leninš.
was ist das par skrībel-skrābel gugū-rugū-ragū !?!?!?!? Akal samaisīji tuopikus vai ko nopietnu man gribēji pavēstīt? Tad uz iekšējo plzzz
a samaksajis esi??
man turbīnu salika no vairakam vienu, par rezultatiem - itkā labāk ir, taču par to cik ilgi nezinu (izmaksas Ls 70)
nē nē! gugū ir Gigi pālī. bet vispār es tev paredzu lielu nākotni un novēlu priecīgu 2006to gadu! no visas sirc!
ps. Ē un piacere che tutto ē perfetto intorno a me. edible dormouse
tp - vot es ar pamēģināšu kauko 'sakasīt' '... no otras puses, jauns = jauns. A no trešās - njh pirkt saabu un neremontēt? Tas nu tā - pamazām ateju...
kribuk vo Teu gan skats apskaužami tālu sliecās ... oder nākamgad es neko nau pelnījis ?! Bez vārdnicas atbildēt knapi
ike bleibe wie ike bin`e ņem par labu esam!
klau, cik maksā un kāda kārtība, lai varētu Rumbulā placī tirgot autiņu...
ne jau pīli.. joprojām kaimiņa micuku..
Kādreiz (~ 3+ gadus atpakaļ) bija 4 ls un brauc uz placi un sēdi. Jāierodas tā agrāk, lai labu vietu var dabūt Nu es biju uz ~ 5 no rīta (nejau ar saab), un tad sāku gulēt ap 6 atnāk pārpircēji, kuri "nosit" cenu un saka, ka ir ņēmēji, bet, ja ne, tad sēdi līdz ... Lielākā aktivitāta, tad bija pēc 9. Kā tagad - nezinu
Par turbiinas remontu, es saveejo no Volvas remonteeju pie viena sportista servii, tur jamaa meistars visu smuki izdariija un tas maksaaja tikai 60Ls....
jaa bet ka var pateikt ka turbina kirdik vai puslidz kirdik
ir kantori kas nodarbojas ar turbīnu diagnostiku... piemēram dīzeļcentrs...
Klau!
Vai kāds zin cik tūkstôšiem km der Shell Helix 5W40?
Kaapeec taads jau? Tas atkariigs no Tav jautaajuma buutiibas
sakara ar prombutni vajag iepirkt kadu telefonu kuru varu savietot ar laptopu lai varu malkojot bombardieri rakstit ka jutos
vai kads var palidzet jo rocinas pa liikaam
takš paņem vietejo "mazcenieku"... arī aperāts paliks pāri, kad atbrauksi mājās...
jaa bet pieslegt to komunikaciju lai tiktu neta ?
vietējie nosacījumi kā pieslegt GPRS... noteikti kāda meitene jauka balsī angliski Tev izstāstīs kuru podziņu un kuru numuriņu jāspiež...
vai tad lmt GPRS tur nedarbojas??
ārzemēs GPRS viesabonēšana ir ļoti dārga
nu tad jāinteresējas par vietejām "zelta zivtiņām"...
re Itālijas tarifs LMT lietotājiem GPRS
man tās suņu zivis ir vismaz trīs...
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]