Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

Kreboks Reģ.: 24.10.2003
0 0 Atbildēt

ir jauni portreti?

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

tā bija interesanta lapa - tagad arī pēc vētras noteikti yukki savas saplēstās "pakaļas" bildes varētu pievienot ..

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Mana apkaunojošā pakaļa šodien tikšot salāpīta, pie reizes nomainot arī "asti", tā kā neredzēt jums vētras nodarītos bojājumus manam īpašumam

Šitie LMT tā tagad samuhļījuši tos rēķinus, ka tur parādās visādas dīvainības, bet kopumā izkatās, ka kad novērsīs "ieviešanas" gļukus, rēķins kļuvis pārskatāmāks. Mans telefons Krievijā atrodoties kabatā bija pats pamanījies atrast LMT WAP lapu, gribu telefonu, kas pats aizslēdz taustiņus, nevis patvarīgi kačā GPRS, NO-KIA. Man pilnai laimei vajadzētu: starptautisko pieslēgumu par vietējā cenu, sarunu izrakstu un numura noteicēju bez maksas, un 50% atlaidi sarunām (tagad 20%), nu jā un sarunai ārzemēs arī jāmaksā 80% lētāk (tagad Ls 0.50-3)!

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Yu - kad nonjemsi beidzot to dzelzsbetona bloku kas tevi saspiedis?

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

? sekojošs: Kāpēc bankas tā vārās

Ņemu kredītā summu x uz 10 gadiem ar likmi 4.6 %, veicu 40% iemaksu un vienalga banka pa šiem 10 gadiem uzvāra ~7.7K ls! Bio, kā ta lai tagad benzīnam naudu atlicinu

IeviSh_850 Reģ.: 26.11.2004
0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja sekojošs: Kāpēc bankas tā vārās

Ņemu kredītā summu x uz 10 gadiem ar likmi 4.6 %, veicu 40% iemaksu un vienalga banka pa šiem 10 gadiem uzvāra ~7.7K ls! Bio, kā ta lai tagad benzīnam naudu atlicinu

Brauc ar tīzeli

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Bankas tas i forshi

Ne pa ko nevajag uztraukties jo

1) Ipashums ko iekjina ir novertets un atbildibu nes verteshanas firmas.

2) Gan ipashums gan aizdevuma nemejs i apdroshinati.

Nav slikti tik riskanta pasakuma tik labi pelnit

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

kredītu ņemt NEVAJAG!

labāk pašam naudu taisīt

0 0 Atbildēt

Nezinite rakstīja:

kredītu ņemt NEVAJAG!

labāk pašam naudu taisīt

Ja jau visi tagad naudu taisītu, kas tad strādās

Un vajag taču mazliet starta kapitālu, no nulles jau piķi neuztaisīsi, atkal jau kaut kas jāieķīlā. Nevaru jau atļauties ar zagšanu nodarboties un nav arī tāds darbs, lai ņemtu batonus

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

naudu vajag izdomāt.

Kamēr pelnīsi, lai maxātu bankām, tikmēr nebūs, kas dziivo domā Tavā vietā

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

Nez

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

KAS VAR BŪT LABĀX PAR ŠO?!

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Nepareiza pieeja Ja inflācija ir 7,6% gadā tad sanāk, ka banka nodarbojas ar labdarību, uzdāvinot Tev 3 % gadā! Tava nauda kļūtu nevērtīgāka (ja Tev tāda būtu), bet tagad Tev pat piemaksā, ka Tu tērē bankas naudu, kurai strauji zūd vērtība. Otrādskatoties, ja Tu maksā nepilnu 1K gadā par to, ka tev ir jumts virs galvas jau tagad, nevis pēc 10 gadiem, tā ir laba extra, par ko var paprasīt arī naudiņu. Tā lūk, tagad Tu!

llxx Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

tas ka bankas " vaaraas" fakts,bet taa piedaavaa tev iespeeju,negribi neizmanto un kraaj,un tad vecumaa pirms mirshanas nopeerc visu ko esi iecereejis vai kas sanaak uz to momentu

0 0 Atbildēt

Redz, es jau negribu visu un pa velti (vai gandrīz) kā te daudzi grib/ vēlas . A ar to inflāciju man po, jo es jau naudu no bankas ņemu! un kāpēc citi ir vienlīdzīgāki kā mēs ( šeit es nedomāju E.R.) un var iegūt ~2,6 % !? un tagad sastādi to pašu summu uz šiem procentiem un kāda tagad ir starpība Gribu tāpat! esmu jau ~ 10 gadu kā Hb klients, kas man pienākas (varbūt bezmaksas) ! Ko? A

Sandis_UR Reģ.: 26.01.2003
0 0 Atbildēt

Man tads jautajums.

740 un 940 Volvo ir paklajpiedzinjas vai priekspiedzinjas un vai ir arii AWD???

0 0 Atbildēt

Sandis_UR rakstīja:Man tads jautajums.

740 un 940 Volvo ir paklajpiedzinjas vai priekspiedzinjas un vai ir arii AWD???

Cik zinu tad RWD, AWD nāca tik jaunajiem ar indeksu x.

To labāk apjautāties volvo zonā.

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

Hirsch: pa cik savus diskus tirgo? riepas labas? bilde kaada i?

0 0 Atbildēt

Bad_MF rakstīja:Hirsch: pa cik savus diskus tirgo? riepas labas? bilde kaada i?

Domā tos 16" Divas riepas labas, otras pabaruktas Cenu vēl nemāku teikt, bildes ... Jāskatās.

0 0 Atbildēt

Bilde varētu būt te:

www.ronal.de/

modelis R10, bet bez uzrakstiem

0 0 Atbildēt

kam te kaukas bankā? cik sapratu - ja neizdalīs hipotekāros kredītuis - jurops atņems. kā budžetu p-valdībai. vot i lido joku tarifi.. ? ne tā?

0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja:

Bad_MF rakstīja:Hirsch: pa cik savus diskus tirgo? riepas labas? bilde kaada i?

Domā tos 16" Divas riepas labas, otras pabaruktas Cenu vēl nemāku teikt, bildes ... Jāskatās.

jaa tos... dzirdeeju ka tirgo nu paskaties par cenu.. es uz pavasari mosh panjemtu no tevis. man 16 vaig

0 0 Atbildēt

bad! ko tu uz pavasari? tev pamperi jāpērk kalniem...

0 0 Atbildēt

Riepas virsū ir 225 45 P7000, kad nākam reiz piebrauksi pie Keksika apprasies, lai uzrāda, tad pateiksi, pa cik esi gatavs ņemt

0 0 Atbildēt

Kreboks rakstīja:bad! ko tu uz pavasari? tev pamperi jāpērk kalniem...

nu jau nu jau. do kalnus latvijaa es saakumaa meegjinaaju, bet tad sapratu ka var iemaaciities tikai ar paceelaaju vizinaaties. vot i neraados latvijas kalnos vairs

Lasītākie raksti

Jaunie raksti