ir jauni portreti?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tā bija interesanta lapa - tagad arī pēc vētras noteikti yukki savas saplēstās "pakaļas" bildes varētu pievienot ..
Mana apkaunojošā pakaļa šodien tikšot salāpīta, pie reizes nomainot arī "asti", tā kā neredzēt jums vētras nodarītos bojājumus manam īpašumam
Šitie LMT tā tagad samuhļījuši tos rēķinus, ka tur parādās visādas dīvainības, bet kopumā izkatās, ka kad novērsīs "ieviešanas" gļukus, rēķins kļuvis pārskatāmāks. Mans telefons Krievijā atrodoties kabatā bija pats pamanījies atrast LMT WAP lapu, gribu telefonu, kas pats aizslēdz taustiņus, nevis patvarīgi kačā GPRS, NO-KIA. Man pilnai laimei vajadzētu: starptautisko pieslēgumu par vietējā cenu, sarunu izrakstu un numura noteicēju bez maksas, un 50% atlaidi sarunām (tagad 20%), nu jā un sarunai ārzemēs arī jāmaksā 80% lētāk (tagad Ls 0.50-3)!
Yu - kad nonjemsi beidzot to dzelzsbetona bloku kas tevi saspiedis?
? sekojošs: Kāpēc bankas tā vārās
Ņemu kredītā summu x uz 10 gadiem ar likmi 4.6 %, veicu 40% iemaksu un vienalga banka pa šiem 10 gadiem uzvāra ~7.7K ls! Bio, kā ta lai tagad benzīnam naudu atlicinu
Hirsch rakstīja sekojošs: Kāpēc bankas tā vārās
Ņemu kredītā summu x uz 10 gadiem ar likmi 4.6 %, veicu 40% iemaksu un vienalga banka pa šiem 10 gadiem uzvāra ~7.7K ls! Bio, kā ta lai tagad benzīnam naudu atlicinu
Brauc ar tīzeli
Bankas tas i forshi
Ne pa ko nevajag uztraukties jo
1) Ipashums ko iekjina ir novertets un atbildibu nes verteshanas firmas.
2) Gan ipashums gan aizdevuma nemejs i apdroshinati.
Nav slikti tik riskanta pasakuma tik labi pelnit
kredītu ņemt NEVAJAG!
labāk pašam naudu taisīt
Nezinite rakstīja:
kredītu ņemt NEVAJAG!
labāk pašam naudu taisīt
Ja jau visi tagad naudu taisītu, kas tad strādās
Un vajag taču mazliet starta kapitālu, no nulles jau piķi neuztaisīsi, atkal jau kaut kas jāieķīlā. Nevaru jau atļauties ar zagšanu nodarboties un nav arī tāds darbs, lai ņemtu batonus
naudu vajag izdomāt.
Kamēr pelnīsi, lai maxātu bankām, tikmēr nebūs, kas dziivo domā Tavā vietā
KAS VAR BŪT LABĀX PAR ŠO?!
Nepareiza pieeja Ja inflācija ir 7,6% gadā tad sanāk, ka banka nodarbojas ar labdarību, uzdāvinot Tev 3 % gadā! Tava nauda kļūtu nevērtīgāka (ja Tev tāda būtu), bet tagad Tev pat piemaksā, ka Tu tērē bankas naudu, kurai strauji zūd vērtība. Otrādskatoties, ja Tu maksā nepilnu 1K gadā par to, ka tev ir jumts virs galvas jau tagad, nevis pēc 10 gadiem, tā ir laba extra, par ko var paprasīt arī naudiņu. Tā lūk, tagad Tu!
tas ka bankas " vaaraas" fakts,bet taa piedaavaa tev iespeeju,negribi neizmanto un kraaj,un tad vecumaa pirms mirshanas nopeerc visu ko esi iecereejis vai kas sanaak uz to momentu
Redz, es jau negribu visu un pa velti (vai gandrīz) kā te daudzi grib/ vēlas . A ar to inflāciju man po, jo es jau naudu no bankas ņemu! un kāpēc citi ir vienlīdzīgāki kā mēs ( šeit es nedomāju E.R.) un var iegūt ~2,6 % !? un tagad sastādi to pašu summu uz šiem procentiem un kāda tagad ir starpība Gribu tāpat! esmu jau ~ 10 gadu kā Hb klients, kas man pienākas (varbūt bezmaksas) ! Ko? A
Man tads jautajums.
740 un 940 Volvo ir paklajpiedzinjas vai priekspiedzinjas un vai ir arii AWD???
Sandis_UR rakstīja:Man tads jautajums.
740 un 940 Volvo ir paklajpiedzinjas vai priekspiedzinjas un vai ir arii AWD???
Cik zinu tad RWD, AWD nāca tik jaunajiem ar indeksu x.
To labāk apjautāties volvo zonā.
Hirsch: pa cik savus diskus tirgo? riepas labas? bilde kaada i?
Bad_MF rakstīja:Hirsch: pa cik savus diskus tirgo? riepas labas? bilde kaada i?
Domā tos 16" Divas riepas labas, otras pabaruktas Cenu vēl nemāku teikt, bildes ... Jāskatās.
kam te kaukas bankā? cik sapratu - ja neizdalīs hipotekāros kredītuis - jurops atņems. kā budžetu p-valdībai. vot i lido joku tarifi.. ? ne tā?
Hirsch rakstīja:
Bad_MF rakstīja:Hirsch: pa cik savus diskus tirgo? riepas labas? bilde kaada i?
Domā tos 16" Divas riepas labas, otras pabaruktas Cenu vēl nemāku teikt, bildes ... Jāskatās.
jaa tos... dzirdeeju ka tirgo nu paskaties par cenu.. es uz pavasari mosh panjemtu no tevis. man 16 vaig
bad! ko tu uz pavasari? tev pamperi jāpērk kalniem...
Riepas virsū ir 225 45 P7000, kad nākam reiz piebrauksi pie Keksika apprasies, lai uzrāda, tad pateiksi, pa cik esi gatavs ņemt
Kreboks rakstīja:bad! ko tu uz pavasari? tev pamperi jāpērk kalniem...
nu jau nu jau. do kalnus latvijaa es saakumaa meegjinaaju, bet tad sapratu ka var iemaaciities tikai ar paceelaaju vizinaaties. vot i neraados latvijas kalnos vairs
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]