Kārtot: Augošā secībā
menca 11.10.2007 18:10

tas pēdējo jautājumu bloks tiešām tāds interesants. vairāk izskatās pēc autora(es) pieņēmuma, ka apriori visi darbadevēji ir korporatīvi "9 to 5" tipa kapeik-ierāvēju pasugas, un tad mēģina noteikt to nabaga kseroksa lapu patēriņu sekundē ar 4 ciparu precizitāti aiz komata.

saprotams, ka bij domāts uzzināt cik lielā mērā aptaujātais savtīgi izmanto citu cilvēku labvēību/uzticību vai tml

man, piemēram, visu to hlamu d.devējs nodrošina žrinjihaču režīmā, un man arī jamos nevajag pārāk. daudzi citi, savukārt, paši sev darbadevēji.

nu tad arī saklikoju pa diagonaāli

menca 06.08.2007 18:49

par emp devaisu bij doma jau labu brīdi atpakaļ. bet kā jau parasti mērens slinkums pieķerties :] protams portabls tas devaiss diezko nebūtu, un viļņvada aprēķinos arī, acīmredzamu iemeslu dēļ, prasītos nepieļaut kādu stulbu, neofīta cienīgu, kļūdu, hehe

un vispār.. nav ko tur ar intelektuāļiem cīnīties viņu metodēm. tie kuri gribēs, paši fiksi pārņems godpilno darvina kausa stafeti.

p.s. krietni vairāk par emp gun-u man tomēr pēra strādājošs rail-guna prototips ;P

menca 17.06.2006 16:46

Vigants rakstīja:

PS

nu ok. samelojos... ne līzingā bet tāpat... un nevis plazmu bet gan digitālo Fočiku - Panasonic DML-FZ30...

nu re, tas tikai parada cik cilvekiem dazhadas prasiibas. man piemeram relativi paraleli par Hyndaijiem etc, lai gan agrak ari springu bikinj bet re shaadu ziepi es nenjemtu pat ja man piemaksatu, brr... to laikam mediciinaa sauc par profesionaalo kretiinismu bet ar auto te nevar veidot 1:1 analogjiju.

a ja kaadam patiik njemties ar mashinaam, tad logjiski ka cilveks var atrast lietotu bet ~labu, taisit/njemties un braukt bez beedu. parunu par kurpnieku un kurpeem tak zinam.

tieshi taapat citaas jomaas, vai tie buutu kompji, lidmashiinas vai tulpju audzeshana.

un kaa jau te mineja ieprieksh, tas viss ir galvaas, nevis makaa. piemeram kaut mans faters. vinjam alga 4ciparu skaitlis, kur pirmais cipars anv ne 1 ne 2.. hz cik isteniibaa vinjsh braukaaja ar absoluti izgrabejushu 84 siermashinu, lidz sanaaca izbraukt ar jaunu mersi. esot baig iepaticies, izdomaja ka beidzot jamaina auto, bet... panjema tomer "parastu" mazlietotu 2001 universali uz 3meen lizingaa

patiesham, no kurienes tas uzskats par to, ka ja nepanjem auto lizingaa tuvu saviem iespejamiem "griestiem", tad esi automatiski "luuzers"? ;}

tad tam cilvekam ir citas lietas kur ieguldiit/tereet naudu. bet kaa jams staasta, tad liela dalja vinja kolegju ar lidziigiem ienakumiem, kaa aptrakushi peerk liizingos kartona maajinjas purvos, "krutas" tachkas etc.. bet ja jau "taa lieta patiik un interesee..."

Lasītākie raksti

Jaunie raksti