Kārtot: Augošā secībā
nopietnis 23.04.2007 18:57

Seene rakstīja: Nesen kautkur bija publiceta informacija, ka LV esot vieni no stingrakajiem apskates noteikumiem. Bet nu to, ka kads kaut reizi butu pecku parbaudijis, gan nekad nav nacies piedzivot

jaa es ar briinijos, starp citu te pat spiedienu riepaas nomeera, un ja logu mazgaajamais skidrums nav liimeni tad arii cau

nopietnis 23.04.2007 18:28

anonimikis rakstīja: kam tev tagad pecka? vasara nāk!

pabrauc kādu laiku bez, varbūt pāries.

tehniskaa apskate jaaiet, bez peckas neizlaidiis, un simts punkti ka nepaaries

nopietnis 23.04.2007 17:49

tuncis rakstīja:

nopietnis rakstīja: parastaa pecka bez klimas, bez kond, triis aatrumi. sleedzis darbojas, a kur mekleet pretestiibas? man te viens par kaut kaadiem rezistoriem iemineejaas.

Ja tu nezini kas ir pretestība, kas rezistors un kur to visu meklēt, tad labākais, ko varētu izdarīt - aizdzen savu auto uz servisu un viss būs čikiniekā. Un nemaz nebūs tik dārgi, kā tad, kad nejauši pats grābstīdamies nosvilināsi vēl kaut ko.

paldies par atbildeem. Sorry, bet ja tu zinaatu cik iirijaa izmaksaa taas servisa padariisanas, te nesen izpuuteju sametinaaju 3 cm suviiti uzlika nu 15 min darba, 100 eur nokaasa, ko tad es tur ar savu pecku dariisu, pus masiinas cenu nodiiraas taa kaa iesu vien paardiit, tad jau redzees kas buus riktiigi.

nopietnis 23.04.2007 16:32

parastaa pecka bez klimas, bez kond, triis aatrumi. sleedzis darbojas, a kur mekleet pretestiibas? man te viens par kaut kaadiem rezistoriem iemineejaas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti