Kārtot: Augošā secībā
Salen 22.01.2007 1:41

Brauksu es no Rigas ar Tallink uz Stokholmu un tapat atpakal.

Salons mashinai ir pieklaajiigi svaigs, taa ka pa 200000km noskrejienam vairak nevajadzetu but.

Kaa jau teicu - nomainiishu kveelsveces un akumulatoru un tad jau redzees. Par laimi brauksu uz Zviedriju kopaa ar veel vienu benziina auto, kursh nepiecieshamiibas gadiijumaa ceru ka paliidzees.

Meeginaajums pielaist auto bez svechu uzsildiishanas 0 graados, beidzaas pozitiivi, piekskjiilaas ar 5 apgriezienu (pie otraa apgrieziena jau gandriz pieleca, bet tad motors paardomaaja).

Salen 20.01.2007 21:35

Nu uz Zviedriju plaanots braukt sleepot. Un nobraukt 500km turp un atpakal. Bet galvenais ka katru riitu buus jaaiedarbina auto, lai nokluutu liidz kalnam 6km attaalumaa, un peecpusdienaa atpakal uz maajinju. Un tas droshvien akumulatoru drusku pabendees. Motors ari nepaspees uzsilt.

Kaa tur ir ar to kompresiju cilindros? Ja vinja nav pietiekama, kaadas vareetu buut iespeejamaas izmaksas lai to savestu kaartiibaa?

Riit izmeeginaasu piedarbinaat bez svechu sildiishanas.

Shobriid laika zinjaas ari Latvijaa sola miinusus, varbut nedaudz sanaaks paarbaudiit ari tepat auto, lai nav paarsteigumu.

Salen 19.01.2007 23:26

Paldies visiem par atbildem!

Sapratu ka noteikti mainiishu akumulatoru (jo nav ne jausmas kaadaa staavoklii tas ir) un degvielas filtru + apskatiishu kveelsveces (un ja vajadzees mainiishu).

Vai kaads speciaalists var man vienkaarshaa valodaa paskaidrot ko dos gaisa filtra nomainja?

Un ar to degvielas piedevu - kaa tad lai vinju piegaazh klaat tad kad ir +10 graadi? Es tachu nobraukshu to baaku ar visu piedevu kameer iestaasies tie miinusi kuros man taa piedeva buus nepiecieshama.

Jautaajums par servisa izveeli veljoprojaam aktuaals.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti