Kārtot: Augošā secībā
baigsvecis 12.02.2009 13:28

Kaksis rakstīja:

...

Bet var nopirkt uzpildes iekārtu (nezinu likumisko pusi) un kačāt iekšā to dabasgāzi no trubas tajā speciālajā balonā, mājas apstākļos.

Protams, ka var! Tikai vai ir jēga? Tas kompresors, ja gana sakarīgs, maksā bezmaz ap 1kilolatu. Turklāt kačā baigi lēni. Tas bija izdevīgi, kad dabas gāze maksāja sakarīgu ciparu.

baigsvecis 12.02.2009 11:13

Ozz rakstīja:

Kaksis rakstīja: Nav lētāk nopirkt to uzparikti balonu uzpildīšanai? Sarunā ar kādu, kuram ir LG pieslēgums un kačā tik iekšā.

ko putrojies

balonos naak propaans (tas pats kas automasinaas), bet LG kačā butānu.(dabasgaazi).

Oj, veci! Neputrojie nu pats un neputro citiem prātu!

LPG - pazīstama arī kā sašķidrinātā gāze ir propāna-butāna maisījums. Proporcijas atkarīgas no vides temperatūras, kurā gāze tiks izmantota. Tiek plaši izmantota autotransporta vajadzībām. To izmanto arī dažās mājsaimniecībās, kur taupa elektrību, bet nav dabas gāzes pieslēguma.

LG - ir "Latvijas Gāze" abreviatūra. LG pārdod metāna gāzi, kas arī tiek pazīta kā dabas gāze. Ir iespējams šo dabas gāzi pildīt balonos, tikai tam nolūkam jāsameklē speciāls balons un LG uzpildes stacija.

baigsvecis 28.10.2008 14:27

richi rakstīja:

Man pastā nekā nav.

Dīvaini! Bet tas nekas - nosūtīju vēlreiz. No citas pastkastes...

baigsvecis 28.10.2008 13:13

richi rakstīja:

Nu atpūtu ko tālāk?

Jau aizrakstīju.

baigsvecis 28.10.2008 11:56

richi, esi tik labs un atpūt kādu savu kontaktu uz brivs.mails pie gmail.com

Man taisni ka reiz ir sabriedusi nepieciešamība pēc pusautomāta, bet pirkt NORMĀLU aparātu par 500 - 700 Ls kaut kā baigi lauž...

baigsvecis 10.10.2008 10:45

TheKid rakstīja:

mdude rakstīja: Vēl jau arī atkarīgs no riepām. Vasarā jau mazāk skanēs. Ziemā ar rupjo gumiju vairāk. Nu bet tas sīkums, citādi šķiet, ka subis ir labu labais! Paldies par info.

Tak ieej www.subarupower.lv un uzprasi Forester īpašniekiem visu no A-Z. Vēl labāk ar viņiem ir tikties.

"subarupower.lv" neko vairāk par mērīšanos ar krāniņiem, kaltajiem diskiem un taisnajām trubām un vāvuļošanu par krutajām nakļeikām neatradīsi.

Patiesībā tas pats attiecināms arī uz citu marku pielūdzēju lapām.

Vislabāk meklēt infu, nevis latvijas I-neta infantīlajos "autoklubos", bet Krievijas vai Kanādas Subaru lapās. Tur apgrozas PIEAUGUŠI cilvēki ar skaidru skatījumu uz dzīvi.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti