Kārtot: Augošā secībā
MONKS 14.08.2009 1:02

-osiic- rakstīja:

11.08.2009 15:27

Laipni aicināti:

1. Mazgāšana + vasks tikai 4.00 ls

2. Mazgāšana + vasks + salons tikai 7.50

Tallinas 10, tel pierakstiem 26687097

Atvērta katru dienu no 9.00-21.00

Tikai kāda jēga no Jūsu tā saucamā pieraksta?????????????

Pieraksts bija uz 9.00 un mazgātājs uzlika mīksto un vispār neparādījās stundas laikā līdz plkst. 10.00 .

MONKS 19.05.2009 14:09

Gachs rakstīja:

Monks samainīji volvo bremžu diskus/klučus?

_____________

Samainīju . Tika iepirkti Salta- M parastie Zimmermaņa bremžu diski un Textar kolodkas. Izmaksāja 90 naudiņas, nomainīju pats.Bremzējas perfekti.

Paldies visiem kas palīdzēja ar padomiem./ Izņemot pārgudro pirdienu Stretskedu./

MONKS 18.05.2009 9:57

To Stretsked:

Tu jau pats laikam tiko kā no poda izlīdi?????

Neticu ka ir tāds stulbs lohs kura mīļākais vaļasprieks ir nonstopā aplikt citu komentārus. Man liekas vai tik redaktors nav uzveidojis viltus profilu lai izklaidētos un piesaistītu vairāk lietotājus diskusijām. Ko domā pārējie par šo ideju. Kāds vispār To Pārgudro loxu Stetskedu dabā ir redzējis?????

MONKS 18.05.2009 2:49

Stretsked rakstīja:

Nevajag man vējstiklu, esmu runājis ar puišiem Tripleksā. Un šo to zinu. Par leišu, poļu, somu stikliem...

Triplexs jau nu tiešām īstais kantoris kur ievākt informāciju par autostikliem))) Vienreiz bija darīšana.Kaut kāds slāvu valodā runājošs mūdzis atklātā tekstā teica bez maz vai ka esmu losis jo gribēju savam auto kvalitatīvu Pilkington vējstiklu ko starp citu vinji nevarēja nemaz piedāvāt. 3 reizes var minēt vai pie vinjiem kaut ko mainīju????

MONKS 17.05.2009 19:58

oriģinālais stikls...Tu ko, domā, ka Volvo ražo savus stiklus,Opelis savus ?? Toč pampāļu daunis.

Ak tad arī Ferodo ir mēsls,ja

Un kas tad tev, gej, gar manu darbu daļas ?

Man jau bija tāda nojausma. Tātad Tu strādā par geju un Ja tas ir Tavs darbs tad tirgo savu pakaļu par naudu. Arī atbilstoša līmeņa komentāri no Tevis::::................

MONKS 17.05.2009 12:49

Paldies Modenai un Slinkajam par komentāriem.

To Zoo: Par Gogoļa ielas onku. Kā jau teicu samērā pozitīvs vīrelis,arī iesaka dažādas lētākas detaļas,ļoti zinošs u.t.t.Par to subjektīvo bija tāda diskusija par priekšējo vējstiklu.Tad vinjs teica ka priekš kam tērēt naudu kaut kādam Pilkingtona stiklam vai oriģinālajam tipa kaut kādā Pārdaugavas kantorī uzstāda poļu-leišu stiklus un esot tas pats efekts tikai lētāk..Tam nu es 100% nekad nepiekritīšu. Un vel par detaļām ritošai daļai. Tipa vinja veikalā nopērkamās kaut kāda iepriekš nedzirdēta vācu ražotāja detaļas ir o.k.,bet ja piemin kaut kādus citus līdzīgas cenu kategorijas brendus tad tas viss ir slikts.Starpcitu par Ferodo sarkanajiem bremžu klučiem vinjs arī teica ka tie ir sūds par dārgu naudu.

To Stretsked:Runājot par taviem uzbraucieniem Es uzkatu ka nav jēgas te neko atspēkot jo pretējā gadījumā topikam vēl būs klāt kādas 5.lapas ar visādu spamu.Tikai viens jautājums Tev dauni. Ja nav noslēpums tad kādā darbā tad Tu pats strādā ja tev ir laiks sēdēt bez maz vai diennakts režīmā i.auto portālā un aplikt visus komentārus ??????

MONKS 16.05.2009 20:36

Paldies visiem par komentiem))))

To Zoo: Par Gogoļa ielas onku ir zināms,esmu viesojies. Principā ļoti pozitīvs tips vienīgi vinjam par daudziem jautājumiem ļoti subjektīvs viedoklis.

To Shiirs:Volvītis kopts un apčubināts.Plānoju vēl kādus gadus 5.stabili ar vinju braukt .Tāpēc lēto galu negribu likt.

To Modena: Kurā vietā pirkāt Otto Zimmerman bremžu diskus????

Ko domā pārējie par šo ražotāju ???

Interesējos Apē par Zimmermaņa bremžu diskiem teica ka esot bet 285mm nevis 286mm. Tas 1mm kaut ko izsaka?????

MONKS 16.05.2009 13:08

O.k. atvainojos ja lielo burtu lietošana kādam rada nepatiku tad turpmāk lietošu tikai mazos))) Paldies Sviestc un Zoo par komentāriem. Aizmirsu norādīt bremžu diska ārējais diametrs tiešām ir 286mm. ES tik nesapratu kāda ir saistība bremžu diska izmēram ar riteņu diska izmēru????? Man ziemas riteņu komplektam ir R15, bet vasarai /patlaban stāv virsū /ir R17.

To Stretsked: es arī nezināju bet izrādās volvo bremžu kluči nav mūžīgi)))) Topikā bija minēts kad pateicos par sturīgiem komentāriem tātad tas uz tevi neattiecas varēji nemaz neizpausties ar savu pasaules gudrību visās lietās))) Tavuprāt tā ir problēma ja cilvēks saskaras ar tādām lietām kuras īpaši nepārzin un pajautā padomu kādam zinošākam? Gadijumā šī nebija viena no i.auto portāla idejām. Un vēl tāds jautājums :" Vai tu proti uztvert lasīta teksta jēgu?????? Atrodi man vietu kur es rakstīju ka nemāku nomainīt aukstāk minētās detaļas?????

Priekš atpalikušajiem atkārtoju jautājumu. Runa gāja par detaļu ražotāja izvēli. Ir pietiekoši liels piedāvājums kurā Es neorientējos. Stretsked vai uztveram domu?????? ES pimēram negribu likt kaut kādus AP bremžu diskus pa 15LS gabalā un 'Delphi bremžu klučus kas čīkst tāpēc arī tika izveidots sis topiks.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti