Kārtot: Augošā secībā
mainboard 14.05.2010 15:29

brmbrmm rakstīja:

mainboard rakstīja: bet tagad pēc ziemas auksto gaisu sak pūst tik pēc kādiem 20KM nobrauktiem, un tikai knapi aukstu, kas varētu būt par problemu?

Varbūt, tas tāpēc, ka tikai 20KM esi nobraucis Ziemeļu virzienā?

Pabrauc drusku tālāk!

HA HA HA Ne es tik Kuldīgas virziena braucu

mainboard 14.05.2010 13:42

Pirmais rakstīja: gribēju jau rakstīt, ka pie neieslēgta kondiškas kompresora pēc 20 km nobraukuma nez no kurienes parādās aukstais gaiss, bet tad paskatījos kas ir komentāra autors..... [/c

Tas tā ir nopietni, ja vispār nebūtu auksts gaiss es nejautātu forumos bet brauktu uz servisu, bet tādēļ jautaju jo pasam ir nesaprotami kapēc pēc tik ilgas braukšanas aukstais gaiss parādās!!!!!! Un Username tik simboliski, nesmu es nekads datoriķis!! Nav jau brīnums ka tev Rforumos neviens neko neatbildeja, ja jau tu laikam visus noliec

mainboard 13.05.2010 23:55

Pirmais rakstīja: man gan domāt, ka uzpildīt (par maksu) nav māksla

jābrauc pie tiem praideriem, kas mainīja kondiškas radiatoru lai sataisa līdz galam...

Lieta tāda, ka viņi man radiatoru samainija, un kad pildīja ieksa teica kad vārst neatveras, es pat pieņemu ka viņi nemaz nepiepildīja!! Būs vien jasamekle čeki un jabrauc skaidroties!

mainboard 13.05.2010 18:50

Paldies, mainīts tika kondicioniera radiators, a par motora radiātoru nesanak laiks apskatīt, vainu, visdrīzākis ka temperatūras datčiks gļuko, jo šteķeri ir kā vajg un drošinātaji ar ok, domaju piemest pa tiešo no aķa vadus, tad jau redzēs darbosies vai ne! varētu būt ka mikroplaisa, jo tālāk jo sliktak darbojas, bet varbūt salona temperatūras datčiks gļuko??

Bet kas uz forumu attiecas, man vislabak patika viens kurš visur savu sievastēvu bāz

Lasītākie raksti

Jaunie raksti