Kārtot: Augošā secībā
VitalijsDanis 28.09.2014 13:42

Nu ja. Piekrītu. Bet redzi kas par lietu, es uzskatu ka pērkot no trešās personas mēs pārmaksājam Tāpēc labāk pirkt uzreiz no īpašnieka. Ar to paaugstinot to ka varam nopirkt mantu pilnīgi bez kādas garantijas un pretenzijas tur neviens nepieņems..

Tā nu ir koks ar diviem galiem.

he.

Tas skan tā:

- Gribi labu un dārgu auto? Pērc pie dīleriem.

-Gribi labu un lētu auto? Pērc lietotu pie dīleriem.

- Gribi cūku maisā, 80% ietaupīsi (pirmajā dienā) tad pērc no privātpersonas.

VitalijsDanis 28.09.2014 13:31

Pēc savas pieredzes varu teikt ka tās kļūdas volvītim samērā bieži izlec. Un tas (vismaz man) nekādā gadījumā nav atsaucies auto vadāmību.

Kautgan vienu reizi bija tā kad panelī rādija ABS un tadbija pazudusi uz strauju bremzēšanu ABS (sitiens pa pedāli strauji bremzējot) Respektīvi nedarbojās ABS.

Bet savu kārt AIR-BAG strādāja neskatoties uz signālu panelī ! Visdrīzāk tā ir, jo auto savu laikir slīcis vai jau ir bijušas problēmas ar elektroniku. Un pirms pārdot pārdevējs uzčinī kaut ko un tad iesmērē, kādu laiku iet viss kārtībā, bet vēlāk sit kļūdas, bet novērst to pilnībā atrodot saknes cēloni kāpēc ir tā, ir ļoti dārgs prieks un tas neatmaksājas vismaz Lv ..

VitalijsDanis 27.09.2014 20:48

Man arī bija VOLVO S80 Nu vienmēr dzinu viņu uz ZVIEDRU AUTO man patika attieksme un cilvēciskas cenas... Precīzi nepateikšu kur tas ir - Jaunmārupē.

Nu viņi darbojas ar volvīšiem tur kalni ar rezerves daļām..

Ja kas vari zvanīt šiem varbūt palīdz. Kontakti : 29207871

VitalijsDanis 27.09.2014 20:35

Skatos ka lietotājs kas rakstīja par savu bēdu ar volvīti ir dzēsies.

Nu jā, saprotu viņu, ļoti žēl protams ka tā ir sagājis. Tā nu ir ar tām auto - dažkārt sanāk pirkt automašīnu kā cūku maisā.

Pareizi daži minēja pat serviss ne vienmēr pateiks vai auto ir labā tehniskā kārtībā...

Ko gribēju teikt - Nu , man jau arī bija VOLVO S80 / 2.4 automāts 2001 gads benzīns. Pirku es pie dīlera 2 gadi atpakaļ. Toreiz man viņš izmaksāja kaut kādi 4 tūkstoši latu.Jau pirmajā dienā izmēģinājuma laikā saklausīju ka uz bremžu spiešanas brīdi laiž gaisu! Protams uzreiz saku pārdevējam kas pa kam??? Šis ar izbrīnu protams apskatīja un pateica ka viss tiks salabots... Tā arī notika, aizbraucu uz CSDD tehnisko pārgāju svilpodams nekādu problēmu... Braukāju savus 2 gadus un visa laika posmā notika kaut kas kas līdzīgs - proti panelī IEDEGĀS BRĪDINĀJUMA ZĪMES --- BRAUKT AIZLIEGTS, IZSLĒGT DZINĒJU utt,.....

Kā panelī parādīja -- MOTORĀ NAV EĻĻAS-- Protams nobijos, izslēdzu dzinēju uzreiz pārbaudīju eļļas līmeni motorā, viss kārtībā..

Uzreiz aizbraucu pie cilvēka kas saprot vairāk nekā es - viņš pirmais apskatīja eļļu un vel ar to saistošas lietas.. viss kārtībā ..

Sēdos auto un ar uzmanību turpināju ceļu, kā lai tur nebūtu elektronika pati pārtrauca viltus trauksmi... un Turpināju braukāt nekādu problēmu..

Tad pēc laika atkal uzleca visvisādas kļūdas ar ABS, Air-bag, un daudzas citas kļūdas... Protams uz atkļūdošanu braukāju, bet tas neko nemainīja...

Teiksim tā - jau 2001 gada auto svieda kļūdas un visnotaļ tas bija dators kas trakoja.. iespējams auto ir slīcis vai kā nu tas lai paliek uz pārdevēju sirdsapziņas.. Bet

Ko gribu arī piefiksēt ar AIR-BAG neskatoties ka tas dega un uzrādīja ka esot problēmas ar gaisa spilveniem MAN TIE IZGLĀBA DZĪVI. Jo 4. septembrī tiku smagā avārijā un sasitu volvo visa priekša bija nonesta un auto atzīta kā nelabojama un paldies Dievam air-bag nostrādāja visa kreisā puse - augšdaļa, izsita spilvenus no sēdvietām, no pasažieru priekšējā paneļa, man no stūres un tt... Tātad tagad var teikt 100% tas bija dators kas "čakarēja"

Nu jā, tas ka auto bija puisim noskrējis 170 tas jau vel neko nesaka.. ir arī 200 pukstoši no-skrējieni un turpina skriet..

Ko lai saku - Kaut kādas jau garantijas ir ja pērc pie dīlera, plačos utt. Nu privātpersona te ir te viņa nav! To jau mēs zinām...

Nu tagad esmu bez auto- un ir doma braukt uz Vāciju pēc jauna plus mīnus 3 tūkstoši man ir. Tad jau redzēs.

Starp citu ja jau ņemat auto iesaku aizbraukt uz to servisu vismaz kaut ko viņi tur apskatīs pirms pirkt.

Es vel skatos cik ir bijis īpašnieku auto. Manam auto es biju Lv viens - auto atdzina no Zviedrijas...

Piedodiet, bet es uzskatu ka Lv ņemt lietotu auto labāk nevajag.. Kādi mums te ceļi utt.. Labāk jau tikko atdzītu no citas valsts

Lasītākie raksti

Jaunie raksti