Kārtot: Augošā secībā
Arturo777 07.09.2016 21:55

Visi,ar auto lietoshanu saistiitie jaunievedumu paredzeeti tikai un vieniigi valdiibai pietuvinaatu mafiozu grupeejumu pelnjai.Nekaadi tas nav saistiits ar droshiibu.

Arturo777 07.09.2016 21:51

Par amerikaanjiem-reti,kursh paardod labu auto,kur nu veel amerikaani.Tos biezhi lutina un lieto,kaa sveetdienas auto.Var izraadiidies biistami zemuudens akmenji.Remonti un detaljas gruutaak pieejami.Cenas detaljaam-atkariibaa no piegaadaataaja.Amerikaanjiem pieklibo salona apdare un materiaali.Reti kursh serviss grib risinaat elektroprobleemas.Arii paardot pagruuti.Uz granteeta celja Cherokiem tendence "peldeet".

Arturo777 07.09.2016 21:44

Auto iegaades filozofija-atceros autozhurnaalista publikaaciju,kur tas juusmoja par savu tikko iegaadaato Lexus SUV.Vinja vaardi-es neesmu nekaads amerikaanju fermeris,man ir svariigi,ko par mani domaa apkaarteejie,taapeec,lai krediitaa ieguutu auto,uz speeles tika likts viss. Tikai taadam ASV fermerim kontaa buus smuks cipars,un straadaajoshs ,pilns ledusskapis.

Arturo777 07.09.2016 21:40

Par jauno auto dizainu-ar retiem iznjeemumiem,tas ir nekaads-visi vienveidiigi,taadi,kaa gruusnas antilopes ar vardes aciim.Par gaumi nestriidas,bet tomeer...Uzreiz redzams-razhotaajs centies maksimaali taupiit,taapeec liels daudzums plastmasas dalju.Piemeeram,ja saliidzina ar 80-to gadu ASV auto.Pazinjas,kuriem jaunie auto,Latvijaa satapushies ar plastmasas bamperu zaadziibaam,kuri pat second hand maksaa daargi.Otrkaart-elektronikas kjibeles-zinu gadiijumus,kad Latvijaa negrib,vai neprot taas risinaat.Latvijaa katastrofaali truukst muusdienu auto specialistu,jo tos nekur negatavo.Esoshie zelta veertee un tie apguvushi pashmaaciibas celjaa.

Arturo777 06.09.2016 17:47

Neesmu sazveerestiibas teoriju piekriteejs,bet dziive raada-

Arturo777 06.09.2016 17:43

Attiistiitaas valstiis visi ar auto saistiitie izdevumi nepaarsniedz 10% no ienaakuma.Latvijaa tie biezhi ir virs 70%,jo cilveekiem nav vajadziigs paarvietoshanaas liidzeklis,bet vajadziigs aksesuaars , lai publiski izraadiitos un atstaatu iespaidu.Par jaunajiem auto-praktiski visi Austrumeiropas tirgum paredzeetie ir paredzeeti banku un dileru pelnjai.Jaunaas tehnologjijas kalpo galvenokaart tam,lai auto lietotaajs peec iespeejas vairaak teereetos,apmekleejot diilersalonus.Reklaamas izstraadaa smadzenju inzhenieri,kuri zin,ar kaadas kraasas burtinjiem provoceetu cilveekus shkjirties no naudas. Jauno auto draoshiiba un izturiiba-naak praataa mans brauciens no Ragaciema uz Jelgavu ar BMW E 34,1988.gada.Tumshs,slapjsh sniegs. Pirms manis braucoshie peekshni nobremzeeja un un iesleedza avaarijas signaalus.Peec laicinja arii es jutu triecienu.Apstaajos-pienaaca paareejie-izraadaas - perpendikulaari celjam izrakta apm.30 cm plata transheja,nekaadas briidinaajuma ziimes!!!Es tiku cauri ar punu riepai,jaunajam fordinjam-deformeets un no vajadziigaas vietas nobiidiits labais ritenis.Dazhus gadus vecajai mazdinjai jau beediigaak-labais prieksheejais rats nolauzts,izpluudusi ellja...

Un taalaak izmaksas- obligaataas apkopees jaunajiemBMW dilercentros ir fantastiskas.Pazinja kredzhaa panjeeme 535 bi turbo-vairaakas reizes tieshi probleemas ar turbiinaam,kuras dileri atzina par negarantijas gadiijumu,remonteeja par vinja naudu un ljoti bargs cipars.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti