Kārtot: Augošā secībā
istaisA 30.08.2018 14:44

msh rakstīja: Jā jā, protams Jeņķu kastu fans saprotamu iemeslu dēļ vācu valodu nesaprot un tāpēc nezina ka vāciski "limousine" ir sedans, un šī iemesla dēļ to vārdu var sastapt gan A4 brošūrās un grāmatiņās, gan arī, ja nemaldos, golfa literatūrā...

Šāda segmenta mašīnām gan limuzīna, lasīt - pastieptās versijas - gan eksistē - bet tās tev būs jāmeklē pie ķīniešiem, nevis eiropā, viņiem tādas mašīnas ir iecienītas - teiksim, pirmās paaudzes škodas superbs bija ķīniešu B5 passāts, pastiepts, kuru tomēr izdomāja palaist eiropas tirgū.

"viencexprect" taču ir eksperts tikai dirsu un gurķu jautājumos

istaisA 30.08.2018 14:42

viencexperc rakstīja: Nopirka sapistu auto pa "blatam" no radiem.

Radi taču veda auto pie dīlera, mainīt visas nokalpotās detaļas pret oriģinālām.

Mans verdikts.

Tie radi brauca ar auto, neko nemainīja, lielīja cik labs. Tagad tu pisīsies par to, ko šie ieekonomēja.

Ko Tu te muldi homīt!?

Vienīgais par, ko objektīvi Tu vari spriest ir, kā iespraust gurķi "bumerim"...

istaisA 29.08.2018 16:29

Tik daudz defektu fordam? Kā tas var būt?

Pēc homīša "viencexperc" datiem tikai bmw un vag grupa plīst, visi pārējie turās, kā dievi un ford vispār esot ar svētajā ūdenī peldināts.

P.s.

Labāk centies pārdot to auto, tā pat drīz izbeigsies pārējās sprauslas un, kas zin kādā stāvoklī ir pārējie mezgli...

istaisA 28.08.2018 9:20

JanJan rakstīja: Vaina nav mašīnā, bet galvā sistajā šoferī. Pat, ja ir kaut kāda sakarība, tad drīzāk tas ir tā, ka cilvēks, kuram dibens niez un visu laiku vajag uz wc paspēt, nopērk jaudīgu un agresīvu mašīnu tāpēc, ka viņš tā grib braukt. Nevis jaudīgs auto iemāca viņam būt agresīvam.

Nu kaut vai mūžsenā tēma ar 18 gadniekiem un bmw. Nu saskatījies filmas, seriālus un klipiņus youtube, nokārtojis tiesības... Tagad nu skries un pirks PAREIZO piedziņu, jo viss pārējais ir sūds un varēs driftēt!!! Ar atceros no vidusskolas laikiem, kad pirmie dabūja tiesības un auto - cītīgi gaidīja ziemu, pat lietus laikā brauca uz stāvlaukumiem un "driftēt" utt. Vai tad auto vainīgs, vai tomēr smadzeņu apmērs?

Jā tikai no kurienes tie "galvā sistie" uzrodas?

Varbut jāvaino vecāki, kuri bērnam jau sākumā neiemaca respektēt citus un domāt par drošibu? Un, vai esiet 100% pārliecināti, ka Jūsu atvases brauc atbildīgi un "pareizi"?

Trakošana ar automašinām ir bijusi VISOS laikos, un vienmēr bija kāds kurš nositās un kāds kurš nekad pat neiekļuva avārījās - domāšana tā ir jāiemāca un jāsāk jau agrā bērnībā!

Protams šiet ir tādi homīši, ka'"viencexperc", kurš uzskata, ka visiem vienkāŗsi ir pašiem sevi jānosit(pa ceļam protams paķers arī kādu nevainīgo), nu pēc tādas loģikas viņš arī ir audzināts un viņa bērni tā pat, lai gan šaubos, vai viņam tādi ir, bet jebkurā gadījumā tā ir paaudzēs krāta tradīcija, kad viss ir pofig. Nu neuzaudzinās CP, vai csdd labus šoferus, ja nav tajā paurīti ielikta loģiskā domāšana tad maz ticams, ka tā kādreiz tur pati no evis parādīsies!

Savā mūzā ir braukts ar dažādiem auto, gan lēnām miskastēm studiju gados, gan ļoti jaudīgiem auto, un ne reizi nav bijusi avārijas situācija, kad būtu "jāmet" grāvī, jo apdzīt var arī ar lēnu auto. Tomēr viennozīmīgi uzskatu, ka labāk ir izvēlēties auto ar jaudas "rezervi" it īpaši ja bieži jāizbrauc ārpus pilsētas, ja paredzēts pārvietoties, pa pilsētu, tad pilnīgi vienalga, ar visu pietiek.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti