Kārtot: Augošā secībā
Gatis84 24.11.2018 22:54

insekc rakstīja: Ja ar dzeses šķidruma temperatūru viss O.K., bet pečka nesilda, tad nekādā gadījumā nav vainīgs termostats. Visticamāk gaisa burbulis sistēmā. Vajag atgaisot. Nezinu, kā Tavam auto, bet audi 90 trubā uz pečku augstākajā punktā bija skrūvīte, kuru izskrūvējot varēja atgaisot. Tāda lieta ir redzēta arī citiem auto.

1. veltīgi mainīts termostats, turklāt vai nu sūds ielikts, vai kas cits sačakarēts. Brauc uz servisu un saki biezu vārdu, lai salabo, ko sačakarējuši.

2. atgaiso pečku.

Čoms ieteica sākt ar termostatu. Protams maza ticamība, bet tas neprasa lielas darbības. Bet nu par lietu cerēju ka tikšu sveikā ar atgaisošanu. Darīju to pa vienkāršo - purms gaisā, bačokam vāks vaļā, kādu laiku padarbināju, tad pagāzēju, līdz temretūra uzkāpa līdz 90'C. Likās lieta darīta,bet nē! Izbraucu līkumumu, temeratūra sāk kristies. Apstājos pagāzēju - atkal kāpj. Nu o.k nodomāju, gan būs o.k Nākamajā dienā mīļotā stāsta - aizvedusi bērnu līdz skolai, tad uz darbu un atkal "t'" neceļas. Max līdz 70'C. Vismaz cik manas amatiera zināšanas sniedzas - tad ja tukšgaitā temperatūra ceļas, bet braucot krītas, tad dirsā ir ar termostatu. Aizbraucu uz servisu, kur termostatu mainīja, stāstu nelaimi. Servisa pieņēmējs man sāk braukt pa ausīm - termostats nav vainīgs, tur noteikti ir cita ķibele. Visdrīzāk sūknis beidzies, nez kas tur izdilis... Beigās pierakstījos, pirmdien pie viņiem uz servisu. Braucot uz darbu, domāju, blin, kas par sūkni!!! Septembra beigās tak mainīju pie viņiem zobeni ar visiem rullīšiem un sūkni. Kas var būt nodilis vai izdilis? Ar iepriekšējo nobrakti bij 60k un tagad pēc 2,5k jauns būs beidzies? Katrā ziņā pirmdien braukšu pie viņiem. Sūdīgi ka pašam nav kur pārbaudīt termostatu, jo gan jau ka mēģinās iestāstīt ka ķibele citur un atkal noplēsīs kāpostu. Vienīgi draņķīgi, ka likās normāls serviss, viss smuks tīrs kārtīgs. Ķipa zināmi un zinoši cilvēki...

Gatis84 19.11.2018 20:43

Pirms termostata maiņas, motora temeratūra cēlās normāli, bet pečka švaki strādāja. Tagad ne temperatūras, ne pečkas!

Gatis84 19.11.2018 14:25

Kad kādu laiku pabrauc, tad sāk pūst remdenu. Līdz ko pagriež vairāk vai apstājas krustojumā, sāka dzīt aukstu. Ventilators mēdza griesties, bet ne vienmēr. Trubas taustīju viena silta, otra auksta. Serviss gan nav nekāds kaktu kantoris, cilvēki nav pirmoreiz redzēti.

Gatis84 19.11.2018 10:24

Pečka nestrāda. Man ieteica, pirms ķeros klāt pečkas radiatoram, vispirms nomainīt termostatu. Biju iebraucis servisā, pie viena paprasīju, lai nomaina termostatu. Itkā likts jauns, bet kas zin.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti