Vadītāja nespēj izvairīties no sadursmes (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 16.maijs 2019 17:21

Gados jaunā vadītāja rīkojas pārāk neapņēmīgi un beidzoties ieskriešanās joslai nespēj uzņemt ātrumu, lai tiktu priekšā pa galveno ceļu braucošajam kraviniekam.

 
Visi komentāri
 
Vernons 16.maijs 2019 18:26
6 1 Atbildēt

Nokaunējās!

Krotow 17.maijs 2019 1:42
0 0 Atbildēt

Gan jau ka vecāki ieteica ar savu muļķību publiski neplātīties.

atrabotka 18.maijs 2019 10:34
12 4 Atbildēt

Vina kritiska lieta, ko esmu ievērojis saistībā ar ieskrējiena joslām Latvijā: tā ir IESKRĒJIENA josla - uzbraucot uz tās ir pedālis grīdā līdz sasniedz atbilstošo ātrumu un iekļaujies satiksmē! Realitātē vadītāji brauc pa ieskrējiena joslu uz 30 km/h un gaida kaut kādu brīnumu (vai ko citu, nav skaidrs) un beidzoties ieskrējiena joslai vai nu apstājas, vai trakākajos gadījumos izbrauc priekšā uz tiem saviem 30 km/h! Protams, te ir diskusija vai tas ir divu joslu ceļš vienā virzienā, kur iespējams kaut kur palikt vai uzbraucēju palaist, bet princips kā tāds - kādi 80% vadītāji nezin ieskrējiena joslas jēgu. (līdzīgi kā braukšana vairāku joslu aplī ar klapēm uz acīm pa ārējo malu un nelaišana ne normāli uzbraukt, ne nobraukt no apļa)

Pļurkt 18.maijs 2019 18:57
2 1 Atbildēt

Tu pat iedomāties neesi spējīgs cik milzīgs skaits pilnīgāko idiotu ir pasaulē un Latvānijā tai skaitā!!

imzz 18.maijs 2019 20:17
1 0 Atbildēt

Nu, ieskrējiena joslas ir dažādas, ir "pilna garuma" un ir šādas spaniela astes:

goo.gl/maps/SVafow1YtX4f65Uh7

garums ap 50 m, "ielekšanas" vieta satiksmē kādi 10-15 m

Bet attiecībā uz titulvideo, vadītājai , ja reiz neuzdzina ātrumu, vajadzēja ielīst aiz smagā neuztraucoties par "ceļa horizontālajiem apzīmējumiem", jo tie nekož.

Chankaishi 19.maijs 2019 8:28
1 0 Atbildēt

Atbildi par saviem vaardiem! Kuri no pirmajiem 10 komenteejushajiem ir idioti? Nosauc 8 idiotus! Attieciibaa uz ''gados jauno vadiitaaju'' gan to vareetu attiecinaat

Pļurkt 19.maijs 2019 19:20
0 0 Atbildēt

Vispirms iemācies lasīt, tad izlasi manu un iepriekšējo tekstu, un tikai tad plāties ar kaut kādām atziņām vai pieprasījumiem!!

Pagaidām tu liec man atbildēt uz tevis kaut kādu tur sadomātu murgojumu, kam nav nekāda sakara nedz ar manu tekstu, nedz ar to tekstu uz ko es atbildēju!!

+++

DZER MAZĀK!!

ES 18.maijs 2019 10:38
1 3 Atbildēt

brīnums, Vernons neraksta, ka smagais vainīgs.

Vernons 18.maijs 2019 13:47
4 1 Atbildēt

Priekšā esošais vainīgs!

Nu un kurš kuram, un vēl kam bija priekšā esošs?

Es ar smago būtu atmeties un laimīgi aizbrauktu tālāk.

reku 18.maijs 2019 21:37
3 2 Atbildēt

Ja smagā šoferis būtu profesionālis viņš nebūtu iesaistīts šīnī banālajā avārijā.Detskij sad.

650 18.maijs 2019 11:47
3 1 Atbildēt

Gadījums hrestomātisks, latvijas papuasiem (-ēm) īpaši pamācošs.S(p)eciālistu,pamācītāju,instruētāju un procesregulētāju nopelns, ka jebkura norāde uz raitu un saprātīgu kustēšanos izsauc sašutumu.Tu tak jūti ka nepaspēsi, bet nee,vienalga tupi turpini izpildīt neiespējamo. Jo domāt ar galvu tu nekad neesi mēģinājis (-usi).Vnk tupi kko izpildīt- o, jā, to gan.Jāpateicas protams arī 0,75l motoru un tml o-e-nānisma propagandas uzmācīgajai ideoloģijai.

LV idioti vienmēr ir savstarpējā "līdzsvarā".Vieni tīšām (vai vnk aiz nedomāšanas ar galvu) mauks gar ieskriesanās joslu (kur tāda ir) tupā pofigā pa labējo rindu (lai neielaistu,jo nefig līst) ,savukārt ieskrieties kārotāji sen aizmirsuši (vai nekad ne mēģinājuši) vajadzības brīdi to labo (p)edāli vairāk par trešdaļu nospiest.Idiotiem sen visur vienādības zīme= vai kāds tiešām rupji rindā lien, vai arī ieskrienas vai kuram kurureiz kādi citi cilvēcīgi/objektīvi apstākļi pretendēt uz ie- un pa- laišanu.

Pļurkt 18.maijs 2019 18:55
1 2 Atbildēt

Tu ko.... traks esi vai! Ja to labo pedāli nospiedīs līdz atdurei takš benzīns pārtērēsies par 3 ar pus kapeikām vairāk!!!

iciks 18.maijs 2019 20:20
6 0 Atbildēt

Ja nu akurāt jūt, ka nespēs tikt smagajam priekšā, kā būtu ar tādu varenu manevru kā līst AIZ smagā?

650 19.maijs 2019 14:36
2 0 Atbildēt

Katram kokam (vismaz) 2 gali.Tapc ka papuass neizprot situācijas atšķirību- vai viņu tobrīd nelaiž smagais, vai arī tas ir otrs tāds pats papuass ar vieglo.Cik viegli ir pārkārtoties uz otro rindu vieglajam un cik smagajam ar piekabi.Ņemot vērā jautājumu, cik tajā konkrētajā vietā ir joslu un/vai smagais vispār tur drīkst no labējās joslas novirzīties.

Starp laidēju un pretendentu vienmēr ir mijiedarbība- kad līdējam vispirms būtu objektīvi jānovērtē, vai vispār tam laidējam ir fiziska iespēja palaist.Saglabāt sev iespēju atteikties no ieplānota manevra- tas taču ir personiskās drošības pamatu pamats.

Lelde 18.maijs 2019 21:18
0 6 Atbildēt

Ir sestdienas pēcpusdiena, tuvojas vakars, prāts tā vien sliecas doties kopā ar draugiem iedzert, atzīmēt nedēļas nogali, apspriest šodienas Latvijas izlases sniegumu cīņā ar Krievijas komandu. Nedari to! Par mazāk kā viduvējas kvalitātes dzēriena pudeles cena aizpildi loterijas biļešu komplektu ar saviem Laimīgajiem skaitļiem tuvākajai PowerBall goo.gl/kX177C izlozei, kura notiks šonakt pēc Latvijas laika. Un rīt, ja paveiksies – pamodīsies bagāts. Ja tomēr nepaveiksies – vismaz nesāpēs galva un nebūs morālo par dzērumā sastrādāto.

Starp citu – iesaku izmēģināt sindikātu taktiku – aprakstu un izskaidrojumu atradīsi loto brokera mājaslapā, kura ievērojami palielina laimesta iespēju.

Un padomā, vai varēsi sev piedot, ja nebūsi mēģinājis iegūt Džekpotu, kurš ļaus saņēmējam visu atlikušo mūžu nestrādāt un pilnvērtīgi baudīt karalisku dzīvi – māju Jūrmalā, Baltezerā vai Mežparkā, brīvdienu māju kaut kur Vidusjūras krastā ar jahtu piestātni, sapņu autoparku, ceļojumus apkārt pasaulei.

Vernons 19.maijs 2019 9:12
3 0 Atbildēt

Cik naivam ir jābūt cilvēciņam, lai noticētu ka ar azartspēlēm var nopelnīt iztiku.

imzz 20.maijs 2019 13:03
0 0 Atbildēt

Kā ne. Spēļu biznesa īpašnieki ar azartspēlēm nopelna. Un ne tikai iztiku ;)

WALA 20.maijs 2019 14:39
0 0 Atbildēt

Tehniski ar to pelna arī tie (spēlētaji), kas pārzina matemātiku, vienīgi tādus mēģina maksimāli ātri identificēt un izbanot no kazino !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti