KAMAZ "noslauka BMW degunu" (+ VIDEO) 21

 
iAuto | 29.augusts 2019 16:57

Autovadītāja ar BMW sāk startēt pirms vēl KAMAZ izbraucis no krustojuma, kā rezultātā pazaudē savu "degunu".

 
Visi komentāri
 
WALA 29.augusts 2019 17:16
4 0 Atbildēt

Mja kārtējais video kur ar Kamaz "tikai pa labam".

Šitas pat tukšs ( vai samērā tukšs) apstājās X metrus no crash vietas.

650 29.augusts 2019 17:39
0 3 Atbildēt

Nevis vienkārši "autovadītāja", bet drīzāk ka progresīvā autoskolā svaigi izaudzinātā kārtējā "TP".Ar pilnām tiesībām varēs tagad kādā "vietējā" plašsaziņas portālā staipīt kājstarpi un aiz-rīdamies apspriest kamazistu krāna garumu un viņu morālo stāju.Es pat ieteiktu viņai nekavējoties ar "pateicību" pieminēt (ar īso E) gan to kamazistu, gan savu CNS skolotāju.

Vernons 29.augusts 2019 20:28
201 5 Atbildēt

Luksoforam fāzes jāpamaina. Sarkano signālu krustojumā visos virzienos 3-5 sekundes un šādas sadursmes praktiski nebūs.

Kā tur bija ar to zaļo signālu, ja krustojums aizņemts?

Rr19 29.augusts 2019 21:52
0 0 Atbildēt

Jautājums IAuto,vai pie mums ar satiksmi viss ok,ka mums jākomentē Krievijas CSN? Piemēram,vakar Delfos gāja karsti,kā pareizi no centra uzbraukt uz VEFa tilta,tur visādas "gudrības" varēja uzzināt.

650 29.augusts 2019 23:12
0 0 Atbildēt

Tas pie vefa ir pirmais gadijums LV, kad divi sacenšas startējot krustojumā? Vai varbūt pirmais, kad kāds kādu tīšām nelaiž joslā, kur divas vienā pārtop? Lai aizbrauc salutiltu nofilmē! Vai (varbūt) mums nav bijuši tie gadījumi, kad,tikko ieraugot Zaļo,kāds truli iedod grīdā un pēc 3sek jau ir ieteleportējies Paradīzē?

Dunduks 30.augusts 2019 12:11
0 3 Atbildēt

Eiropas attīstīkās valstīs tieši tā arī notiek, kad tiko iedegas zaļais signāls visi lido pārī ar gāzes pedāli grīdā, bet pirmstam pātliecinoties par drošību. Viņiem to autoskolās māca, jo tas samazina sastrēgumus. Kamēr LV krustojumā pārripinās pāri 3 auto tikmēr ārzemēs jau10. Es arī vienmēr ja esmu pirmais pie krustojuma spiežu grīdā pie zaļā. Kamēr vēl citi pie zaļā signāla mekļē kurā ātrumā jāieliek lai ripotu uzbpriekšu.

Kanibaals 29.augusts 2019 23:22
4 0 Atbildēt

Kārtējais profesionālis, kas glābjas pretējā joslā - skaties.lv/degpunkta/deg...a-auto-sofere/

650 30.augusts 2019 0:04
0 2 Atbildēt

Kur tur ir teikts, ka tas runīgais Vitaļiks tiešām ir profesionālis? Kokuvedēja priekšējās riepas ekspertīze tiks veikta? Riepas marka,vecums un iegādes vieta taps publiskota? Citi šīs firmas kokuvedēji tiks apsekoti?

To tur Stapplanētu Baltijas Dižsuudceļu uzprojektējušo un nupat viņa "modernizēšanu" izveikušo LOHU uzvārdi studijā būs ???

Nja 30.augusts 2019 8:27
8 369 Atbildēt

Kas tev ceļam vainas? Divas joslas visur gribi? Pie mums nav tādas satiksmes! Aizbrauc apskaties cik fūres braukā pa Poliju, pēc tam iebraucot Lv liekas ka ceļi tukši! Tāpat arī attālumi ko veicam Lv, vienas dienas laikā bez problēmām visur paspēsi aizbraukt! Polijā tāpat ir vēl intensīvāka satiksme uz vienas joslas ceļiem. Ceļš ir tāds kā ir, jābrauc atbilstoši apstākļiem! Jeb ziema ar, nolamājies ka neviens netīra, bet poh, kā brauci vasarā tā brauksi ziemā uz 100?

650 30.augusts 2019 10:43
0 8 Atbildēt

Tu P-olijas specālist, labāk te drusku mazāk kareivīgu toni ieturi- savādāk nav labi jau no paša rīta aizrīties.Nevelc kārtējo fantastiku- ne tu zini kur un kāpēc "es" braucu, nedz arī es ar tevi par to konsultēšos "kā" man braukt.Atbildi pirmkārt pats par sevi, būs ok.

Ceļš A1 te ir nevis moderna starpbaltijas tranzīta maģistrāle, bet gan LV ekonom-darboņu 30g darbības "rezultāts"- valsts kaunatraips un pēc būtības bīstams priekš tiem, kas viņu lieto.Turklāt, pēc nesenās "ekonomiskās" restaurācijas- kad ir "atcelts" tur sākotnēji bijušais 2x2 joslu fragments.Neparvelti tas tur kādreiz "bija".Te nu tagad ir tas "panāktais"- bez drošām apmalēm,bez iepējas patverties,kad jāapstājas vai riepu jāmaina.Līdzīgi kā uz slavenā Kok-neses trakta- arī tur noziedznieki bij tikuši pie plānošanas un ieviešanas un panākts tika tas zināmais "rezultāts".Plus šeit vēl ar grāvi metru no asfalta- kurā droši iejāt un plānoti apgāzties.Droši, moderni,prestiži. Bravo.Kliedz tik tālāk to kretīnu iedibināto saukli priekš Lohiem- nav intensitātes, nav naudas,Octa dārga, nekā nav- viena vien nabagu ,lohu un diletantu valstība.

Pat pusslepenajā LV VK revīzijas aktā ir uzsvērts sekojošais:

--Latvijas autoceļu tīkls ir pietiekami blīvs, taču autoceļu kvalitāte ir ievērojami zemāka par Eiropā pieņemto... .....valstī nav neviena automaģistrāles parametriem atbilstoša autoceļa, un autotransporta maksimālais atļautais pārvietošanās ātrums ir mazāks nekā citās valstīs....

---- 2007.–2013.gada perioda ceļu satiksmes drošības attīstības plānošanas dokumentu novērtējumos nav sniegti skaidrojumi par rezultatīvo rādītāju nesasniegšanas iemesliem, nav sniegta pilnīga informācija par finanšu līdzekļu izlietojumu;

 Valsts kontroles revidentu ieskatā 2014.–2016.gada perioda ceļu satiksmes drošības attīstības plānošanas dokumentu novērtējums pēc būtības nav veikts.....uttttttt

Nja 30.augusts 2019 11:03
69 500 Atbildēt

Garus palagus rakstīt māki, bet gudrāks no tā pats nepaliec! Uz ceļa ir autovaditāji, ja nejēdz braukt, tad neglābs arī kaut desmit joslas!

Uz kurieni to maģistrāli nez Lv taisīsi? Kur mums tas primārais virziens, piektdienā uz laukiem? Ja nav tev pa prātam, tad tur zagļi sēž, tas jau ir skaidrs. Ej stradā Valsts Kontrolē, tur viegls darbs, kritizēt vienmēr ir bijis viegli, varēsi izcelties un vainot visus citus.

msh 31.augusts 2019 11:49
1 0 Atbildēt

Uz kurieni taisīt maģistrāli? Tāpat kā citās valstīs - starp lielajām pilsētām un tranzītmaršrutos.

650 30.augusts 2019 12:23
1 1 Atbildēt

Vari tos savus izteiksmes veidus mainīt kaut trīreiz stundā- vienalga mēesla būtība lien laukā pa visiem galiem.Neaizmirsti tik vakarā kārtīgi atpaklanīties tam, ko te "pārstāvi" tu pats.Vismaz kādas divas loh-vadītaju paaudzes ir veiksmīgi izaudzinātas, "vainojot visus citus".

WALA 30.augusts 2019 7:02
1 0 Atbildēt

tas tak skaidrs ka viens domaja ka ir gudraks un veiklaks, citam ar riepu ziepes utml. Vienmēr ir tā ka sakrīt vairāki faktori, vai muļķības. Jo ja tikai viena izdara ko muļķīgu parasti visi izsprūk cauri sveikā.

Kanibaals 30.augusts 2019 8:02
3 0 Atbildēt

Pie tam pēc fakta gudri stāsta kā nu tur vērtējis un griezis, kaut reāli visu nogulējis un instinktīvi kaut kur rāvis ar acīm ciet. Gluži kā ar moto pēc banāla kritiena gudri spriedelē nevis ka bremzēt neprot nekrītot bet moci esot noguldījis.

650 30.augusts 2019 10:53
1 0 Atbildēt

Tak acīmredzami skaidrs, ka viņš drirš.Nogulēja bremzēt un rāva uz dullo.Vai kāds tas viņam priekšā esošais ātruma samazinātājs "avu darba daļu" izdarīja daudzmaz prognozējami un/vai ieslēdza avārijas gaismas- par to vēsture klusē.Jo (acīmredzot..) par satiksmes drošību valstī (joprojām..) atbild un to analizē diplomēti Lohi- tiem nav pamata šo jautājumu pacelt.

Tāpat nav pamata atgādināt par pretimbraucēja preventīvo lomu šādos gadījumos.Tur kaut ko uzspīdināt, pabrīdināt, apzināti piebremzēt un uzskatāmi ieņemt iespējamo galēji labējo stāvokli uz savas joslas (lai paliek brīva vieta citiem, ja nu kas...)- arī par to te "nav" jēgas parunāt.

Rr19 30.augusts 2019 8:57
0 0 Atbildēt

Spuņciemā renis vismaz sita savu pusi, paglāba blakussēdētāju, tagad atbildēs tikai par sevi.

Zomby 30.augusts 2019 12:04
371 0 Atbildēt

Smagais turpināja kustību pie dzeltenā jo nepaspētu apstāties un bmw sāka kustību pie dzeltenā, nesagaidot zaļo signālu? Bet vienmēr der atcerēties to, ka ja tev deg atļaujošais braukšanas luksofora signāls, tas vēl nenozīmē ka nav jāskatās pa labi un pa kreisi! Jo pie sarkanā signāla vienmēr brauc arī operatīvais transporta līdzeklis ar ieslēgtām bākugunīm un ne vienmēr laicīgi dzirdēsi speciālo skaņas signālu! Un kā šajā gadījumā daudzi cenšas paspēt tikt pāri krustojumam pie dzeltenā.

Ex 30.augusts 2019 12:15
152 1 Atbildēt

Spriežot pēc ēnas, saule BMW vadītājam iespējams spīdēja acīs un redzamība bija ierobežota. Bet smago no kreisās vajadzēja pamanīt, ja vien paskatītos tajā virzienā! P.s. pienstūresngadījumā nebija sieviete? Tas daudz vairāknizskaidrotu!

Krix 30.augusts 2019 12:52
0 0 Atbildēt

Tur izskatās ka cilvēks arī cieta (baltā apģērbā) pie luksafora kurā BMW trāpija.

650 30.augusts 2019 13:17
0 0 Atbildēt

Titulēto drošibas xpertu skaidrojums nav saņemts (un nebūs).Bet vajadzētu.Jo pat jebkurš ne-titulētais tas "sevī pārliecinātais" braucējs varētu izdot no sevis kaut ko derīgu.Te augstāk jau dažas domas ir.Atliek piemetināt, ka tas "zinošais" braucējs (skrējējs,pārkāpējs,huļigāns) sava skrējiena laikā reti kad sūkā vai baksta trubu un kasa sev aizmuguri.Tai skaitā "stāvēšanas" laikā.Tādējādi, zaļā signāla ieslēgšanās brīdī viņš jau "sen" ir lietas kursā- gan par krustojuma aizpildījumu, gan par tiem potenciāli pieskrējušajiem uz dzelteno/pussarkano utt.

Ja propagandēt paskatīšanos pirms uzsākt kustību, tas ir pareizi.Bet, nevajag to jaukt ar vienkārši trulu čakarēšanos- kad rindā esošie pusaizmiguši izkustas katrs ar lieku 5sek apdomas laiku un zaļajā ciklā velkas ar 50m atstarpi. Tur jāvēro ir 2-3 mašīnas tālāk priekšā un jāizkustas ir praktiski vienlaikus ar konkrēti sev priekšā esošo.Tas nav krustojums, tur nevajag neko lieki domāt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti