Neredzēja vai "sodīja" - kravas auto samīca vieglo (+ VIDEO) 25

 
iAuto | 1.oktobris 2019 16:50

Iedegoties zaļajam signālam, kravas auto vadītājs startē tā, it kā labajā pusē viņam neviena nebūtu un pagriežoties aizķer vieglo automašīnu ar savu piekabi (visi notikumi līdz 0:20).

 
Visi komentāri
 
WALA 1.oktobris 2019 17:02
8 4 Atbildēt

diezgan loģiski būtu pieļaut ka kravinieks neredzēja, jo lielai daļai padomju laikā tapušo brīnumu nav spoguļa kas rādītu kaut ko kas ir tieši blakus kabīnei. Eiropiešiem daudziem tur vispār speciāli "vēdlodziņa" stikls pastiepts uz leju un spogulis garāks + sfēriska daļa mēdz būt, lai nesamīcītu kādu kas "paslēpies" blakus.

WALA 1.oktobris 2019 17:04
0 1 Atbildēt

Un te kamazi, vienam kam kabīnei nav papildus spoguļu un otram kur ir :

WALA 1.oktobris 2019 17:06
3 1 Atbildēt

Precīzāk - tam video esošam Kamaz - nav tā papildu spoguļa gluži kā zaļajai kabīnei.

Vernons 1.oktobris 2019 17:27
10 5 Atbildēt

Kamazists vainīgs. 5 metri taisni jābrauc, tad arī spogulī ieraudzīs vieglo! Kamaza puspiekabei abi tilti atrodas pašā aizmugurē, tā dēļ cits rādiuss.

650 1.oktobris 2019 18:02
2 1 Atbildēt

jā, bet zin kā, vienmēr tak vajag pārliecināties,iegūt to p-ieredzi,- ja es katru dienu pieciem kamazistiem līdīšu cauri piekabei, tad tieši Kura būs tā "īpašā" diena/reize

uupis 2.oktobris 2019 4:53
1 1 Atbildēt

Nevar būt!

A kur tad palika drošības garantēšana?

Vernons 2.oktobris 2019 11:54
1 0 Atbildēt

Interesants būtu Tavs variants! Lūdzu.

man liekas 1.oktobris 2019 17:56
0 0 Atbildēt

ka tiesību licējiem to māca, vismaz es savā mazpilsētā redzu, ka gan vieglie, gan smagie mācībnieki trajektorijas ņem pārspīlēti lielas

solaris 2.oktobris 2019 8:51
1 0 Atbildēt

Jā, uz C kategoriju visiem māca pagriezienos braukt pa ārējo malu.

Ja šaurā krustojumā auto sastājušies tik tuvu, ka nevar iegriezt, tad jāstāv, kamēt tie aizbrauc un krustojums kļūst brīvs.

650 1.oktobris 2019 17:57
3 2 Atbildēt

Šoreiz it kā velk uz versiju tipa "sodīja". Jāatzīst gan, ka itin "pamatoti".Bet trūkst 30sek priekšvēstures (kā jau parasti).

k442 1.oktobris 2019 19:24
12 0 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu par to priekšvēstures trūkumu - principā tam, kurš pie krustojuma piebrauca otrais, bija jārēķinās ar blakus esošo un to, kas notiks, smagajam veicot nogriešanos.

Bet jāatzīmē vēl viena lieta - vieglā auto šoferis smagi "nolohojās", paliekot uz vietas tad, kad smagais jau sāka braukt. Video labi redzams, ka šis sākumā dīdījās (tātad robā jau bija ielicis), līdz ar to, ja vieglais būtu startējis reizē ar smago, būtu laimīgi un veseli aizbraukuši abi.

650 2.oktobris 2019 0:35
3 0 Atbildēt

Nu tak skaidrs- vienīgi lohs sprauksies blakus smagajam šādā situācijā.Uz KO viņš cer? Ka smagais tagd kaķīs to savu ķerru atpakaļ un laipni "atsegs" k-gam redzamību pa kreisi? Ko tur redzēt vispār? Zaļais ir,smagais sāk braukt- tak izkusties viņa aizsegā reizē ar viņu,viņš taču no augšas visu redz- vai brīvs, vai kāds uz srakano lido.Tikko tiec joslā, aizmiedz acis un sip prom kamēr vesels.Ko vispār tur ielīdi, ja nejēdz tālāko rīcību?

Analoģija ar iebraukšanu (mūkussalas) aplī pa kreizo rindu.Kāda puja pēc tur jālien, ja tālāk figzin ko nu tagd darīt?

Hahahhaha 1.oktobris 2019 18:06
2 1 Atbildēt

Tādi psihie brauc ar automašīnām. Nejēdz ne telefonu nolikt malā, paši uzprasās uz problēmām un auto bojājumiem. Divi soļi uz priekšu ar nedomā. Tā nu degradējas tie auto šoferi. Slepkavas tādi

kkk 1.oktobris 2019 20:04
8 0 Atbildēt

šādus mudakus visus vajag tā sodīt kuri lien blakus smagajam. Tas ka smagais atstāj no apmales atstarpi kur griežoties iet piekabes asīm nenozīmē ka to vietu atstāj kur līst vieglajiem

ES 1.oktobris 2019 22:39
3 0 Atbildēt

Mums te Latvijā arī pilns ar tādiem vieglajiem, ka tik palīst apakšā smagajam, pagrieziens pa labi ieslēgts bet nē, jālien....nekāda pašsaglabāšanās instikta!

... 2.oktobris 2019 9:52
6 3 Atbildēt

Vieglais dīdījās, jo aiz Kamaza neko neredzēja.

Mēs nezinam, kurš pirmais piebrauca krustojumam, vieglais vai Kamazs. Pieņemu, ka vieglais pat varēja neredzēt, ka Kamazam ieslēgts pagrieziens.

Kamazam bija iespēja pabraukt uz priekšu un neaizķert vieglo. Tā vienkārši ir Kamazista neprofesionalitāte.

Vieglo var vadīt arī blondīne, kas vakar ieguvusi tiesības un nemaz neiedomājas, ka Kamaz var veikt šādu manevru, tāpēc 100% vainīgs ir Kamazists, jo viņš ir (drīzāk - viņam būtu jābūt) profesionālim...

Pļurkt 2.oktobris 2019 16:08
1 2 Atbildēt

Man laikam ir nācies sastapt vienīgos NORMĀLOS fūristus, kas pie krustojuma piebrauc malējā LABAJĀ joslā un tā lai tur niesprauktos kāda "mugursoma" (lasi poļu Fiats), tālāk iebraucot krustojumā paņem nedaudz pa kreisi, iebrauc krustojumā cik vien tālu var un tad strauji pagriež.

NEKAD NEVIENU NEIELAIŽOT SPRAUGĀ PA LABI UN NEKAD NEVIENU NEAIZSKAROT!!!

Tās ir kosmosa tehnoloģijas vai debīlisms, kad tiesības ir iedotas pusšizofrēniķim kas nespēj PILNĪGI NEKO saprātīgi izdomāt!!!!!!!!!

Es 3.oktobris 2019 14:27
0 0 Atbildēt

aizbrauc uz Skaistkalnes ielu, kur griežas pa labi uz Mūkusalas ielu, tur tādi "spečuki" visas riepas un apmales salauzuši. Ja smagais stāv nedaudz pa kreisi ar ieslēgtu labo pagriezienu, tātad viņam tā vajag lai "paņemtu" līkumu bez riepu un apmales plēšanas, un nav nevienam nepacietīgajam vieglajam tur jālien!!! Pamēģini tādu gājienu izdarīt B eksāmenā, izlidosi kā korķis par tādu līšanu.

Pļurkt 3.oktobris 2019 16:01
0 0 Atbildēt

Vai tas ar smadzenēm neapveltītais indivīds, kas sevi dēvē par AUGSTAS klases vadītāju (piekabe) var nostāties tā lai starp viņu un LABO apmali nevarētu ielīst kāds idiots ar vieglo???

Grūti pabraukt pa labo malējo joslu un pēdējā brīdī ar vilcēju paņemt pa kreisi - aizņemot abas joslas??!!!

---

Nu ja nav smadzeņu, tad lai par savu naudu pērk saplēstās riepas!

Es 11.oktobris 2019 1:09
0 0 Atbildēt

pipļuk, jeb pļurkt izlasi pirmo punktu par kuru tu te cepies diendienā!......:

57. Pirms jebkura manevra – braukšanas sākšanas, pārkārtošanās, nogriešanās, apgriešanās braukšanai pretējā virzienā, apdzīšanas, transportlīdzekļa apturēšanas u. tml. – transportlīdzekļa vadītājam jāpārliecinās par ceļu satiksmes drošību un par to, vai netiks traucēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, un laikus jādod brīdinājuma signāls ar gaismas virzienrādītājiem. Ja gaismas virzienrādītāju nav vai tie nedarbojas, brīdinājuma signāls jādod ar roku atbilstoši manevram........un tagad pastāsti tu pipļuk, ja tu redzi ka smagais rāda pagriezienu pa labi, bet nav nostājies "labējā malējā stāvoklī" tu ar savu sūdu noteikumu zināšanu ataisno tādus kā tevi, kurš lien un bāžas gar kamazu? lohs tu esi!

sarkasms 2.oktobris 2019 16:35
2 1 Atbildēt

Gudrīši salasijušies.elementāri pārdomājot,ja fūrr rāda kreiso,tad viņai nav vietas no malējās izgriezt.Lai paši vieglo īpašnieki kādreiz pamēģināt kaut ar parastu smago pabraukt

Kārtība 2.oktobris 2019 18:24
0 0 Atbildēt

Beidziet pieganit tīmeklī ar KF notikumiem. Tur katru dienu kādas 10000 avārijas notiek stulbu blīvju dēļ.

Un nav ko kraviniekiem līst klāt, neesat zilonēns kam jāmeklē ziloņu aizsardzība. Arī tur bieži mazos zilonēns pamica.

XC 3.oktobris 2019 11:20
2 1 Atbildēt

Ja smagais pirmais piebrauca pie krustojuma un rādija ka veiks labo pagriezienu, tad protams ka vainīgs ir vieglais. Jo smagais ir ieņēmis atbilstošu trajektoriju saviem gabarītiem. Tāpat pieļauju ka tur nav ceļa zīmju vai horizontālā apzīmējuma ka būtu divas joslas un no abām var veikt labo pagriezienu.

Secinājums: vieglais pats vainīgs ka ielīda brīvajā spraugā un atradās smagā aklā zonā.

? 3.oktobris 2019 13:53
1 1 Atbildēt

1)Varbūt pateiksi, kuru CSN punku neievēroja vieglais

2) Ceļam uz kuru tie griezās bija 3 joslas un smagajam vēl bija iespēja paņemt līkumu platāk...

Kursants 3.oktobris 2019 17:14
0 0 Atbildēt

Kāda sūda pēc raksta ka nositās tur tas vispār nebija rādīts ejat jūs elle!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti