Kravas auto šofera apdzīšanas manevrs aizrauj nāvē divus cilvēkus (+ VIDEO) 52

 
iAuto | 6.aprīlis 2020 17:05

Pārgalvīgs kravas auto šofera apdzīšanas manevrs ir liktenīgs diviem cilvēkiem, kas atradās pretimbraucošajā VAZ-2114. Avārija notikusi 2018.gadā, taču būs pamācoša ikvienam, kas sēžas pie stūres (uzmanību! - necenzēta leksika).

 
Visi komentāri
 
WALA 6.aprīlis 2020 17:12
18 27 Atbildēt

Nu te es redzu ne tikai vienu idiotu kurš nosita cilvēkus, te ir vēl idiots kas filmē, un idiots kurš brayc filmētājam pa priekšu, neviens jau neaizdomajās, ka vajadzētu mēģināt to kravas šoferi ielaist atpakaļ joslā, neviens jau nepiebremzēja lai atstatu drosu attālumu utt. Labi ka uz vainigo var ar pirkstu iebakstīt, tas ka ir bariņš līdzvainigo - tas jau dzili pie kajas ...

idiots 6.aprīlis 2020 17:23
5 0 Atbildēt

gribētos jau iebilst par idiotu skaitu sižetā, bet NAU VĒRC.

Vernons 6.aprīlis 2020 17:57
9 13 Atbildēt

Tev 100 punkti ir taisnība!

atrabotka 6.aprīlis 2020 18:14
32 9 Atbildēt

WALA

Tu centies to smagā vadītāja pilnīgu dalbajobismu norakstīt uz citiem. Kapēc? Tādā situācijā adrenalīns ir tik augsts un laika tik maz, ka smagā vadītājs nespēj pieņemt adekvātu lēmumu. Var taču redzēt, ka tuvojoties sadursmei smagais nevis cenšas atgriezties savā joslā, bet brauc uz pretējās puses grāvja pusi, kur brauc arī pretīmbraucošais vadītājs! Kur smagā vadītājam tā bija jāskrien? Tiem vispār 5x ir jāpārdomā, ko var atļauties darīt uz ceļa un ko nevar. Šeit pilnīga bezatbildība.

Vernons 6.aprīlis 2020 18:48
4 4 Atbildēt

Krievijā visiem ir reģistratori! Katra rīcība ir atbildības vērta.

Rr19 6.aprīlis 2020 21:21
3 0 Atbildēt

Žēl,ka mūsu piena vedējam nebija reģistratora.

Vernons 6.aprīlis 2020 21:29
3 7 Atbildēt

Cik pēc bildes varēja saprast viens priekšējais ritenis noķīlēja!

Palaidniex 6.aprīlis 2020 22:05
10 5 Atbildēt

Un to paveica profesionālis ar salīdzinoši jaunu lamatu.

Kā tieši pārējiem uzminēt - kas, kad un kāda mērkaķa dēļ noķīlēs?

reku 7.aprīlis 2020 11:52
1 0 Atbildēt

Piena vedējs esot bijis leišu nevis mūsējais,bet tas nemaina lietas būtību.

WALA 6.aprīlis 2020 22:52
9 2 Atbildēt

Es neoo necenšos, es biens ziemā diviem vieglajiem aiztaupīju bēru izdevumus tapēc ka redzeju kas notiek un atstaju daydz vairak vietas kā nepieciešams lai vien tads pat gudrelis draņķīgas redzamības apstākļos līkuma vilka garām vairakuwm auto. Šeit redzēja nolamāja, bet priekšejam tikai pieīda vēl tuvāk, tas priekšējais redzēja ka kravinieks mēģina list atpakaļ un ari NEKO neizdarija lai palīdzetu situāciju labot.

Tāpat ir gadijies līst kadam pakaļā vairāk kā nekofortablā attālumā, lai neteiktu ka praktiski bamperī, jo citadi dēļ idiotiem, kas atstāj knapu vietu vienam apdzinejam, kategoriski to atsakas atstat 2 apdzinejiwm, un tam BMW kas nāca vel naskāk par msni nebutu kur likties principā. Apstākļi reizēm prasa upurēt savu komfortu, lai paglābtu kadu kas kļūdījies.

WALA 6.aprīlis 2020 22:54
5 1 Atbildēt

jopcik uz mobilā neprotu rakstit (pirksti līki) - vienā ziemā bija tas events.

Palaidniex 7.aprīlis 2020 7:54
10 5 Atbildēt

Paglābt kādu kas kļūdījies ir viena lieta. Šeit bija apzināta bezkaunība un “ņeķerpjož”

Tajā valstī ir nacionālās braukšanas īpatnības - “avosj proskoču”, “postoroņis, ja tut, jedu, £$$#*” utt

WALA 7.aprīlis 2020 10:58
5 1 Atbildēt

Nu ja un ziema pie uerobežotas redzamibas (putina) līkumā dzit protams nav pilnīgi stylba uzprasīšanas uz nelaimi. Ne pirmo reizi to saku, ar vienu idiotu prasti līdz līķiem nenonak, un biežāk vispār nekas nenotiek, bet kad ir vairāk par vienu idiņy, tad bieži ir šāds rezultāts, ja nebutu pamanijis situācijas attistību - viena lieta - shit happens, bet ja manīji kas notiek un izdarīji neko ... man nav vārda ka tādu cilvrku nosaukt!

Palaidniex 7.aprīlis 2020 8:03
6 5 Atbildēt

Un? Kādu mācību ieguva tas apdzinējs, kuru paglābi? Ka vienmēr kāds noslaucīs pakaļu, un par to nekas nebūs.

Krievijā vajdzēja ieviest sodus par video safilmēto - ja visi pavāktos un kmazists “izruļītu”, bet pārējie ar pilnām biksēm adrenalīna paliktu dzīvi - kmazistam vajadzētu B kategoriju atņemt uz gadu, C uz trijiem. Tad sāktu domāt kā braukt, esmu pārliecināts, ka tas Kamazistam ne tuvu nebija pirmais šāds manevrs. Un tikai nevajag stāstīt, ka tas kr bargi. Uz ceļa ir pilns ar ne pārāk pieredzējušiem auto vadītājiem, lai profesionāļi neizpildītos un necerētu uz brīnumu apkārtējo izpildījumā.

WALA 7.aprīlis 2020 11:02
5 0 Atbildēt

Vai tiešām domā ka mani apdzinejs satrauc - ja turpinas būt stulbs - savu koku atradīs, bet preti ta tomer ar kads brauc, un iespejams ja tam pretimbraucošam tas auto ir tads ka apdzinējs nositīs vienā setā, gluži kā šaja video

Palaidniex 7.aprīlis 2020 16:23
5 4 Atbildēt

Nu re, problēma skaidra - tevi nenosita, lai tik brauc tālāk, un, visai iespējams, nosit kādu citu...

te nu mēs esam, bet tādam varonim pamatīgs naudassods un kādu laiku palikt bez vadītāja apliecības - būtu mācība.

WALA 7.aprīlis 2020 17:12
3 1 Atbildēt

Jā tā butu pareizā pieeja, vai pat sēdēšanas vaina, ja citadi smadzenes nestrādā. Bet par distances neievērošanu es gribetu lai paņem priekšā arī tos divus citus idiņus, kas savu "pirkstu pielika" netiešā veidā.

WALA 7.aprīlis 2020 11:50
5 0 Atbildēt

Attaisnot, kurā vietā to izlasīji ? Padzīvosi, pabrauksi, varbūt sapratīsi, pie mums jau šī īsti pat nav satiksme, pabrauc pa ārzemju noslogotiem bāņiem, tad sapratīsi ka viens Mega idiots, nav citu cilveku dzivību vērts, mācība moš arī būs tagad šitādam, bet par kādu cenu ... tiešām tas ir tā vērts?

WALA 7.aprīlis 2020 11:50
2 0 Atbildēt

Tas yz atrabotka raxtito

Šumba 7.aprīlis 2020 21:39
0 0 Atbildēt

Drīzāk jau izskatījās. ka tam smagajam, kur stulbens pie stūres, bremzes noķīlēja!!!!!

Vernons 6.aprīlis 2020 18:46
8 16 Atbildēt

Smagā skrējēja darbība ir debīla!

Bet, ja tāda situācija ir radusies, tad visiem "priekšā esošiem" ir reāli jāglābj sitācija! Attiecīgi jāieslēdz labais virzierādis un jāpārbrauc nepārtrauktā līnija labajā pusē! Tā rezerves josla tam domāta, paglābties un paglābt!

Vieglais ar piekabi varēja to pašu izdarīt, ko līdz ieraudzīja Šķērsli!

Tas pēc Likuma burta skan: "Katram ir jārrīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju... "! Plus vieglajam ar piekabi uzrodas šķērslis! CSN 100.!

Kad par sadursmēm uz ceļa sāksies analīze kā Aviācijā, tad arī iestāsies kārtība!

Kolektīvs noziegums, jau nav noziegums!

Palaidniex 6.aprīlis 2020 20:20
11 7 Atbildēt

Pirmais teikums ir bingo! Bezmaz stāvus varu applaudēt!

Tālāk sākās debila kravinieka attaisnošana un pirmā teikuma iznīcināšana...

Pats kravinieks nevarēja ieslēgt pagriezienu pa labi, jo grib visie pateikt, ka atgriezīšies joslā? Tas i pārējo pienākums? Kas lika braucot līz galam taisni pašās beigās noraut tomēr pa kreisi? Nu - kas tā par modi jau tā esot pretējās kustības joslā jau kad ir par vēlu likt nost no ceļa - pašās beigās uzgriezt pa kreisi? Kad pretī braucošais cilvēks normāli instingtīvi rauj pa labi uz nomali - noķert to tur un piebeigt??? Kas tas par PĪ? vERNON?

Kas traucēja tam kamazistam likt sava svara kattegorijas mašīnai - citam kraviniekam sānā? Bet ja jau raut pa kreisi tad uzreiz nost no ceļa krūmos - kur bija pelnīties viens pats apsisties par savu debilo manevru?

Kā tad pārējie veidoja to bīstamo situāciju??? Neesi ko sajaucis? Pārējie brauca droši, nekādus pigorus netaisīja parādījās ērglis ar kamazu un nepārskatāmā līkumā kā reizi uzrīkoja debilismu - radīja bīstamu situāciju. Ar visām "superīgajām" kamazu lietus riepām.

Pēc likuma burta tā arī skan - ņefig radzīt bīštamu situāciju apdzenot līkumā! Lasi kamēr pielec! Nekur likums nevienam nenosaka tieši smelt citu kretīnu sūdus. Tie prasa neradīt bīstamību. Kurš no visiem izņemot kamazu vēl tur radīja sūdus? Un kurš nepareizi rīkojās glābjot savu ādu? Kur tam pretīmbraucējam vēl bija likties? Tas pretīmbaucējs maksimāli bremzēja un grieza pa labi - UZSAVU NOMALI, kā tam bija minēt kur tā nevadāmā dauztonnu lamata griezīs? Kā tam bija jāsecina, ka tā tieši uzstūrēs purnā ceļa nomalē, nevis mēģinās NEMAINOT trajektoriju izsprsaukties? uz to kravinieku pašu 100. punkts neattiecas?

Kamēr tu ar sūdiem nomētāsi tos, kas pirmo reizi mūžā ieraudzīja mērkaķi ar tik lielu granātu - nekas nemainīsies, bet ir jāsit ar sūdainu mietu visādi džigiti, lai tie netaisa sūdus uz ceļa. Tad pārējiem nevajadzēs sekundes desmitdaļās prognozēt kādus mēslus izpilda kāds cits.

Nu razruļītu, situāciju, nebūtu avārijas... Ar ko tas beigtos? Ar to ka tas mērkaķis turpinātu tieši tāpat lidot ar to mēslu kas tam zem dibena pagadījās, jo būš ielāgojis - lai vai kā tas neaptaisīos - citi, rūpējoties par savu dzīvību, rādīš kaskadietu un sacīkšu braucēju cienīgu klasi izvairīties.

Vernons 6.aprīlis 2020 20:26
7 8 Atbildēt

Arī Tevi, kādreiz, tieši tā piebeigs!

Palaidniex 6.aprīlis 2020 22:07
8 6 Atbildēt

Pastāsti - kā tieši savādāk bija jābrauc pretīm braucošajam vieglajam? Kur tam bija likties? Arî pa kreisi jārauj? Ko tieši tā vadītājs izdarīja nepareizi?

Un ko Tu tur par mani uztraucies un man vēli?

Galīgi jumtiņš aizbraucis?

650 6.aprīlis 2020 23:25
4 0 Atbildēt

Šo jau sen vajadzēja uzsvērt- ka labā pagrieziena ieslēgšana šaubīgā situācijā var lieti noderēt un samazināt loterijas iespēju.

uupis 7.aprīlis 2020 12:19
5 3 Atbildēt

Jā – tā ir liela problēma – regulāri atrodas kāds gudrinieks, kurš esot pretējā joslā mēģinās raut pa kreisi, tādējādi padarot situāciju kritisku un nekontrolējamu. Jebkura instinkts ir turēties pa labi un skaidrs ka redzot briesmas Bē kategorija vienmēr griezīs pa labi un brauks grāvī.

Kamazists–slepkava viennozīmīgi sēž aiz polārā loka…

reku 7.aprīlis 2020 12:00
0 0 Atbildēt

Ja pretī nāk sniega tīrītājs ar lāpstu tad neviens apdzinējs NAV jāglābj.Viņš ir pasūtījis debesu valsts mūziku un tur viņam vieta.Tikai reta tā sakritība kad trāpās apdzinējs un sniega tīrītājs.

DALJNOBOJS 6.aprīlis 2020 19:30
15 5 Atbildēt

Ko tas krievu dalbojobs neizbrauca grāvī krūmos, ja tam krievu sūdām nav bremžu. Un iespēja atgriezties savā joslā bija. Un Kamazu ar kravas auto var sajaukt dienas laikā no 500m attālumā naktī 100m. Protams no drošības kamaza kabīnē ir tikai neliela aizsardzība pret sniegu un lietu.

Palaidniex 6.aprīlis 2020 20:29
1 1 Atbildēt

Ja ticēt komentāriem pie Youtube video - tam kamazistam iedeva tikai 2,5 gadus.

Janeks90 6.aprīlis 2020 20:14
2 0 Atbildēt

Pēc video reģistratora datuma izskatās, ka 2014. gadā, nevis 2018.

*90 6.aprīlis 2020 20:23
3 0 Atbildēt

daudzi vnk paslinko uzstādīt pareizo datumu

650 6.aprīlis 2020 22:57
6 0 Atbildēt

Ko šobrīd mums "dod" šie te materiāli, kur izcelta dalbaēbiska rīcība no smago puses? Varbūt būtu laiks ievietot kādu labu piemēru un paaicināt uz vismaz daļēju sapratni,ja reiz šobrīd smagais riteņtransports ir teju vienīgā iespēja sakariem ar ārpasauli?

Fūristi tagad visi piekusuši, dzīvo kabīnē,daudzās kraušanas vietās viņiem pat nav atļauts izkāpt pastaigāties vai nokārtot dabiskās vajadzības.Priekš kam lieki kurināt nepatiku?

Palaidniex 7.aprīlis 2020 5:02
7 6 Atbildēt

Kāds sakars konkrētam video ar konkrēto stūrētāju ar šodienas situāciju?

Visi lieliski saprot kāda ir atšķirība starp kretīnu parasto un šodienas situāciju.

Man jautājums, pat ja tas būtu aicina vāciņu piegādātājs ar kravu - šāda cūcība uz ceļa ir attaisnojama ar šodienas situāciju?

s 7.aprīlis 2020 11:13
8 0 Atbildēt

Un kurš tad cenšas kādu šeit attaisnot?

Manuprāt Tev prāts ir pārāk aptumšots ar "Vernona" nodiršanu, ka tu pat vaors pats nesaproti ko raksti.

Kamēr citi šeit runā par to, ko varētu darīt šajā situācijā un kas notila, tu tikmēr vāvuļo par to kāds lohs ir smāgā auto šoferis. Tur nav ko domāt protams lohs, bet nekad un nekad, un uzraksti to sev uz pieres - nekad nebūs iespējams izskaust tādus pavisam! Tādēļ jau arī citi šeit runā par to, ko varēja darīt, lai iznākums nebūtu šāds.

Nu un šāds šoferis arī cilvēku uz pārejas notrieks, un tas ir tas par ko jau sen tev visi stāsta, ka ir jāsargā sevi un ja ir iespēja tad arī citi, no lohiem izbēgt nav iespējams!

Savukārt Tu izvēlies vienkaršāko ceļu, ieraudzīt visiem sen saprotamu problēmu un nodirst tās radītāju, varbūt tas tādēļ, ka Tavs prāts nesniedzās tik tālu, lai spētu saprast kā šādās situācijās rīkoties citiem iesaistītajiem?

Palaidniex 7.aprīlis 2020 16:26
5 4 Atbildēt

Es nenodiršu vernonu, labāk palasi ko tas raksta. Viena kretīna dēļ ik reizi veselām baram citu satiksmes dalībnieku (neatkrīgi no to spējām, prasmes, iemaņām) par “situācijas zibenīgu un profesionālu neglābšanu tiek sieta klāt vaina un CSN pārkāpumi. Tas šķiet patiešām normāli un pieņemami???

Tātad es varu braukt kā gribu, apdzīt, kur un kā gribu, bet pārējie kļūs līdzvainīgi?

Palaidniex 7.aprīlis 2020 16:35
3 3 Atbildēt

Tieši tā arī var novākt no ceļa, ka pamatojoties uz šādu situāciju veiksmīgiem (bez avāriju) video, sodus vairāku minimālo algu apmērā, ņemt nost B kategoriju uz gadu, C un D uz trim un pieciem gadiem attiecīgi, ja tādas ir.

Pie kam derētu vēl 6 mēneši pasēdēt uz nārām.

Daždesmit skaļas paraugprāvas ar arreferējumu TV un uz ielām paliks stingri mierīgāk!

Nekas tā nenomierina un neatdzesē kā soda neizbēgamība un tas ka pārkāpums nepaliks nepamanīts.

Vernons 7.aprīlis 2020 8:12
4 16 Atbildēt

Kad ar vienu D*rsu grib sēdēt divās joslās, domāts braukt gar ass līniju, tad iznākums ir tieši šāds!

Kā jāvada transporta līdzeklis? Kur viņam jābūt uz ceļa?

Tur nav nevainīgo! Tur Palaidnieku no vienas vietas!

Cik plats tad ir ceļš ar asfalta klājumu?

Palaidniex 7.aprīlis 2020 9:40
4 4 Atbildēt

Tev visi mājās?

Tur gana nelāgos laika apstākļos brauca vieglie un smagie vienā rindā. Pat vieglie netaisījās apdzīt pa priekšu braucošo kravinieku, jo - nepārskatāms līkums, pasliktināta redzamībe, bet nē - viens, pats gudrākais, šķiet vernons, kam degvielas ekonomija un grafiks spiež tikai personiskos riekstus, izdomāja, ka nu visiem tiem čammām un čaiņikiem ša jāmauc garām ar potenciāli nevadāmu lamatu, ar savu nemašīnu - kamazu, bez atbilstošām spējām novērtēt situāciju uz ceļa, savas izredzes un bez spējām valdīt pār stūrējamo lamatu.

Jautājums ir viens - ar kādām tiesībām un kā vispār varēja dzimt tā kretīna galvā doma - ša ir īštais brīdis "vseh porvaķ i obognaķ"??? Tādi jātur no auto vadīšanas tik pat lielā haubices tālšāviena attālumā kā tu vernon!

Palaidniex 7.aprīlis 2020 9:43
5 4 Atbildēt

Un atbildot uz taviem jautājumiem - tam kamazam bija jāvada savs transportlīdzeklis plūšmas ātrumā pa sava virziena joslu un nevajadzēja nemaz domāt par apdzīšanu.

Ahā - un pretīmbraucošie ar piekabi, kurus tas kretīns nogalināja - kā tie bija vainīgi ar savu lēmumu braukt pa to ceļu un, redzot mēslus, pieņemto lēmumu - nogriezties pa labi uz ceļa nomali? Kā tieši citi, kas bija izvēlējušies ceļa apstākļiem atbilsošu ātrumu bija vainīgi?

Tev patiešām uz vecumu viss galvā sagājis sviestā?

Vernons 7.aprīlis 2020 11:00
4 11 Atbildēt

Tev jāiekrāj kaut kāda pieredze, nu tā mazliet, lai par notiekošo uz ceļa varētu diskutēt, kādu nosodīt, kādu attaisnot!

Ne vis uzdzīt sev un citiem adrenalīnu, un tad mirt kā "varonim"!

Els 8.aprīlis 2020 0:14
2 3 Atbildēt

Palaidniex , pēc komentiem - tu vienkārši esi dalbajobs kurš pēc definīcijas būtu automātiski jāizslēdz no līdzdalības kopējā ceļu satiksmē . Situācija VIENMĒR jāizvērtē pēc reālajiem apstākļiem . Tev pirmkārt jāpadomā par nevainīgajiem pretējajā braukšanas joslā , un pēc tam par sava krāna lielumu . Tas pats atiecas arī uz filmētāju , un sevišķi uz melno čaiņiku priekšā .

Palaidniex 8.aprīlis 2020 9:44
3 2 Atbildēt

Els vai pūt, klau - kuram tieši bija no visiem trijiem - filmētājam, uzfilmētajam vieglajam, kraviniekam - kā tieši bija jārīkojās sliktas redzamības apstākļos negaidītā vietā pamanām uznirstošu mērkaķi ar granātu? Es pieļauju domu, ka uzfilmētais vieglais piebremzēja, tad garām sāka nesties mērkaķis ar granātu, kamazs tak bija pilnībā nevadāms, jo tika pārkāpts tā vadāmības ātrums - rupjš Latvijas CSN 99. puknta pārkāpums. Izlasi - sapratīsi. Vietas, kur ielīst starp vieglo un smago pat pietika, bet prasmju, spēju un reālās varēšanas to izdarīt - nē! Vēlreiz lasi kamēr pielec - bija maz tās vietas, bet pietiekami, tikai nespēja to nevadāmo lamatu iegriezt tajā šķirbā - NESPĒJA, NEPRATA. Un kas tas beigās bija par manevru? VIlkt purnā pretīmbraucošajam un tad, kad tas nogriežas uz nomales - pagriezt stūri pa kreisi un likt purnā? WTF??? Kāpēc tas bija vajadzīgs? Pateikšu - stulbenis komplektā ar pārsniegtu ātrumu, kas neļāva savākties pat tad, ja šoseja būu pilnīgi tukša. Viss!

Es ik pārdienas redzu kādu kretīnu, kurš intensīvas satiksmes apstākļos spītīgi lien citus apdzīt - dzenot malā pretīm braucošos un bezkaunīgi spiežoties iekšā blīvā mašīnu rindā, kuru grib apdzīt. Visa šitā stresainā jezga i parasti skaitītu, vienu un to pašu ņēķērpilu izpildījumā ar retiem izņēmumiem. Atkārtojās gana bieži, gana bezkaunīgi. Un tas viss, lai sastaptos pie pirmā luksofora iebaucot pilsētā, vai maksimums vinnētu vienu kvartālu.

Alekss 7.aprīlis 2020 11:41
5 3 Atbildēt

Vainīgs ir tikai un vienīgi VIENS. Tā bija kravas auto ŠOFERA IZVĒLE apdzīt vai neapdzīt. Tīša ar nodomu vadīta SLEPKAVĪBA!

reku 7.aprīlis 2020 12:06
4 5 Atbildēt

Tā jau ir,bet abi vieglie bija podsobņiki slepkavībā ,ar nolūku.Piedevām filmētājs lielāks par priekšā braucošo.Priekšējais nevar nomest ātrumu ja pie pakaļas pielipis otrs.

Vernons 7.aprīlis 2020 12:28
3 0 Atbildēt

Man vienmēr ir tikai viens moto, nepasliktināt jau tā slikto stāvokli!

Tas ir CSL 19. panta uzstādījums! Pienākumi jāpilda un tiesības radīsies!

650 7.aprīlis 2020 13:00
4 0 Atbildēt

Nav runa vai tie pretimbraucēji un priekšāesošie vainīgi likuma priekšā.Tas ,ka dalboēbi, tas gan.Pats kamazist arī.Skaidrs, kaut kas samisējās.Mašīna hlams,piekabe nav,pakalja viegla,ar 18 riteņiem,figzin kas tur kuram notika.

Priekšā esošais melnais vieglais,- vispār pilnīgam p jābūt, lai tādā momentā turētos metru no ass)līnijas.Sērga ir, ka viņi masveidā tēlo asus, bet jau pie pirmās kaut cik nopietnās situācijas momentā visi korī uzrāda pilnīgu neizpratni gan tehniski gan psihiski.

Tur taču skaidrs, ka ne parasts līkums.Kārtējā sagadīšanās,psihovizuāla fatamorgāna- hern zin, ko vispār tas kmazists caur to savu ambrazūru redzēja.Vai viņam vispār dvornieki bija..Kur/kā uzradās pretimbraucošais vieglais ar piekabi priekšā tam otram/bezpiekabes pretimbraucējam, ko tie vel abi savā starpā tur "dalīja"- zb,jau apnika skatīties to suudabildi.

Mala teju 3m plata,nu tak kad tādā dalbaēbu valstī brauc, drošības pasākumiem būtu jābūt jau līdz instiktiem iestrādātiem.Vienalga, vai esi situācijas autors vai tobrīd pretimbraucējs.Figzin, kā viņi vispār ar šādu uzvedību gadiem ilgi spēj izbraukt.

Pērtiķis pie Nordekas stūres 7.aprīlis 2020 13:34
10 3 Atbildēt

Priekšējais kravinieks vainīgs, NEGARANTĒJA! Vernon, aptinies ap koku! Nesastāsti kādam jaunam autobraucējam šeit muļķības. Vecie biedri jau sen Tevi par pilnu neņem.

"Man vienmēr ir tikai viens moto, nepasliktināt jau tā slikto stāvokli!" - tad paturi pie sevis savus murgus.

Vernons 7.aprīlis 2020 14:17
4 7 Atbildēt

Tev tūlīt priekšā radīsies avārija un ar Tavu piespēli! Atmeties, paņem pa labi, līdz asfalta malai! Neesi Tu nemirstīgs!

Neesi Tu no Nordekas un mērkaķis ne tik! Jo Mērkaķis ir Etalonkaķis citukaķu mērīšanai! Uz etalonu Tu nevelc. Tu stāvi tālu no tā. Ambīcijas Tev aptumšo Tavu saprātu!

Kāds ir autobusa vadītāja pienākums? Kāds?

Tumšais prāts 7.aprīlis 2020 14:50
5 1 Atbildēt

Priekšējais kravinieks to kamikadzi varbūt pat spogulī nepamanīja, jo negaidīja, ka kāds tā varētu riskēt. Kamazs pietuvojās ar lielu ātrumu - tas arī nospēlēja. Aiz muguras braucošie pareizi darīja, ka nespiedās pie asfalta malas - līkums ir lēzens un pa kreisi. Aiz priekšējā kravinieka nevarēja redzēt vai aiz tās līnijas nav kāds velobraucējs, turklāt tas Kamazs bija domājis nokost visus, pat nemēģināja iekārtoties atpakaļ joslā - tad gan pieļauju, ka tie uz izbīli paņemtie palielinātu distanci un palaistu atpakaļ joslā.

650 7.aprīlis 2020 16:38
4 5 Atbildēt

Parasti jau "gudrākais" pats pieņem apsteidzošu lēmumu pavākties nost no reāli iespējamās jezgas.Jezga rodas jau kad 2gab ēzeļi satiekas, kur nu vēl ja vairāki un abos virzienos.

Kreisā līkuma sākumā gluži otrādi-, būtu jābrauc labāk tuvāk pie labās malas, lai varētu tālāk redzēt un izvairīties no iespējamajiem pārsteigumiem.Tas,kurš uzskata, ka viņš ņem to šausmīgo līkumu tik "ātri", ka viņam kosmosa spēku ietekmē jāturas pie asslīnijas- briesmu gadījumā viņš garantēti uzrausies uz savas tās "ideālās" trajektorijas maiņu un uz diezgan lielu iespēju iebraukt auzās.Jo nav jau tā, ka vienā pozīcijā viņš ir profesors, bet citā galīgs lohs.Drīzāk jau ka vairumā gadījumu viņš vispār pat teorētiski nejēdz ko īsti darīt,ja tā viņa ierastā loh/maniere pēkšņi tiek iztraucēta.Mums reku pilnas malas rallistu- visās iekšmalās meliorācijas tranšejas izrakātas un grunts saturs pa asfaltu izmētāts.

Zārks,īrēju arī 7.aprīlis 2020 20:55
1 1 Atbildēt

Samontēts video

Interneta zubris 8.aprīlis 2020 0:41
6 115 Atbildēt

Pirmām kārtām, neviens neko nefilmē. Video uzņemts uz tādas ierīces, kuru sauc par dashcamu, kas filmē visu kas notiek uz ceļa. Ja nonāc avārijā, tad kamera visu uzfilmē. Tādas kameras neviens netur, viņas tiek piestipritātas pie iekšējā spoguļa, vai kur ērtāk. Krievijā ļoti populāras, sakarā ar visādiem krāpniekiem (uzleks tev uz kapota un zvanīs policijai ka tu viņu centies nobraukt, vai kautkas tam līdzīgs). Otrs, pēc tā ko redzu video, fūres vadītājam bija pietiekami iespēju pievienoties atpakaļ joslā, pavidu mašīnai ar kameru un otrai mašīnai, vai pirms otras fūres, bet nē vajadzēja tikt priekšā tai otrai fūrei. Arī tas, ka ceļš bija ielocīts pa kreisi, tādēļ pretīm braucošā mašīna tika pamatīta daudz vēlāk, kur pie vainas ir fūres šoferis, kurš neaizdomājas par to, kad aiz līkuma kāds būs. Ja būtu taisns ceļš, tad pretīm braucošais būtu ātrāk pamanīts, tad gan jau kāds būtu palaidis viņu iekšā joslā. Galu galā tie kas mierīgi brauca, ievērojot drošu braukšanu, nebūt nav jāvaino pie visu, jo neuzmanīgs bija nepacietīgais kravas auto šoferis, kurš gribēja pārspēp visus neredzot kas viņam pretīm īsti notiek.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti