Traģiskā avārijā Kurzemē bojā gājuši trīs cilvēki, tostarp divi bērni 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.jūnijs 2020 8:10

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Kurzemē bojā gājuši trīs cilvēki, kuru vidū bija arī divi bērni, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Valsts policijā aģentūrai LETA skaidroja, ka izsaukums uz autoceļa Liepāja-Rucava trešo kilometru saņemts šodien ap plkst.17. Ceļu satiksmes negadījums noticis, smagajam automobilim "Volvo" frontāli saduroties ar vieglo automobili "Opel".

Avārijā bojā gāja trīs cilvēki, tostarp divi bērni.

Satiksme negadījuma vietā abos virzienos bija ilgstoši bloķēta. Patlaban daļēji atjaunota satiksme Liepājas virzienā. Notikuma vietā strādājušas četras NMPD brigādes, tostarp ārstu speciālistu brigāde.
 

 
Visi komentāri
 
anonimikis 28.jūnijs 2020 10:33
0 4 Atbildēt

Kārtējais pierādījums tam, ka ātrāk jāievieš bezpilota auto.

Vernons 28.jūnijs 2020 12:04
1 0 Atbildēt

Smagais jau pa nomali ir braucis!

uupis 28.jūnijs 2020 14:38
2 1 Atbildēt

Cik sapratu, tad pirms avārijas vietas ir vieta kreisajam pagriezienam (Opel auto bija ticis tam garām) un apzināti vai neapzināti Opel vadītājs iebraucis pretējā joslā. Opelim tur nebija izredžu vispār. Vajadzēja sekot Ūpja ieteikumam: ja gribi braukt ātri, tad jāiemācās braukt lēnām!

WALA 28.jūnijs 2020 12:47
1 0 Atbildēt

Jā šis ir f-kin skarbi, bet nu laiks un cilvēku nervozitāte bija redzama visu cauru dienu. Pašam ar "paveicās" ap 12tiem braucot no Ventspils štrāses uz Smardi - stirnu buks kaut kādā "ekstāze" lēkšoja uz ceļa kad gāju garām bariņam citu auto, uz asfalta jams tomēr izdomāja ka nebūs labi un kājām slidot tomēr aizlika atpakaļ no kurienes nācis. Citādi bija iespēja ka būtu šo paņēmis uz kapota ...

Krotow 28.jūnijs 2020 17:36
1 0 Atbildēt

Nu bet vakar arī karsts bija pēc velna. +33C Jūrmalā. Nav brīnums ka dažiem širmis brauc projām un uz ceļu vairs neskatās. Gadījums tiešām ir izcili stulbs. Nu jopcik, var taču paskatīties uz priekšu, pirms rauj ripā. Vēl jo vairāk, ja brauc ar pasažieriem.

Ap Smārdi stirnu buku netrūkst. Trijstūrī starp Lapmežciemu, Tukumu un Enguri viņu ir papilnam. Pašam ceļā starp Tukumu, Enguri, Apšuciemu un Lapmežciemu vairākas reizes kursēja gar ceļa malu un divreiz pa priekšu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 20

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti