Smagas sekas neprasmīgai apdzīšanai (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 7.septembris 2021 16:27

Autovadītāja ar Mazda6 uzsāk nepārliecinošu apdzīšanas manevru, kā rezultātā notiek sadursme ar pretimbraucošo Škoda Rapid. Škoda vadītājs iet bojā uz vietas, trīs cilvēki ar smagām traumām nogādāti slimnīcā.

 
Visi komentāri
 
jaaanis 7.septembris 2021 16:47
35 9 Atbildēt

Šādas apdzīšanas, nepārsniedzot maksimāli atļauto ātrumu, atbalsta arī mūsu CP , jo uzskata, ka arī īslaicīga ātruma pārsniegšana ir bīstamāka par šādu lēnu apdzīšanu.

Jo 7.septembris 2021 18:01
2 1 Atbildēt

Iesākums ta lai vai kāds, toties cik fatāls apdzīšanas nobeigums!

Vai varbūt vāju nervu blakussēdētāja defekts? Visu laiku stūrēja tik mierīgi un tad tik neapvaldīti?

Ai, nē 7.septembris 2021 18:15
1 1 Atbildēt

sāka arī slikti - paskat, kā spiedās pie nomales, laikam bail no tā smagā bija. Es brīnos, kā tādam tiesības dod. Smagais gan varēja piebremzēt, redzot, ka tāds bailīgais sāk izpildīties

imzz 7.septembris 2021 21:32
0 0 Atbildēt

Sieviešu dzimtē, lūdzu. Jo tā bija 29.g jauna "autolēdija".

viencexperc 7.septembris 2021 18:27
3 6 Atbildēt

Video laikam no Rīgas.

Pirmkārt, - tāpēc, ka krievu valodā.

Otrkārt - brauc īstenā latviešu stilā. Vienam zapadlo braukt aiz fūres, otram zapadlo bremzēt - viņam taču galvenais ceļš!

650 7.septembris 2021 18:52
5 1 Atbildēt

Izskatās bezmaz vai pēc kādas blakussēdētāja līdzdalības stūres "paraušanā".Varbūt aizmirsa Vernona rekomendāciju, ka piespiesties maksimāli tuvu fūrei un noskaitīt Pātarus..

Nerunājot par TO, ka šādos briesmu momentos noderētu savlaicīgi ieslēgt labo pagriezienu- lai informētu izbiedēto pretimbraucēju.Ka sūudi gan ir, bet vismaz nebūs loterija.

Vernons 7.septembris 2021 19:33
4 1 Atbildēt

Gudrs Škodas vadītājs uz nomales jau būtu apstājies!

m 7.septembris 2021 20:53
1 0 Atbildēt

škodas vadītājs izskatās ka jau arī nobrauca uz nomales, neviens jau nezināja ka Mazda ieraus fūrē un atleks atpakaļ

nebūtu tirinājusies gan jau viss būtu labi...

anoagask 8.septembris 2021 12:32
0 0 Atbildēt

tas pat csn ir atrunāts - ja ir šķērslis - samazināt ātrumu un apstāties.

Bet cik saprotu, ja raškā bremzēsi pie katra 3. joslas veidotāja, tad satiksme apstāsies

imzz 7.septembris 2021 21:36
0 0 Atbildēt

Tas izskatījās dīvaini, radās iespaids , ka mazdas vadītāja grib apstāties ceļa kreisajā pusē vai kur iegriezt pa kreisi, nevis apdzīt.

Zivtiņš 8.septembris 2021 8:57
12 0 Atbildēt

Lūk šādi ir jāapdzen, tāpēc jau CP soda visus apdzinējus, kas apdzīšanas laikā brauc ātrāk par 90, lai nemaz nebūtu iespēju izdzīvot.

Citādi mums jau ir pilns ar gudrīšiem, kas te zin atļaujas 4-5 sekundēs aiziet garām fūrei un uzreiz atpakaļ savā joslā, nē, nē mīlīši, tā nebūs.

nomiks 8.septembris 2021 11:06
2 0 Atbildēt

Es no šī video atkal gūstu kārtējo apliecinājumu, cik svarīgi ir sēdināt bērnu atbilstošā sēdeklītī un to pareizi piesprādzēt. Cik saprotu, bērns vienīgais nav cietis, neskatoties uz to, ka sēdēja priekšējā krēslā.

Bradypus 8.septembris 2021 12:53
2 1 Atbildēt

Jā, bērnu ir jāsēdina sēdeklīti un jāmauc pretim nākošajam purnā, nevis jāiemācās braukt bez sadursmēm. Pareiza pieeja.

nomiks 8.septembris 2021 12:56
3 0 Atbildēt

Mans komentārs nav par šo. Bet gan par sprādzēšanās jēgu un nepieciešamību. Tas, ka sievietes darbība uz ceļa bija absolūti nepareiza, šķiet, ikvienam ir skaidrs.

Bradypus 8.septembris 2021 13:28
1 3 Atbildēt

Sprādzēšanās jēga un nepieciešamība izriet no šādas braukšanas. Un tā ir cīņa ar sekām - kas tikai risku samazina, nevis novērš. Bet cīņa ar sekām ir debils koncepts pašā saknē - izņemot tos, kam tā bezgalīgā cīņa ir peļņas avots.

650 8.septembris 2021 13:55
1 0 Atbildēt

Paskat,re ko lohi citos (AUTO) prortaalos apspriež: www.delfi.lv/auto/celu-rep...-partner-sites

Vernons 8.septembris 2021 14:55
1 0 Atbildēt

Tam apdzinējam ir problēmas ar gabarītu izjūtu! Un tādu ir gana daudz. Sadali ceļu trīs daļās un brauc. Viņš ceļu sadala divās daļās- es un smagais, bet tam kuram ir tiesības paļauties, kad neviens TĀ nerīkosies, ir spiests gandrīz pa zāli braukt!

Starp citu asfaltētās daļas platums ir 8 metri!

650 8.septembris 2021 16:22
1 0 Atbildēt

Šaubos, vai kādureiz uzzināsim "tā loha" domugājienu. Nākamie lohi (esošie un/vai topošie) atkal paliks bez pieredzes un bez informācijas.Atliks vien pašiem izmēģināt.

Vienīgais brīnums, ka viņš labo pagriezienu ieslēdza.Kā arī visa situācija diezgan mīklaina.Pārāk trula priekš pārgalvības vai aprēķina.Varbūt sagadīšanās, ka vienkārši laikus neieraudzīja to pretimbraucēju.

Paļauties ir bezcerīgi,lohu pārāk daudz.Palīdzēs tikai iemaņu atstrādāšana.Kā nobraukt uz zāles un izdzīvot.

Varoņi no policijas visdrīzāk tādu sīkumu neievēros un visa tā muldēšana ir fufelis.Neviens netiks sodīts,personība netiks izpausta un nekāda publiska biedrutiesa te nesekos.

Neviens reāls 3šās rindas veidotājs nekad nav personāli ticis izkaunināts un plašākām citulohu aprindām nav izstāstījis - kāds ir viņa aprēķins, cik bieži viņš šadu metodi pielieto un kur īsti viņš to iemācījās.Diez vai polijā vai krievijā, jo ar šādu nostāju diezin vai no turienes būtu atgriezies.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti