PAPILDINĀTS ar AVĀRIJAS VIDEO; Iet bojā motocikla vadītājs ceļu satiksmes negadījumā uz Akmens tilta - 11.04.2024 (+ VIDEO) 57

 
iAuto | 11.aprīlis 2024 20:09

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas šodien ap pulksten 17.30 Rīgā, uz Akmens tilta notika sadursme starp motociklu un vieglo automašīnu. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja motocikla vadītājs.

Negadījuma vietā šobrīd strādā operatīvie dienesti un satiksme virzienā uz Pārdaugavu ir apgrūtināta. Policija izmeklē negadījuma apstākļus.

PAPILDINĀTS plkst. 22.40 ar video no automobiļa, kurš brauca aiz motocikla pirms celu satiksmes negadījuma

Video ir redzams, ka motocikls brauc būtiski ātrāk par vidējo satiksmes plūsmu. Taču nav redzams, kāpēc priekšā braucošais Ford automobilis veica strauju bremzēšanu.

Ja Tu esi negadījuma aculiecinieks, sūti mums savu video un raksti komentāros!

 

 
57 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 11.aprīlis 2024 20:47
33 52 Atbildēt

Donoru sezona nu arī oficiāli atklāta.

John 11.aprīlis 2024 21:02
27 1 Atbildēt

Nu jāsaka, ka dažiem no motociklistiem negribas dzīvot. Brauc pārāk pašpārliecināti un neievērojot nekādus noteikumus.

RīgasSatiksme 12.aprīlis 2024 0:52
20 1 Atbildēt

Šeit tomēr tā sauktais “ātrums”, pārgalvīga braukšana būs pie vainas. Ļoti iespējams arī iemaņu trūkums un ļoti neveiksmīga avārija.

Video no bmw bija redzams, ka arī pats video autors strauji paātrinājās, motocikls tur pat aizmugurē vien bija, bmw uzbrauca uz sliedēm(palaida) un motocikls skrēja garām, kaut ko vienā brīdī paskatījās pa kreisi un sāka bremzēt, lai gan izskatījās, ka varēja tikt garām, bet nu grūti spriest video ir video. Plus tas, ka bremzēja divreiz, tātad auto, vai nu apstājās, vai motocikla vadītājs pats kaut ko sačakarējās, pēc video grūti teikt. Katrā ziņā ļoti neveiksmīgi, lai arī šādi kūleņi galīgi nav retums sevišķi iesācēju vidū avārijas situācijās. Motocikls nav auto, braukšanas prasmēm, reakcijai un situācijas analīzei jābūt vismaz x3.

P.s.

Zinot Akmens tiltu, šajā vietā braucot lejā no tilta ļoti bieži ir pēkšņs stoperis. Kā rītos, tā vakaros un arī dienas vidū, tādēļ par priekšā braucošā auto ātrumu es pat nebrīnītos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti