Trīs dzīvības - traģiskās BMW avārijas iemesls Milzkalnē, visticamāk, bijis pārāk liels ātrums (+ VIDEO) 52

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LTV Ziņu dienests | 7.jūlijs 2024 20:50

Aizvadīta kārtējā melnā nedēļas nogale uz Latvijas ceļiem. Visticamāk, krietni pārsniegts atļautais braukšanas ātrums un automašīnas tehniskais stāvoklis ir divi galvenie iemesli, kādēļ vakar avārijā uz ceļa Apšuciems – Milzkalne BMW avārijā dzīvību zaudēja trīs cilvēki un viens cieta. Avārijas laikā auto sadalījās uz pusēm.

Divus mirušos policija vēl nav identificējusi. Šodien avārijas vietā strādā eksperti, kas tagad apseko katru avāriju ar upuriem.

 

 
Visi komentāri
 
650 7.jūlijs 2024 21:24
27 1 Atbildēt

Āmen...

Absolūts un visuaptverošs Valstīnoteiktā satiksmes uzraudzības passākumu ģenerālkursa Triumfs. Gaidām kārtējo izsmeļosī visuaptverošo Pr-nieka kammentāru(-us).Katram (tukuma) loham tagad oficiāli varēsim  piekarināt pa 2gab fotovideo radariem- gandrīz pie katras (atlikušās) eks-tremitātes.Un vēl caur kājstarpi izmērīt Vidējo.

Kanibaals 8.jūlijs 2024 13:48
3 1 Atbildēt

Paga vēl nav rēķins no fotoradara piesūtīts mirušajam.

650 9.jūlijs 2024 3:03
1 0 Atbildēt

Nujā, to jau mēs vēl "redzēsim".Jābūt gataviem uz pilnīgi jebko.TAI skaitā arī uz "patiesās" demagogogoģijas (kārtējo) uzplaiksnījumu.Gan jau kāds (tukuma?)Lohs varbūt tur tagad kko pakārinās un/vai uzvilks (pa Vidu) ne-pārtraukto, kā uz paralēlā ceļa (Milzkalne-pieApšuciems).

Bet ir arī pozitīvi virzieni- viena un tā paša portāla ietvaros notikuma vieta šo vakar (Lābu Vakar..) beidzot ir pārcēlusies uz savu patieso "adresi".No sākotnēji minētās Engures un tālākminētā Engures pagasta tagad uz Smārdes pagastu.Kā arī, ir izrādījies, ka lietā iesaistītais Milzkalnes virzienā vedošais(ejošais?) ceļš sākas Apšuciemā (nevis kādā Apšu ciemā, kā tas tur visur tika apsaukāts iepriekš). jauns.lv/raksts/zinas/...ariju-kurzeme 

Ja Oskara kgs tiešām turēs/Vārdu un "datormodelis" tiks izveidots- viņam ir iespēja tikt ierakstītam mūsdienu jaunāko (grūtāko) laiku vēsturē kā Pirmajam, kurš rekonstruēs vismaz viena tamlīdzīga gadījuma patiesos apstākļus.

Jau te kkur minēju- pagāšnedēļ pa tv24 "gāja" raidījums, kur (studijā)sēdēja Oskars,Pauls un Edmiunds.Saruna bij gana produktīva.Brīnos vairāk par Edmundu- kā viņš šhitā te pēc sava zīmīgā amata atstāšanas ar katru gadu kļūst arvien runīgāks un prātīgi izsvērtāks.Nav vairs ne vēsts no kādreizējā demagoga imidža, kurš (amatā būdams) mēdza  no e-krāna ar "šoferiem" runāt kā ar beidzamajiem Lohiem.

Acīmredzot, tas Amats cilvēkam tiešām "uzliek" kādus grūti izpildāmus rāmjus un (mums?) tajā katrreiz ir vajadzīgs kāds tāds "īpaši" sagatavots amatnieks,kurš taisnvirzienā pildīs kādu "augstāknosprausto kursu".Tā ka nu diezin vai viņam spīd "otrreiz/upēiekāpt".Bet nodoms laikam ka ir,ņemot vērā arī viņa vakardien publicēto privāto reportāžu par Valstiskā Lielceļa (lielisko)stāvokli posmā Rāgana-Limbāži.

Kanibaals 9.jūlijs 2024 13:32
0 0 Atbildēt

>Nav vairs ne vēsts no kādreizējā demagoga imidža, kurš (amatā būdams) mēdza no e-krāna ar "šoferiem" runāt kā ar beidzamajiem Lohiem

Tur kādi 10 gadi aiztecējuši un lielākie lohi apsitušies, bet palikušie tagad ir viņa galvenais elektorāts. Tas kā Žigis bija pārsteigts, ka dēļ viņa rupjībām un ogas pišanas šo skatās tikai alkaši un kā tā var būt, kur inteliģence, kur sabiedrības krējums.

650 9.jūlijs 2024 17:58
0 0 Atbildēt

Nu visādā ziņā lohs viņš nav un erektorāts viņam noteikti ir,iespējams pat pašā policijā.Figgansazin uz ko viņš (vai kāds/viņu) patlaban "mērķē", bet "pats" viņš šobrīd ir pilnīgi Visur, pat iespējamās nodokļu celšanas trauksmescēlāju pr-iekšgalā: xtv.lv/rigatv24/vide...acijas_prieksa -atejot nost no iepriekš paustās nepatikas, pa lielam jau viņš (nu kā jau pieredzējis Vadītājs un/vai savulaik izcils Demagogs) šobrīd spiež uz "pareizajiem" taustiņiem.Ieskaitot situācijas izklāstu ar (pagaidām,vēl..)strādājošo policistu loh-atalgojumu un neseno viņu "izkliedēšanos" pa pusprivātiem pašvaldību kantoriem, kuriem satiksmes uzraudzībā akūti trūkst vienotas vadības un kopējas idejas.

Ja atceramies vēsturi, tieši viņa laikā notika svarīga jezga  ap naudaskastu "ieviešanu".Valstij kārtējoreiz "nebij naudass"- nu bet prottams,ka.Kā toreiz ,tā arī Tagad, nu kur ta tu šhitādā Valstiskā jautājumā liksies bez Privātas "palīdzības" ;p www.db.lv/zinas/zivtins...reiviku-405343

Peca 7.jūlijs 2024 21:50
7 3 Atbildēt

Pie stūres bija cilvēks bez tiesībām un tika izsviests no auto, kurš visdrìzāk gribēja pamēģināt kā tas bembis iet. Auto īpašnieks ateadās aizmugurē un pats tika nosists. Mašīnas tehnuskaus stāvoklus bija kārtībā. + vusi bija dzēruši,vai šoferis to noskaidros eksperìze. Arī šofera draudzene gāja bojā. Brālis izdzīvoja.

uupis 7.jūlijs 2024 22:11
0 8 Atbildēt

Tu esi Kremļa propoganda?

uupis 7.jūlijs 2024 22:25
0 5 Atbildēt

Taisnā posmā!

Tā ir slepkavība!

Meklējiet RS Audi!

Krotow 8.jūlijs 2024 13:33
2 0 Atbildēt

Ceļš starp Milzkalni un zvejniekciemiem ir īsta Darvina balvu krātuve lidotājiem. Šaurs un ar asiem nepārredzamiem līkumiem. Šis nebūt nav pirmais grāvī gulošais, kas tur redzēts.

reku 8.jūlijs 2024 21:38
3 0 Atbildēt

Ceļš kā ceļš. v1449 Milzkalne -Klapkalnciems ir vēl līkumotāks. .

John 7.jūlijs 2024 22:02
10 0 Atbildēt

Dzirdēja, ka plāno trīskāršot fotoradaru skaitu un nevarēs  vairs normāli pabraukt, tādēļ izmantoja iespēju un paskrēja.

Bet ja nopietni, tad šodien arī viens donors lidoja. Apdzina 3 mašīnas uzreiz, pat neskatoties uz to, ka sākās   nepārredzams līkums, bet gāja līdz galam. 

Problēma ir tāda, ka visādu šitādu lidotāju dēļ sodīs visus pārējos satiksmes dalībniekus ar ierobežojumiem, bet visiem tiem lidotājiem ir nospļauties par noteikumiem. Visdrīzāk brauc bez OCTA un TA.

0pis 8.jūlijs 2024 9:44
3 10 Atbildēt

Ir izeja - normālajiem vadītājiem pašiem sodīt šitos ķēmus, kuru dēļ presēs visus. Kā šo te aprakstīto dzinēju - iestumt grāvī vai tilta balstā un tas vairs nevienu neapdraudēs. Kolektīva spēks pret indivīdu.

Kanibaals 8.jūlijs 2024 13:49
1 0 Atbildēt

Ko raustīties, kad pretī parādīsies no līkuma tad domās ko darīt.

650 7.jūlijs 2024 22:05
2 3 Atbildēt

Nenē, jā, ne pretenziju, ne ilūziju nav un never nevar būt- braucēju kompānijas saskaņotā kop darbība norisinājās pilnā pilnībā atbilstoši Valstī noteiktajiem Vidēji/statistiskajiem tehniski medicīniski sadzīviskajiem para metriem.

Ekspertīzi tagd vaig skaidri noskaidrot kopumā uz visiem tukuma rajona lohiem- diez na/uj viņi klajā rudzu laukā koplietošanās ceļa tiešā tuvumā audzē Kokus.

uupis 7.jūlijs 2024 22:10
1 4 Atbildēt

47 gadus vecs šoferis?

Hmmmm?

Man ir jautājumi! Kāds stāžs? Un kur strādāja?

Aizsardzības jomā?

Viencexpercs 7.jūlijs 2024 23:02
9 2 Atbildēt

kāda starpība kāds stāžs. Pat F1 piloti iekļūst avārijās.

Tā taču loterija. Pat ja 1000 reizes tā brauca un nekas nenotika, 1001 trāpās kaut kas neplānots, un līķis

650 8.jūlijs 2024 2:00
15 1 Atbildēt

-bet ja netrāpās pat uz 1001mo reizi, vienkārši vajag krāt žetonus un mērķtiecīgi turpināt mēģinājumus.Gribassspēkam un apņēmībai ir jābūt katrā daudzmaz nopietnā lietā!

uupis 8.jūlijs 2024 12:48
0 2 Atbildēt

Drīzāk izskatās ka pretim nāca tāds pats kamikadze ar simtspiecdesmit eiro spidometrā un tas rallists savācās un aizgāja, bet šitas iepanikoja palmās!

650 7.jūlijs 2024 22:35
4 3 Atbildēt

Te taču (takš) tika teikts- šoferis (kā jau pieklājas kārtīgam 7-er Vadītājam) sēdēja aizmugurējajā sēdēklī.Attālināti,tāteikt,vadīja mašinā notiekošos Procesus.Ar pilnvarotās Personas starpniecību,sasskaņā ar iepriekš (labi organizētā braucēju grupā) rūpīgi izstrādāto Stratēģiju un piemērojot iespējami Vidēji/pareizāko Taktiku.

Līdzigi, kā dažādos Vadītāju un/vai Plānotāju (ieviesēju)posteņos (pagaidām,vēl) esošie (strādājošie) mašīnkustības ministriju pār-valdnieki un/vai dažādu augsti stāvošu operatīv stratēģiski taktisko sat droš uzraug orgānizāciju pr-nieki.

Saskaņā ar nesen vairākkārt publiskoto mašinkustības Ministra veikto valstiski Vidējo kalkulāciju, ātrums (Vidējais) šajā konkrētajā gadijumā varētu būt ticis pārsniegts tikai par +6km/h.Tādējādi tas nekādi nepārsniedz Pr-nieka pārziņā esošajās digitālvizuālās fotovideo kontroles ierīcēs valstiski ieprogrammētos +13km/h un vispār nav pamata runāt/Par!

650 7.jūlijs 2024 22:47
1 1 Atbildēt

-aii, nē, atvainojos, atkal kalkokulātors iestrēga- pārsniegts varētu būt bijis vispār tikai Vidēji par 0,30km/h ( +2kmh=+20 gab., +Xkm/h=+3gab, attiecīgi X=2x3:20=6/20 )

Viencexpercs 7.jūlijs 2024 22:59
2 2 Atbildēt

nākošo reizi zinās, kā pārkāpt noteikumus.

650 7.jūlijs 2024 23:37
5 1 Atbildēt

Kurš un ko te konkrēti "zinās"? Tas (iespējamais,iespējams bez spēkā esošas vadītāja apliecības), kurš (iespējams) vadīja (iespējamā) īpašnieka automašinu,iespējamajam īpašniekam iespējams atrodoties šīs pašas mašinas ssalonā (kabīnē)?

Vai iespējamajiem mašinu īpašniekiem iespējams nav kaut kādīgi iespējami "jāpārvalda"  tās (iespējamās) personas, kurām tie (iespējams) deleģē šo mašīnu Vadīt?

KAM konkrēti būtu jāadbild/Par TO, lai normāls likumpaklausīgs autovadītājs uz koplietošanas ceļa izvairītos no iespējamās saskares ar šādu te kustošu paranormālo objektu? 

KĀDĀ VEIDĀ šo te konkrēti ietekmē  beidzamlaika derdzoši nekaunīgi massveidīgi izvērstā bezpersonisko digiTālo naudaskāšanas ierīču uzstādīšana gar ceļmalām? Varbūt ka "plakāts nav brālis" to ietekmē? Vai varbūt kāds patriotiskais poli-reids kkur tur Berģos,100km attālumā un pirms 2 kalendārajām nedēļām?

1984 8.jūlijs 2024 0:26
12 2 Atbildēt

Nebūs kaut kāds dabiskās atlases procesa paveids? Stāsta, ka izdzīvojot stiprākie, gudrākie un veiksmīgākie.... šamie laikam nebija ne gudrākie, ne veiksmīgākie....

Poo 8.jūlijs 2024 0:37
2 22 Atbildēt

Kāds gandarījums ievietot bildes un video no negadījuma vietas ar visiem cietušajiem un diemžēl mirušajiem. Kāds ir aizdomājies par to kā jūtas piederīgie visur to redzot?!?

Andris 8.jūlijs 2024 8:35
22 0 Atbildēt

Par gandarījumu nevar būt runas, par mācību gan. Zini- esmu cilvēks, kas jau 30 gadus ratiņkrēslā tāda šofera dēļ, kurš dzērumā uzbrauca mūsu mašīnai. Sausais atlikums: lauzts mugurkauls, kā rezultātā kājas nekustās, vienai rokai pirksti nekustās, otrai - darbojas tik daudz, ka varu sevi apkopt, mazgāties utt, ģimenes, bērnu nav, kompensācijas no dzērāja nav. Būtībā katra diena ir cīņa - tā, lūk, Poo

Poo 8.jūlijs 2024 10:55
0 17 Atbildēt

Un kā justies tuviniekiem visur kur ieej visas bildes video no avārijas vietas.

Krotow 8.jūlijs 2024 13:27
21 0 Atbildēt

Mācīt saviem bērniem un radiem ievērot noteikumus un  neuzvesties ka pampāļiem.

Kanibaals 8.jūlijs 2024 13:51
13 0 Atbildēt

Kā viņiem justies kapos skatoties zārkā uz mirušo? Tieši tās pašas izjūtas, tā kā lai nečīkst. Uz mirušajiem personas datu aizsardzība nestrādā, tās vairs nav fiziskas personas.

650 8.jūlijs 2024 1:40
2 2 Atbildēt

Aptauju, cienītie, aptauju vajag aptaujāt.Cik (no klāt/esošajiem) Vadītājiem savas Vadītāja karjēras laikā ir nodevuši sava auto Vadību (bez kādiem liekiem Vadītāja jautājumiem) kādam iespējamajam Citam vadītājam, kuram (iespējams) nav Vadītāja apliecības.Vai ir, bet akurāt Vadības nodošanas/pieņemšanas brīdī tā nav derīga.Jeb nezinot to, cik (un ko) tas iespējamais Vadītāja kandidāts ir (vai nav) tajā svarīgajā Vadības pārņemšanas diennaktī izdzēris. 

Un ko šie (iespējamie) Vadību nodevušie Vadītāji darīja (vai, iespējams, ko visdrīzāk būtu darījuši) tādā iespējamajā gadījumā(-os), ja Vadību pārņēmušais Vadītājs ar vadību nodevušā Vadītāja īpašumā(vai Valdījumā) esošo transsport līdzekli (iespējams) būtu mēģinājis attīstīt (kā minēts Virsrakstā) iespējamo "pārāk lielo" ātrumu.Jā.

Izskatās, ka tālāk (visdrīzāk) notiks (iespējams) aptuvēni tāpat, kā notika (iespējams) iepriekšējoreiz (jau vairākkārtreiz iepriekš).Ekspertīze visdrīzāk visu noteikti noteiks un tā dēvētā Sabiedrība noteikti (visu) Patiesību uzzinās.

Kā arī (noteikti,iespējams.šoreiz,atkal,visdrīzāk) pieteiksies visi iespējamie "pārējie" Vadītāji (kā arī to līdzbraucēji un/vai viņu iespējamie visdrīzākie Kaimiņi), kuri šo konkrēto transportlīdzekli visdrīzāk būs jau (iespējams) novērojuši visā iespējami iepriekšējajā Tukuma novada ātrum posmā vai pat iespējams (izvadījuši) tieši izbraukšanas brīdī no kāda iespējamā Sākumpunkta.

Atvainojos par iespējamo šauri specifisko vārdukrājuma pielietojumu, bet nu šoreiz gan (iespējams) vajadzētu tā riktīgi parunāt/Par!

Viencexpercs 8.jūlijs 2024 1:54
16 1 Atbildēt

es, NEKAD.

Man nepatīk ņemt citu cilvēku mašīnas un nedodu savējo. Sievu un pēc tam bijušo sievu neskaitu. un otrajā gadījumā manis mašīnā nebija.

650 8.jūlijs 2024 14:52
0 0 Atbildēt

Hmm..

nekaa personiiga 8.jūlijs 2024 7:01
3 4 Atbildēt

Nopeerc BMW, un ar vienu kaaju jau esi kapaa!

reku 8.jūlijs 2024 21:44
0 0 Atbildēt

Ar otru kāju parādos.Zinu kā tas i,10 gadus vālēju ar behu e39d.

Onsis 8.jūlijs 2024 7:19
12 1 Atbildēt

Loģiski, eksperti un ceļu policija jau neko citu nespēj izdomāt, piem''eram bedre, vai izskrējis dzīvnieks, tas tiem bezsmadzeņu radijumiem ir pārāk sarežģīti. Versija ka spaidija telofonu jau startā tiek atmesta!

Biezais 8.jūlijs 2024 7:56
11 2 Atbildēt

Uzjautrina kā tas tusnis ar aizdusu konstatē, ka ir pārsniegts ātrums. Nevar būt, Karl! ))

Bet labi uzbarojies liekēdis. Respekt!

WALA 8.jūlijs 2024 9:17
8 4 Atbildēt

Viņam jau nav pat ne mazākas nojausmas vai ātrums tiešām pārsniegts, vai kāds prasti sakot nebremzējot sāniski iemauca pa koku - priedi vai egli nolauzt tur daudz "spēka nevajag"...

Un šādā sānu triecienā arī pašam cilvim daudz nevajag lai nosistos.

Krišs 8.jūlijs 2024 9:37
1 5 Atbildēt

Pa šoseju braucu uz 95 pēc speedo(91 pēc gps) Un man lido garām it kā es vilktos... aptuveni uz 110-130km/h, arī par sādiem nelīdzeniem, līkumainiem ceļiem, kur viskas var notikt un esi kokā.... Nav jau nekāds 2 vai 3 joslu plats celš, ka varētu uzspeist....

 Diemžēl šādi lidotāji dēļ nekontrolēta ātruma paķer arī citus, kur ir katastrofālas sekas, kā jau šeit komentāros arī ir minēts!

Secinājumi-

* Tauta ir neapmierināta ar savu dzīvi/ nokaitināta un šīs dumas neapdomāti izliek uz ceļa.

* Pārak mīksti sodi, kurus vajadzētu JAU NO PIRMĀ KILOMETRA vismaz dubultot ja ne pat trīskārsot!

* Nākamais, ir DUBULTOT reālās ekipāžas, jo jēga no sodu pantiem nav ja nav kas kontrolē(fr neskaitās, jo piebremzē, pabrauc garam, gāzē mierīgi tālāk- zinot ka nekur 'krūmos' vairs neviens nestāv...)

* Pārak maz trases un 'publisko braucienu' iespēju! 

 Parastais vidējais nebrauks pāri pus latvijai, kur vēl jāmaksā 100€ un vairāk par 'trases īri' lai izgāztu dusmas...

 Pa 100€ var nopirkt kastēm alko un gāzet pa vietējiem ceļiem!!! Ar potenciāli šādu koka iznākumu.

Bet galvenie NEGRIB kustināt savas pakaļas, izvēlas vieglāko risinajumu- vēl vairāk salikt vairāk fotoradarus un galvenajām šosejām, turpinot sēdēt.

WALA 8.jūlijs 2024 9:45
11 5 Atbildēt

Ko var muldēt, 120 -130km/h vēsi varēja braukt arī žiguli ar visām tā laika CCCP ražotām riepām, cita lieta ka to miskasti bija jāmāk savākt ja no tāda ātruma provē bremzēt (bet nu bremzes bija principā pavājas, tā ka pārlieku lielas problēmas neradīja, jo "viltus drošibas sajūtas" ar nebija) vai no kaut kā izvairīties ... Tas pats 80-to gadu BMW labā kārtībā 120-130km/h arī pa bedrēm ir krietni pārāks par Žigu, tik tas ka Rietumu auto daudziem rada kaut kādu pseido drošibas sajūtu , ka auto "brauks un labos kļūdas " šofera vietā ...

ZZZZ 8.jūlijs 2024 11:15
4 0 Atbildēt

Anebij tik traki ar to žik. Tur Sloka- uz Vpils ceļa P128 kur malkas placis labajā pusē un Aklais ezers, tur aleja no daudziem kokiem. Ap to 1990 gād tur līdzīgs avarings notika, žiga ietriecās sāniski 1Ā lapu kokā, precīzi ar to vietu, kur priekšējais loga statnis. Un tā skaisti sadalījās, mators un tā priekša vienā pusē ceļam bet tā pārējā daļa uz aizmugures pusi otrajā malā. Zin kā nebij tā pat sarūsējis pat un viss tā diezgan vesels, stikls gan bija izlidojis P. Toreiz kā reiz tur 60 bija, atceros labi jo bieži tur krūmos DimitrijsH dežūrēja un pats tur esmu jaunībā ar atrāvies uz pogaino koka, zara..

ZZZZ 8.jūlijs 2024 10:30
2 1 Atbildēt

Tu Krišs koA satiksmi gribi bremzēt?! Katrs lauku pāķis ar savu hlamu var paĀtrināties un visiem 90 lohiem garām!!! Kūdras purvos vietas daudz, vajag tikai rakt! Bet nu Jauno gadu sagaidīs tikai TIE, kas sagaidīs😡

khe 8.jūlijs 2024 10:59
15 2 Atbildēt

kur jūs tos lidotājus satiekat? Pa brīvdienām nobraucu ~200km pa Liepājas šoseju un citiem mažākiem asfaltētiem ceļiem. Braucu ar 95kmh pēc spido, mani apdzina 2 auto, pašam bija jāapdzen kādi 7. Ja būtu bijis uzstājīgāks noturēt savu kruīza ātrumu, tad būtu jāapdzen vēl kādi 10, bet nu tie pēc 10km brauciena parasti nogriezās, vai visi apdzīt nemācētāji tajos 10km tomēr apdzina lēnākos, tad arī es rindas kārtībā tiku pie  sava apdzīšanas manevra.

Tā kā pārkāpts ātrums, manā ieskatā pavisam noteikti nav galvenais un biežākais avāriju iemesls. Daudz biežāk pie vainas ir apdzīt nemācēšana, kad uz 90-95kmh braucošs auto noķer uz 80kmh braucošo un tad nemāk tikt tam garām.

ZZZZ 8.jūlijs 2024 11:19
0 1 Atbildēt

khe brīvdienās tak uz braņč brauc, kur steigties...ES vispār 80 tur.

Sergejs 8.jūlijs 2024 12:59
6 1 Atbildēt

Tas pats, tikai 40km garumā. Viens velkās 85, pārējie aiz tā mīcās. Bez jebkādām problēmām bariņš tika apdzīts un varēja DROŠI braukt tālāk. Apdzīt nemāk tāpēc ka sēž otram astē ar 5-10m attālumu un neredz kas priekšā notiek.

 Video par apdzīšanu (tai skaitā ar retro VAZ 2102):

www.youtube.com/watch?v=zVGh_YkoaUM

Krotow 8.jūlijs 2024 13:30
3 1 Atbildēt

Šim komentāram 10+. Vakar uz Valmieras šosejas 90 posmā ilgi tusnēja ap 65 un savāca aiz sevis vismaz padsmit auto. Prasījās to skuķi pārsēdināt pasažiera vietā - ja nespēj tad nav ko.

ZZZZ 8.jūlijs 2024 14:10
4 0 Atbildēt

Šo sižetu vajadzētu ik pa 2nedēļām rādīt kādā mūsu kastē, kādam DBS mācītājam. +++

0pis 8.jūlijs 2024 14:33
7 2 Atbildēt

Ja nespēj apdzīt, tad tie padsmiet aizmugurē lienošie arī būtu jāpārsēdina uz busu Valmiera-Rīga. Kāpēc līst uz ceļa, ja viens skuķis viņiem ir NU TĀDS traucēklis.

topinamburs 8.jūlijs 2024 10:42
3 3 Atbildēt

Ceļi vainīgi, dajoš uz katriem mazpisāniem 5 joslu šoseju lai var uz 140 lēnu garu aizbraukt!

Kanibaals 8.jūlijs 2024 13:53
3 0 Atbildēt

Kapu kultūra mums cieņā. Lūžņi nav vēl savākti, bet dvecītes stikla tarā jau noliktas. Nespēj bēres sagaidīt, vajag piedrazot uzreiz.

650 8.jūlijs 2024 14:34
3 0 Atbildēt

Piedalīties (kārtējā) Drauga bērēs- tā taču kārtīgam Latvietim ir godalieta,tas tāds kā personības brieduma un/vai (dzīves gaitā arvien pieaugošās) autoVadītāja meistarības indikātors.

Zin kā- sākumā pie tās bedres bēdu sagrauztās sievietes ir jāpietur, bērni un (bēnus pārdzīvojušie vecāki) gauži raud,katram īstie vārdi jāatrod,sazin tagad ko un kā,pa lielam viss ir drūmi un mazcerīgi.Pēc tam klusībā sākas arī tā dēvētais Mielasts.Sākumā arī viss iet it kā pēc fenšuUja,-visi atkal norauš pa asarai,kko tur (itin dedzīgi, katris/sev un cits/citam) solās, ka "nekad/vairs" un ka tagad "drauga/Vārdā" un uttt.,aber jau pēc kādas "trešās" jau var sākt izdarīt secinājumus.Likt likmes, tāteikt.Kurš no (pagaidām) klāt esošajiem (iespējams,visdrīzāk) būs tas Nākamais (svinību iemesls).

Vēlamā effekta sassniegšanai to processu būtu jāpiedzīvo (jāpārdzīvo) kādas vairākas reizes, jo "apsskaidrība"(profesionalitāte,tāteikt) parasti pienāk tikai pēc kādas tradicionālās tās "Trešās".Draugu (to Īsto) kļūst arvien mazāk, un atlikušajiem strauji pieaug Vērtība.Tikai TAD (parasti) sākam tā daudzmaz atklāti runāt par Tēmu un teikt Taisnību. Āmen...

ZZZZ 8.jūlijs 2024 14:46
3 0 Atbildēt

Precīzi 650 reiz, tik pēc kādas 5ās jau citu reizi aizmirst, ko svin kāpēC sanāca, bet s turpinās jau priecīgāk.

650 8.jūlijs 2024 14:56
1 0 Atbildēt

Šis viss ir, jā.Katra tā reize ir citāda,un (mums,tiem iespējamajiem jau Profesionāļiem) taču savureiz arī tā ir bijis, ka ļembasta gaitā atskan ka "varbūt Viņam tā bija pat labāk" un "labi ka (šoreiz) pats/vienatnē" un sazin vēl ko tml.Jā.

Krotow 9.jūlijs 2024 9:48
2 0 Atbildēt

paldies dievam paris pidaru daunu mazak ielas super jaunumi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Elektrisko BMW Ix3 vairs nevar pasūtīt

BMW izņēmis no piedāvājuma elektrisko krosoveru iX3 – modelis vairs nav atrodams konfiguratorā, bet konveijers strādās vien tik ilgi, kamēr saražos pasūtīto eksemplāru skaitu. Lasīt vairāk

 

Gājējs- slalomists steidz uz tramvaju (+ VIDEO) 13

Labs viss, kas labi beidzas - dzīvs palika un arī mērķi sasniedza. Lasīt vairāk

 

Pilna servisa nomas privātklienti biežāk sāk pieprasīt plug-in hibrīdus (+VIDEO) 3

Mobire pilna servisa noma ir piemērota biznesa klientiem, taču pēdējā laikā šo pakalpojumu arvien biežāk izvēlas arī privātpersonas. Pēdējā laikā aug interese par lādējamiem hibrīdiem. Lasīt vairāk

 

Kārtējā tukšā "runāšana" no Satiksmes ministra Briškena (+ VIDEO) 19

Satiksmes ministrs Kaspars Briškens uzstāj, ka “Rail Baltica” Latvijā trasei jābūt gan Rīgā, gan lidostā, pagaidām – ar vienām sliedēm. Parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītājs Saeimas deputāts Andris Kulbergs ("Apvienotais saraksts") viņam kategoriski nepiekrīt, norādot, ka tas sadārdzinās projektu ilgtermiņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti