Sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas dzīvību zaudē auto vadītājs 19

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 5.septembris 2024 19:03

Ceturtdien sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas dzīvību zaudējis automašīnas vadītājs, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Frontālā sadursme starp pasažieru autobusu un vieglo "Volvo" markas automašīnu notikusi pie Aizkraukles. Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja vieglās automašīnas vadītājs.

Savukārt autobusa pasažieriem, kam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, tā sniegta notikuma vietā. Divi pasažieri nogādāti medicīnas iestādē.

Policijā tiek noskaidroti notikušā apstākļi.

Avārijas dēļ uz šosejas tika bloķēta satiksme, taču tagad tā ir atjaunota.
 

 
Visi komentāri
 
Vernons 5.septembris 2024 19:38
4 0 Atbildēt

Pasažieriem jāpiesprādzējas!

uupis 5.septembris 2024 21:52
3 1 Atbildēt

Kā tur palika ar tiesībām paļauties? Volvo vadītājs noteikti bija saliasījies tavus tekstus ka viņam ir tiesības paļauties uz savu drošību un ka neviens viņa manevram netraucēs! Bet te autobuss, kura šoferis negarantēja drošību bojāejošam stūrmanim volvo spainī!

uupis 5.septembris 2024 21:48
0 1 Atbildēt

Vernonveidīgais taisīja kreiso pagriezienu un ziloni neieraudzīja!

Sergejs 6.septembris 2024 11:49
1 0 Atbildēt

Ziloni tieši uupis kā izrādās neredz.

 Kā tad ar to piekabi - krupis vai taisnība?

Šeit vēl jasaprot kurš pretējā joslā iebrauca, ir nesen šeit pat portālā publicēts video kā autobuss apdzen neskatoties uz to ka pretīm vieglais brauc. Personīgi man aizvakar līdzīgi bija - autobuss dzenot riteņbraucēju brauca man purnā, tiesa gan bez problēmām jo laicīgi biju maksimāli pa labi joslā paņēmis un autobusa šoferis to redzēja.

 Pirms gvelzt varbūt tomēr konkrēti jāsaprot visus apstākļus?

uupis 6.septembris 2024 15:06
1 1 Atbildēt

Nu palīdzēšu palīgskolas audzēknim ieraudzīt elementāro!

Kurā pazīcijā atrodas volvo? Pirms autobusa vai aiz autobusa? Kurš sāns saārdīts volvospainim? Kriesais? Tad kāpēc viņš mētājas labās puses grāvī? Purns relatīvi vesels! Pie frontālā no purna būtu pļecka un auto nebūtu labās puses grāvī ar saārdītu kreiso pusi!

Ak tavu izbrīnu, neilgi pirms tam ir krustojums kurā var taisīt tikai kreiso pagriezienu no Aizkraukles uz Rīgu un attālums atbilst busa apstāšanās ceļam!

Nu neatlec no autobusa priekšas volvo kā tenisa bumbiņas - pēc frontālā būtu pavisam citas pozīcijas!

Pirms gvelzt iemācies ieraudzīt elemtāras lietas dabā un pēc tam pļūtī ka pie frontālās sadursmes noārdās kriesais sāns un auto atrodas labajā grāvī apmetot loku apkārt busam un piezemējoties tur - aga - kā tad!

uupis 6.septembris 2024 15:08
0 1 Atbildēt

Vēl nav bijis NEVIENS video kur pašbraucoša piekabe uz gājēju pārejas ir apdraudējusi gājēju kurš nepārliecinās! Nu NAV dabā tādu gadījumu - NAV! Ir tikai tavas slapjās fantāzijas!

uupis 6.septembris 2024 16:29
0 1 Atbildēt

Pirms gvelzt varbūt ieslēgsi smadzenes!

www.tvnet.lv/8091138/video...zkraukles-puse

anonimikis 5.septembris 2024 22:28
5 2 Atbildēt

Katram sevi cienošam lauku loham, kurš pēc kilometra griezīs pa kreisi, ir vismaz reizi nedēļā jāizbrauc kādam tieši priekšā uz šosejas.

Vernons 6.septembris 2024 9:03
1 0 Atbildēt

Ūpi! Tu izliecies par muļķīti, vai tāds patiesi Esi?

uupis 6.septembris 2024 9:18
1 1 Atbildēt

Vai tad es lēju ūdeni ka autobusam pretējā joslā uz Liepājas šosejas ir priekšroka un tiesības apdzīt vietā kur tas ir aizliegts, bet vieglā auto vadītājai ir jāsaņem soods par kaut kādu tavu mistisku sētas noteikumu neievērošanu? Es tās muļķības rakstīju?

Es vernona vietā aicinu sabraukt gājējus uz pārejām un Dzīvojamā zonā?

Kas arī bija jāpierāda - vernons ir melis!

uupis 6.septembris 2024 17:16
0 1 Atbildēt

Nu redz - izrādās ka vainīgs ir ECOLINES.

No Dodiet ceļu izbraucauc un taisa kreiso pagriezienu auto ar piekabi (garantē drošību), aiz viņa pilnā pārlieciebā ka viss ir droši brauc volvomiza (salasījies vernona sētas koncepciju) un te hrjasssssss, pilnīgi negaidot ECOLINES volvomizai pa sāniem, saņem...

Tātad "pa ļubomu" autobuss vainīgs! Nebūtu autobusa - nebūtu avārijas!

uupis 6.septembris 2024 17:17
0 1 Atbildēt

Lagična? Kāņēčnō lagična - sporū ņet!

Sawron 6.septembris 2024 14:28
1 4 Atbildēt

Šodien vārda diena opim- Maigonis. Viņu noteikti apsveiks līdzīgi domājošais uupis, kam vārds- (z)Ilgonis. Vakarā tie dzers nomierinošu tējiņu un viegli pamasēs viens otram niezošo un pampstošo vietu...

0pis 6.septembris 2024 14:48
0 2 Atbildēt

Nāc bariņā! Parādīsi praksē, kā berzējies pret Hondu, un varbūt pāriesim tavā ticībā. Bauda ir bauda, kurš tad ies garām labai štellei.

Sawron 6.septembris 2024 15:00
3 2 Atbildēt

Ne ne Maigonīt, kur 2, tur 3 lieks..Turklāt man nav caurlaides varavīksnes brālībai! To dod tikai par īpašiem nopelniem, kad tiek izlikta pakaļa vispārējai apskatei, aizmugurē braucošajai kolonnai...

0pis 6.septembris 2024 18:23
0 1 Atbildēt

Par caurlaidi nebēdā - sadabūsim, labam ciuvēkam nikā nau žēl! Un par to trešo arī nekomplekso, tagad i duppsējas i trijatā i četratā i pat garākas kompānijas salasās - paskaties tik ziņas par avārijām, nevajag nekkur tāļu iet 😊

uupis 6.septembris 2024 15:12
2 4 Atbildēt

Krievu urlas arī, kad beidzas argumenti, ķeras pie izkārnījumiem un dzimumorgāniem, tādējādi mēģinot kaut kādā veidā parādīt savu pārākumu!

Pats jau vien iekāpi urlu bedrē!

Sawron 6.septembris 2024 15:20
3 3 Atbildēt

Kur tu Zilgonīt krievus saskatīji? Un par izkārnījumiem un dzimumorgāniem manā tekstā nav ne vārda...tāpēc tas viss ir tikai tavā puvušajā ķirbī, latentais tu mūsu pravieti!

uupis 6.septembris 2024 17:02
0 2 Atbildēt

Tu par tēmu runāsi vai par to kas tev sasāpējis?

Es saprotu ka piektdiena un tev ir vientuļi, bet iAuto nav īstā vieta kur tev meklēt savu partneri!

Varbūt iedot tavu numuru INVESTORBROKERIEM - būs vismaz ar ko laiku pakavēt - varēsi apspriest naudas pārvedumus uz drošajiem viņu kontiem - un sapņot par MILZU peļņu! Brīvdienas būs izdevušās!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti