Jokdaris zem Salu tilta izāzē autovadītājus (+video) 12

 
iAuto.lv | 13.aprīlis 2017 17:45

Aprīļa joks: jaunietis, izliekoties par policistu, dzeltenā vestē un ar matu fēnu rokās pārbauda autovadītāju reakciju.

Jokdarim izdevies apturēt vairākus auto, to vadītājiem pajautājot, ar kādu ātrumu viņi brauc vai atgādinot par to, ka jāieslēdz tuvās gaismas. Uz šo joku autovadītāji reaģējuši saprotoši un ar humoru, savukārt video guvis lielu atsaucību sociālajos tīklos. Kāda būtu Tava reakcija?

 
Visi komentāri
 
wes 13.aprīlis 2017 17:52
8 15 Atbildēt

Mana reakcija būtu tāda pati, kā redzot sētnieku zaļā vestē- nekāda! Savukārt par poliču klātbūtni mani brīdina detektors. Jau puskilometra attālumā.

Ulass 13.aprīlis 2017 20:44
26 1 Atbildēt

Noskaņojums labs, ka tik policija nesāk represijas pret jaunekli...

Erix 15.aprīlis 2017 14:22
0 2 Atbildēt

Kādēļ aizstāvat noziedznieku? Interesanta nostāja - ka tik policija nesāk represijas pret cilvēku, kura rīcība ir krimināli sodāma... Nekādi nespēju saprast šo absurdo dubultmorāli - jau sākot ar CSDD reklāmu, kas aicina uz nozieguma izdarīšanu, lai novērtu administratīvo pārkāpumu.

gunbox 18.aprīlis 2017 14:38
0 0 Atbildēt

Erix, kā tev liekas, cik likumpārkāpēji pabrauca šīm fēnistam garām? Es domāju, ka 99% tur brauca virs atļautā ātruma. Tātad kurš te aizstāv noziedzniekus?

bedre 16.aprīlis 2017 15:44
0 0 Atbildēt

Policija pret stopetajiem ar fenu rokaa jau neko nevar izdariit...

Vernons 13.aprīlis 2017 20:49
2 12 Atbildēt

Nu un kas kļūtu par cēloni sadursmes izraisīšanā vienā virzienā braucošiem? Tad tiešām smieklīgi vairs nebūtu! CSL 19.p. 3.p..

Kanibaals 13.aprīlis 2017 23:11
7 3 Atbildēt

Ja ietur distanci, tad nekādas sadursmes nebūtu.

Vernons 15.aprīlis 2017 19:53
0 0 Atbildēt

Tev ir taisnība par 10%! Tā ir aisberga redzamā daļa. Tā daļa kuru tu nevēlies saprast un pildīt sastāv no 90%!

Katram uz ceļa ir jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju. Gājējam aizliegts šajā vietā vispār iziet uz brauktuves. Un no šķēršļa vēl jo vairāk! Pat policija TĀ nedrīkst rīkoties!!! Lasiet CSL 19. panta 3. punktu un CSN 100. punktu! Tur sāks strauja bremzēšana ar visām no tā izrietošām sekām. Tā ir agresija pret braucēju galīgi nevietā!

ZZZZ 14.aprīlis 2017 8:56
1 0 Atbildēt

Paši cp šito punktu galīgi ignorē. Vakar uz Liepājas ceļa nedaudz aiz Aitiņlauvām vienu apturēja, iespējams par ātruma pārsniegšanu. Abi auto palika daļēji uz brauktuves un plus vēl atvērtas durvis ceļa pusē. Jautrs skats bija, kad visi kas brauca tajā virzienā, viens otram piesūkušies pie aizmugures, sāka ekstrēmi bremzēt. Nu ļoti maz pietrūka lai tāds skaists vilcieniņš tur izveidotos.

Vernons 15.aprīlis 2017 19:56
0 0 Atbildēt

Garantējot drošību jāpilda CSN! Uzspiežot katram otram, vai katram trešajam ievērot distanci CSN nav vajadzīgi, lieki un pat kaitīgi! To policija nesaprot. Priekšā esošam ar savu rīcību... .

viens 13.aprīlis 2017 21:21
6 11 Atbildēt

Idiots.

sirga 14.aprīlis 2017 22:20
5 0 Atbildēt

tu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti