Autovadītāji pārkāpj braukšanas aizliegumu Šarlotes ielā (+ video) 4

 
iAuto.lv | 16.jūlijs 2017 17:44

Kopš šovasar aizliegts no Šarlotes ielas uzbraukt uz Brīvības ielu, tomēr daudzi autovadītāji ik dienas šo aizliegumu neievēro - gan brauc zem zīmes "iebraukt aizliegts", gan nekaunīgi apbrauc aizliedzošās barjeras pa ietvi.

Šarlotes iela krustojumā ar Brīvības ielu ir slēgta, lai remontdarbu laikā samazinātu automobiļu intensitāti Brīvības ielas posmā no Šarlotes līdz Bruņinieku ielai. Šajā vietā uzstādīta  gan 301. ceļa zīme - "iebraukt aizliegts", gan arī 912. ceļa apzīmējums.

 

Portāls iAuto.lv šajā vietā pusstundas laikā saskaitīja septiņus pārkāpējus, bet cilvēki par šo autovadītāju patvaļu ziņo jau kopš jūnija sākuma, kad aizliegums stājās spēkā.

Par tādas prasības neizpildīšanu, kas noteikta ar 301. ceļa zīmi velosipēda vai mopēda vadītājam uzliek sodu 7 EUR apmērā, citu transportlīdzekļu vadītājiem 55 EUR apmērā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vilciens 16.jūlijs 2017 22:05
3 0 Atbildēt

Šis aizliegums, tika ieviests lai kaut kādā vaidā, mistiski, šie braucēji, kuriem ir ceļa zīme "dodiet ceļu" nepatraucētu sabiedriskā transporta vadītītajiem, kuri šai pat krustojumā pārkāp ceļu satiksmes noteikumus, un iebrauc krustojumā, aiz kura ir izveidojies sastrēgums, un bloķējot to. Loģiskāk būtu, ja aizliegtu izbraukšanu no Šarlotes ielas uz Brīvības ielu, atļautu vienlaicīgi izbraukt arī uz Aristrīda Briāna ielu, jo izbrauktuve uz Miera ielu pa Maiznīcas ielu ir stipri pa šauru, un kā ārī ne visiem vajag Brīvības vai Matīsa ielas virzienu!

Bradypus 16.jūlijs 2017 23:40
1 0 Atbildēt

Plūsma šī aizlieguma rezultātā tiek novirzīta pa Maiznīcas un Miera ielu, bet tik un tā nonāk minētajā ceļa posmā, kurā šķietami ir mēģināts samazināt satiksmes plūsmu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti