Cīnās par Stendes-Mērsraga ceļu (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 12.augusts 2019 10:20

Jau vairākkārt Talsu novadā runāts, ka nepieciešams sakārtot autoceļu “Stende-Lauciene-Mērsrags”, kas ir tuvākais savienojums starp Stendes dzelzceļa staciju un Mērsraga ostu.

Satiksmes ministrs atzīst – tas varētu notikt vien tālā, skaistā nākotnē, bet talseniekus šāds viedoklis neapmierina. Pēc ministra vizītes tapusi vēstule ar vairāk nekā 300 iedzīvotāju un uzņēmēju parakstiem.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 12.augusts 2019 19:40
9 0 Atbildēt

Talsu rajonā ka vēl 300 Cilvēki ir palikuši, tas būtu ok.Bet, ka idiotu remontētāju sabojāto (un lohu-pasūtītāju dāsni apmaksāto) autoceļu kūdra-kalnciems P101 starp ventspils un liepājas šosejām savureiz lieto tūkstoši un gadiem ilgi tur jaaj savus auto, tas gan ir pilnīg P-ofig.Jā.

Šogad tur bija lepni izsludinājuši "remontu"- kā vēlāk izrādās, tad tikai pirmajā puskilometrā.Drīz jau ziema būs, bet pat to nav sadūšojušies uzsākt.

Ministrs 12.augusts 2019 19:46
6 7 Atbildēt

forši ir mīlēt novadu, bet, lai salabotu un uzturētu ceļu ir nepieciešama nauda. Vai tās dažas viensētas ar Nariņciema vidējo oficiālo algu, spēs nomaksāt nodokļos tik daudz, lai šo ceļu uzturētu? Pats šo ceļu izmantoju, bet saprotu, ka ir daudz svarīgāki ceļi, kur daudz primārāk ir nepieciešami ieguldījumi. Nedzīvojat vairs PSRS un nedzīvojat arī vēl Skandināvijā, tā kā ir jāizvēlas un no kaut kā jāatsakās.Tie 300 paraksti lielākoties ir no babuļiem, kas daudz nesaprot un no tādiem, kas saņem algu aploksnē.

Pierodat, ka dzīvot laukos un izmantot infrastruktūru kļūs ar vien dārgāk un neizdevīgāk, tas ir luksus to visu uzturēt, neviens nodokļu maksātājs no pilsētas nevēlēsies par to maksāt.

Šāda tendence nav tikai Latvijā, bet pat ASV.

wons 12.augusts 2019 19:10
5 13 Atbildēt

Kāds Mērsrāgs, kāda Stende? Izmirstoši miesti, tādi paši, kā Talsi.

Domāt vajag par tranzīta ceļiem Ventspils - Rīga un tur izveidot 4 joslas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 6

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti