Rīgas Domes Satiksmes komiteja atbalsta B zonas atjaunošanu 11.novembra krastmalā bruģētajos ielas posmos 5

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 2.novembris 2020 14:00

Šodien Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja atbalstīja deputāta Valtera Berga (JKP) priekšlikumu atcelt palielināto maksu par automašīnu novietošanu stāvēšanai 11.novembra krastmalā bruģētajos ielas posmos.

Bergs lūdza pārskatīt iepriekš pagaidu administrācijas pieņemto lēmumu par maksas autostāvvietu zonas maiņu no B uz R zonu 11.novembra krastmalā bruģētajos ielas posmos no Jaunielas līdz Bīskapa gātei un no Bīskapa gātes līdz Poļu gātei.

Līdzīgu priekšlikumu ierosināja arī Rīgas domes "Saskaņas" frakcija, kā arī deputāts Juris Radzevičs (GLR), kurš papildus rosināja atlīdzināt cilvēkiem, kuri ir samaksājuši sodu, par to, ka samaksājuši par R zonu kā par B zonu un viņiem ir bijis jāmaksā sods.

Satiksmes komiteja nolēma uz nākamo komitejas sēdi sagatavot lēmumprojektu par attiecīgo noteikumu maiņnu, lai atjaunotu iepriekšējo situāciju.

LETA jau ziņoja, ka B zonā pirmā stunda izmaksā divus eiro, katra nākamā stunda - 2,50 eiro, bet minimālā maksa ir 0,5 eiro. Savukārt R zonā autovadītājiem jārēķinās, ka pirmā stunda stāvvietā maksā 5 eiro, katra nākamā stunda - 8 eiro, bet minimālā maksa ir 1,30 eiro.
 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 2.novembris 2020 18:41
3 0 Atbildēt

Es ierosinu RD ieviest zonu Z. 100 EUR par 1 stundu , 200 par katru nākamo. Ar reklāmu "zona īstiem vīriem" ;) Varbūt kādi atbrauks speciāli tur pastāvēt un RD varēs nopelnīt.

Krotow 2.novembris 2020 20:03
2 0 Atbildēt

Varbūt tagad kovida uzplūdos tur blakus Daugavmalā ir brīvas vietas. Taču parasti tur kaut kur pa brīvam caurumam atrodas tikai nakts vidū. Un nav arī ko brīnīties, jo dažas ministrijas un vairums kultūras objektu atrodas tieši Vecrīgā.

Kolizejs 3.novembris 2020 15:59
2 0 Atbildēt

Es Romā pie kolizeja parkojos par 1,3 euro stundā. Bet Rīga jau ir daudz ekskluzīvāka par Romu!

Nebrīnīšos ja arī veloceliņi un trotuāri drīz būs par maksu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti