Aizliedz novietot automašīnas Miera ielā (+ VIDEO) 13

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LTV Ziņu dienests | 9.decembris 2023 11:12

Rīgā, Miera ielā stājušies spēkā jauni satiksmes ierobežojumi. Tur nedrīkstēs novietot automašīnas. Jau kopš ziemas sākuma nepareizi novietotu auto dēļ tika bremzēta braukšana, it īpaši tramvajiem, kuri nevarēja tikt tām garām. Rīgas domē stāsta, ka tiek saņemtas sūdzības no Miera ielas iedzīvotājiem, taču galvenais ir nodrošināt netraucētu satiksmi.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kolektīvais sods 9.decembris 2023 14:35
7 1 Atbildēt

Nespēj ar dažiem tikt galā tad aizliedz visiem.Ja visus izdzīt no Rīgas,tad domniekiem gan būtu laba dzīve.Arī ķirsis lai sēž garkalnē.

Krotow 11.decembris 2023 0:38
4 0 Atbildēt

Lai aizliedz auto turēt centrā vispār. Pie reizes centrs iztīrīsies no tur pāri palikušajiem iedzīvotājiem. Būs kur pakistāņus u.tml. no Mūrniekiem pārvietot.

650 11.decembris 2023 0:44
3 0 Atbildēt

Interessanti ir Tas, ka tie (atlikušie) centrā/dzīvojošie debiloīdi tā arī nav iebilduši kādu praktisku vārdu savu  cilvēktiesību aizstāvībai.Mēs te tagad viskautko muldam "viņu vietā".Tāpēc viņus derētu turpināt slaukt un jāāt pēc papildinātas Programmas.Lohi ir un paliek lohi,nav tur ko.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti